Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τσούλες

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM & Πολυγαμία' που ξεκίνησε από το μέλος MasteR_PieR, στις 13 Οκτωβρίου 2008.

 1. MasteR_PieR

  MasteR_PieR Regular Member

  Διάβασα ένα άρθρο στο SpyDraman magazine και θα ήθελα να το σχολιάσουμε.


  Εδώ μιλάμε για τσούλες, μιλάμε στις τσούλες, μας μιλούν οι τσούλες,.... εμπνέουμε και εμπνεόμαστε από τα υψηλά ιδανικά του τσουλισμού.

  Δεν αναφερόμαστε στο BDSM «slut training» (που αξίζει τη δική του ανάλυση ) αλλά διερευνούμε το προφίλ, τις συμπεριφορές, τον ερωτισμό, την ηθική υπόσταση και την προσφορά των τσουλιών, καθώς και την ανταπόκριση που βρίσκουν μεταξύ του αντρικού πληθυσμού.

  Το βασικό πλαίσιο είναι «λατρευτικό». Όσοι απλώς είναι αλλεργικοί και σιχαίνονται τις τσούλες δεν είναι ανάγκη να πιάσουν δουλειά με το φτυάρι. Ένας αλλεργικός στα άνθη δε θα πιάσει δουλεία σε εργαστήριο ανθοδετικής ούτε θα ενοχλεί τους ανθοδέτες μιλώντας τους για το ιστορικό των αλλεργιών του.

  Όσες πάλι προσβάλλονται από τη αναφορά σε γυναίκες ως τσούλες, ας ησυχάσουν. Δε μιλάμε για όλες τις γυναίκες. Για τις τσούλες μιλάμε, ένα από τα πιο ενδιαφέροντα τμήματα του γυναικείου πληθυσμού (για κάποιους το πιο ενδιαφέρον).

  Θα αρχίσω με κάποιους ορισμούς.

  Στην κοινή γλώσσα, κατά τα λεξικά, «τσούλα» είναι μια σεξουαλικά αχαλίνωτη γυναίκα ή μια γυναίκα χαλαρών ηθών και χαρακτήρα, μια τολμηρή ή ξεδιάντροπη γυναίκα, ένα βρομοθήλυκο. Αυτοί οι ορισμοί περιγράφουν ένα πρόσωπο χαλαρών ηθών, ένα πρόσωπο που δεν έχει την ικανότητα ελέγχου του εαυτού του ή που επιλέγει να είναι ακόλαστο, έκλυτο.

  Η "κοινή γλώσσα" εκφράζει και την «κοινή αντίληψη» των «κοινών ανθρώπων».


  Ένας καλός φίλος μου, έλεγε (σε ελεύθερη απόδοση δικιά μου) πως τσούλα είναι η γυναίκα-πρόκληση που παίζει κομπολόι τους άντρες με δική της πρωτοβουλία και όχι κατ’ εντολή. Σε γενικές γραμμές διέκρινε τη «φύση τσούλα» απ΄την «κατασκευασμένη τσούλα».

  Η φύση τσούλα, αλητοπουτάνα, δεν έχει μόνιμο γκόμενο (εκτός κι αν είναι πλούσιος) κι αν έχει, τον κερατώνει συστηματικά και δε βάζει κανένα πάνω απ’ το κεφάλι της.

  Η κατασκευασμένη (τσούλα – σκλάβα) υποδύεται το ρόλο για να προσφέρει ευχαρίστηση στον Αφέντη της και το ζει, συνήθως, ως εξευτελισμό ή ταπείνωση. Βέβαια δεν αποκλείεται το ίδιο άτομο σε διαφορετικές φάσεις της ζωής του να λειτουργήσει και με τους δυο τρόπους.

  Προσωπικά, χωρίς κατά βάση να διαφωνώ, δε θεωρώ τη διάκριση αυτή καθοριστική, αλλά θα έχω τη δυνατότητα να τα πω αργότερα.

  Σύμφωνα με έναν άλλο ορισμό που βρήκα στη Wikipedia "slut είναι ένα άτομο ανεξαρτήτως φύλου που έχει το κουράγιο να ζήσει σύμφωνα με τη "ριζοσπαστική!!!" πρόταση ότι το σεξ είναι ωραίο και η ευχαρίστηση είναι καλή». Πρόκειται για μια τιμητική ερμηνεία της τσούλας ως ατόμου χωρίς αναστολές, έτοιμου να κάνει τα πάντα για την ηδονή.

  Επειδή τα μεγάλα κείμενα κουράζουν σταματάω με τους «ορισμούς» και μπαίνω στο ψητό.

