Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Φοβαμαι Κυριε

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Art and Literature' που ξεκίνησε από το μέλος slave32, στις 4 Φεβρουαρίου 2022.

1. slave32

slave32 Contributor

Φετιχ μπορειτε να το πειτε. Αυτο που εψαχνα ειναι να βρεθω με καποιον που να μη το εχει ξανακανει.
    Μπηκα στο σαητ γνωριμιων. Εψαχνα τον καταλληλο. Φροντισα να ανεβασω δυο φωτογραφιες μου στη μια γυμνος, να φαινεται το μπροστινο μου μερος κ η αλλη στα γονατα με τουρλωμενα τα κωλομερια. Ηθελα αυτος που οντως θα με παρει να ξερει πως ειμαι. Ενεκα των φωτογραφιων δεχθηκα περισσοτερα μνμτα απο οσα περίμενα. Τιποτα αξιολογο. Συνεχισα να περιφερομαι στα προφιλ μεχρι που επεσα στον Γιωργο. 52 ετών χωρισμένος. Έψαχνε γυναίκα. Του εστειλα μηνυμα, αρχισαμε να μιλαμε. Μου ξεκαθαρισε οτι δεν ενδιαφερόνταν. Αλλα ήθελε να μαθει για το bdsm. Του ειπα μερικα πραγματα, η κουβεντα μας στρεφονταν μονο γυρω απο αυτο. "Ποια ειναι η φαντασιωση σου?" Με ρωτησε τοτε πηρα το ρισκο να του πω μερικα απο αυτα, αλλα του συμπληρωσα οτι τα θελω μαζι του. Σταματησε την επικοινωνια. Τον εχασα. Δυο βδομαδες αργοτερα ηταν ονλινε στο skype μου εκανε βιντεοκληση χωρις να με ρωτησει. Γδυθηκα αμεσως κ απαντησα στη κληση του. Ειχε ανοιχτη τη καμερα. Σαστισε για λιγο.
    "Μου αρεσει που εισαι γυμνος" δεν ειπαμε πολλα.
    "Εχω ενα εξοχικο 50 λεπτα με το αμαξι, θες να παμε το σκ" με ρωτησε. Την απαντηση την ηξετε ηδη.
    Στη διαδρομη ηταν πολυ ησυχος. Μιλουσαμε για εμας. Γενικα ειναι πολυ ωραιος τυπος, ευχαριστος. Μου ειπε για το ποσο πολυ τρελλαθηκε μαζι μου. Οτι δεν θα σκεφτονταν κατι τετοιο μεχρι τη στιγμη που το ειπα. Κ οτι μετα απο αυτο δεν μπορουσε να το βγαλει απο το μυαλο του. Του ειπα οτι ουτε κι εγω το χω ξανακανει αλλα το ηθελα πολυ. Αληθεια ηταν. Δεν ειχα ξαναπαει με ανδρα.

Πηγαμε στο εξοχικο, μαζεψαμε, καθαρισαμε. Σε μια φαση ηρθε πολυ κοντα μου. Ειναι λιγακι πιο κοντος απο εμενα, καραφλος, γεροδεμενος
    "Φοβασαι"
    "Ναι Κυριε" του απαντησα
    "Δεν θα επρεπε, δικη σου φαντασιωση ειναι" μ αγκαλιασε. Μου εβγαλε τη μπλουζα, το παντελονι, το εσωρουχο. Με ξεγυμνωσε. Αρχισε να με αγγιζει, ετρεμα.
    "Φοβασαι πολυ, μου αρεσει"
    "Μαλιστα Κυριε" του ειπα δεν ειχα αλλες αμυνες. Με αγγιζε, με φιλαγε.
    "Πες μου τι θελεις"
    "Πες μου" μου ειπε. Δεν προλαβα ν απαντησω. Με εσπρωξε στα γονατα, άνοιξα το στομα μου για να τον δεχθω μεσα μου. Ειναι τοσο σκληρος, με γεμιζει πηγαινει βαθεια μεσα μου με απαλες αργες κινησεις. Δεν βιαζεται καθολου, κανει ερωτα στο στομα μου για πολυ ωρα.
    Γονατιζει κι εκεινος με φιλαει.
    "Πες μου τι θελεις"
    "Να με γαμήσετε Κυριε" γελαει.
    "Πρωτα θα σε πονεσω. Δεν εχω σταματησει να σκεφτομαι να σε δερνω με τη ζωνη μου σε ολο σου το κορμι" πανικοβληθηκα, φοβομουν.
    "Φοβαμαι πολυ, Κυριε" με φίλησε πρωτη φορα στο στομα.
    "Το καταλαβαίνω, θα σε πονεσω πολυ. Το θελεις;"
    "Πολυ Κυριε"

