Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τσούλες

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM & Πολυγαμία' που ξεκίνησε από το μέλος MasteR_PieR, στις 13 Οκτωβρίου 2008.

  1. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    Kαλώς ή κακώς, δυστυχώς ή όχι χρειάζονται να γίνονται τέτοιες διευκρινίσεις για προφανείς λόγους, διαχρονικώς οι αναγνώστες αντιλαμβάνονται συλλήβδην και τσουβαληδόν οποιοδήποτε κείμενο, ας είναι και μια αράδα.
     
  2. Old submissive

    Old submissive Υποτακτικά φετιχιστής

    Νομίζω ότι δεν υπάρχει πιο σπάνιο και υπέροχο πλάσμα από μία απελευθερωμένη γυναίκα που ακόλουθεί τις σεξουαλικές της ορμές όπως της αρέσει χωρίς να καταπιέζεται από ανόητους πατριαρχικούς ηθικούς φραγμούς. Δεν είχα παρά σπάνια την ευκαιρία να συναντήσω κάποια τέτοια γυναίκα και ομολογώ πως ο αποχωρισμός με άφηνε πάντα με ένα ισχυρό αίσθημα πικρίας που έχανα ένα πλάσμα το οποίο βρίσκονταν πέρα από τη συμβατικότητα των μονογαμικών σχέσεων...
     
    Last edited: 18 Νοεμβρίου 2021
  3. Yiyi

    Yiyi .

    Τι ωραίο πράγμα να ζει ο καθένας σύμφωνα με την φύση του και οχι σύμφωνα με κάποια πρέπει και θέλω που δεν του ταιριάζουν. Παλαιότερα και πρόσφατα πολύ πιο σπάνια, χρησιμοποιούνταν ο όρος "τσούλα" ως βρισιά.
    Τι σκασίλα είχαν οι άνθρωποι να βρίζουνε τις γυναίκες που λειτουργούσαν σύμφωνα με την κάβλα τους, και χαίρονταν το σεξ όσο το ήθελαν; Έμοιαζε με απειλή, λες και θα κλόνιζαν τα θεμέλια της πατριαρχικής οικογένειας και κοινωνίας.

    Αλλά κι αυτό ακόμη, ήταν μια πρόφαση. Όπως πχ, πως οι ομοφυλόφιλοι είναι αμαρτωλοί και παρα φύσην και πως δεν βοηθάνε στον πλυθυσμό της πατρίδας (λολ) ή οι μετανάστες βλαβεροί ως προς τις θέσεις εργασίας (που οι πατριώτες αποφεύγουν) ή οι bdsmers και πάει λέγοντας

    Όλα αυτά τα "κυνήγια μαγισσών" είχαν και έχουν έναν κοινό παρονομαστή : το μίσος για το διαφορετικό.
    Ακόμη και μια "τσούλα", θα αμυνθεί απέναντι σε κάποια που είναι τελείως διαφορετική, μιλώντας για ψευτοηθική της κοινωνίας, για ασφυκτικό καθωσπρεπισμό κλπ και όλα αυτά δείχνουν πόσο ατελής είναι ο άνθρωπος μέσα στις ανασφάλειες, στα κόμπλεξ, στις κάβλες, στα πιστεύω και στην σύντομη και τόσο σημαντική ζωούλα του.
     
  4. Sakos

    Sakos New Member

    Έχω ερώτηση πως μπορεί να καταλάβει Η Κ αν υ θέλει να γίνει η τσούλα του? Έχει να κάνει με τη ευχαρίστηση της Κ ή του υ το ότι θέλει να ευχαριστήσει την Κ ή τον εξευτέλισμο του υ που πιθανόν να τον αποζητα.?