Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Το τσάι με τις Κυρίες

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Art and Literature' που ξεκίνησε από το μέλος slave32, στις 23 Μαϊου 2024.

  1. Constan

    Constan Regular Member

    Υπέροχη γραφή !
     
  2. slave32

    slave32 Contributor

    ΣΑΣ ευχαριστω πολυ
     
  3. slave32

    slave32 Contributor

        Έμεινα μαζί της εκείνο το βράδυ. Κοιμηθήκαμε αγκαλιά.. ξυπνούσε κάναμε έρωτα, μου τις έβρεχε με τα χέρια της. Με δάγκωνε πολύ. Ήταν έντονο. Πρωτόγνωρο για εμένα.
    Ξυπνήσαμε το πρωί. Της ζήτησα αν μου επιτρέπει να τις προσφέρω το Αυστραλέζικο πρωινό. Δεν είχε ιδέα γι αυτό. Είχα δει όπως ερχόμασταν εχθές έναν φούρνο κοντά στο σπίτι της. Ντύθηκα και πήγα ν' αγοράσω τ' απαραίτητα. Μου έδωσε τα κλειδιά της για να μην την σηκώνω από το κρεβάτι. Γύρισα. Ένα σεντόνι σκέπαζε μόνο τα πόδια της. Είναι πανέμορφη. Το σώμα της είναι γυμνασμένο, όμορφο. Κοιμάται και είναι γαλήνια. Έβγαλα τα ρούχα μου. Γονάτισα και πήγα κοντά της.

    «Είναι όμορφο που γονατίζεις χωρίς να στο ζητάω μικρό μου»
    Αν είχα ουρίτσα σίγουρα θα τη χτυπούσα στο πάτωμα από χαρά.
    Άνοιξε τα μάτια της, φιληθήκαμε. Πήρα το βούτυρο με την κανέλα, έβαλα στις ρώγες τις και στα κρουασανάκια που είχα προμηθευτεί.
    «Αυτά είναι για Εσάς» της είπα δίνοντας της τα κρουασάν, ενώ τα χείλη μου πήγαν πάνω στις ρώγες της.

    Ένιωσα το γέλιο της και την ευχαρίστηση της. Έσπρωξε το κεφάλι μου προς τα κάτω, ανάμεσα στα πόδια της στο ροδακινάκι μου. Την άγγιξε η γλώσσα μου, ήταν μούσκεμα. Με έβαλε μπρούμυτα κι ανέβηκε πάνω στο κεφάλι μου, κούναγε τον κορμό της ρυθμικά στη γλώσσα μου και την μύτη μου, γενικά πάνω στο πρόσωπό μου. Ένιωθα τα υγρά της να με γεμίζουν. Ήμουν τόσο πολύ ευτυχισμένος.

    Σηκωθήκαμε μετά από αρκετή ώρα. Έκανε ντουζάκι. Την σκούπισα με τη πετσέτα, της έβαλα κρέμες σε όλο το κορμί της. Πήγε τουαλέτα, την καθάρισα με το χαρτί.
    «Θα το έκανες με την γλώσσα σου;»
    «Δεν ξέρω, το έχω στα όρια μου»
    Χαμογέλασε.
    «Θα τα συζητήσουμε τα όρια σου αργότερα;»
    «Νόμιζα δεν θα μου επιτρέπατε να έχω όρια»
    «Μου αρέσει πολύ ο τρόπος που σκέφτεσαι. Είσαι γεννημένος υποτακτικός. Τα όρια σου θα τα σεβαστώ όλα, όμως θα σε εκπαιδεύσω πρώτα και μετά αφού αναγνωρίσεις τα πραγκατικά σου όρια, θα τα θέσεις κιόλας»
    «Μάλιστα, Κυρία»
    Με πήγε στη ντουζιέρα. Με άφησε να πλυθώ, με παρακολουθούσε. Τελείωσα. Στέγνωσα το κορμί μου κι έμεινα γυμνός μπροστά της. Στα χέρια της κρατούσε ένα μεταλλικό κλουβί.
    «Θα μου επιτρέψεις να στο φορέσω;»
    «Μάλιστα Κυρία»
    «Ωραία, κλειδί θα έχω εγώ και η Έλενα, κανείς άλλος»
    Κούνησα καταφατικά το κεφάλι μου. Ακούμπησε το κρύο μέταλλο το δέρμα μου. Σαν να με ηλέκτρισε. Το κούμπωσε με μία ελαφριά δυσκολία. Χωρούσα οριακά μέσα του με αποτέλεσμα από τις πρώτες στιγμές που ερεθιζόμουν να μου δημιουργεί τεράστια δυσφορία.

