Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Το sex ως ποδοσφαιρικός αγώνας

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Art and Literature' που ξεκίνησε από το μέλος DocHeart, στις 5 Μαϊου 2009.

  1. DocHeart

    DocHeart Δυσνόητα Ευνόητος

    Αυτός ξεκινάει δυνατά, και την καλωσορίζει στο σπίτι του με ένα βαθύ γλωσσόφιλο, επιχειρώντας έτσι να κερδίσει απ'την αρχή το χώρο του κέντρου. Το κρασί και η πιατέλα με τα φρούτα που έχει ετοιμάσει, καθώς και οι χαμογελαστές ματιές που της ρίχνει στο πρώτο δεκάλεπτο είναι απλές ψηλοκρεμαστές καμινάδες, όμως την κρατούν στην περιοχή της. Κι ενώ το παιχνίδι εξελίσεται σιγά-σιγά σε επιθετικό του μονόλογο, στο 14' το αριστερό εξτρέμ της ξεκινάει μια επικύνδινη αντεπίθεση απο τα πλάγια: Αυτή βάζει το ένα πόδι της πάνω στο άλλο, περεταίρω αποκαλύπτοντας το έξω-πλάγιο μέρος του αριστερού μηρού της. Η άμυνά του είναι ακόμα "κρύα", τα χαφ έχουν αργήσει να επιστρέψουν. Παρατηρεί το τελείωμα της κάλτσας της και την αρχή του δέρματος του κώλου της και σαστίζει. 0-1.

    Ενώ οι παίκτες της ακόμα πανηγυρίζουν κοντά στο σημαιάκι του κόρνερ, η ανδρική του υπερηφάνεια σηκώνεται απ'τον πάγκο και του βάζει τις φωνές. Με τη σέντρα αποφασίζει να την πιέσει ακόμα περισσότερο, πάει και κάθεται δίπλα της, κοντά της, και βάζει το χέρι του γύρω απ'τους ώμους της. "Είσαι πολύ όμορφη." Αυτή χαμηλώνει τα μάτια και χαμογελάει. Βρίσκεται σε πλεονεκτική θέση, και είναι μεγάλη ευκαιρία να της φιλήσει το αυτί και να ισοφαρίσει, όμως το σεντερ-φορ ταλαιπωρεί τη μπάλα, αργεί να σουτάρει, η άμυνα οργανώνεται: ελευθερώνεται από το αγκαλιασμά του, σηκώνεται όρθια και αρχίζει να κόβει βόλτες στο σαλόνι και στο χωλ. "Το σπίτι σου είναι το σπίτι ενός ψυχοπαθή. Είναι σχεδόν άδειο."

    Η άμυνά της παγώνει ωραία το παιχνίδι, το μέσο του πρώτου ημιχρόνου περνάει χωρίς σημαντικές φάσεις. Αυτός έχει μια άκαρπη πρωτοβουλία κινήσεων, ενώ αυτή αρέσκεται προς το παρόν στις λίγες - αλλά φαρμακερές - αντεπιθέσεις.

    Στο τριακοστό έβδομο λεπτό αυτή εκμεταλλεύεται (άλλη μία) αδράνεια της άμυνάς του και με γρήγορες κινήσεις βγάζει τα παπούτσια της και κάθεται στο πάτωμα. Οι κεντρώοι του και τα μπακ του για άλλη μια φορά ασθμαίνουν κυνηγώντας τον σβέλτο μεσοεπιθετικό της και τη ρωτάει: "Δεν είναι κρύο το πάτωμα;" Του απαντάει, "μ΄αρέσει να νιώθω κρύο στον πωπό μου," και ο κοντόσωμος μπαλαδόρος της ξεπερνάει τον τερματοφύλακά του και γράφει σαν σε προπόνηση το 0-2.

