Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τι τρέχει ?

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος Dome of Affection, στις 9 Δεκεμβρίου 2006.

  1. Dome of Affection

    Dome of Affection Contributor

    Εδώ και κάποιο χρονικό διάστημα είμαι με μια κοπέλα με την οποία είμαστε καλά σε γενικές γραμμές παρότι είναι σχετικά αρχάρια στο χώρο.Το πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι το εξής:

    Αν και σε γενικές γραμμές τα όρια της κυμαίνονται σε επίπεδα που μπορούν να μου παρέχουν αρκετή ικανοποίηση , εντούτοις παρουσιάζει μια έντονη δυστοκία σε συγκεκριμένες καταστάσεις που με προβληματίζει αφάνταστα.Και εξηγούμαι.

    Δε γνωρίζω αν είναι ήδη γνωστό πάντως όπως έχω δηλώσει και σε άλλα posts μου , είναι γεγονός ότι είμαι λάτρης του extreme bondage και η αλήθεια είναι ότι σε αυτό το θέμα το τραβάω αρκετά.
    Συγκεκριμένα , λοιπόν συναισθάνομαι από τη μεριά της μια δυσφορία όταν βρίσκεται σε στάσεις όπου τα πόδια της είναι ανοιχτά.Το περίεργο είναι ότι γενικά δείχνει να έχει αρκετά μεγάλο potential όσον αφορά στα γενικότερα όριά της και πολλές φορές την βάζω σε καταστάσεις που ενδεχομένως δε θα τολμούσα με κάποιες από τις προηγούμενς σχέσεις μου , παρόλο που σε αυτές είχα να κάνω ως επί το πλείστον με άτομα που είχαν αρκετή εμπειρία στο χώρο.

    Το μόνο με το οποίο μπορώ να συνδέσω αυτή τη συμπεριφορά μέχρι στιγμής , είναι ένας ενδεχόμενος φόβος για πρόκληση μη εθελουσίας διείσδυσης από μέρους μου.
    Από τη μεριά μου έχω προσπαθήσει επανειλημένα να της δώσω να καταλάβει ότι κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να γίνει παρά μόνο όταν θα αισθανθώ ότι η γενικότερη κατάσταση είναι τέτοια που να ενδύκνειται για κάτι τέτοιο και γενικά φροντίζω να διατηρώ μια συμπεριφορά σταθερότητας απέναντί της.
    Παρόλα αυτά , συναισθάνομαι ότι εκείνη εξακολουθεί να νοιώθει αδυναμία να αφεθεί και αν και κάνει ότι της ζητώ υπάρχει πάντα μια έκφραση που παίζει ανάμεσα στο φόβο και τη δυσφορία στο πρόσωπό της , που με διαλύει εσωτερικά.Αν δε χαίρεται η ίδια είναι προφανές ότι δε μπορώ και 'γώ να χαρώ.(να πω εδώ ότι η αναφορά στη χαρά της έχει να κάνει αποκλείστικά με την ευεξεία που απορέει από την υποταγή της σε μένα και το λέω αυτό για να μην λάβω σχόλια του τύπου ένας σκλάβος δε χαίρεται,δε ζητά κλπ).Πρέπει να είναι ευτυχισμένη που με υπηρετεί.
    Ώρες ώρες αναρωτιέμαι μήπως τελικά θα ήταν σκόπιμο εκ μέρους μου να προχωρήσω σε διείσδυση ,σε μια προσπάθεια να την κάνω να έρθει face to face με το φόβο της ,μήπως και καταφέρει να τον αντιμετωπίσει.Αλλά από την άλλη κάτι τέτοιο εάν δεν έχει το επιθυμητό αποτέλεσμα , θα σημάνει κατά το πιθανότερο την απώλεια της οποιασδήποτε εμπιστοσύνης έχει καταφέρει να δημιουργηθεί έως τώρα.Κι αυτό δε θα 'θελα να είμαι εγώ αυτός που θα το προκαλέσει.

