Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Φαντασίωση βιασμού με ασφάλεια - η απόλυτη κάβλα

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος Prefusion, στις 4 Απριλίου 2022.

1. Prefusion

Prefusion New Member

Χθες σας καλησπέριζα και σας συστήθηκα γεμάτος κάβλες (εξαρτημένος άλλωστε από το σεξ, είμαι άνθρωπος που χαρακτηρίζομαι από υπερσεξουαλικότητα, ειδικά σε περιόδους άγχους και χθες είχα άγχος και κάβλες), σήμερα θα γράψω για το πώς γάμησα την γυναίκα μου το μεσημέρι και πόσο ευτυχισμένος είμαι όταν μπορούμε και κάνουμε αυτό που μας αρέσει : φαντασίωση βιασμού.

Τα γενικά πρώτα.

Κλασικό μοτίβο στο σεξ μας, αναπτύχθηκε πολύ νωρίς, όταν από τις πρώτες φορές την έπιασα να λέει όχι, με έναν ιδιαίτερο τρόπο, που με κάβλωνε. Σταμάτησα αυτό που έκανα κατά την διάρκεια του σεξ, εφόσον είπε όχι. Είχα όμως ερεθιστεί τόσο πολύ, που την ρώτησα (εκτός σεξ) αν αυτό το όχι το εννοεί. Απάντησε "υπάρχουν τα όχι που τα εννοείς και τα όχι που δεν τα εννοείς, ε, αυτό το όχι δεν το εννοώ". Συνέχισα να την ρωτάω πάνω σε αυτό και την ρώτησα αν φαντασιώνεται βιασμό την ώρα του σεξ και η απάντησή της ήταν ένα ξακάθαρο "ναι, το φαντασιώνομαι κι όταν δεν κάνω σεξ".

Από τότε παίζουμε με τέτοιους τρόπους. Δεν χρειάζεται πλέον να μιλάμε. Δεν χρειάζεται καν να ολοκληρώσω το "ταμπού" ή την βία που θέλω να ασκήσω. Για παράδειγμα, φτάνω στην διάρκεια ενός φαινομενικά "vanilla sex" να την ερεθίζω με έντονα χουφτώματα στον κώλο. Θα προχωρήσω στην καβλιάρικη κωλοχωρίστρα της με τρόπο που νιώθω να την ερεθίζει. Όταν τα χέρια μου φτάσουν κοντά στην κωλότρυπα, έχω εκπαιδευτεί πως κάνω κάτι απαγορευμένο. Πλέον, αυτό με καβλώνει τόσο πολύ μαζί της, που μερικές φορές χύνω χωρίς καν να έχω φτάσει να της βάζω δάχτυλο.

Αυτό που δεν ξέρει είναι ότι ο εγκέφαλός μου γαμιέται! Από μόνος μου μπαίνω σε ένα παιχνίδι κυριαρχίας-παντοδυναμίας και ξαφνικής "υποταγής". Θα το εξηγήσω, αν γίνεται να το εξηγήσω. Την βλέπω να πονά και το πρόσωπό της γίνεται μωρουδίστικο, καβλιάρικο, υποφέρει, αλλά της αρέσει. Εκεί η αντίδρασή μου είναι μία από τις 2:
    1. Την πονάω ακόμα περισσότερο, μέχρι να ξεπεράσω το όριο, να καταλάβω (συμφωνημένα χωρίς safe word) πότε πρέπει να σταματήσω.
    2. Σταματώ από μόνος μου, ξαφνικά γίνομαι πειρποιητικός, τρυφερός, την χαϊδεύω, μέχρι να ξαναμπώ σε κατάσταση που θέλω να προκαλέσω πόνο, σε κατάσταση που θέλω να μοιραστώ την οργή μου.

Αυτό το πράγμα από μόνο του είναι εγκεφαλικό γαμήσι. Όταν έχεις στερήσει από την σεξουαλική σας σχέση, από το roleplay σας, την ασφαλή λέξη ή μια safe κίνηση, έχεις αλλάξει την ισορροπία. Από την μία είμαι στην θέση του κυρίαρχου, είμαι τάχαμου αυτός που δεν νοιάζεται, είμαι τάχαμου αυτός που παίρνει ευχαρίστηση από τον πόνο που προκαλεί, από τον πειραματισμό κλπ, από την άλλη έχω την απόλυτη προσοχή να καταλάβω πού με παίρνει, τί θέλει, τί της αρέσει και τί όχι. Είναι ένα συνεχές τεστ, ένας συνεχής ευνουχισμός της κυριαρχίας, ένα διαγώνισμα που περνάω. Είναι μια συνεχής εναλλαγή ρόλου.
    Και είναι γαμάτο!

