Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τι πρέπει να κάνει το θύμα ενός βιασμού

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κοινωνία' που ξεκίνησε από το μέλος Master-Yoda, στις 6 Φεβρουαρίου 2019.

  1. Master-Yoda

    Master-Yoda Αρχή άνδρα δείκνυσι

    Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ελληνικής Ιατροδικαστικής Εταιρίας Γρηγόρη Λέων, «το βασικό που πρέπει να γνωρίζει το θύμα ενός βιασμού είναι ότι ο χρόνος λειτουργεί εις βάρος τής πιστοποίησης του βιασμού. Με άλλα λόγια το θύμα πρέπει να ενεργήσει άμεσα και οπωσδήποτε να εξεταστεί από έναν ιατροδικαστή το συντομότερο δυνατό».

    Το πρώτο που πρέπει να κάνει το θύμα του βιασμού είναι να προσέλθει στο πλησιέστερο αστυνομικό τμήμα και να υποβάλει μήνυση, ζητώντας παράλληλα άμεση ιατροδικαστική εξέταση. Στη συνέχεια θα πρέπει να προσέλθει στην ιατροδικαστική δομή χωρίς να έχει πραγματοποιήσει λουτρό και αν είναι δυνατόν να έχει αφαιρέσει ρούχα και εσώρουχα και να τα έχει τοποθετήσει σε έναν καθαρό σάκο.

    Και οι δύο κινήσεις -το να μην κάνει μπάνιο αλλά και να διατηρήσει τα ρούχα- γίνονται με σκοπό να είναι δυνατή η ανίχνευση γενετικού υλικού του δράστη. Αυτός είναι και ο βασικότερος λόγος που πρέπει η πρόσβαση να γίνεται το ανώτερο εντός 72 ωρών, καθώς πέρα από αυτό το χρονικό όριο είναι σχεδόν αδύνατη η ανίχνευση γενετικού υλικού του δράστη στο σώμα του θύματος. Αν το θύμα του βιασμού κινηθεί έγκαιρα και σωστά, είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα καταφέρει να δικαιωθεί και στη δικαστική διαδικασία.

    link http://www.efsyn.gr/arthro/sokaristika-stoiheia-gia-toys-viasmoys-stin-ellada
     
  2. subteo

    subteo Regular Member

    Το θεμα ειναι να παψει η Ελληνικη κοινωνια να καλυπτει μερικες φορες τους βιαστες.Θυμαστε το περιστατικο σε ενα χωριο στην Ευβοια οπου μαθητες βιασαν μια συμμαθητρια τους και ολη η κοινωνια συμμετειχε στην συγκαληψη.
     
  3. Να κάτσει και να το απολαύσει και μετά αφού πει ένα ευχαριστώ, να ρωτήσει κάθε πότε περνάνε απ'τη γειτονιά και τι ώρες.
     
  4. Ούτε για αστείο!!!



    Σας παραθέτω δική σας απάντηση

    Ότι ζητάτε να μην κάνουν άλλοι σε δικό σας νήμα το κάνετε εσείς η ίδια εδώ.
     
  5. deppie_cd

    deppie_cd Regular Member

    ε ναι... ναι... ΝΑΙ    
     
  6. Tenebra_Silente

    Tenebra_Silente Contributor

    Κανονικά, θα έπρεπε να μην μπω καν στον κόπο, ν' αφήσω έστω και μια τελεία. Θα έπρεπε να "πω" ( εγώ με τον εαυτό μου )...Όταν η μαλακία δεν πάει στα βουνά...
    Αλλά κάποια πραματάκια μάλλον δεν πρέπει να τ' αφήνει κάποιος να πέσουν κάτω. Εγώ θα το γράψω κι ας φάω ban...Γούστο και καπέλο σας να γουστάρετε να σας βιάσουν.
    Αν σας έχουν ποτέ βιάσει αληθινά, μάλλον δεν θα τον γουστάρατε τόσο. Εγώ ευτυχώς, δεν είχα ποτέ την "χαρά", να πέσω θύμα βιασμού ( εννοείται ότι η "χαρά" ήταν τέρμα ειρωνική ).
    Αλλά λόγω εργασίας με θύματα βιασμού - που μόνο χαρούμενα δεν ήταν για εκείνη τους την "τύχη" - είχα πάρε δώσε. Κλείνοντας...θα σας έγραφα καμιά "κουβέντα", αλλά ειλικρινά δεν αξίζει.
     
