Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Υποταγή παντρεμένου/παντρεμενης; είναι εφικτή;

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος AfedraElena, στις 6 Φεβρουαρίου 2011.

  1. AfedraElena

    AfedraElena New Member

    Εχω την τύχη να ζω με τον άντρα μου που είναι και σκλάβος μου. Τον τελευταίο καιρό ψάχνω ενα δεύτερο σκλάβο ή σκλάβα που ως τρίτο άτομο θα συμμετέχει περιστασιακά έστω, αλλά πάντα ουσιαστικά και πραγματικά, στο κομμάτι αυτό της ζωής μας. Ως πρώτη σκέψη δοκίμασα να γνωρίσω κόσμο που θα ήταν σοβαρός και διακριτικός και δεν θα του γινόταν εμμονή ή συγκεκριμένη κατάσταση και θεώρησα πως με κάποιο/κάποια που διατηρεί ήδη μια μη BDSM σχέση κάτι τέτοιο θα ταν εφικτό. Μέχρι τώρα δεν είχα δυστυχώς επιτυχία. Πιστεύετε οτι απλά δεν έτυχε ή μήπως ένα τέτοιο άτομο δε θα χε ποτέ τη δυνατότητα να συμμετέχει με αυτούς τους όρους;
     
  2. DocHeart

    DocHeart Δυσνόητα Ευνόητος

    Απάντηση: Υποταγή παντρεμένου/παντρεμενης; είναι εφικτή;

    Aκούμε διάφορα εδώ μέσα, τελικά.

    Τί εννοείς; Οτι η σοβαρότητα και η διακριτικότητά του καθιστούν αδύνατη την υποταγή του; Ή οτι αυτά τα χαρακτηριστικά τον δυσκολεύουν να υποταχθεί σε μια παντρεμένη Κυρίαρχο;

    Μου φαίνεται εμένα οτι απλά δεν έχεις βρει τον σωστό άνθρωπο. Είναι λάθος να εξάγεις οποιοδήποτε άλλο συμπέρασμα για τους υποτακτικούς, τους Κυριάρχους, το BDSM γενικά ή τις ανθρώπινες σχέσεις βασισμένη σ'αυτό.

    Καλώς ήλθες,
    DH
     
  3. AfedraElena

    AfedraElena New Member

    Απάντηση: Υποταγή παντρεμένου/παντρεμενης; είναι εφικτή;

    Αναρωτιέμαι αν η ύπαρξη άλλης σχέσης του/της επιτρέπει να συμμετέχει ως υποτακτικός/ή.
     
  4. Ninevi

    Ninevi Regular Member

    Απάντηση: Υποταγή παντρεμένου/παντρεμενης; είναι εφικτή;

    Μήπως εννοείς ότι ψάχνετε ένα άτομο απλά για sessions; Αν ναι, τότε το υποτακτικός δε νομίζω ότι είναι απαραίτητο. Από bottoms με σχέση ή όχι, βράζει ο τόπος.
    Στείλε μου pm αν θες βοήθεια σε κάτι.
     
  5. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Υποταγή παντρεμένου/παντρεμενης; είναι εφικτή;

    Ανάλογα τους ηθικούς φραγμούς που έχει ο καθένας. Ακόμα πιστεύω κάποιος/α για να είναι σε βανίλα σχέση ίσως δεν θα τον/ην εκφράζει το bdsm, οπότε γιατί να μπλέξει σε τέτοιες καταστάσεις και μάλιστα με ζευγάρι.
     
  6. Astrovroxi

    Astrovroxi Το κοπρογατο Contributor

    Απάντηση: Υποταγή παντρεμένου/παντρεμενης; είναι εφικτή;

    Τι εννοείς σοβαρός και διακριτικός?
    Και δεν θα του γίνει εμμονη αυτη η κατάσταση?
     
  7. ipakouo_skilaki

    ipakouo_skilaki Regular Member

    Απάντηση: Υποταγή παντρεμένου/παντρεμενης; είναι εφικτή;

    Δεν νομιζω να είναι δύσκολο να βρεθεί.Υπομονή...
     
  8. Απάντηση: Υποταγή παντρεμένου/παντρεμενης; είναι εφικτή;


    Καταρχάς, μπράβο σας που απολαμβάνετε την ξεχωριστή, ιδιαίτερη σχέση σας και μέσα στον γάμο σας. Μακάρι να είχαν κι άλλοι/ες τα μυαλά σας.

