Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

εξιχνιαστηκε εγκλημα με βδσμ αποχρωσεις στη θεσσαλονικη

Συζήτηση στο φόρουμ 'Ειδήσεις' που ξεκίνησε από το μέλος herculess, στις 8 Αυγούστου 2014.

  1. herculess

    herculess Regular Member

    ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ
    www.espressonews.gr/περιεχόμενο/άρθρο/cover-story/131449/φρίκη-σε-άγρια-ερωτικά-παιχνίδια


    Με την ίδια τη ζωή της πλήρωσε μια 34χρονη «αφέντρα του σεξ» στη Θεσσαλονίκη τις σαδομαζοχιστικές υπηρεσίες που πρόσφερε σε έναν 28χρονο πελάτη της. Ο νεαρός, μη αντέχοντας τα άγρια ερωτικά παιχνίδια και τον πόνο, της ζήτησε να σταματήσει. Εκείνη όμως δεν υπάκουσε και το πλήρωσε με αίμα... Ο πελάτης τής έκοψε τον λαιμό με ένα μαχαίρι. Η ανατριχιαστική υπόθεση, την οποία κατάφεραν να εξιχνιάσουν οι άνδρες του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, μοιάζει να ξεπήδησε μέσα από τις σελίδες του best seller «Οι πενήντα αποχρώσεις του γκρι». Ακόμη και οι έμπειροι αστυνομικοί της Ασφάλειας, οι οποίοι άρχισαν το απόγευμα της 10ης Ιανουαρίου του 2014 να ξετυλίγουν το κουβάρι της αιματοβαμμένης ιστορίας, δεν πίστευαν ότι πίσω από το στυγερό έγκλημα θα κρύβονταν σαδομαζοχιστικά παιχνίδια.

    Πολλαπλά τραύματα

    Το απόγευμα εκείνης της ημέρας κλήθηκαν να μεταβούν σε διαμέρισμα στην οδό Προμηθέως, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Εντρομος ο σύζυγος μιας γυναίκας είχε ειδοποιήσει ότι την είχε βρει δολοφονημένη μέσα στο σπίτι τους. Οι αστυνομικοί και ο ιατροδικαστής που έφτασαν στο σημείο διαπίστωσαν ότι επρόκειτο για μια 34χρονη Βουλγάρα, η οποία έφερε πολλαπλά τραύματα από μαχαίρι περιμετρικά του λαιμού. Ο δολοφόνος είχε κόψει τον λαιμό της. Την άτυχη γυναίκα είχε βρει μέσα σε μια λίμνη αίματος ο σύζυγός της μαζί με έναν φίλο του, όταν επέστρεψαν στο σπίτι. Ωστόσο, αυτό που προκάλεσε έκπληξη στους αστυνομικούς είναι ότι κατά τη διερεύνηση του χώρου εντοπίστηκε ένα ειδικά διαμορφωμένο δωμάτιο, το οποίο ήταν γεμάτο σαδομαζοχιστικά παιχνίδια και ρούχα. Μάλιστα, ακόμη και η 34χρονη, όταν εντοπίστηκε, ήταν ντυμένη με ανάλογα ρούχα, ενώ δίπλα της ήταν πεσμένα διάφορα ερωτικά σύνεργα.

    Τελικά, οκτώ μήνες αργότερα οι άνδρες της Ασφάλειας κατάφεραν να εξιχνιάσουν την υπόθεση και να φτάσουν στον δολοφόνο. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, η 34χρονη γυναίκα δολοφονήθηκε την ώρα που έκανε σεξ με πελάτη. Η Βουλγάρα εκδιδόταν παράνομα και κρυφά μέσα στο σπίτι της, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, αντί αμοιβής, με πελάτες που είχαν περίεργες σεξουαλικές προτιμήσεις. Εκείνη τη μοιραία όμως ημέρα ο 28χρονος Ουκρανός που βρέθηκε στο σπίτι της προκειμένου να ικανοποιήσει τις αρρωστημένες σεξουαλικές ορέξεις του δεν άντεξε τον... πόνο. Κατά τη διάρκεια της ερωτικής περίπτυξης, ο νεαρός πελάτης φέρεται να ζήτησε από την «αφέντρα του σεξ» να σταματήσει να τον χτυπά. Εκείνη όμως δεν ενέδωσε στην επιθυμία του και συνέχισε απτόητη τη δουλειά της, με αποτέλεσμα ο δράστης να αρπάξει ένα μαχαίρι και να τη σκοτώσει. Μάλιστα φέρεται από την ιατροδικαστική εξέταση να τη χτύπησε αρκετές φορές με μανία στον λαιμό με το μαχαίρι.