  7. brenda

    brenda FU very much

    Αχ, αγαπητέ @Tenebra_Silente εμείς είμαστε οι περίεργοι, οι συντηρητικοί, που ούτε η παιδεραστία, ούτε ο βιασμός μας φτιάχνει.
    Τα άτομα λοιπόν που δεν γεννήθηκαν γυναίκες, ας μιλήσουν για το φύλο τους και ας μην αντιποιούνται το δικό μας.
    Άλλη η ταυτότητα φύλου κι άλλο το βιολογικό.
    Άλλος ο γυναικείος βιασμός κι άλλος ο ανδρικός...
    Το νήμα υποθέτω πως ανοίχτηκε για να βοηθήσει τα θύματα κι όχι για ν' ακούσουμε για μία ακόμη φορά τις φαντασιώσεις του κάθε πικραμένου και της κάθε "πικραμένης", υπάρχουν πολλά άλλα νήματα γι' αυτό.
     
  8. Tenebra_Silente

    Tenebra_Silente Contributor

    Χίλιες φορές προτιμότερο συντηρητικοί και περίεργοι σε κάποια ζητήματα, παρά...( δεν το γράφω, γιατί θα ήταν ακόμη μεγαλύτερη επιβράβευση/"επιβράβευση" ).
    Τέσπα, ο καθένας/καθεμία σε μεγάλο βαθμό έχει τελικά, ότι του/της πρέπει.
    Και πολλές φορές του/της αρκεί ο εαυτός του/της, για να έχει την - όπως φαίνεται - απαραίτητη δόση από "σφαλιάρες".
     
  9. tithon

    tithon Contributor

    οι διωκτικές αρχές (αστυνομία, ιατροδικαστές, εισαγγελείς κλπ), αλλά κυρίως οι δήθεν και οι γουοναμπη διώκτες και τιμωροί (και κάθε λογής μπάτμαν) νοιάζονται κυρίως για τον δράστη και δευτερευόντως για το θύμα οποιασδήποτε εγκληματικής ενέργειας. οι οδηγίες αυτές εξυπηρετούν τους κάθε λογής διώκτες να "τιμωρήσουν" τον δράστη και να δικαιωσουν τον ρόλο τους. ανάγκη του θύματος οποιασδήποτε εγκληματικής πράξης είναι, πρώτ απ όλα, να βγει απ τη δύσκολη θέση. αν προτάξει την τιμωρία του δράστη είναι δικό του θέμα κι όχι θέμα των επαγγελματιών διωκτών. αφορά αυτό σε οποιαδήποτε πράξη, από διάρρηξη ως βαριά σωματική βλάβη. εκτός απ τους φαντασιακους τιμωρους οι υπόλοιποι ασχολούμαστε κυρίως με το θύμα. έχει προτεραιότητα.
     
  10. Αρχικά, όχι από εμένα δεν κινδυνεύεις για μπαν. Κατά έπειτα χαίρομαι με την απάντηση σου και αλήθεια ανακαλύπτω ότι υπάρχει και σοβαρό άτομο εδώ μέσα!

    *Για την ιστορία ο βιασμός σαφώς και δεν είναι κάτι ευχάριστο αλλά, στις μέρες απελευθέρωσης που δυστυχώς ζούμε...το να βιαστεί ένας άνθρωπος θα είναι τυχερός εάν δεν τον σκοτώσουν κι όλα.... παράδειγμα το πρόσφατο περιστατικό στην Κρήτη.