    Αν κατάλαβα καλά (διόρθωσέ με αν κάνω λάθος), δεν θέλεις ο/η τρίτος/η να καταλήξει να έχει εμμονές με την κατάσταση ή να σε ερωτευτεί ή να σας ενοχλεί και στην καθημερινότητά σας. Σωστή σκέψη και απόλυτα κατανοητή, ειδικά αν μένεις στους τόπους που γράφει το προφίλ σου. Έζησα πολλά χρόνια εκεί, η οικογένειά μου μένει εκεί και σήμερα, τους επισκέπτομαι συχνά και ξέρω τις νοοτροπίες των ανθρώπων εκεί. Ξέρω ότι υπάρχει ακόμα ως ένα βαθμό ένα κλίμα κάπως... πώς να το πω... συντηρητικό και κουτσομπολίστικο.
    Οπότε υπάρχουν οι εξής κίνδυνοι:
    α) Ο τρίτος/η να είναι κομπλεξικός φαρσέρ με στόχο εξαρχής να σας εκθέσει προς τα έξω.
    β) Ο τρίτος/η (ειδικά αν είναι άντρας) να μπει στην κομπλεξική λογική "να γαμήσω τη γυναίκα του μαλάκα" ή "να γαμήσω τη γυναίκα και τον μαλάκα" και όταν πάτε να του κόψετε, να σας εκθέσει προς τα έξω.
    γ) Ο τρίτος/η, ναι μεν να θέλει να παίξει μαζί σας όπως θέλεις, αλλά λόγω της σχετικής στέρησης bdsm παιχνιδιών στην επαρχία (αν μάθουν ότι είσαι σκλάβος στην επαρχία τη γάμησες), θα κολλήσει άγρια ή μαζί σου (το πιθανότερο) ή και με τους δυο σας και μετά θα σας πρήζει στην καθημερινή σας ζωή.

    Η σκέψη σου να βρεις κάποιον δεσμευμένο ή παντρεμένο δεν στερείται λογικής. Τουλάχιστον αυτός θα κρατούσε το στόμα του κλειστό.

    Όμως στην πράξη στενεύεις πολύ το δείγμα και επιπλέον, συνήθως (όχι πάντα αλλά στη συντριπτική πλειονότητα των περιπτώσεων) οι πιο πολλοί/ές παντρεμένοι/ες που παίζουν με ζευγάρια και μάλιστα με αφέντρες κρυφά από το έτερον ήμισυ, το κάνουν, διότι είναι πολύ συντηρητικοί/ές για να παίξουν τα ίδια παιχνίδια με το έτερον ήμισυ και κατά βάθος περιφρονούν όσους/ες το κάνουν.
    Ένα τέτοιο άτομο δεν θα έλεγα ότι είναι ο/η ιδανικός/ή τρίτος/η και μάλιστα σκλάβος/α, υποτακτικός/ή ή ό,τι άλλο σχετικό.

    Αναγκαστικά θα πρέπει να ψάξεις αρκετά μέχρι να βρεις κάποιο άτομο που ΚΑΙ θα σου κάνει κλικ ΚΑΙ θα του κάνετε κλικ ΚΑΙ θα είναι άτομο εμπιστοσύνης.

    Μήπως να έψαχνες νεαρότερα άτομα που και πιο ανοιχτόμυαλα είναι και κατάγονται από άλλες περιοχές (π.χ. φοιτητές / φοιτήτριες);
    Καλό είναι πάντως να μείνεις σε αυτό το φόρουμ, μια που εδώ όσοι γράφονται έχουν τουλάχιστον κάποια επιθυμία για το αντικείμενο και αν έχω καταλάβει καλά εδώ γίνεται χαμός στο ίσωμα (μόνο εγώ είμαι ντροπαλό αγόρι   ), οπότε αργά ή γρήγορα κάποιος/α που μένει στην περιοχή σας θα βρεθεί και τότε ποιος σας πιάνει.
     
  9. christos71

    christos71 Guest

    Απάντηση: Υποταγή παντρεμένου/παντρεμενης; είναι εφικτή;

    κοιτα σιγουρα θα βρεθει κατι υπομονη,δεν γνωριζω τι ακριβως ζητας και τι απαντησεις ελαβες,υπαρχει και κατι αλλο που ισως δεν το ανεφεραν πολλοι απο αυτους που μιλησες,οι σκλαβοι - Ανδρες ειναι κτητικοι τουλαχιστον στην αρχη,απαντησαν στην αρχη γιατι ψαχνουν Αφεντρα αλλα με αλλον μηπως δυσκολευονται,γι αυτο λεω αν καποιος σου κανει,εμφανισιακα και απο συμπεριφορα πρωτα να τον εκπαιδευσεις σιγα-σιγα στο παιχνιδι και μετα δεν θα εχει αντιρηση...
    αν εχουμε περισσοτεες πληροφοριες θα σε βοηθησουμε

    φιλια