    «Θα σου θέσω μερικά πράγματα που πρέπει να είσαι σύμφωνος από την αρχή» δεν περίμενε ν' απαντήσω. μονο μου έδειξε το πάτωμα. Γονάτισα μπροστά της, έσκυψα το κεφάλι μου.

    «Τον σκλάβο μου τον θέλω μόνιμα διαθέσιμο. Θέλω ότι ζητάω να γίνεται αμέσως. Αλλιώς θα υπάρχουν τιμωρίες. Είμαι υπερ της φυσικής τιμωρίας. Μάλιστα πιστεύω ότι ένας σκλάβος μαθαίνει μόνο με τον πόνο και την στέρηση. Κατανοητό;»
    «Μάλιστα Κυρία»
    «Επίσης πρέπει να είσαι έτοιμος να εγκαταλείψεις τα πάντα. Ο σκλάβος μου ζει στο σπίτι μου 24/7/365. Δεν εργάζεται. Οι κοινωνικές του σχέσεις έχουν τον απόλυτο έλεγχο από εμένα. Θα ξέρουν όλοι ότι είσαι σκλάβος μου»
    «Μάλιστα, Κυρία»
     
  4. MissLa

    MissLa AMAZON QUEEN Premium Member

    Υπέροχο.
     
  5. slave32

    slave32 Contributor

    Συμφωνώ
     
  6. Eleni85

    Eleni85 owned

    Και καλός συγγραφέας και μετριόφρων.    
     
  7. slave32

    slave32 Contributor

    Η επόμενη μέρα με βρήκε στο σπίτι μου. Είχα χαθεί στις σκέψεις όσων προηγήθηκαν. Το κλουβί ανάμεσα στα πόδια μου, μου υπενθύμιζε κάθε φορά ότι όλα ήταν αληθινά. Ήμουν γυμνός, μάζευα τα πράγματά μου. Μου είχε πει ότι θέλει να είμαι γυμνός, θα μου έκανε ανά πάσα στιγμή βιντεοκλήση. Το περίμενα πώς και πώς.
    Το σπίτι που μένω είναι δικό μου. Η εντολή ήταν σαφής. Φρόντισε το σπίτι σου, καθάρισε το. Χάρισε τα τρόφιμα. Πάρε λίγα ρούχα, ένα παντελόνι μερικές μπλούζες και μια αλλαξια εσώρουχα. Δεν χρειαζόμουν τίποτα άλλο, από εδώ και πέρα αναλάμβανε εκείνη την ενδυμασία μου, όλα.

    «Με την εργασία μου;>
    <Να παραιτηθείς»

    Εντολή, προτροπή. Δεν ξέρω τι, αλλά δεν φαίνονταν να την απασχολούν αυτά. Είχα βρει κάπου τον τραπεζικό μου λογαριασμό, θα της παρέδιδα τα πάντα. Με διαβεβαίωσε δεν πρόκειται να τ' αγγίξει. Αλλά δεν μου επέτρεπε πρόσβαση σε αυτά. Γνώριζε ότι είναι σημαντική η εργασία μου, με πολύ καλές απολαβές. Δεν την ένοιαζε.
    Μίλησα με τους υπεύθυνους της εργασίας μου. Δυσαρεστήθηκαν πάρα πολύ. Παραιτήθηκα. Γίνονταν όλα τόσο γρήγορα, καταλάβαινα ότι διακινδύνευα τα πάντα. Αλλά η ευκαιρία να ζήσω όπως πραγματικά γεννήθηκα δεν μπορούσε να πάει χαμένη.