    Δυστυχώς με τους νόμους που ψήφισε ο -γαμω το μουνι της μάνας του ο go back madam merkel (κι ας φάω μπαν)- όλοι οι ανώμαλοι/Ες και διεστραμμένοι/Ες σ αυτό το σκορπωχωρι νιώθουν ελεύθεροι/Ες να βιαιοπραγούν στο όνομα της σεξουαλικής απελευθέρωσης.

    Τα χειρότερα για το χωριό δεν ήρθαv ακόμα δυστυχώς!

    Και πάλι,... χάρηκα για σένα.

    *Επίσης, σε ευχαριστώ που "αναγκάστηκες" να εκφραστείς και να με κράξεις -αν και δεν μου αρέσει γιατί ποτέ δεν έδωσα δικαίωμα να παρεξηγηθώ πλην αυτής της φοράς που πραγματικά τα ήθελε ο κώλος μου/ μαλακίστηκα σε πολύ λάθος νήμα.
     
    Last edited: 20 Ιουλίου 2019
  11. Ολίγον ρατσιστική η αναφορά σου, αλλά θα κρατήσω πως εσένα ο βιασμός δεν σε φτιάχνει...

    Φαντάζομαι ότι όταν κάνεις την ερωτική πράξη (και την λέω έτσι γιατί το πήδημα θα είναι αμαρτία να στην περιγράψω και να την διαβάσεις) δεν δέχεσαι ή δεν συμμετέχεις σε βιαιοπραγίες από ή με τον εκάστοτε σύντροφό σου -που δεν απέχουν πολύ από έναν κανονικό βιασμό που γίνεται στο δρόμο με κάποιον άγνωστο αλλά μέσα σε δικό σου χώρο ιδιωτικό με κάποιον που έχεις ανταλλάξει 5,6 μηνύματα πίσω από έναν απρόσωπο υπολογιστή αλλά κατά τ' άλλα είναι γνωστός σου...και τον βάζεις και στο σπίτι σου για να σεεεε ...ευλογήσει - ή μήπως δεν σε έχει δέσει κόμπο στο κρεββάτι κανείς σύντροφός σου, ή να σε στριμώχνει σε σημείο που να μη μπορείς να κουνηθείς ή και να ανασάνεις βάζοντάς σου διάφορα στο στόμα σου, ή κρατώντας τα πόδια σου με τα χέρια του, ή φορώντας σου χειροπέδες όπου κι εκεί δεν μπορείς να κουνηθείς, ή χαστούκια στα ωπίσθιά σου (φαντάζομαι πως δεν τα κάνεις εσύ) αλλά ουκ ολίγες τέτοιες περιπτώσεις συμβαίνουν καθημερινά... Οπότε αυτές οι ενέργειες δεν θεωρούνται βιασμός?

    Βιασμός είναι μια πράξη μόνο όταν δεν συμφωνεί η πλευρά που το δέχεται; Ενώ αν είναι κάποιος τύπος που γνώρισα στο ίντερνετ και τον βάλω σπίτι μου -επειδή το θέλω εγώ- κι ας περάσω ότι σε έναν κανονικό βιασμό, ίσως και χειρότερα, αυτό δεν είναι για εσένα βιασμός.

    Δηλαδή για να κλείσω, αν στο κάνουν στο δρόμο που θα κυκλοφοράς -ως συντηρητική που γράφεις ότι είσαι- με τη μαντίλα και με τη φούστα μέχρι τους αστραγάλους και το σκαρπινάκι, θεωρείται βιασμός και δεν το θέλεις. Αλλά να καλέσεις σπίτι σου έναν άγνωστο και να περάσεις χειρότερα δεν το θεωρείς βιασμό. Μάλιστα.
     
  12. MrsBorealis

    MrsBorealis Me before you

    Τι άλλο θα διαβάσουμε πια...έλεος.