Μέχρι τώρα η χημεία μας και η ηδονή που προκύπτει από αυτήν, είναι τέτοια που δεν ξεπεράσαμε όρια. Παρόλα αυτά έχει αντοχές στον πόνο, μου επιτρέπει να γαμάω σκληρά, ακόμα και πρωκτικά. Απορώ με τις αντοχές της και την θέλησή της να υποτάσσεται. Παίζουμε λοιπόν, πάνω στο ίδιο μοτίβο, αλλά με εμπιστοσύνη πως κανένας δεν θα πάθει κακό. Κυρίως το παιχνίδι γίνεται στο δικό μου μυαλό. Αυτή είναι υποτακτική όσο δεν πάει.

-----

Σήμερα λοιπόν, μιας και είναι άρρωστη όπως έγραψα, ξεκίνησε λέγοντας "δεν θέλω, δες πώς είμαι τις τελευταίες μέρες, δεν βλέπεις πως δεν είμαι σε φάση, ας το κάνουμε έτσι διαδικαστικά να τελειώνουμε".
    Επέμενα να παίξουμε, άρχισα να παίζω με το κωλαράκι της: χουφτώματα, σφαλιάρες, σφίξιμο κωλομάγουλων στα δυο χέρια και αναγκαστική "έκθεση", να δω δηλαδή τις δυο τρυπούλες της. Πράγμα που τάχα μου δεν της άρεσε. Κι αυτό φυσικά με κάβλωσε. Της έχωσα λιπαντικό στο μουνί την έπιασα από το μαλλί και άρχισα να την γαμάω με σκληρή διείσδυση : αυτή μπρούμυτα με κλειστά τα πόδια κι εγώ από πάνω. Αν και άρρωστη, άρχισε να τον παίρνει και να το ευχαριστιέται. Την γράπωσα από τον λαιμό, την έβαλα να τουρλώσει κώλο, της έβαλα ένα μαξιλάρι κάτω από τη μέση και το γαμήσι έγινε ακόμα πιο επιθετικό. Ακόμα κι όταν ελάττωνα την ταχύτητα την κοπανούσα σκληρά, πάντα γραπώνοντάς την είτε από τον λαιμό, είτε από τα κωλομάγουλα, κάποιες φορές εκθέτοντας την κωλότρυπά της. Όταν έβλεπα το φατσάκι της να λιώνει από την κάβλα έπεφτε φάπα. Κάποιες φορές έπεφτα με όλο μου το σώμα πάνω της, της ψιθύριζα ό,τι μαλακία μου κατέβαινε για το πόσο πόρνη είναι και πόσες πούτσες θέλει, της έβαζα με βία την γλώσσα μου και τα δάχτυλά μου στο στόμα της, της έχωνα χαστούκια και χλέπες. Και ξανά εναλλαγή, μακριά και κοντά στο σώμα της, εναλλαγές στον ρυθμό, από αισθσιακό σε βίαιο και από βίαιο σε σφαλιαρίτσα απαλή, έτσι από χόμπυ για να μην ξεχνιέται. Το καλύτερο ξυλίκι έπεσε όταν ήθελα να δω το πρόσωπό της, αλλά τα μαλλιά της ιδρωμένα είχανε μπλέξει και δεν έβλεπα τίποτα. Την τράβηξα πολύ βίαια, την ταρακούνησα μέχρι τα μαλλιά να ξεκολλήσουν από την μάπα και της ξανακοπάνησα το κεφάλι κάτω. Για ανταμοιβή ξαναπήρε μια χλέπα.

Αφού ιδρώσαμε καλά (άλλαξε ο καιρός απότομα), έβαλα το καβλάκι μου από πάνω να με καβαλά. Λαβές, ξύλο, χώσιμο γλώσσας με την βία στο στόμα, σφίξιμο του λαιμού, τα χέρια πισθάγκωνα κλπ κλπ. Πολλές εναλλαγές. Κι όταν κουραζότανε την έπιανα τρυφερά από τον λαιμό και της έδινα φιλάκια, άλλαζε συμπεριφορά, δεχόταν την τρυφερότητα, για να ξαναπάρει ένα απότομο τράβηγμα από τα μαλλιά και μερικές φάπες. Έχυσα με δύναμη. Την κοπάναγα επάνω μου κρατώντας την από τον λαιμό με το ένα χέρι και από τον κώλο με το άλλο. Γράπωμα κώλου και κοπάνημα. Υπέροχη αίσθηση.

-----

Όπως και να έχει και σήμερα το μεσημέρι, την πόνεσα και το ευχαριστήθηκα. Αφέθηκε στα χέρια μου. Αγαπημένη φάση του μεσημεριού : ενώ ήταν μπρούμυτα της έβγαλα την φανέλα τόσο ώστε να την φέρω από την πλάτη στο στόμα της. Καλό αλογάκι το κορίτσι μου. Έβαλα το ιδρωμένο ρούχο της μέσα στο στόμα της και την τραβούσα λες και κρατάω χαλινάρια. Γαμώ το μουνί σου τελειωμένο πορνίδιο!
    Καλά πήγε, μάλλον την βοήθησε να ανασάνει καλύτερο όλο αυτό.