Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

ένα αμαρτωλό Δανεζάκι

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Art and Literature' που ξεκίνησε από το μέλος _DaRkNiGhT_, στις 13 Ιουνίου 2014.

1. _DaRkNiGhT_

_DaRkNiGhT_ femdom art

Φοιτητής τότε, περίπου 22 χρονών στην επαρχιακή πόλη. Είχα μιλήσει μαζί της σε ένα Chat Room, της είχα πεί ότι είμαι κάπως περίεργος, αυστηρός μέχρι και σαδιστής. Νόμιζε ότι ήταν ένα αστείο αυτό, ένα περίεργο φλέρτ. Καλοκαιράκι, αρχή της εξεταστικής, με προσκάλεσε σπίτι της, να την βοηθήσω σε ένα μάθημα. Ήταν σε άλλη σχολή εκείνη, σε άλλη εγώ. Ξεκάθαροι και οι δύο από την αρχή ότι είχαμε σχέσεις.

Της ζήτησα να φοράει ένα λευκό φόρεμα και τίποτα άλλο από μέσα. Δεν πίστευα ότι θα το έκανε, δεν πίστευα καν ότι μου είχε δώσει σωστή διεύθυνση του σπιτιού της, πόσο μάλλον ότι η περιγραφή της ήταν αληθινή.

Δεν δυσκολεύτηκα να το βρώ, μου άνοιξε, ντυμένη όπως ακριβώς της είχα ζητήσει. Είχε κόκκινα σπαστά μακρυά μαλλιά, φυσικά, μου είχε πεί ότι η μητέρα της ήταν από την Δανία. Αδύνατη, πολύ αδύνατη, ψηλή, περίπου 1,70 στα μάτια μου όμως φάνταζε σαν ένα μικρό πλασματάκι.

Άσπρη σαν το γάλα, με μεγάλο χαμόγελο, ευχάριστη, δροσερή αν και λίγο φοβισμένη. Εγώ πήγαινα σίγουρα για πρώτη φορά σε τέτοιο ραντεβού, για εκείνη δεν ξέρω. Στα μηνύματα, ήμουν σοβαρός, μετρημένος, αυστηρός. Έπαιζα μαζί της και μου άρεσε, μου έβγαζε έναν εαυτό διαφορετικό, έναν εαυτό γεμάτο επιθυμία για σεξ.

Μου έκανε καφέ και αρχίσαμε να διαβάζουμε, είχε ανοιχτά τα παράθυρα, έκανε δροσιά, έψαχνα να βρω αφορμή για να την τιμωρήσω, όμως ήταν καλή, πραγματικά καλή σε αυτά που διαβάζαμε, πιο καλή από μένα ας ήταν δύο έτη μικρότερη.

Δεν άντεξα άλλο,

'' θέλω να γδυθείς, να δω το γυμνό σου κορμί''

χαμογέλασε

''νόμιζα ότι δεν θα το ζητούσες τελικά''

Την χαστούκισα,

''τι είπαμε;''

Μόλις έμπαινα ακριβώς στον ρόλο μου, για εκείνην είχε ήδη αρχίσει

''Συγνώμη, Κύριε''

Το ήθελε κι εκείνη όσο κι εγώ, την απολάμβανα που έβγαλε το φόρεμα της.
    Όπως την είχα φανταστεί, λευκή, αδύνατη, σε σημεία φαίνονταν τα κόκκαλα της, τα στήθη της μικρά, αρκετά όμως για να χωράνε στις παλάμες μου. το αεράκι χτύπαγε στο κορμί της. Ήμουν δίπλα της, την κοίταζα, έδωσε κλίση στο κεφάλι της ελαφριά προς τα κάτω δεξιά. Χαμογέλασα, με διάβαζε προσεκτικά στα μηνύματα.

Άφησα το αριστερό μου χέρι να ταξιδέψει στο πίσω μέρος του κορμιού της, αρχίζοντας από τον αυχένα της, την πλάτη της και τα λακάκια της, νιώθοντας την ανάσα της, σαν ν'άγγιζα την ανάσα της που βάραινε, την πήρα κοντά μου κι έκατσα στον καναπέ.