    Γονάτισα και απάντησα στο τηλεφώνημα.

    «Κυρία είμαι έτοιμος»
    «Μπράβο μικρό μου. Ζήτησα να έρθει η Κυρία Ελένη από εκεί. Θα τσεκάρει τα πάντα και θα σε μαστιγώσει. Αργότερα θα σε φέρει εδώ»
    Μου το έκλεισε χωρίς να πει περισσότερα. Άρχισε να με πονά το πέος μου, ήθελα να καυλώσω, το κλουβί δεν με άφηνε.

    Άκουσα κλειδιά στη πόρτα. Τρόμαξα για λίγο. Αλλά μετά θυμήθηκα πως μόνο η Κυρία Ελένη έχει δεύτερα κλειδιά. Τα είχε πριν γίνει όλο αυτό. Πέρασε μέσα. Φορούσε ένα καυτό, κοντό τιγρέ σορτσάκι, από πάνω ένα τοπ αφήνοντας το στήθος της σχεδόν όλο σε κοινή θέα.
    «Κυρία Έλενα»
    Χαμογέλασε. Με πλησίασε. Άγγιξε το πρόσωπό μου με το χέρι της.
    «Είσαι σε όλα άψογος» Έβγαλε ένα μαστίγιο με μία ουρά από την τσάντα της.
    Ξεκίνησε να με χτυπάει, δυνατά, μόνο ψηλά στη πλάτη μου. Ξανά και Ξανά. Ένιωθα τη πέτσα μου να καίγεται. Άνοιγε, έτρεχε λίγο αίμαι κι ένιωθα μια κάποια ανακούφιση.
    Τα χτυπήματα δυνατά κι έντονα. Ήρθε κοντά μου. Έβαλε το πρόσωπό μου στη κοιλιά της. Την άγγιζα με τα χείλη της. Το μαστίγιο χτύπαγε τον κώλο μου τώρα.
    «Πόσο καιρό έχει να σε γαμήσει άνδρας;»
    Σήκωσα το κεφάλι μου να δω τα μάτια της. Μου άστραψε χαστούκια. Ξεχάστηκα. Έβαλα τα κλάματα. Δεν επιτρέπεται ένας δούλος να κοιτάζει το πρόσωπό μιας Κυρίας.
    Πήρε αμέσως την Κυρία Βέρα. Της είπε τι έγινε. Ούρλιαζε. Ακούγονταν η φωνή της.
    «Προχώρα στο σχέδιο Β» της είπε. Δεν είχα ιδέα τι ήταν όλα αυτά.

    «Βήτα.. βασανιστήρια Σκληρά« έλεγε
     
  8. slave32

    slave32 Contributor

    Η Ελένη η κολλητή μου.Είναι πια μιας μορφής Αφέντρας μου. Δυσκολεύομαι στην μετάβαση. Δεν μπορώ να το δω έτσι και δεν είναι μόνο αυτό. Ένας κόσμος συναισθημάτων εχει ξεχυθεί ομπρός μου.

    -Κυρία Ελένη μπορώ να μιλήσω;
    Κοίταζα το πάτωμα, γονατιστός μπροστά της. Εκείνη γυμνή Αμαζόνα, όρθια μπροστά μου.

    -Λέγε

    -Είμαι ερωτευμένος μαζί Σας.
    Διέκρινα τις γάμπες της να σφίγγουν.
    -Όχι μόνο τώρα, πολύ καιρό πριν, στο γεύμα θα σας το έλεγα.
    Σηκωσε το μαστίγιο. Με χτυπούσε αλύπητα τώρα. Παντού.
    -Άργησες!