    Το μοιραίο λάθος

    Επειτα, ντύθηκε και τράπηκε σε φυγή, προσπαθώντας να εξαφανίσει τα ίχνη του. Ωστόσο, λίγες ημέρες μετά τη στυγερή δολοφονία ο 28χρονος φέρεται να έκανε το μοιραίο λάθος. Βασανισμένος από τις τύψεις, εξομολογήθηκε όσα είχαν συμβεί σε έναν 48χρονο Ελληνα φίλο του. Ο τελευταίος κράτησε το μυστικό του και δεν τον κατήγγειλε στις διωκτικές Αρχές. Οι αστυνομικές Αρχές που ερευνούσαν την υπόθεση κατάφεραν να φτάσουν πριν από λίγα 24ωρα στα ίχνη του 28χρονου Ουκρανού και να χτυπήσουν την πόρτα του φίλου του, ο οποίος ομολόγησε όσα εκείνος του είχε εκμυστηρευτεί. Λίγη ώρα αργότερα συνελήφθη και ο 28χρονος, ο οποίος ανακρινόμενος ομολόγησε το αποτρόπαιο έγκλημα. Εναντίον του σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση και παράβαση του νόμου περί όπλων και θα οδηγηθεί ενώπιον των δικαστικών λειτουργών. Δικογραφία σχηματίστηκε και εις βάρος του 48χρονου φίλου του για υπόθαλψη εγκληματία.

    Είχαν φτιάξει ειδικό δωμάτιο για περιπέτειες με τον σύζυγο

    Η 34ΧΡΟΝΗ Βουλγάρα φέρεται να εκδιδόταν τα τελευταία χρόνια μέσα στο διαμέρισμα στο οποίο διέμενε με τον σύζυγό της, χωρίς ωστόσο ο ίδιος να αντιληφθεί το παραμικρό. Σύμφωνα με πληροφορίες, ανακρινόμενος ο ίδιος, φέρεται να υποστήριξε ότι τόσο εκείνος όσο και η σύζυγός του είχαν φτιάξει τον ειδικά διαμορφωμένο χώρο για δική τους ευχαρίστηση, καθώς τους άρεσαν τα σαδομαζοχιστικά παιχνίδια.

    Ο άνδρας όμως έλειπε καθημερινά από το σπίτι αρκετές ώρες, καθώς εργαζόταν σκληρά, και δεν είχε αντιληφθεί ότι η γυναίκα του πρόσφερε τις περίεργες ερωτικές προτιμήσεις της -αντί αμοιβής- και σε πελάτες με τα ίδια γούστα.

    Το απόγευμα της 10ης Ιανουαρίου, όταν επέστρεψε στο σπίτι του και την αντίκρισε νεκρή, όπως είπε, τα έχασε. Οι ισχυρισμοί του πάντως φαίνεται πως έπεισαν τους αστυνομικούς, οι οποίοι τον άφησαν ελεύθερο, καθώς δεν προέκυψαν ενοχοποιητικά στοιχεία εις βάρος του.
     
  2. DStrictM

    DStrictM New Member

    Ακούγεται σαν (κακό) σενάριο αστυνομικής ταινίας. Δυστυχώς είμαι σίγουρος ότι η προσέγγιση των περισσότερων ΜΜΕ δεν θα είναι και η καλύτερη όσον αφορά τον χώρο του bdsm.
     
  3. Elysium

    Elysium Contributor


    Ναι... κι εκεί που ο ουκρανός δεν άντεχε τον πόνο και της ζητούσε να σταματήσει, ξαφνικά βρέθηκε κι ένα μαχαίρι εκεί γύρω. Το σήκωσε αυτός και έσφαξε την ιερόδουλη για να σταματήσει... τον πόνο του.

    Αυτές οι φυλλάδες...
     
  4. Devil's_Advocate

    Devil's_Advocate New Member

    Μαχαιρι σε dungeon??
    Σιγα να μην ειχε η Βουλγαρομιστρα και χειρομβοβιδες..

    Εγκλημα ψυχακια και παπατζιλίκια, μπας κ δοθεί κανα ελαφρυντικό στον Ουκρανο..
     