    Τί θα μπορούσα ενδεχομένως να κάνω για να υπερνικήσω αυτό της το φόβο? Αυτό βεβαίως εάν τελικά πρόκειται γι' αυτό.Γιατί αυτές οι σκέψεις πρέπει να πω , είναι καθαρά δικές μου και όσες φορές έχω πάει να συζητήσω γι' αυτό το θέμα , λαμβάνω αόριστες απαντήσεις και μια διάθεση από μέρους της για αλλαγή κατεύθυνσης της κουβέντας.
    Θά μπορούσε άραγε να σημαίνει κάτι άλλο κι αν ναι ,τί και πώς θα μπορούσα να το αντιμετωπίσω?

    Και ένα άλλο ερώτημα.Είναι δυνατό να έχω πέσει σε άτομο (αν υπάρχει τέτοια περίπτωση ,γιατί εγώ δηλώνω άσχετος) το οποίο χωρίς να έχει εντρυφήσει αρκετά στο χώρο του bdsm να έχει ανεπτυγμένα τα χαρακτηριστικά μιας σκλάβας , η οποία έχει υποκαταστήσει την ευχαρίστηση της ερωτικής επαφής με την ευχαρίστηση της υποταγής και να είμαι εγώ τελικά αυτός ο οποίος δε μπορεί να ανταποκριθεί ?

    Ζητώ τα φώτα σας ανεξαρτήτως status αν και θα είμουν ιδιαίτερα ευτυχής απέναντι στη συμμετοχή κάποιων Masters/Doms ή slaves/subs , που λογικά πρέπει να έχουν περισσότερη εμπειρία πάνω στο θέμα εξ' αντικειμένου.
     
  2. alnair

    alnair Regular Member

    Θεωρώ ότι ενώ δείχνεις να έχεις αναλύσει πολύ το πρόβλημα μέσα σου, δεν έχεις κάνει το πιο ουσιαστικό. Δηλαδή να επιμείνεις σε μια συζήτηση ανοιχτή και ειλικρινή. Και λέω να επιμείνεις, γιατί λες ότι το έχετε συζητήσει αλλά αυτή υπεκφεύγει. Γνώμη μου: να μην υπάρξει επόμενο session αν δεν έχεις πρώτα ανοίξει δρόμους ουσιαστικής επικοινωνίας μαζί της.
     
    Last edited: 14 Δεκεμβρίου 2006
  3. female

    female Contributor



    Επιπλέον της συζήτησης μαζί της...

    Έχω ακούσει οτι υπάρχει κάτι που λέγεται "νοητό δέσιμο". (mental bondage) Αναρρωτιέμαι (καθόσον αγνοώ) μήπως λειτουργεί και σαν προπομπός του κυριολεκτικού, σαν simulation της αληθινής στάσης που δημιουργεί την στενοχώρια της,κάτι που υπάρχει και δεν υπάρχει, κάτι που τρομάζει αλλά που μπορεί να το ελέγχει.

     
  4. capeaway

    capeaway Regular Member

    Απάντηση: Re: Τι τρέχει ?

    Το mental bondage μπορει να μεταφραστει καλυτερα σαν "νοερο δεσιμο" ή "πνευματικο δεσιμο". Συμβαινει οταν με μια διαταγη ο/η sub μενει ακινητος/η σαν να ηταν δεμενος/η. Δε χρησιμοποιουνται σχοινια αλλα το δεσιμο ειναι μονο πνευματικο. Μπορει να λειτουργησει σαν προπομπος το αληθινου, αλλα μπορει να χρησιμποιηθει και παραλληλα με το αληθινο, ως εναλλακτικος τροπος δεσιματος, για ποικιλια στο παιχνιδι.
     
  5. gaby

    gaby Guest

    Συμφωνώ κι εγώ ότι η συζήτηση με την υποτακτική θα βοηθούσε να εντοπιστεί το πρόβλημα, μετά για το πώς θα λυθεί, θα βρεις κάποιους τρόπους, πάντα υπάρχουν. Αν θέλεις το συζητάμε και εδώ.