2. slave32

slave32 Contributor

"Βρήκα αυτό" μου έδειξες μια ζώνη, σαν μεγάλο πλατή λουρή δεν μπορούσα να καταλάβω τι είναι. Δερμάτινη σε καφέ χρώμα. Πλατιά. Φαίνεται σκλήρη κι ελαστική μαζί. Νομίζω ότι θα πονέσω πολύ. Κλείνω τα μάτια μου, σχεδόν τον βλέπω να με χτυπάει μ' αυτή. Καυλώνω, ερεθίζομαι πολύ, φοβάμαι. Τα έχω χαμένα.
    "Όταν μου μίλησες για όλα αυτά, σκέφτηκα άλλο ένα πουστράκι" δεν μιλούσα τον άκουγα.
    "Γονάτισε, γλείφε μου τα πόδια" με διέταξε. Έκανα αυτό που είπε, έβγαλα τη γλώσσα μου φιλούσα έγλειφα τα υπέροχα πόδια του.
    "Αλλά για κάποιο λόγο σου έδωσα μια ευκαιρία. Μου είπες ότι δε θες σεξ, το θέμα είναι ο έλεγχος, η εξουσία. Μου άρεσε αυτό" με τράβηξε από τα μαλλιά προς τα πάνω. Μου ζήτησε ν' ανοίξω το στόμα μου, έβαλε τον κάβαλο του στο στόμα μου. Είμαι γονατιστός ανάμεσα στα πόδια του, τον γλείφω, με καθοδηγεί εκείνος με το χέρι του.
    "Όταν σε κάλεσα στη κάμερα, ήσουν γυμνός. Αιφνιδιάστηκα ευχάριστα. Καύλωσα. Τότε κατάλαβα ότι δεν έχει σημασία αν θες σεξ ή όχι. Σημασία έχει να με ικανοποιείς. όπως τώρα" με έσπρωχνε πιο δυνατά μέσα έξω. Τον άκουγα με προσοχή, προσπαθούσα να βρίσκω χώρο για ανάσες.
    ''Τότε μου δημιουργήθηκε η ανάγκη να σε δείρω, σκεφτόμουν μαστίγιο, αλλά μετά κάπου σε ένα μαγαζί βρήκα αυτό το λουρί. Αυτό είπα είναι, μ' αυτό θα σε δέρνω" σηκώθηκε όρθιος, τώρα είναι έντονος, γρήγορος, χύνει μέσα μου. Δεν μου αρέσει η γεύση, προσπαθώ να το καταπιώ όμως. Μένει για λίγη ώρα ακόμα μέσα μου.
    "Πώς νιώθεις;" με ρωτά ενώ βγαίνει από το στόμα μου. Γονατίζω, το κεφάλι μου στο πάτωμα.
    ''Δεν βρίσκω λόγια.." τον ακούω που γελάει
    "Φοβάσαι ακόμη;"
    "Ναι.."
    "Τι φοβάσαι;" μου τράβηξε το κεφάλι μου να τον κοιτάω.
    "Δεν θα αντέξω να φάω όσες θέλετε, θα σας απογοητεύσω Κύριε"
    Με κοίταξε πολύ αυστηρά.
    "Θ' αντέξεις.."
    Με πήρε από το χέρι σχεδόν. Με έβαλε να ξαπλώσω μπρούμυτα στο κρεβάτι. Μου έδεσε τα χέρια με σκοινί πίσω από την πλάτη μου. Τα πόδια τα έδεσε και αυτά, ένωσε σχεδόν τους αστραγάλους μου. Είχε πάρει πάρα πολύ σκοινί το τύλιξε γύρω και κάτω από τη καριόλα με ακινητοποίησε. Ήταν εξαιρετικά άβολη η στάση μου. Δεν περίμενα κάτι τέτοιο. Το έψαξε πολύ. Έλεγχε αν μπορώ να κουνηθώ. Τα σκοινιά σχεδόν έκοβάν το δέρμα μου. Είχε φορέσει πάλι το παντελόνι του, όχι τη μπλούζα του.
    "Θυμάσαι ποιος είναι ο κανόνας ασφαλείας μικρέ μου"
    "Μάλιστα Κύριε"
    "Πες τον"
    "θα σταματήσε όταν σας ικετεύω να με γαμήσετε Κύριε"
    "Μπράβο μικρέ μου, φρόντισε να αντέξεις πολύ"

Πήρε τη λουρίδα τη προσγείωσε με δύναμη στο κώλο μου, ξανά και ξανά. Πονά πολύ αυτό το πράγμα. Σφυράει και προσγειώνεται στα κωλομέρια μου, στα μπούτια μου. Έχω βάλει τα κλάματα, με χτυπά γρήγορα, βάναυσα. Με καίει νιώθω ότι θα φύγει η σάρκα μου από πάνω μου. Σταματά. Βρέχει ένα σφουγγάρι, μου ρίχνει λίγο νερό στο πρόσωπο. Με λύνει. Μου τρίβει τα χέρια να κυκλοφορήσει το αίμα. Μ' ακουμπάει στο κώλο, ίσα ίσα πονάει όμως τόσο πολύ.Μ' αγκαλιάζει, ακουμπάω στο στήθος του κλαίω με λυγμούς. Δεν είχα καταλάβει ότι είναι γυμνός. Δεν το χω ξανακάνει. Είναι πιο έντονο από όσο μπορούσα να φανταστώ.
    ''Συγγνώμη, δεν ξέρω τι να κάνω" με σφίγγει στην αγκαλιά του
    ''Ησύχασε, τα πας πολύ καλά. Είσαι ένα υπέροχο κουταβάκι" με αιφνιδιάζει η λέξη αυτή
    "Δεν σας αρέσω Κύριε;'' γελάει
    ''Μικρό μου θες να μου πεις κάτι;''
    ''Σας παρακαλώ Κύριε θα με γαμήσετε;"