    Last edited: 9 Αυγούστου 2014
  5. Tραγέλαφος
     
  6. seduced mind

    seduced mind Guest


    Τρανταχτά ονόματα της Θεσσαλονίκης βρέθηκαν στην ατζέντα της 34άχρονης εκδιδόμενης Τζ.Π. που δολοφονήθηκε τον περασμένο Ιανουάριο από 28άχρονο Ουκρανό και όπως λένε οι πληροφορίες έχουν χάσει τον ύπνο τους!

    Επιχειρηματίες, μεγαλοδικηγόροι και golden boys της πόλης εντοπίστηκαν στο «κόκκινο σημειωματάριο» της Βουλγάρας η οποία πρόσφερε σαδομαχιστικές υπηρεσίες και δεχόταν στο σπίτι της, όπου ζούσε με τον σύζυγο της, μόνο… συγκεκριμένους πελάτες και κατά περίπτωση.

    Όπως γράφει το Έθνος, οι διάσημοι πελάτες πλήρωναν ακόμα και.. 1.000 ευρώ για μία ώρα μαζί της προκειμένου να απολαύσουν τις υπηρεσίες της στην «αλγολαγνεία». Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ η αμοιβή της ξεκινούσε από τα 200 με 300 ευρώ και το κασέ της εκτινάσσονταν,ανάλογα με την φαντασίωση που αναλάμβανε να εκπληρώσει. Το δωμάτιο της σύμφωνα με την αστυνομία ήταν ειδικά διαμορφωμένο έτσι όπως θα ταίριαζε σε μια «αφέντρα του σεξ» .

    «Όλη η καλή κοινωνία είχε περάσει από αυτό το δωμάτιο» εξομολογήθηκε αστυνομικός που συμμετείχε στις έρευνες

    Μπορεί κάποιοι να πέρασαν μοναδικές στιγμές, ωστόσο τα ακραία ερωτικά παιχνίδια η 34άχρονη “τα πλήρωσε” με την ζωή της, όταν δολοφονήθηκε άγρια την ώρα που συνευρισκόταν με πελάτη. Ένας 28άχρονος Ουκρανός φέρεται να είναι ο δράστης του εγκλήματος, αν και αρχικά οι έρευνες της αστυνομίας οδήγησαν σε έναν 48άχρονο Έλληνα, ο οποίος τελικά αποδείχτηκε ότι ήταν γνωστός του Ουκρανού.

    Ο Ουκρανός την μαχαίρωσε κατά την διάρκεια των ακραίων ερωτικών τους παιχνιδιών και στην συνέχεια σοκαρισμένος την… στραγγάλισε.

    Το εντυπωσιακό στην όλη υπόθεση είναι, ότι ενώ ο κόσμος το “είχε τούμπανο”, ο σύζυγος της Βουλγάρας … δεν είχε πάρει χαμπάρι τα όργια που γίνονταν στο σπίτι όταν αυτός έλειπε, ενώ όταν τον ρώτησαν για τα ερωτικά βοηθήματα που βρέθηκαν στο δωμάτιο τους, εκείνος φέρεται να τους είπε πως ήταν για ίδια χρήση με τη γυναίκα του.

    Οι αστυνομικοί οκτώ μήνες μετά την στυγερή δολοφονία κάνουν.. ξανά φύλλο και φτερό τις σελίδες της ατζέντας της 34άχρονης, προκειμένου να διαπιστώσουν αν προκύπτουν αξιόποινες πράξεις ή αν έχουν βρεθεί μπροστά σε κύκλωμα πορνείας .


    Ρε τη δόλια τη Pro τι έπαθε....
     
  7. underherfeet

    underherfeet πέρα βρέχει Contributor

  8. seduced mind

    seduced mind Guest

    Λαθος έκανε αυτός που το υπόγραψε...
     
    Last edited by a moderator: 24 Απριλίου 2015
  9. underherfeet

    underherfeet πέρα βρέχει Contributor

    Η αναφορά του θέματος στα κανάλια και το διαδίκτυο...

    Οι 50 αποχρώσεις του γκρι αλά ελληνικά: Η αφέντρα, το «σκουλήκι» της και το άγριο φονικό

    Είχαν υπογράψει συμφωνητικό υποταγής

    "...Σοκάρουν τα νέα στοιχεία για το άγριο φονικό που είχε γίνει στις 24 Νοεμβρίου του 2009 στο Κερατσίνι για τα μάτια μιας γυναίκας και είχε σοκάρει το πανελλήνιο!
    Η 24χρονη Μαρία, η οποία ήταν φοιτήτρια γαλλικής φιλολογίας και είχε σχέση με τον κατά 20 χρόνια μεγαλύτερο της επαγγελματία οδηγό, Τάσο, θα ήταν και η αιτία της δολοφονίας του πρώην της από τον νέο σύντροφο της, Γεράσιμο.