  Εργαστήριο Εξαιρετικών Απολαύσεων – τσούλες (sluts)

  Ο τσουλισμός είναι ταλέντο. Αν και ο τσουλισμός καλλιεργείται, δε μπορούν να γίνουν όλες τσούλες. Μια τετράγωνη φεμινίστρια, με θηλυκότητα τρακτέρ και ευελιξία τραίνου, μπορεί κάλλιστα να γίνει σκύλα. Τσούλα δε γίνεται.

  Χρειάζεται ανήσυχη και περιπετειώδη ψυχοσύνθεση, εγγενή θηλυκότητα, εγκαυλότητα και αμοραλιστική και ελευθεριάζουσα ηθικό-φιλοσοφική στάση ζωής.
  [αμοραλισμός= αντίληψη-στάση ζωής που αρνείται την ισχύ των ηθικών κανόνων]

  Τα πρώτα δε διδάσκονται. Εμπνέονται και ραφινάρονται, αν υπάρχει το σχετικό υπόβαθρο. Τα υπόλοιπα και διδάσκονται και εμπνέονται. Αυτή είναι η δουλειά του τσουλοκαλλιεργητή, του ατόμου που "προάγει" (πως λέμε αυτόν που προάγει?) τον τσουλισμό.

  Υπάρχουν βέβαια και οι αυτοφυείς τσούλες που αναπτύσσονται από μόνες τους χωρίς να τις βγάλει κανένας στο κλαρί. Άλλες χρειάζονται ένα .... καλό σπρώξιμο για να πάρουν μπρος.

  Δεν υπάρχει πιο χρήσιμη και επιθυμητή γυναίκα από μια τσούλα, που ξέρει να προκαλεί τα πιο ζωώδη ένστικτα γιατί τα χαίρεται και η ίδια. Είναι αυτή που μοιράζει μ..νί απλόχερα και χωρίς αναστολές όπου καυλώσει ή όπου την καυλώσουν. Αν και απολαμβάνει τα δείπνα και τις ακριβές προσφορές των αρσενικών δεν τα θεωρεί ως πρελούδιο κουτουπώματος. Είναι η γυναίκα που θ' αφήσει τον πολλά υποσχόμενο συνοδό της στο ακριβό εστιατόριο για να πηδήσει στα γρήγορα με το σερβιτόρο στην πίσω αποθήκη και θα επιστρέψει να ακούσει με προσοχή τη συνέχεια του πολλά υποσχόμενου.

  Οι άντρες τη λατρεύουν για την "ευκολία" της. Ακόμα κι ένας στερημένος μπορεί να επωφεληθεί αν βρεθεί στο κατάλληλο μέρος την κατάλληλη στιγμή. Αλλά και τη φοβούνται πάρα πολύ.

  Είναι διαθέσιμη. Ως «τσούλα ελευθέρας βοσκής» στις ορέξεις της και ως «σκλαβότσουλο» στις ορέξεις του αφεντικού της και των όσων τη διαθέτει.

  Και στις δύο περιπτώσεις είναι κατά βάση «άπιστη». Γι αυτό τη φοβούνται οι άντρες. Η «ελευθέρας βοσκής» εξ ορισμού, το «σκλαβότσουλο» δυνητικά, ψυχολογικά ή ακόμα και εν κρυπτό.
  Διευκρίνιση: Ως «σκαβότσουλο» δεν εννοώ την σκλάβα που απλώς προσποιείται την τσούλα για να συμμορφωθεί προς τις υποδείξεις.
  Ο μόνος τρόπος για να διατηρήσεις σχέση με μια τσούλα, είναι η συμμαχία και συνενοχή
  Διευκρίνιση
  Η δοκιμή, από πλευράς αιδοιοφόρων, ενός ορισμένου αριθμού ανδρών προκειμένου να ανακαλύψουν και να τσιμπήσουν "τον Έναν" δεν μπορεί να τις ανάγει στο ηθικό ύψος μιας τσούλας. Μια τσούλα ποτέ δεν εγκαταλείπει τη έντονη σχέση της με το σεξ είτε βρει Έναν, είτε βρει Δυο, είτε δε βρει.


