Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Χτες ...

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Art and Literature' που ξεκίνησε από το μέλος Pleasure_king, στις 14 Ιουλίου 2020.

1. Χτες ήταν μια περίεργη μέρα .Γύρισα σπίτι κουρασμένος από την δουλειά , εκείνη δεν είχε γυρίσει ακόμα , έκανα ότι κάνω καθημερινά , μπάνιο , φόρεσα το κολάρο μου και την περίμενα στα τέσσερα. Το πουλί μου όπως πάντα κλειδωμένο και ανίκανο να σηκωθεί , να πετάξει , να ελευθερωθεί...το πρωί μου είχε πει , σήμερα είναι μια ιδιαίτερη μέρα , σου έχω μια έκπληξη ,με ανυπομονησία περίμενα . Το κλειδί μπαίνει στην πόρτα , εγώ ανυσηχος και σφυγμενος περιμένω να μπει μέσα ,σχεδόν σίγουρος ότι έχει παρέα . Μπαίνει μέσα η ώρα της αλήθειας έφτασε , ποια είναι η έκπληξη ? Η απάντηση μπροστά μου , ήταν η φίλη της από την δουλειά η Κωνσταντίνα, που της την είχα πέσει πριν γνωρίσω αυτήν . Της λέει
    -ειδες που σου τα λεγα? , Κοίτα πως τον έκανα !
    -αυτο που έχει στο πουλί του τι είναι ?
    -κλουβακι , για να μην φύγει , μπορεί να φύγει μόνο όταν θέλω εγώ
    -ειναι αξιολυπητος !!
    -το ξέρω καλή μου , για αυτό τον έχω , για να με υπηρετεί δεν περιμένω κάτι άλλο από αυτόν , θα είναι πάντα ο σκλάβος μου τίποτα παραπάνω...
    -παμε τώρα ? Μας περιμένουν κάποιοι αληθινοί άνδρες ...
    εφυγαν , όλο το βράδυ ελειπε αισθάνομουν τον εξέυτελισμο , βλέποντας πως είμαι έβαλα τα κλάματα , είχα ένα περίεργο αίσθημα , χαρά , λύπη και κάτι σαν καύλα , η προσπάθεια μου για ύπνο μάταιη , πότε θα γυρίσει άραγε ? Ρωτάω τον εαυτό μου
    Συνεχίζεται....

Last edited: 14 Ιουλίου 2020
  2. Nickname

Nickname Όμορφος, έξυπνος και μετριόφρων Contributor

3. Alpha Wolf

Alpha Wolf Ενας, αλλα Λυκος.

Sorry φίλτατε, αλλά αυτό είναι nö-go και σαφέστατα Red flag για όποιον τα κάνει.

Έφαγε report. Για άγνοια και βλακεια.

Για να δούμε.... Τα παίρνουμε στα σοβαρά αυτά που λέμε?

Last edited: 14 Ιουλίου 2020
  4. Koproskylo

Koproskylo Regular Member

Nαι αλλά για φαντάσου να μην του είχε βάλει φίμωτρο και να τον ακούν οι γειτόνοι να κλαίει όλο το βράδυ  

5. Η φαντάσου να μην του είχε βάλει κλουβακι να πετούσε να έφευγε?

6. Γιατί το λες αυτό ?

7. Dracon

Dracon Jack of All Trades & Master of Most...

Υπάρχει ελπίδα.

8. cadpmpc

cadpmpc Contributor

Πήξαμε στα τρολ...

9. jasmin sg

jasmin sg My Way Contributor

Αν αυτό που περιγράφεις είναι όντως εμπειρία και δεν είναι φαντασίωση , τρέχαααα .

10. Alpha Wolf

Εγώ θα θελα να δω, πως αντιδρούμε σε αυτό. Ασχετα αν είναι μόνο λόγια. Αν έγραφε, γαμησα ένα δεκάχρονο, θα γελαγσμε?

11. jasmin sg

jasmin sg My Way Contributor

Δεν εχει ιδια βαρύτητα !

12. Alpha Wolf

Φυσικά και όχι. Αλλά εάν είναι και αυτό φαντασίωση, μπαίνει πρακτικά στο ίδιο σακί.