    Μπορεί η κοπέλλα να έχει φόβο στην σεξουαλική διείσδυση; Είναι ένα από τα κοινά, υπόγεια μυστικά στο ΒΔΣΜ, πολλοί και πολλές έχουν τέτοιους φόβους. Διορθώνονται.
     
  6. john_slave96

    john_slave96 Contributor

    Πιστεύω ότι θα πρέπει να κάνεις επιεγόντως μια κουβέντα, αλλά όχι τέτοια που θα τη φόβιζε. Μια κουβέντα φυλική κατά τη διάρλεια της οποίας θα διερευνάς, άρα δε θα είσαι Dom. Μετά θα βρεις τι ακριβώς υπάρχει σε αυτή τη σχέση. ΔΕ ΘΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ. Αυτή θα καταλάβει ότι το κατάλβες με το πρώτο σεσσ. Και μετά θα πάνε όλα κατ'ευχή. Νε περνάς καλά. Πάντως η σχέση σου μια χαρά μου φαίνεται.
     
  7. justcouple

    justcouple New Member

    Απλα τροφη για σκεψη το σχολιο μου....
    Ισως μια συζητηση επι του "συγκεκριμενου" προβληματος το μονο που θα κανει θα ειναι να φορτισει ακομα περισσότερο το θεμα αντι να το ξεκαθαρισει....

    Ισως μια συζητηση του στυλ "πες αυτη τη λεξη και αυτοματα σταματαει το οτιδηποτε αν γινει κατι που δεν θες" την κανει να νοιωσει ασφαλης και να το ξεπερασει.....

    Σε εμενα παντως αυτη η τακτικη δουλεψε αρκετες φορες...
     
  8. Deloved

    Deloved New Member

    Κι εγω πιστευω οτι μια πολυ εκτεταμενη αναφορα στο θεμα μπορει να φερει τα αντιθετα απο τα επιθυμητα αποτελεσματα!!
     
  9. Dome of Affection

    Dome of Affection Contributor

    Κατ' αρχήν να ευχαριστήσω όλους όσους μου απάντησαν και να πω τα εξής.
    Θεωρώ ότι μια περαιτέρω συζήτηση για το εν λόγω θέμα θα ήταν άτοπη τη στιγμή που έχω ήδη κάνει αρκετές απόπειρες προς αυτή την κατεύθυνση.Νομίζω ότι η στρατηγική αυτή έχει δείξει πλέον τα αποτελέσματά της.Απεναντίας έχω την εντύπωση ότι θα συμφωνήσω με την αγαπητή alnair σχετικά με τον τρόπο αντιμετώπισης.
    Έχεις δίκιο.Δεν έχω κάνει το πιο βασικό.Δεν θα ήθελα βέβαια να σταματήσω πλήρως τα sessions καθώς νομίζω ότι κάτι τέτοιο μπορεί να εκλαμβανόταν ως πλήρη απαξίωση της προσωπικότητάς της , κάτι που δε συμβαίνει σε καμία των περιπτώσεων.Η πρόταση σου όμως με οδήγησε στην εξής σκέψη.
    Σε τυχούσα επανάληψη αυτής της συμπεριφοράς από μέρους της , έχω την εντύπωση ότι μία απότομη λύση του session συνδιασμένη με μία κατηγορηματική άρνηση της συνέχισής του (εκφράζοντας βεβαίως ανοικτά το λόγο) , ίσως την έπειθε να μου ανοιχτεί περισσότερο.Ίσως όχι από την αρχή βέβαια.Κάποια στιγμή όμως όταν θα έβλεπε πλέον ότι αυτό το σημείο λειτουργεί επανειλημένα τόσο ανασταλτικά μεταξύ μας , ίσως να αποφάσιζε να ασχοληθεί περισσότερο με αυτό.Δεν ξέρω,εσείς τι λέτε?
     