    Η αφέντρα και ο σκλάβος της

    Ήταν Φεβρουάριος του 2007 όταν η Μαρία φέρεται να ζήτησε από τον τότε σύντροφο της, Τάσο, να υπογράψουν ένα συμφωνητικό υποταγής. Εκείνη θα ήταν η αφέντρα του και αυτός ο σκλάβος της ή καλύτερα, όπως φέρεται να γράφει το συμφωνικό, το «σκουλήκι» της.
    «Υπακοή, λατρεία και ταπείνωση»! Αυτές ήταν οι κυρίαρχες απαιτήσεις της αφέντρας από τον σκλάβο της… Μια σχέση «αρρωστημένη», η οποία έμελλε να έχει και ένα τραγικό τέλος!

    Το μοιραίο βράδυ

    Εκείνη, γνωρίζει τον σωφρονιστικό υπάλληλο, Γεράσιμο και χωρίζει τον επί τρία χρόνια σύντροφο της! Ωστόσο, αυτός φαίνεται πως δεν μπορούσε να την ξεχάσει και να προχωρήσει τη ζωή του… Της έστελνε μηνύματα, την έπαιρνε τηλέφωνα και της ζητούσε να επιστρέψει στην αγκαλιά του.
    Η 24χρονη το λέει στον νέο της σύντροφο, με τον οποίο αποφασίζουν να πάνε να τον βρουν, ώστε να σταματήσει να την ενοχλεί! Τότε, εκείνη του τηλεφωνεί και του κλείνει ραντεβού θανάτου, στο σπίτι του! Η ίδια, φέρεται να του είπε ότι θα πάει μόνη της να τον δει και για αυτό καλό θα ήταν να αφήσει την πόρτα ανοιχτή για να μπει!
    Το θύμα την περιμένει χαρούμενος, όταν τη βλέπει να μπαίνει με τον άλλον… Αρχίζει ένας καυγάς, ο σωφρονιστικός υπάλληλος θολώνει… βγάζει το όπλο του και τον πυροβολεί λίγο πιο πάνω από τα γεννητικά του όργανα!
    Εκείνος, πέφτει κάτω μέσα σε μια λίμνη αίματος… Ο δράστης καταλαβαίνει τι είχε κάνει, δεν χάνει χρόνο, καλεί ασθενοφόρο και την αστυνομία! Ήταν όμως ήδη αργά… Ο Τάσος ήταν νεκρός!

    Πρωτόδικα ο σωφρονιστικός υπάλληλος καταδικάστηκε σε κάθειρξη 21 ετών για τη δολοφονία και η φοιτήτρια σε 15 χρόνια για συνέργεια. Σε λίγες μέρες το ζευγάρι θα βρεθεί και πάλι στο εδώλιο καθώς στις 8 Μαΐου ξεκινάει η δίκη του σε δεύτερο βαθμό από το μεικτό Ορκωτό Εφετείο Πειραιά...."

    http://www.star.gr/Pages/Ellada.aspx?art…io_foniko_foto_
     
  10. seduced mind

    seduced mind Guest

    Κρίμα τον άνθρωπο, αλλά είναι πράγματα που τα έχω δει να συμβαίνουν... και δεν μπορώ κάθε τρεις και λίγο να βλέπω το ίδιο και το ίδιο...

    Anyway ο Σωφρονιστικός θέλει ισόβια... χωρίς δεύτερη σκέψη, δεν είχε καμία δουλειά να πάρει όπλο όταν πάει για ξεκαθάρισμα, κακώς του ρίξανε 21 χρόνια...
     
    Last edited by a moderator: 24 Απριλίου 2015
  11. seduced mind

    seduced mind Guest

    Ηδολοφονία του Τάσου έγινε το 2009, εξίσου σοκαριστικά όμως είναι όσα συνέβησαν νωρίτερα, από τη στιγμή δηλαδή που συναντήθηκαν οι δρόμοι αυτών των ανθρώπων.

    Η δικογραφία που φέρνει σήμερα στο φως της δημοσιότητας η «Espresso» προκαλεί σοκ αλλά και έκπληξη για όσα διαδραματίστηκαν πριν από μερικά χρόνια στην Ελλάδα, τα οποία δεν θα μπορούσε να φανταστεί ούτε η Ε.Λ. Τζέιμς, συγγραφέας της περίφημης τριλογίας «50 αποχρώσεις του Γκρι» που μεταφέρθηκε στο σινεμά!