  Πέρα απ το διαχωρισμό σε δυο μεγάλες κατηγορίες που μας ενδιαφέρουν εδώ (τις τσούλες ελευθέρας βοσκής και τα σκλαβότσουλα), υπάρχουν διάφορα είδη. Τα τσουλοκόριτσα ή τσουλιά, οι πουτανοκυρίες, οι ψωλαρπάχτρες νοικοκυρές, τα λαϊκότσουλα ή σκυλιά, οι καριερότσουλες με το ταγιεράκι, τα παρθενότσουλα, τα ρεμαλότσουλα ή απλώς χαμένα κορμιά, τα χχχχχ-τσούλα (στο χχχχχ βάλτε ότι θέλετε)

  "Ισορροπημένη" τσούλα είναι αυτή που ζει τη ζωή της χωρίς ενοχές.

  Δυστυχής ενοχική τσούλα είναι αυτή που παρασύρεται από τα πάθη της που ποτέ δεν έχει αποδεχτεί. Μεταμορφώνεται από καλό κορίτσι σε πουτάνα και αντιστρόφως.

  H ενοχική βλέπει κατά βάση με δύο τρόπους τη ζωή. Σκέφτεται πάντα, πόσο χαραμίζει τη ζωή της καθώς σηκώνει το βρακί της και πόσο η ζωή είναι μικρή καθώς το κατεβάζει. Λέει διάφορα τραγικό-ρομαντικά όπως «καταστρέφω όποιον αγαπώ» (ενώ απλώς τον κερατώνει), «πρέπει να σ΄ αφήσω γιατί σ’ αγαπώ» (ενώ απλώς τον βαρέθηκε), «κράτα με σε παρακαλώ. μη μ΄ αφήσεις να φύγω» (απόψε το βράδυ – αλλά μάλλον θα φύγει λίγο μετά τα μεσάνυχτα). Και κατά ένα περίεργο τρόπο παραμυθιάζεται και η ίδια.

  Ο τσουλοκαλλιεργητής έχει κυρίως ιδεολογική δουλειά να κάνει με μια ενοχική τσούλα. Δυστυχώς αυτό είναι το πιο βαρετό κομμάτι του επαγγέλματος. Ενώ η διαφθορά μιας καθώς-πρέπει γυναίκας έχει μεγάλο ερωτικό ενδιαφέρον, η ιδεολογική αναστύλωση μιας ενοχικής τσούλας είναι αρκετά επίπονη και χωρίς ιδιαίτερη ανταπόδοση εργασία, γιατί τους καρπούς του τσουλισμού μπορεί, αν θέλει, να τους δρέψει χωρίς κόπο. Μόνο η αγάπη προς την ενασχόλησή του και ο αλτρουισμός είναι κίνητρα για κάτι τέτοιο.

  Αν η ενοχική τσούλα θα ευχόταν να ήταν μια «φυσιολογική» γυναίκα, οι καθώς-πρέπει έγκαυλες κυρίες που θα ευχόταν να ήταν τσούλες, παρουσιάζουν το πιο μεγάλο ενδιαφέρον και προσφέρουν τις εξαιρετικές απολαύσεις.

  Συνήθως έχουν ενστερνισθεί το κλασσικό ρητό «κυρία στο σαλόνι –πουτάνα στο κρεβάτι».

  Γνωρίζουν άριστα και να φέρονται και να πηδιούνται. Κι αν δε γνωρίζουν το δεύτερο μαθαίνουν με απίστευτη ταχύτητα. Όσο κάποιος προσφέρει διακριτικότητα και έμπνευση, προοδευτικά μπορούν να κάνουν τα πάντα.

  Το βασικό άλλοθι που χρησιμοποιούν είναι ο έρωτας προς τον εραστή τους. Μ΄ αυτόν κάνουν τα πάντα. Η πλήρης τσουλοποίηση είναι όμως δύσκολη υπόθεση. Ισχυρό σημείο αντίστασης είναι η έκθεση προς τρίτους, ειδικά αν είναι ή μπορεί να γίνουν γνωστοί. Αντίθετα, πιο εύκολα μπορούν να εμπλακούν με τυχαίους άγνωστους τρίτους, πάντα με την παρουσία ή την παρότρυνση του εραστή τους.

  .... μέχρι ν' αλλάξουν εραστή  Οποιουδήποτε «τύπου» κι αν είναι η τσούλα ο κοινός παρονομαστής είναι ότι είναι καυλιάρα κι απολαυστική. Κι αν δεν της χάρισε η φύση απλόχερα αυτές τις αρετές – εσείς οι άντρες εκεί έξω (εφ όσον βεβαίως έχει κάποιο ταλέντο) οφείλετε να της εμφυσήσετε το υψηλό ιδανικό ν΄ ανοίγει τα πόδια προς τ’ αστερία χωρίς φόβο και πάθος.