    Συνέχισε να με χτυπάει!

    -Αν μου το είχες πει, δεν θα καλούσα την Βέρα. Αλλά μια ζώη βλάκας ήσουν!

    Σταμάτησε. Πήγε στο μπάνιο. Άκουσα το νερό να τρέχει όπως τα δάκρυα μου.
     
  9. slave32

    slave32 Contributor

    Σκατά σκατά σκεφτόμουν. Θα τα πει και όλα στην Κυρία Βέρα, την είχα βάψει για τα καλά. Η Έλενα βγήκε από το μπάνιο, ήρθε κοντά μου. Είδα τις πατούσες της, δεν φορούσε παπούτσια. Έστρεψε το κεφάλι μου προς τα πάνω να την δω, ήταν γυμνή, πανέμορφη. Μπορούσα να δω τα στήθη της, το αιδίο της όλα.

    «Πάμε στο κρεβάτι» την ακολούθησα περπατώντας στα γόνατα μου. Έβγαλε το κλειδί από το λαιμό της, με ελευθέρωσε. Ξεκίνησε να με φιλάει στο στόμα, στο σώμα παντού. Άφησε να την αγγίξω, να φιλήσω τα στήθη της. Τα κορμιά μας ενώθηκαν, πρώτα εγώ πάνω της. Μπήκα μέσα της, κάναμε έρωτα.

    Έχυσα στα στήθη της, την καθάρισα με την γλώσσα μου, την έγλειψα παντού, ξανά και ξανά. Άκουγα τα βογγητά της, την ατέλειωτη καύλα της. Μου έκανε strap on, ήταν όμορφο, αργό, αισθησιακό υπέροχο. Φιλούσε τον λαιμό της, τα δόντια της άφηναν τα σημάδια τους σε όλο μου το κορμί και κυρίως στον λαιμό μου.

    «Αλήθεια θα σε κράταγα για σκλάβο μου, αλλά τώρα ανήκεις στην Βέρα. Αυτό είναι το σχέδιο Β. Το είχαμε συζητήσει με την Βέρα. Ήξερα ότι με έχεις ερωτευτεί».

    «Δεν θα με θέλει τώρα, την πρόδωσα»

    «Αχ λες χαζά» μου έβαλε πάλι την ζώνη αγνότητας.

    «Χρήση σου κάνουμε, ότι έχεις συναισθήματα για εμάς είναι όμορφο. Πρέπει όμως να καταλάβεις και να νιώσεις ότι είσαι κατώτερος μας. Για παράδειγμα Εγώ τώρα ευχαριστήθηκα τον τρόπο που κάναμε έρωτα, που τα έδινε όλα με το μικρό σου πουλί για να με ευχαριστήσεις. Τώρα υπάρχει μία μόνο σκέψη στο μυαλό μου» σηκώθηκε πήγε στη τουαλέτα.

    «Έλα» πήγα εκεί καθόταν στην λεκάνη, αφόδευε.

    «Η γλώσσα σου, να με καθαρίσει, Τώρα» η διαταγή της με χτύπησε σαν να με τράκερνε φορτηγό με σπασμένα φρένα. Πήγα κοντά της, σηκώθηκε, έφερε τον κώλο της στο πρόσωπό μου. Έβγαλα την γλώσσα μου, η αηδία δεν περιγράφεται με λόγια.

    «Πλύσου. Χρειάζεσαι εκπαίδευση σε αυτό. Θα πω στη Βέρα πόσο χάλια το έκανες».

