Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Φετιχ - Συλληψη

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος dimitriss34, στις 30 Μαρτίου 2023.

1. Καλησπερα στην παρεα, θελω να μοιραστω ενα μεγαλο μου αποθημενο ως φετιχ. Εχω μεγαλη διεγερση με τον δημοσιο εξευτελισμο με οτιδηποτε θα κανει τον κοσμο να με κοιταξει περιεργα να νιωσω ντροπιαστικα. Ενα σεναριο που θελω να το ζησω ειναι μια δημοσια συλληψη. Δηλαδη, το σεναριο εχει ωε εξης: ειμαι καπου εξω στο δρομο σταματαει περιπολικο, με πλησιαζουν με πιανουν, μου περνανε χειροπεδες με τα χερια πισω, με πιανουν απ το μπρατσο και με οδηγουν στο περοπολικο αναμεσα στον κοσμο, με βαζκυν μεσα κ φευγουμε... μετα καπου πιο μακρυα διακριτικα με αφηνκυν.. το σεναριο να ειναι πιστικο στους περαστικους αλά ψευτικο στην πραγματικοτητα.... ξερω οτι θα γραψετε καποιοι κανε κατι να σε πιασουν.... δε συζηταμε για κατι τετοιο φυσικα το ζητουμενο ειναι η εμπειρια που λεμε και μονο.. θα ηθελα γνωμες για το πως μπορει να γινει αυτο

Last edited by a moderator: 31 Μαρτίου 2023
  2. Δίας

Δίας Live a life by design not by default

Μπορείς επειδή είναι δύσκολο να βρεις περιπολικό να βάλεις στην φαντασίωση ότι σε συλλαμβάνουν με αυτοκίνητο της ασφάλειας.
    Επίσης έχω δεί κάποια εταιρεία που έχει παρόμοια στολή με της αστυνομίας.

3. dimitris34 είναι πολύ ευκολο να το κάνεις. 2 φίλοι σου με αυτοκίνητο χρειάζονται μόνο.

Last edited: 31 Μαρτίου 2023