    Στις 24 Νοεμβρίου του 2009 ο 34χρονος σωφρονιστικός υπάλληλος πυροβόλησε και σκότωσε τον Τάσο Πετρίδη έχοντας μαζί του την 24χρονη Μαρία Σ. Σύμφωνα με τις διωκτικές Αρχές, αιτία του φονικού ήταν οι προσωπικές διαφορές μεταξύ θύτη και θύματος για τα «μάτια» της νεαρής.

    Πρωτόδικα ο σωφρονιστικός υπάλληλος καταδικάστηκε σε κάθειρξη 21 ετών για τη δολοφονία και η Μαρία σε 15 χρόνια για συνεργεία.

    Σε λίγες ημέρες όμως το ζευγάρι θα βρεθεί και πάλι στο εδώλιο, καθώς στις 8 Μαΐου ξεκινά η δίκη του σε δεύτερο βαθμό από το Μεικτό Ορκωτό Εφετείο Πειραιά. Τη δικαστική αίθουσα αναμένεται να συνταράξουν αποκαλυπτικές λεπτομέρειες για την 30χρονη σήμερα Μαρία, τη φερόμενη ως πέτρα του σκανδάλου.

    Το παράδοξο επίσης της υπόθεσης είναι πως, σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας του δολοφονημένου, οι δράστες δεν έχουν μετανιώσει για την πράξη τους!

    Το «συμβόλαιο υποταγής» του 44χρονου με την «αφέντρα»
    Η «Espresso» αποκαλύπτει ολόκληρο το ιδιωτικό συμφωνητικό μεταξύ της εμφανιζόμενης ως «αφέντρας» Μαρίας Σ. και του «σκλάβου» Τάσου Πετρίδη. Το απίστευτο... ιδιωτικό συμφωνητικό υποστηρίζει ότι ανακάλυψε η μητέρα του άτυχου 44χρονου κρυμμένο μέσα σε συρτάρι του γιου της, λίγο καιρό μετά τη δολοφονία του τον Νοέμβριο του 2009.

    Αφέντρα Σ. Μαρία

    20 Φεβρουαρίου 2007
    ΑΘΗΝΑ

    Ταπεινό σκουλήκι:

    Πληροφορήθηκα πω όνειρο και επιθυμία της ζωής σου είναι να με υπηρετήσεις πιστά και να γίνεις σκλάβος των ποδιών μου. Σου δίνω λοιπόν την άδεια να με επισκεπτείς και αφού προσκυνήσεις τα πόδια μου, να σε εξετάσω κατά πόσο είσαι άξιος να αναλάβεις την τιμή να με υπηρετήσεις. Περιμένω το συντομότερο δυνατό να σε υποδουλώσω και να σε εντάξω στο δυναμικό του υπηρετικού προσωπικού μου.

    Με απαίτηση
    Αφέντρα Σ. Μαρία


    ΥΓ. Τα θέματα που θα εξεταστεί είναι υπακοή, αφοσίωση, ταπείνωση, συμπεριφορά.

    ΣΧΕΣΗ ΙΔΙΑΖΟΥΣΑΣ ΜΟΡΦΗΣ, Η ΟΠΟΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΞΑΡΤΗΣΗ ΕΤΕΡΟΥ!

    Το παρόν συμφωνητικό αποτελεί συμφωνία και δέσμευση των ακολούθων όρων και κανόνων από τον σκλάβο Αναστάσιο Πετρίδη και την αφέντρα Μαρία Σ. Έχει σκοπό να δεσμεύσει τον σκλάβο στην κυριαρχία της αφέντρας, με αποτέλεσμα να υπηρετεί πιστά κάθε διαταγή και επιθυμία της αφέντρας!

    Από την άλλη μεριά η αφέντρα δεν δεσμεύεται πουθενά και είναι ελεύθερη των πράξεών της, έχοντας όμως το δικαίωμα να κάνει οτιδήποτε θελήσει τον σκλάβο της! Η αφέντρα έχει δηλώσει προκαταβολικά πως κυριότερα θα είναι: Αυστηρή, αυταρχική, ανελέητη, σκληρή και βασανιστική απέναντι στον σκλάβο της καθώς και άνευ ορίων!

    Ο σκλάβος έχει δηλώσει προκαταβολικά πως κυριότερα θα είναι: Ταπεινός, σεμνός, πιστός, πρόθυμος, ευχάριστος, ευγενικός, υπάκουος καθώς και οτιδήποτε άλλο του ζητηθεί από την αφέντρα.