    Στην ανάπαυλα του ημιχρόνου αυτός πάει για κατούρημα, και συνειδητοποιεί οτι πρέπει να σκοράρει πολύ νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο αν θέλει να έχει ελπίδες να γυρίσει το ματς. Θαυμαστής και θιασώτης της Ολλανδικής ποδοσφαιρικής σχολής του Κρόυφ, του Νέσκενς, του Μέργκαμπ, αποφασίζει να επιτεθεί με φινέτσα και στυλ. Enough with the niceties. I'm gonna tell her how it's gonna be.

    Αυτή μπαίνει στην τουαλέτα καθώς αυτός βγαίνει. Σηκώνει τη φούστα της και φτιάχνει λίγο τη στραβωμένη άκρη της κάλτσας της, ενώ ο φυσιοθεραπευτής βάζει πάγο στον αστράγαλο του σκόρερ του πρώτου γκολ. Το ξέρει οτι θα αντιμετωπίσει πίεση, αλλά με το βαθύ της πάγκο και την εμπειρία της νιώθει σιγουριά οτι αυτή εδώ θα είναι μια βραδιά θριάμβου. Δεν κατουράει. Ένα τρίτο γκολ πριν το 55' θα ήταν ότι πρέπει.

    Αυτός έχει σηκωθεί για να ανοίξει άλλο ένα μπουκάλι κρασί, και καθώς επιστρέφει πέφτει πάνω της στο διάδρομο. Μπορεί να μην είναι ένα εντυπωσιακό γκολ, αλλά μετράει: κρατώντας τα ποτήρια τους στα χέρια του, τη στριμώχνει στον τοίχο με ένα δυνατό αλλά καθ'όλα νόμιμο jostle (απεχθάνομαι τον όρο "τζατζάρισμα") και τη φιλάει στο πρόσωπο και στο λαιμό. Αυτή βαριανασαίνει καθώς ο τερματοφύλακάς της κάνει υπερπροσπάθεια να σταματήσει το διαγώνιο σουτ, μάταια. 1-2 στο 49'. Ο αρχηγός της φωνάζει "δεν πειράζει, πάμε, πάμε!" καθώς ο σκόρερ του σηκώνει τη φανέλα του και επιδεικνύει στις κάμερες το τατουάζ στο στήθος του, μια μεγάλη καρδιά με το γράμμα "Α" μέσα της.

    Είναι ένα πραγματικό ντέρμπι ανάμεσα σε δύο μεγάλες ομάδες. Με αυξημένη αυτοπεποίθηση αυτός τη σηκώνει στα χέρια και την πετάει στο κρεβάτι του. Τη γδύνει, τη φιλάει και την αγγίζει όπου θέλει. Αυτή δαγκώνει τη γλώσσα του μέσα στο στόμα της, πιάνει τον πούτσο του, χώνει τα νύχια της στην πλάτη του. Κόρνερ, κι'άλλο κόρνερ, νέο κόρνερ, άλλο ένα κόρνερ, αλλά τα αγγίγματά της και τα φιλιά της έχουν την απάντηση στο ψηλό παιχνίδι. Καθώς μπαίνει μέσα της (μετά απο την υπόδειξη του διαιτητή οτι πρέπει να βάλει προφυλακτικό) όλα δείχνουν οτι αυτή θα κρατήσει το υπέρ της σκορ.

    Στο 80' ο ψηλός της ομάδας του, ένας απο τους δύο κεντρικούς αμυντικούς του, βρίσκεται ξαφνικά παραλήπτης της μπάλας έξω απ'την περιοχή της μετά απο μια άτσαλη απομάκρυνση ("Πόνα με..."). Την αρπάζει και τη γυρίζει στα τέσσερα, της πιέζει τους ώμους ώστε το πρόσωπό της να ακουμπάει στο μαξιλάρι. Τοποθετεί τους αγκώνες της σε γωνία 90 μοιρών. Ανοίγει τα κωλομέρια της. Η μπάλα φεύγει από τη μύτη του παπουτσιού με ταχύτητα 117 χιλιόμετρα την ώρα, κερδίζει ύψος ίσα-ίσα για να μην αγγίξει κανένα μέρος από τα σώματα των αμυντικών, χτυπάει με δύναμη στο κάτω μέρος του οριζόντιου δοκαριού και σκάει μισό μέτρο μέσα απ'τη γραμμή, αναπηδά, χτυπάει την πάνω μεριά των διχτύων. Ο πούτσος του μπαίνει γρήγορα στον κώλο της, η στριγγλιά της ξυπνάει τη γειτονιά. Ο τερματοφύλακάς της μένει ακίνητος. 2-2

