Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

μια αξέχαστη εμπειρία

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος slave32, στις 9 Σεπτεμβρίου 2025 at 03:18.

1. slave32

slave32 Contributor

Με τον Κύριο Μιχάλη είχαμε γνωριστεί από κοντά πριν καιρίό κι ενώ η σχέση μας ήταν δυνατή για διάφορους λόγους είτε δεν μπορούσαμε να συζούμε και ακόμα και να συναντιόμαστε. Εκείνη την εποχή ήμουν μόλις εικοσιπέντε ετών και η αλήθεια είναι ότι όλο μου το μυαλό, οι σκέψεις, το κορμί έβραζαν. Ήθελα να είμαι μαζί του και να κάνουμε ότι θέλει, όπως πάντα.

Εκείνο το βράδυ είχα πάει να τον πάρω από την εργασία του. Σχόλαγε δώδεκα το βράδυ. Μου είχε δώσει το δεύτερο κλειδί του αυτοκινήτου του. Πήγα στο πάρκινγκ, το έβαλα μπρος, ζέστανα την καμπίνα. Ήταν χειμώνας είχε πολύ κρύο. Όταν ήρθε του άνοιξα την πόρτα. Έτριψα τα χέρια του να ζεσταθούν. Ήταν κουρασμένος.

«Οδήγα» αλλά ήταν και απόμακρος, αυστηρός, σκληρός.

Πήγαμε σπίτι του και δεν ανταλλάξαμε κουβέντα. Όταν φθάσαμε η διαδικασία ήταν τυπική. Πάρκαρα το αυτοκίνητο στο εσωτερικό γκαράζ. Γδύθηκα στο γκαράζ κι άφησα τα ρούχα μου στο συρτάρι μιας ντουλάπας που είχε. Εκεί με περίμεναν το κολάρο μου, δεν θέλησε να του περάσει αλυσίδα αυτή τη φορά. Επίσης έβαλα τους δερμάτινους κρίκους στα χέρια μου. Ήξερα πολύ καλά πως όταν αυτοί με περιμένουν στο ντουλάπι πως θα με δείρει, το πιθανότερο θα με μαστίγωνε.

«Πόσο καιρό έχεις να μαστιγωθείς σκλάβε;» με ρώτησε επαληθεύοντας τους φόβους μου

«Δύο μήνες Κύριε» του απάντησα.

«Θα μαστιγωθείς σήμερα και θα σε μαστιγώνω κάθε δύο μέρες για τον επόμενο μήνα. Περιμένω κάθε δύο μέρες να είσαι εδώ για να σε μαστιγώσω. Έγινα κατανοητός;»

«Μάλιστα Κύριε» απάντησα. Το πρόσωπό μου είχε σκοτεινιάσει και πραγματικά είχα φοβηθεί πολύ. Ήξερα πολύ καλά πόσο πρόκειται να πονέσει αυτό. Αλλά δεν μπορούσα να καταλάβω τι είχα κάνει τόσο λάθος.

Ανεβήκαμε πάνω στο σπίτι του. Ο Αφέντης πήγε στο μπάνιο. Τον ακολούθησα. Τον έκανα μπάνιο. Κατούρησε στο στόμα μου. Με πήγε στο κρεβάτι του, όπου με πήρε σκληρά πρωκτικά για πολύ ώρα. Δεν με είχε γαμήσει ποτέ μέχρι τότε τόσο έντονα. Κι εγώ βυθιζόμουν ακόμα περισσότερο μέχρι που ξέσπασα σε κλάματα.

Ο Αφέντης δεν με ρώτησε αν και καταλάβαινε πως είχα μπερδευτεί και δεν ήξερα τι γίνονταν.
    Με έδεσε όρθιο στη ντουλάπα. Μου έριξε ένα απίστευτα δυνατό μαστίγωμα πρωτα με ένα βαρύ μαστίγιο με πολλές ουρές και μετά με την αγαπημένη του βοιδόπουτσα. Έκλαιγα και ικέτευα για έλεος. Δεν σταμάτησε. Μου έριξε όσο ακριβώς ήθελε. Με άφησε δεμένο έτσι για ώρα. Άναψε τσιγάρο. Έριξε τον καπνό επάνω μου. Με έλυσε μόνο όταν ήθελε να του πάρω πίπα. Γονάτισα και τον έκανα με πάρα πολύ μεγάλη δυσκολία να χύσει. Το είχε κάνει ήδη δύο φορές. Τα σαγόνια μου πιάστηκαν, το ίδιο και η γλώσσα μου.

Ξάπλωσε να κοιμηθεί, με άφησε στο πάτωμα δίπλα του. Ήταν η πρώτη φορά που δεν υπήρχε κανένα άλλο συναίσθημα που το εξέφρασε με κάποιον τρόπο. Το πρωί του ετοίμασα πρωινό και τον περιποιήθηκα καθαρίζοντας μου με τη γλώσσα σε κάθε του ανάγκη.

«Αύριο να έρθεις να εγκατασταθείς εδώ στο σπίτι μου, σκλάβε»
    «Μάλιστα Κύριε»
    «Ρώτα σκλάβε»
    »Για πόσο καιρό να πάρω ρούχα και προμήθειες Κύριε;»
    «Για όσο καιρό θέλω θα μείνεις. Με το μεταπτυχιακό σου τελείωσες;»
    »Μάλιστα Κύριε»
    «Ωραία. Ενημέρωσε τους δικούς σου ότι θα μείνεις σε εμένα. Για την ώρα ξεκίνα και κάνε γενική όλο το σπίτι.»
    «Μάλιστα Κύριε»