    Τους παρακάτω όρους και κανόνες πρέπει να εφαρμόσει πιστά και άνευ αντίρρησης καμίας ο φερόμενος ως σκλάβος και η φερόμενη ως αφέντρα.

    1) Δεν ζητάμε ποτέ και τίποτα
    2) Η αφέντρα έχει όλα τα δικαιώματα πάνω στη ζωή, στο σώμα και στην περιουσία του σκλάβου της
    3) 24 ώρες το 24ωρο είμαστε στη διάθεση της αφέντρας

    Οι 10 εντολές της αφέντρας

    1) Αγαπάω την αφέντρα μου
    2) Δεν σχολιάζω τις εξόδους της
    3) Γλείφω πάντα τις μπότες της
    4) Της είμαι πιστός
    5) Δεν ξανακλαίω
    6) Δεν ξαναπίνω
    7) Δεν ξαναγγίζω τα κινητά της
    8) Τη σέβομαι - δεν βρίζω
    9) Θα βγαίνουμε μόνο όταν εκείνη το θέλει
    10) Δεν της ξαναμιλώ για γάμο

    Οι βασικές απαιτήσεις της αφέντρας

    Κατόπιν προσωπικής επιθυμίας της αφέντρας οι παρακάτω όροι πρέπει να εφαρμοστούν πιστά και με τυφλή υπακοή από τον σκλάβο:

    1) Να μ'αγαπάς σαν θεό
    2) Να μη με ξαναβρίσεις
    3) Άμεση εκτέλεση των προσταγών μου
    4) Δεν θα λατρεύεις καμία άλλη όπως εμένα
    5) Δεν θα έχεις δικαίωμα να ζητάς αναφορά
    6) Θα κάνεις πάντα αυτό που λέω με ευχαρίστηση
    7) Όταν θέλω θα με αποκαλείς Μωρό μου & Αγάπη μου
    8) Απαγορεύονται τα παράπονα
    9) Οφείλεις να με προστατεύεις από κάθε επικίνδυνο άντρα
    10) Θα μου επαναλαμβάνεις πολύ συχνά ότι δεν υπάρχει άλλος σαν εσένα. Π.χ.: Είμαι τέλειος
    11) Κατανόηση σε ό,τι λέω και όχι απλώς υπακοή
    12) Όταν σε διατάζω να βγεις με κάποιον θα βγαίνεις
    13) Θα με γ... πάντα άγρια
    14) Κάθε φορά που θα μπαίνω στο σπίτι θα προσκυνάς και θα μου γλύφεις τις μπότες ή τις γόβες ή ό,τι άλλο φοράω με κ...
    15) Θα μιλάς κατόπιν διαταγής μου πολύ πρόστυχα

    Προσφορά σκλάβου σε ό,τι αφορά την καταφατική απάντηση της αφέντρας στο να κάνει δεκτό το αίτημά του:

    Κυρία μου, επιτρέψτε μου να σας εξηγήσω τον λόγο που με οδηγεί στην απόφαση να γίνω μέρος της ιδιοκτησίας σας και να ανήκω ολοκληρωτικά σε σας για όσο το επιθυμείτε εσείς φυσικά!

    Μετά από αρκετό διάστημα που σας γνωρίζω, περίπου πέντε μήνες από τον Σεπτέμβριο του 2006, έχω αναγνωρίσει την τελειότητα στον χαρακτήρα σας, στην εμφάνισή σας, στη σκέψη σας και κυρίως στην ανωτερότητά σας που σας κάνει να ξεχωρίζετε από οτιδήποτε άλλο υπάρχει! Μαγέψατε και κατακτήσατε τα αισθήματά μου με την κάθε ημέρα που ζούσα κοντά σας. Δεν μπόρεσα στιγμή να αντισταθώ στην κάθε απαίτησή σας και στην κάθε επιθυμία σας σε όλη τη διάρκεια που είμαι μαζί σας. Προσπάθησα να σας κερδίσω με πολλούς τρόπους και να σας κάνω δική μου για πάντα. Μάταιο!