    Γαμιούνται ξανά, ξανά, ξανά, ελεύθερα τώρα, δημιουργικά, και οι δύο ομάδες θέλουν κάτι περισσότερο απ'την ισοπαλία, κάτι περισσότερο να πάρει ο κάθε ένας απο τον άλλον. Καθώς ξημερώνει, η λήξη πλησιάζει. Τα ρίσκα αυξάνονται, οι περίτεχνες ενέργειες και αυτές, παρά την κούραση. Τον βρίσκει ξαπλωμένο και σκαρφαλώνει πάνω του, κουνιέται κυκλικά πάνω στο καβλί του μέχρι να της έρθει άλλος ένας μακρόσυρτος, σπαρταριστός οργασμός. Αυτός της τραβάει τα μαλλιά και τη φέρνει πρόσωπο με πρόσωπο με τον πούτσο του, της γαμάει το πρόσωπο μέχρι να χύσει στο στόμα της. Ο κόσμος χειροκροτεί όρθιος, τυχεροί αυτοί που σήμερα είχαν το μαγικό χαρτάκι για να παρακολουθήσουν αυτή την αναμέτρηση.

    Καθώς οι παίκτες περπατάνε προς τα αποδυτήρια δίνοντας τα χέρια και αλλάζοντας φανέλες, αυτοί αποκοιμιούνται αγκαλιά, αυτή σε εμβρυική στάση, αυτός την αγκαλιάζει απο πίσω.

    Τους βλέπετε εδώ, κυρίες και κύριοι, σε ένα στιγμιότυπο που τιμά το ποδόσφαιρο και τα ιδεώδη του αθλητισμού.

    Περιγραφή: Γιάννης Διακογιάννης
     
  2. Maley

    Maley Contributor

    απολαυστικος και ευρηματικος οπως παντα..
     
  3. whipmarks

    whipmarks Regular Member

    football-bdsm=Τον θεο σου ρε ασχετε....αν επαιζες μικρος με κουκλες βαλτα με την μανα σου και οχι με μας.Ποδοσφαιρο ειναι θρησκεια,και οχι μια υδονη.μαθε τα βασικα της μπαλας και μετα ελα για ειρωνια...εντε μια βολτα στον ασλανη...
     
  4. DocHeart

    DocHeart Δυσνόητα Ευνόητος

    Γαμώ τα γέλια. Όλοι μαζί μου τα'χουν σήμερα. Όχι στάσου, λάθος. Του Maley του άρεσε.

    Καλησπέρα και σε σένα, whipmarks.
     
  5. underherfeet

    underherfeet πέρα βρέχει Contributor

    Πεναλτυ δεν θα βαρεσουν; 
     
  6. DocHeart

    DocHeart Δυσνόητα Ευνόητος

    Όχι ρε συ, τι πέναλτυ, πρώτη αγωνιστική είναι  
     
  7. Babylon

    Babylon Regular Member

    Τι εγινε ρε παιδια, επεσε βομβα τεστοστερονης;
     
  8. DocHeart

    DocHeart Δυσνόητα Ευνόητος

    Η άνοιξη βλέπεις...
     
  9. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Καυτός ποδοσφαιρικός αγώνας,δηλώνω φίλαθλος 
     
  10. Babylon

    Babylon Regular Member

    Και εσυ Ιουδα;
     
  11. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Φημολογείται πως ο Ιούδας φιλούσε υπέροχα...
    υ.γ. Θα είμαι στην εξέδρα 
     
  12. Animator

    Animator Regular Member

    Φοβερος αγωνας, ο διαιτητης πουλημενος οπως παντα.