    Είχαν συζητήσει ακόμα και αυτό. Κατάλαβα ότι η σχέση τους είναι δυνατή. Σιχαμερό εντελώς ότι έκανα και μίλησε για εκπαίδευση που σημαίνει ότι θα το κάνω πολλές φορές ακόμα. Κανονικά θα έπρεπε να το βάλω στα πόδια, το μόνο που σκέπτομαι είναι την Κυρία Βέρα, πρέπει να γίνω καλύτερος.







































    Με άφησε έξω από το σπίτι της Κυρίας Βέρας. Πήρα τα πράγματα μου και χτύπησα το κουδούνι της. Μου άνοιξε κι ανέβηκα την σκάλα για το διαμέρισμα της. Η πόρτα ήταν ανοιχτή. Έβγαλα τα ρούχα μου πριν μπω μέσα, τα δίπλωσα και τα έβαλα σε μία σακούλα που κρατούσα. Το σπίτι το ξέρω, ήθελα τόσο να την δω. Γονάτισα όταν άκουσα τα βήματα της.



    «Πέρασες καλά με την Έλενα» μου είπε. Δεν κουνιόμουν. Ήταν από πάνω μου, έβλεπε τα σημάδια μου και τα δαγκώματα της. Προχώρησε στο σπίτι και την ακολούθησα. Δίπλα στο μπάνιο υπήρχε μια πόρτα, την ξεκλείδωσε και την άνοιξε.



    «Έλα, αυτό είναι το δωμάτιο σου» προχώρησα να το δω. Υπήρχε ένα κουτί για ν’ αφήσω τα λιγοστά μου πράγματα και κρίκοι σε διάφορα σημεία του χώρου και στο ξύλινο πάτωμα.

    «Εδώ θα κοιμάσαι πάντοτε δεμένος. Είτε όταν δεν σε χρειάζομαι, είτε αν έχω επισκέπτες που δεν θα θέλω να σε δουν. Αν και οι περισσότεροι θα ξέρουν τι μου είσαι»

    Έβαλα τα ρούχα μου στο κουτί. Παρέδωσα έναν φάκελο σε εκείνη. Με τα βιβλιάρια μου, τραπεζικά και υγείας, τις κάρτες μου, ταυτότητα και διαβατήριο και τα κλειδιά του σπιτιού και του αυτοκινήτου. Το αυτοκίνητο το είχα φέρει νωρίτερα στο γκαράζ της, αλλά είχα ξεχάσει να αφήσω τα κλειδιά.



    «Ενημέρωσες την μητέρα σου;»

    «Μάλιστα Κυρία, της είπα ότι θα μένω στο σπίτι της Κυρίας μου κι έδωσα τα τηλέφωνα Σας. Δεν αντέδρασε όπως το είχατε προβλέψει, θα θεωρεί ότι είστε η κοπέλα μου»

    «Δεν είμαι, είσαι λίγος για μένα»

    Μου κόπηκε η ανάσα. Ήθελα να βάλω τα κλάματα.

    «Αν γίνεις σκλάβος μου, τελικά, η μητέρα σου θα μάθει πρώτη για το τι είσαι. Αν όχι, δεν υπάρχει λόγος να σε εκθέτω. Αν κι έπρεπε να είχες βρει το θάρρος να μιλάς για το τι είσαι στους άλλους. Ειδικά στις Γυναίκες. Η Έλενα είναι εξαιρετικά θυμωμένη με αυτό μαζί σου. Αλλά έχουμε χρόνο για αυτό. Της ανέθεσα να σε εκπαιδεύσει σαν χαρτί τουαλέτας»

    Έβαλα τα κλάματα. Με ξεφτίλιζε όσο δεν έπαιρνε. Δεν ήξερα αν θύμωσε που ήμουν ερωτευμένος με τη φίλη μου ή αν θα με εκπαίδευε σε αυτό όπως και να είχε. Το μόνο που πραγματικά καταλάβαινα είναι ότι η Κυρία Βέρα ήξερε καλά τι ήθελε κι εγώ δεν ήμουν αυτό, τουλάχιστον για την ώρα.