    Δεν θα ήταν ποτέ δυνατόν μια ΘΕΑ σαν εσάς να στερούταν λογική, όπως συνέβη σε εμένα από τη στιγμή που άρχισα να αναγνωρίζω την τελειότητά σας. Με αναστήσατε όπως πολύ σωστά έχετε πει και από ό,τι γνωρίζετε, όταν συμβεί κάτι τέτοιο, τότε τη ζωή μου την οφείλω σε σας και έτσι πρέπει να γίνει. Αισθάνομαι πραγματικά πως δεν θα μπορέσω στιγμή να νιώσω καλά μέσα μου και να απολαύσω τη ζωή μακριά σας όταν δεν θα μπορώ να σας κάνω να γελάσετε και να αντικρίσω το τέλειο χαμόγελό σας! Δεν θα ήταν μεμπτό, όπως πολύ ορθά και πάλι έχετε αναφέρει άπειρες φορές, το να συμβεί μια διαφορετική σχέση μεταξύ μας. Υπάρχει το εμπόδιο που δεν παρακάμπτετε! Σαν κάτι άλλο στη ζωή σας θα ήταν πολύ δύσκολο να συνεχίσω να υπάρχω εφόσον δεν σας αγαπώ απλά αλλά λατρεύω καθετί σε εσάς! Νιώθω και ξέρω απόλυτα ότι πλέον σας ανήκω ψυχή και σώμα!

    Θα ήθελα λοιπόν να αναγνωρίσετε τα αισθήματά μου και την ειλικρίνειά μου προς το πρόσωπό σας και να κάνετε δεκτή την απόφασή μου να σας υπηρετώ όσο πιο πιστά γίνεται! Υπόσχομαι να μη σας απογοητεύσω ποτέ στην απόφασή σας αυτή και να σας κάνω να καταλάβετε πως είμαι ευτυχισμένος όταν μπορώ να σας προσφέρω όλες μου τις δυνατότητες! Η απόφασή μου αυτή στο να γίνω δούλος σας οδηγήθηκε κατόπιν όλων αυτών των γεγονότων που συνέβησαν στη διάρκεια της γνωριμίας μας, αναγνώρισα τα αισθήματά σας για εμένα και το πάθος σας για τον έρωτα που σας προσφέρω! Πολλαπλάσια ισχύουν και για μένα όσον αφορά το πρόσωπό σας! Σας κούραζα με την πιεστικότητά μου και τις απαιτήσεις μου!

    Κατάλαβα ότι έτσι σας έδιωχνα από κοντά μου και σας απομάκρυνα καθημερινά και περισσότερο! Δεν θέλω να συμβεί ποτέ αυτό! Οπότε κατέληξα στην απόφαση αυτή και σας γνωστοποιώ το κάτωθι: Θα είμαι πιστός και υπάκουος, πρόθυμος, θα σας λατρεύω ως ΘΕΑ που είστε και θα σας υπηρετώ τυφλά σε ό,τι διατάξετε. Δεν θα υπάρξει αντίρρηση σε οτιδήποτε και να με διατάξετε, να είστε σίγουρη για αυτό!

    Σας ευχαριστώ θερμά!

    Προσφορά αφέντρας στον σκλάβο ως εκπλήρωση συμβολαίου και ο λόγος αυτού

    Ο λόγος που σε χρειάζομαι να με υπηρετείς και να εκπληρώνεις κάθε διαταγή μου είναι ότι ανεβάζει τις αισθήσεις μου και εξυπηρετεί τις ανάγκες μου. Πάντα είχα ανάγκη από έναν καλό, πιστό και υπάκουο σκλάβο που θα ήταν αφοσιωμένος και θα λάτρευε μόνο εμένα! Η προσφορά μου στο να δεχτείς να με υπηρετείς -όπως θέλω εγώ- είναι το να μείνω για πάντα η αφέντρα σου, αρκεί να τηρήσεις πιστά ό,τι έχει λεχθεί και γραφτεί.


    ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ
    Σε περίπτωση που ο ένας από τους δύο παραβεί για τρίτη συνεχόμενη φορά τους ανωτέρους όρους, τότε το συμφωνητικό διαλύεται αυτόματα. Σε αντίθετη περίπτωση τα πταίσματα θα τιμωρούνται ως εξής: Αποκλεισμός επαφής του ενόχου για διάστημα που θα αποφασίζει ο ενάγων. Τιμωρία που θα διαλέξει η αφέντρα ως κατάλληλη για το ενδεχόμενο πταίσμα.