  10. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    Την πρώτη φορά που με Έδεσε Ο Κύριος Electro-pain η δυσφορία μου ήταν έντονη, όταν δε με Έδενε με ανοιχτά πόδια, ήθελα να ανοίξει γη να με καταπιεί από την ντροπή που ήμουν τόσο ευάλωτη και εκτεθιμένη κι αδύναμη μπροστά σε κάποιο.
    Αυτό και ότι άλλα συναισθήματα ένιωθα, Του τα έδινα μετά από δική Του προτροπή μετά το τέλος του bondage.
    Δεν ξέρω πως λειτουργούν οι σχέσεις με όρια, έτσι δεν μπορώ με σιγουριά να πω οτιδήποτε.
    Εκείνο που συνέβη σε μένα ήταν πως μετά το session, όταν αναλογιζόμουν πως ήμουν και το όλο σκηνικό κι ερεθιζόμουν. Αυτό με οδήγησε στη σκέψη πως ίσως αυτή η ταπείνωση που αισθάνομαι και η αδυναμία να είναι κάτι που βαθειά μέσα μου ποθώ να απολαύσω, και απλά οι αντιστάσεις και αντιδράσεις της λογικής μου το στερούν. Και όσο περισσότερες αντιστάσεις έβγαιναν τόσο μεγαλύτερη η πιθανότητα να μάθω να το απολαμβάνω στο τέλος.
    Αυτό πραγματικά και συνέβη στο τέλος.
     
  11. Dome of Affection

    Dome of Affection Contributor

    Θα αναρωτιέστε τι κάνω στις 10 το πρωί στο φόρουμ.Η αλήθεια είναι ότι είμαι πολύ κουρασμένος καθότι ξενύχτης , αλλά η διάθεσή μου έχει πιάσει πάτο και αισθάνθηκα την ανάγκη τώρα που είμαι μόνος μου στο σπίτι να σας γράψω.

    Δε βλέπω άκρη παιδιά...Η υπόθεση έχει αρχίσει να παίρνει πολύ άσχημο δρόμο.
    Χθές , δηλαδή σήμερα το πρωϊ, συναντηθήκαμε σπίτι μου .Είμασταν και οι δυό κουρασμένοι .Εγώ είχα πλακωθεί και προηγουμένος με ένα γνωστό μου γιατί έφερε σε πολύ δύσκολη θέση ένα προσωπικό μου φίλο (έχει να κάνει με λεφτά) μέσα στη παρέα ενώ είχε άδικο και ήμουν ήδη αρκετά καταπτοημένος από το όλο σκηνικό χρονιάρες μέρες που είναι.
    Αυτή είχε πάει έξω με τη παρέα της.Κάποια στιγμή,αργά το πρωϊ, με πήρε τηλ και συνεννοηθήκαμε να συναντηθούμε σπίτι μου.
    Αφού είπαμε τι έγινε,πώς περάσαμε και τα συναφή ξεκινήσαμε τα δικά μας.
    Και όλα έμοιαζαν να πηγαίνουν καλά μέχρι που φτάσαμε στο γνωστό σημείο τριβής.Εκεί για άλλη μια φορά έκοψα το session (είναι η 5η φορά που το κάνω αυτό) και το τι επακολούθησε θα προσπαθήσω να σας το δώσω παραθέτωντας το διάλογο που ακολούθησε , όπως τον θυμάμαι πάνω κάτω.