  Εκτός κι αν είσαστε μικροϊδιοκτήτες και φοβόμαστε μη σας κλέψουν το κομπόδεμα.  Υ.Γ. Εμπνεύσθηκα και βοηθήθηκα από τον φίλο και ομοϊδεάτη Κύριο G

  Miss M
   
 2. Dolmance

  Dolmance Contributor In Loving Memory

  Απάντηση: Τσούλες

  Δείγμα από παλαιότερη συζήτηση - θα ακολουθήσουν άλλα:

  "Αυθεντική τσούλα είναι, απλούστατα, η πανηδονίστρια που καταστρώνει ορθολογικές στρατηγικές για την ικανοποίηση του απαραιτήτως πανσεξουαλικού της πάθους.
  Όσα προεκτέθηκαν δεν έχουν την παραμικρή σχέση με τη μορφή της Ιδεώδους Τσούλας. Αποτελούν είτε αυτοβιογραφικά σπαράγματα είτε έμμεσα διατυπωμένες ηθικές παραδοχές, με επιμελή απόκρυψη του κανονιστικού τους περιεχομένου.
  Η Τσούλα δεν έχει οποιαδήποτε υπολογισμένη απόβλεψη σε αγαθά εξωσεξουαλικού χαρακτήρα. Δεν συναρτά καν, όπως αντιθέτως κάνει ο Παίκτης, την ικανοποίηση της άφατης λαγνείας της με την άλωση προκεχωρημένων φυλακίων, στον αμείλικτο πόλεμο της Κυριαρχίας και της Κατίσχυσης.
  Είναι το πλατωνικό Αρχέτυπο της Οδαλίσκης που δεν θα γινόταν ποτέ εταίρα και τούτο επειδή της είναι ξένες οι μονογαμικές δεσμεύσεις και οι χρηματικές ανταμοιβές. Στην πραγματικότητα μόνον θεόπεμπτα προικισμένες πόρνες κατ' επάγγελμα, ξεσκολισμένες και σκολιές, ανυψούνται, εν ιδιωτικότητι, στην υπερβατική σφαίρα του υψηλόφρονος τσουλισμού και της καλλιεργημένης, εστέτ ηδονοθηρίας.
  Οι καρικατούρες που ιχνογραφήθηκαν, ενταύθα, ως Τσούλες είναι απλώς οι συμμαθήτριες, οι συνάδελφοι και πιθανώς οι ερωτικοί εταίροι ορισμένων σκιτσογράφων - που αμφιβάλλω αν έχουν συναντήσει Τσούλα, έστω και κατά τύχην.
  Η Τσούλα κατακτά αφιλοκερδώς παρέχουσα τόσα και όσα διασφαλίζουν τη δική της σεξουαλική πλήρωση, χωρίς την παραμικρή διάκριση φύλου, ηλικίας, αισθητικής αρτιότητας, διανοητικής επάρκειας. Δεν είναι διεστραμμένη επειδή αποτελεί η ίδια το υπέροχο αμάλγαμα όλων των 'διαστροφών', ομού και ανεξαιρέτως, αμόλυντη από τα δηλητήρια των αναστολών, όσα συνθέτουν τον 'πολιτισμό' στην κατώτερη βαθμίδα των συνηθισμένων ανθρώπων.
  Αυτός είναι και ο λόγος που, ελεύθερη από τη διαβρωτική επίδραση του ιδεολογήματος της 'επιτυχίας', δεν μετατρέπεται σε φθηνό εμπειριοσυλλέκτη, ήτοι μετανεωτερικό 'καταναλωτή' μεμονωμένων, παροντικών 'στιγμών' έξαρσης. Δεν αποτιμά, δεν ζυγιάζει, δεν στοχεύει. Γαμιέται με οτιδήποτε υπόσχεται οργασμικούς σπασμούς και η μόνη παραχώρηση που καταδέχεται παιγνιωδώς να κάνει είναι η ντανταϊστικά προκλητική ενδυμασία, ως υπενθύμιση διαθεσιμότητας και εν τω άμα χλεύη των δεσμευτικών αξιώσεων πάσης καθεστηκυίας τάξεως."
   
 3. Maley

  Maley Contributor

  Απάντηση: Τσούλες

  απο τα πιο ωραια κειμενα που εχω διαβασει...
   