    ΠΙΣΤΗ, ΥΠΑΚΟΗ, ΑΦΟΣΙΩΣΗ, ΛΑΤΡΕΙΑ, ΑΓΑΠΗ, ΠΡΟΘΥΜΙΑ, ΖΗΛΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΥΡΙΟΤΕΡΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΤΟΥ ΣΚΛΑΒΟΥ
    ΑΝΤΑΜΟΙΒΕΣ
    Ως ένδειξη καλής διαγωγής του σκλάβου η αφέντρα του προσφέρει την τιμή της ευχαρίστησης με τον τρόπο που θα αποφασίσει η ίδια! Κατόπιν εξέτασης του υποψήφιου σκλάβου της αφέντρας Μαρίας Σ. αιτήθηκε να προσκομίσει πίνακα ερωτήσεων στην υψηλοτάτη ώστε να τα μελετήσει και να του εγκρίνει ή απορρίψει μέρος αυτών. Ευχαριστεί για τον αξιόλογο χρόνο που θα σπαταλήσει η κυρία του γι' αυτόν εκ των προτέρων!

    ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ
    1) ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΚΛΑΒΟΥ: Επιτρέψτε μου να σας πλένω τα πόδια σας με τη γλώσσα μου
    ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΦΕΝΤΡΑΣ: ΝΑΙ!
    2) ΕΡ: Να μου μιλάτε άσχημα και να με ταπεινώνετε όταν εσείς το αποφασίσετε
    ΑΠ: ΝΑΙ!
    3) ΕΡ: Να μου αναφέρετε σε τακτά χρονικά διαστήματα την πρόοδό μου
    ΑΠ: ΝΑΙ!
    4) ΕΡ: Κάθε πόση ώρα και πώς θα αναφέρομαι;
    ΑΠ: Κάθε 3 ώρες με την εξής φράση: «Προσκυνώ την αυτού μεγαλειότης»!
    5) ΕΡ: Ποιες θα είναι οι τιμωρίες μου για τα μικροπταίσματα που πιθανόν να διαπράξω;
    ΑΠ: Μία, χωρισμός.
    6) ΕΡ: Για πόσο χρόνο θέτομαι σκλάβος στην υπηρεσία σας;
    ΑΠ: Για όσο θα τηρείς αυτά που είπαμε!
    7) ΕΡ: Ποιοι και σε ποια στιγμή θα γνωρίζουν την ιδιότητά μου σε εσάς
    ΑΠ: Ο οποιοσδήποτε!
    8) ΕΡ: Λατρεύω να με χρησιμοποιείτε πού και πού ως μαξιλάρι για να ακουμπάτε τα πόδια σας. Είναι εφικτό;
    ΑΠ: Βεβαίως σκλαβάκι μου!
    9) ΕΡ: Επιθυμώ να τσεκάρετε όλα όσα αφορούν την προσωπική μου ζωή και πλήρη έλεγχο στα πάντα από εσάς. Αυτό κατά πόσο % είναι εφικτό;
    ΑΠ: 90%
    10) ΕΡ: Θέλετε γραπτή αναφορά από εμένα;
    ΑΠ: ΟΧΙ!
    11) ΕΡ: Θέλετε να δημιουργήσω κάποιον ιδιαίτερο χώρο στο σπίτι μας για εσάς; Π.χ. ένα γραφείο με προσωπικά σας αντικείμενα μόνο;
    ΑΠ: Αμέ: Αυτό που προτείνεις! Merci!
    12)ΕΡ: Όποτε το αποφασίζετε εσείς θα μπορείτε να μου πείτε το πόσο αναγκαίος σαν σκλάβος σας είμαι και πόσο απαραίτητος;
    ΑΠ: ΝΑΙ!

    Κατόπιν όλων αυτών λοιπών και έχοντας πλήρη τη συνείδηση και γνώση για το τι ευθύνη αναλαμβάνει ο καθείς εκ των συμφωνηθέντων έναντι του άλλου, οι συμβαλλόμενοι τεκμηριώνουν την πράξη της ιδιότυπης σχέσης «αφέντρας - σκλάβου» με την υπογραφή τους και έχοντας αντίτυπο του συμφωνητικού υπογεγραμμένο και από τους δύο! Μετά την υπογραφή των συμβαλλομένων ο φερόμενος ως σκλάβος Πετρίδης Τάσος θα ανήκει ολοκληρωτικά και χωρίς προσωπικά δικαιώματα και απαιτήσεις στην αφέντρα Σ. Μαρία για όσο χρόνο επιτρέπουν οι τηρήσεις των ανωτέρων όρων!
     
  12. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    ... -Θα με αποκαλείς Υψηλοτάτη-,... γαμώ χάνω τα καλύτερα, γιατί να μην είμαι Κ;