    s- πάλι αυτό θα γίνει τώρα?
    D- Νομίζω ότι έχω υπάρξει απόλυτα σαφής πάνω σε αυτό.
    s- Και τί νομίζεις πραγματικά ότι θα πετύχεις με αυτό ?
    D- Να επικοινωνήσω κούκλα μου , τι άλλο?
    s- Άσχημο τρόπο βρήκες για να το κάνεις.Μα καλά τι διάολο θες,αφού βλέπεις ό,τι ,ότι μου λες το κάνω η γαμημένη ,δε το κάνω?
    D- Το θέμα δεν είναι τι κάνεις αλλά πώς το κάνεις.
    s- Μα είναι τελοσπάντον τόσο σοβαρό?
    D- Για μένα είναι κι αυτό νομίζω ότι το κάνει αρκετά σοβαρό ,δε νομίζεις?
    s-Ε τί να σου πώ ρε παιδί μου.(εδώ την ψιλοδιέκοψα)
    D- Τί τρέχει.Αυτό το πολύ απλό.
    s- Master δεν είσαι ? Βρες το.
    D- Καταρχήν είμαι Dom κι όχι Master αν και θα ήθελα και κατά δεύτερο αν θέλεις να γίνω Master σου θα πρέπει να με βοηθήσεις.
    s- Ε είσαι βλάκας, τι να σου πω.(Κάπου εδώ άρχισα να τσιτώνω σοβαρά πλέον)
    D- Μπορεί να είμαι , αλλά είμαι ο βλάκας σου και ενδιαφέρομαι για σένα.
    s- Κοίταξε να δεις,αν θες να είσαι Master μου αυτό θα το δεις εσύ μόνος σου.Εγώ τί μπορώ να κάνω? Παίζω το ρόλο μου κανονικά ,δε το κάνω?
    D- Αυτό είναι το θέμα , ότι παίζεις ρόλο.
    s- Και συ τί ζόρι τραβάς ρε φίλε? Κάτσε γιατί έχω την εντύπωση ότι τραβάει για αλλού η δουλειά.Τι περιμένεις από μένα,να με βαράς και να λιώνω ?(η κάτι τέτοιο τελοσπάντον)
    D- Αν είναι έτσι τότε πολύ φοβάμαι ότι βρισκόμαστε μαζί για λάθος λόγους.
    s- Αν είναι έτσι να τη κάνω.
    D- ....

    Δεν είπα τίποτα.Σηκώθηκε και έφυγε μουρμουρίζοντας κάτι.Και γω έμεινα μόνος στο μαύρο μου το χάλι να αναρωτιέμαι.
    Τι γίνεται ρε παιδιά.Γιατί γαμώτο κέρατό μου έτσι?Τί έκανα και πήγαν όλα τόσο στραβά?Είμαι τόσο πολύ στο κόσμο του γκούφι ?Έχω αρχίσει και τα παίρνω στο κρανίο τώρα άσχημα.
    Αν είναι να έρθει το 2007 με αυτό το τρόπο , ε τότε καλύτερα να πέσω από τώρα σε χειμερία νάρκη , μέχρι να περάσει.Γαμώ το κερατό μου γαμώ.
    Πείτε καμιά κουβέντα ρε παιδιά.Κάτι να αισθανθώ καλύτερα....
     
  12. zinnia

    zinnia Contributor


    Πρωτα να σου στειλω ενα φιλι για χρονια πολλα κι ενα χαμογελο

    Δευτερον .. αντι να κανετε με τη συγκεκριμμενη γυναικα ενα απλο στεγνο σεσιον, κι εφοσον φυσικα σ ενδιαφερει να προσπαθησεις, δεν κανετε στην αρχη εναν τρυφερο ερωτα, να ρθειτε κοντα, να νοιωσει ο ενας τον αλλον, να αφεθει ο ενας στον αλλον, και μετα περνατε στα υπολοιπα;

    Αν δεν πιασει, τοτε ισως δεν υπαρχει συμβατοτητα μεταξυ σας οποτε οσο και να προσπαθησεις δεν θ αλλαξει κατι..

    Οπως και να ναι παντως, ειναι κριμα να στεναχωριεσαι και να την στεναχωρεις.. Για ολους μας υπαρχει εκεινος κι εκεινη που θα μας ταιριαζει.. Και θα τον βρουμε να σαι σιγουρος