 4. Afrodyte

  Afrodyte Regular Member

  Απάντηση: Τσούλες

  Εξαιρετικη αναφορα στο θεμα!Τα εχουμε πει τοσες φορες ομως που εγω προσωπικα θα προτιμουσα να πουμε αλλη μια για τις τιμωριες 
  Τα παμε μας τα πανε και τα ξαναπαμε και μας τα ξαναπανε και ακρη δε βγαλαμε.Ας αφησουμε τις τσουλες στην ησυχια τους επιτελους εμεις οι μπιντιεσεμερς:nod:
   
 5. Dolmance

  Dolmance Contributor In Loving Memory

  Απάντηση: Τσούλες

  Δεύτερο δείγμα:

  "Νομίζω, αγαπητέ, ότι τον διαχωρισμό τον έκανα.
  Διαφέρει η φύσει τσούλα (ιδιότητα ασύμβατη, φρονώ, με εκείνη της σκλάβας) από την "κατασκευασμένη" τσούλα, την εκπαιδευόμενη προς τούτο, προκειμένου να ικανοποιήσει τις επιθυμίες του Αφέντη της - το σκλαβότσουλον.
  Η πρώτη είναι ατίθαση και απολαμβάνει την ακολασία της, χωρίς να δίνει λογαριασμό.
  Η δεύτερη ετεροπροσδιορίζεται και συχνά εκλαμβάνει τον "εκτσουλισμό" ως ταπείνωση και τιμωρία."
   
 6. MasterJp

  MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

  @Dolmance: ενίοτε τε ως απόλαυσιν, θέμα ... καλιέργιας. <χ>
   
 7. G_E

  G_E Contributor

  Απάντηση: Τσούλες

  Τι εμπνευστηκες καλέ? αυτό είναι δικό μου κείμενο 95% (αντε δεν παιρνω ορκο για 100%) που το ειχα βαλει σε αλλο φορουμ.

  Να σαι καλα Μiss Μ, όποια κι αν είσαι. Φιλιά

  ΥΓ. κι ο "καλός φίλος μου, που έλεγε (σε ελεύθερη απόδοση δικιά μου) πως τσούλα είναι η γυναίκα-πρόκληση που παίζει κομπολόι τους άντρες με δική της πρωτοβουλία και όχι κατ' εντολή"..... ειναι νoμιζω ο Dolmance  
   
  Last edited: 13 Οκτωβρίου 2008
 8. MindMaster

  MindMaster Contributor

  Απάντηση: Τσούλες

  Αν θυμάμαι καλά, 100%... Δεν θα προβείς σε νόμιμες ενέργειες γιά διασφάλιση των πνευματικών δικαιωμάτων;  
   
 9. G_E

  G_E Contributor

  Απάντηση: Τσούλες

  Οχι. Μ' αρεσει η διασπορά των κειμένων, όπως και του σπέρματος και των reps
   
  Last edited: 13 Οκτωβρίου 2008
 10. llazouli

  llazouli Contributor

  Αναρωτιέμαι, πώς θα το απολαύσει η εκπαιδευόμενη εις τον τσουλισμόν, εφόσον δεν είναι δική της επιθυμία; Πιστεύω, ότι δεν μπορεί να της αποδοθεί τέτοιος χαρακτηρισμός όταν τίθεται κάτω από εντολές. Όταν δηλαδή ψυχή τε και σώματι βρίσκεται υπό την κυριαρχία του αφέντη της, όταν αυτός είναι η αφετηρία της, κάλλιστα θα μπορούσε να νιώσει ως και αγία, ότι ''θυσιάζεται'' για να τον ευχαριστήσει...Τι σχέση έχει αυτό με την αυτάρεσκη, ξεδιάντροπη τσούλα;
   
 11. MindMaster

  MindMaster Contributor

  Απάντηση: Τσούλες

  Τότε, θα έπρεπε μάλλον να σκεφτείς μιά στροφή στην καριέρα σου... Δεν θα ήταν προτιμότερο, να είχες ακολουθήσει το επάγγελμα που έχω σημειώσει στον παρακάτω πίνακα;

  ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΚΤΗΝΙΑΤΡΕΙΟ ΚΑΒΑΛΑΣ
  ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 2510 226... ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΣ
  ΔΑΥΪΔ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ 2510 226... Dr ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΣ
  ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΦΡΑΣΤΟΣ 2510 226... ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΤΗΣ
  .
   
 12. Dolmance

  Dolmance Contributor In Loving Memory

  Απάντηση: Τσούλες

  Αυτή, μας έχει κατακλέψει! Εσένα ειδικά. Αν έκανε τα ίδια με το σπέρμα, θα είχαμε δια παντός στερέψει.
  Φανερώσου απαισία! Να σου δείξει ο συνασπισμός των χούφταλων τί εστί βερίκοκο!