Στέκονταν όρθια μπροστά μου, ένιωθα την αμηχανία της, την καύλα της καθώς την άγγιζα στα πόδια της. Της ζήτησα να τα ανοίξει ελαφρά, ήταν απαλό, ξυρισμένο και τόσο υγρό και ροζ, τα χείλη μου επιθυμούσαν να το φιλήσουν, αλλά όχι ακόμα, όχι σήμερα,

Άρχισαν τα δάκτυλα μου να πλησιάζουν όλο και πιο μέσα της, ήταν υγρή, πολύ υγρή, μπήκε και δεύτερο δάκτυλο μέσα της, ένιωθα τα υγρά της να ρέουν ανάμεσα στα δάκτυλα μου.

Την κοίταξα μέσα στα μάτια, ενώ τα δάκτυλα μου την ένιωθαν και της είπα:

''θέλω να σε δείρω''

Με το που τέλειωσα την φράση μου είχε ξαναχύσει.

Σηκώθηκα απότομα και την άρπαξα, την χαστούκισα δύο φορές, ένιωσε χαμένη, το ίδιο κι εγώ, την πήρα στα πόδια μου, την έσφιξα γερά και άρχισα να τις της βρέχω με το χέρι μου στον κώλο, το λευκό της δέρμα κοκκίνιζε εύκολα, σύντομα έβλεπα την παλάμη μου ζωγραφισμένη στους γλουτούς της, φώναζε, έβαλα το αριστερό μου χέρι στο στόμα της, όχι για να την φιμώσω και να μην την ακούνε, αλλά για να νιώσω την ανάσα της, τα σάλια της και τα δάκρυα της, ενώ το άλλο μου χέρι συνέχισε να την χτυπάει.

Στο μυαλό μου τριγύρναγε η σκέψη του μαστιγίου ή μίας ζώνης πάνω στο κορμί της, αλλά όχ ακόμη όχι τώρα.

Σταμάτησα, το δεξί μου χέρι άρχισε να την χαιδεύει και το αριστερό μου να της σκουπίζει τα δάκρυα, την άφησα στην αγκαλιά μου μέσα και την πήγα στο κρεβάτι της στα λευκά της σεντόνια, ξαπλωμένη ανάσκελα, την διέταξα να μην κουνηθεί. Γδύθηκα και ήρθα μπροστά της.

Το στόμα της το επιθυμούσα από την αρχή, τώρα ήταν εκεί έτοιμο για εμένα, είχα καυλώσει πολύ. Της ζήτησα να κρατάει το κεφάλι της στην άκρη του κρεβατιού στον αέρα, να ανοίξει καλά το στόμα της, αρκετά καλά καθώς έμπαινα μέσα της,
    σοκαρίστηκε στην αρχή, αλλά δεν έφερε αντίσταση, άνοιξε όσο καλύτερα μπορούσε, έκανα διάλλειμα μέσα στο στόμα της νιώθοντας την ανάσα της στο κεφαλάκι του πέους μου, σπρώχνωντας πιο μέσα της, αγγίζοντας τον ουρανίσκο της, ενώ ένιωθα την αίσθηση πνιγμού που της προκαλούσαν τα σάλια της, άρχισα πιο γρήγορα και δυνατά τώρα, το πρόσωπό της είχε γεμίσει σάλια και δάκρυα ήταν πανέμορφο, έλειπε μία τελευταία πινελιά και αυτή θα την έβαζε εκείνη αργότερα, δεν κατάφερε να τα συγκρατήσει όλα, όμως δεν με θύμωσε αυτό, άλλωστε αυτή ηταν μόνο η αρχή.

Ξάπλωσα δίπλα της, την πήρα στην αγκαλιά μου χαμογελούσε, μόλις έβαλε την τελευταία πινελιά στο προσωπάκι της.