Υπόταση

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Humour' που ξεκίνησε από το μέλος Audiosexual, στις 23 Μαρτίου 2019.

 1. Audiosexual

  Audiosexual Ωχ...

  Λένε ότι ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα. Με την απλή μέθοδο των τριών (συνοδευόμενη και με την απαραίτητη κίνηση της πρότασης των χεριών παράλληλα με τις παλάμες να κοιτάνε η μία την άλλη, και ξαφνικό κατέβασμα και των δύο μέχρι οι κάτω πλευρές από τις παλάμες να αγγίξουν το σημείο τομής μηρού και εφηβαίου) βρίσκουμε ότι ο γάμος σκοτώνει το σεξ. Και με απλή αντικατάσταση, οποιαδήποτε κατάσταση θυμίζει γάμο (λέγε με συνήθεια, μακροχρόνια σχέση, ελληνική ταινία του 60 κλπ) ασκεί αρνητική επιρροή πάνω στην θεάρεστη πράξη.

  Εκεί στο σημείο καμπής (και όχι κάμψης όπως θα έπρεπε), αρχίζουν τα στοιχεία εμπλουτισμού για να «ζωντανέψει» το πράγμα. Τρία, κουαρτέτα, swinging, παιχνίδια ρόλων, νοσοκόμες, μαθήτριες, furries (όχι, όχι αυτό.. απλά τεστάρω αν έχετε διαβάσει και τα προηγούμενα), μεταφορά του μισού sex shop στην ντουλάπα (και του μισού μισθού στο sex shop).. έτσι για ανανέωση ρε παιδί μου.

  Και είναι καλό όλο αυτό.. για ένα διάστημα τουλάχιστον, αλλά μετά έρχεται το δεύτερο σημείο καμπής και κάπου εκεί αποφασίζεις να αποδεχθείς τη φυσική ροή των πραγμάτων, να αγκαλιάσεις την εντροπία και να το πάρεις απόφαση ότι πρέπει να παίρνεις πλέον τα προφυλακτικά σε συσκευασία των 12 (ένα το Γενάρη, ένα το Φλεβάρη, ένα το Μάρτη κ.ο.κ.). Η οικειότητα έχει περάσει τα -6dB προ πολλού και πλέον κλιπάρει χοντρά (και αν το έπιασες αυτό στείλε μου request να γίνουμε φίλοι), και οι χώροι πειραματισμού που έχουν απομείνει είναι μπλε.

  Κάπου σε αυτό το σημείο που μόλις περιέγραψα (και ελπίζω φίλε αναγνώστη να έχεις καταφέρει να με ακολουθήσεις σε αυτό το χωροχρονικό πατιρντί), χρησιμοποιώ το φακελάκι του Σεπτεμβρίου, βρίσκομαι τ’ ανάσκελο και εκείνη στην κάθετο με περιθώριο σφάλματος γύρω στις 30 μοίρες μπρος πίσω. Εκείνη κάνει παιχνίδι μόνη της και δείχνει να το απολαμβάνει. Εγώ έχω τον «Ιγνάτιο» σε cruise control και βαριέμαι ενώ σκέφτομαι ό,τι πιο άσχετο με το όλο setting… «Έχω raid σε 2 ώρες, πρέπει να περάσω ΚΤΕΟ τον κουβά μου, αν δεν απλώσω και σήμερα τα ρούχα θα αναγκαστώ να καταστρέψω ένα ολόκληρο οικοσύστημα όταν το κάνω».

  Ξαφνικά βλέπω το αριστερό της βυζί να χοροπηδάει. Όχι μόνο του, μαζί με εκείνη, και όχι ξαφνικά.. απλά το προσέχω εκείνη τη στιγμή και κάτι μου κάνει. Για κάποιο λόγο μου κέντρισε τόσο πολύ το ενδιαφέρον που ενστικτωδώς σήκωσα το δεξί μου χέρι και το χούφτωσα. Και όχι μόνο το χούφτωσα, αλλά άρχισα να το ζουλάω ρυθμικά ανάμεσα στα δάχτυλά μου. Μετά την αρχική έκπληξη που πρέπει να είχε με concept «Ο ΜΙ ΤΖΙ, ΚΙ ΟΜΩΣ ΖΕΙ!!» άρχισε να το ευχαριστιέται και να χτίζει λίμπιντο.

  Σε κάθε ζούληγμα όμως του βυζιού, άρχισα να κάνω και ένα «φφφφφφφτ» με τα χείλια μου το οποίο δυνάμωνα σε ένταση, ανάλογα με την πίεση στο ζούληγμα. Φφφφφφφτ, φφφφφφφφτ, φφφφφφφφτ, φφφφφφφφτ. Στην αρχή δεν έδειξε να την πειράζει, ή καν να το ακούει. Κάποια στιγμή όμως, σταματάει το πάνω/κάτω και με κοιτάει στα μάτια. Εγώ συνεχίζω ακάθεκτος με το ρυθμικό ζούληγμα και το φφφφφφτ. Κάπου εκεί όμως διαπιστώνω ότι το βλέμμα της προδίδει έναν ιδιαίτερα ενοχλημένο άνθρωπο, και σιγά σιγά ο ρυθμός του ζουλήγματος πέφτει.. φφφφφφφτ… φφφφφφφτ………….. φφφφφφφφτ……………………… φφφφφφφφφφφφφφφφφτ… σταματάω. Την κοιτάω και εγώ στα μάτια και της λέω..

  – Όχι;

  Κουνάει το κεφάλι της αρνητικά και κάνει εκείνον τον θόρυβο της άρνησης με κλειστά τα χείλια (nuh-uh).

  – Καλά…

  απαντάω με απογοητευμένο ύφος και βλέμμα μικρού παιδιού που το πιάσανε να κλέβει μπισκότο από το βάζο. Της πιάνω τη ρώγα με τον δείκτη και τον αντίχειρα, τη στρίβω αριστερόστροφα πιέζοντας ταυτόχρονα το βυζί προς τα μέσα και αφήνω ένα μακρόσυρτο φφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφτ…. να βγει από τα χείλια μου.

  Τα επόμενα 10 λεπτά περάσανε με το να κυλιόμαστε σε κρεβάτι και πάτωμα από τα γέλια. Ήταν το καλύτερο σεξ που είχα κάνει για μήνες!
   
 2. loutcia

  loutcia Regular Member

  Κλαίωωωωωω:hilarious::hilarious::hilarious::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:
   
 3. Lazycat

  Lazycat Αριστόγατα

  Καλο ειναι αλλα το εχω διαβασει. Γραψε καινούργια παλιοτεμπέλη! (Πάλι γελασα πάντως ομολογώ...)