Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

... μέσα από την κλειδαρότρυπα

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος conner, στις 17 Νοεμβρίου 2020.

1. conner

conner Contributor

Στην παιδική μου ηλικία, τα καλοκαίρια τα περνούσαμε στο πατρικό της μητέρας μου με τη θεία μου. Η θεία μου δεν είχε δικά της παιδιά οπότε μας είχε σαν δικά μας. Πολλές φορές κρυφακούγοντας, έπιανα συζητήσεις γυρω από το θέμα της δυσκοιλιότητας της θείας μου που την ταλαιπωρούσε και το συζητούσε τακτικά με τη μητέρα μου.

Μια μέρα, είχα κρυφακούσει ότι η θεία είχε να κανει κακά της τέσσερις μέρες και την πονούσε η κοιλιά της... οπότε είπανε να δοκιμάσουν το σαπουνάκι στον πωπό... Αυτή η προσέγγιση ήταν αρκετά δημοφιλής σε επαρχιακές πόλεις και χωριά, το πράσινο σαπούνι σε σχήμα υπόθετου βοηθούσε το έντερο να λιπανθει και να κινηθεί

Το σπίτι, είχε ένα μπάνιο μόνο αλλά τεραστίων διαστάσεων και το δωμάτιο της θείας ήταν δίπλα από αυτό. Εγώ όλη την ημέρα προσπαθούσα να κρυφακούω τις συζητήσεις των δύο γυναικών... με ερέθιζαν τα υπόθετα, αλλά πιο πολύ με ερέθιζε η προσπάθεια μου να "πιάσω" πράγματα από τη συζήτηση. Εκείνη την ημέρα μίλαγαν συνέχεια και σιγανά για την δυσκοιλιότητα της θείας. Εγώ έκανα τον κουτό και τον αθώο για να ακούω βεβαια...

Άκουσα κάτι για σαπούνι και δεν πολυκατάλαβα... αλλά είδα τη μαμα μου να παίρνει ένα σαπούνι και ένα μαχαίρι και έπειτα οι δυό τους να πηγαίνουν στο δωμάτιο της θείας. Η περιέργειά μου μεγάλωνε και για αντιπερισπασμό είπα ότι θα βγω στην αυλη να παίξω... αλλά έμεινα στο σπίτι!!!
    ... και σαν παιδί ήξερα να κρύβομαι!!!

Εκείνες τις στιγμές είχα στύση και καύλωνα με το να ακούω για υπόθετα.

Οι κλειδαρότρυπες στα σπίτια είναι μεγάλες και βλέπεις άνετα. Ήταν η ευκαιρία μου!!!

Με αρκετούς χτύπους της καρδιάς και πηγαίνοντας στις μύτες, πλησίασα την κλειστή πόρτα της κρεββατοκάμαρας. Στην αρχη φοβομουν να κοιτάξω και άκουγα... Άκουγα που κουβέντιαζαν πόσο μεγάλο να φτιάξουν το σαπούνι... για να δουλέψει και να ξαλαφρώσει η θεία... Χαμήλωσα το σώμα μου και έβαλα το μάτι μου στην κλειδαρότρυπα και βλέπω τη μαμα μου να έχει στο χέρι της ενα κομμάτι σαπούνι, πιο μεγάλο από υπόθετο, αλλά στο σχήμα του περίπου, και να το παίζει στα χέρια της μάλλον για να λειάνει της αιχμές του για να μην είναι αιχμηρό.

Ακούω τη θεία μου να λέει προς τη μαμά μου:
    "φτύσ' το καλά και βάλτο βαθειά για να με πιάσει..."
    Μετά σκύβει, σηκώνει τη ρόμπα της και κατεβάζει το βρακί της... δεν έβλεπα μουνί... η κώλο... τους έβλεπα από το πλάι.

Βλέπω τη μαμά μου να το φτυνει 2-3 φορές και μετά σιγά σιγά να της το βάζει... είμαι σίγουρος ότι της έβαλε και το δάχτυλο μέσα, ενώ η θεία αναστέναξε με ένα "ωχ"!!!

Last edited: 17 Νοεμβρίου 2020