Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

οι ερωτικές περιπέτειες του Γιώργου

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Art and Literature' που ξεκίνησε από το μέλος slave32, στις 22 Δεκεμβρίου 2021.

1. slave32

slave32 Contributor

Κεφάλαιο 1 - Δέσποινα

Δεν είναι πολύς καιρός που γύρισα στην Ελλάδα. Η ασφαλιστική που εργαζόμουν για χρόνια στο Λονδίνο θέλησε να με επαναπατρίσει για να βοηθήσω στο ‘’στήσιμο’’ των νέων γραφείων της στην Θεσσαλονίκη. Μου άρεσε αυτή η νέα εξέλιξη, πόσω μάλλον να πάω στην πιο ερωτική πόλη της Χώρας. Είναι πολλά τα χρόνια που έχω να την επισκεπτώ. Δεν σας κρύβω ότ πλέον στα τριανταοχτώ μου, η προοπτική της επιστροφής στην Ελλάδα δεν με χαλάει καθόλου. Ψιλοβαρέθηκα την ζωή στο εξωτερικό, μου λείπουν οι άνθρωποι της χώρας μου, με την γκρίνια τους, με το χαμόγελος, με όλα.

Είμαι πλέον στην Θεσσαλονίκη, τα γραφεία της εταιρείας στήθηκαν στον Εύοσμο. Με παραξένεψε το γεγονός που δεν επιλέχθηκε το κέντρο. Σύντομα άρχισα να καταλαβαίνω ότι η περιοχή αυτή είναι η καρδιά της Δυτικής πόλης. Η δυναμική του πελατολόγιου είναι η μεγαλύτερη της εταιρίας σε όλη την ευρύτερη περιοχή της χώρας.

Ένας συνάδελφος από την δουλειά πήρε την καλοκαιρινή του άδεια, μου ζήτησε αν μπορώ να επισκεπτώ μερικούς από τους πελάτες του για ν’ ανανεώσω τα συμβόλαια τους. Να βγω πάλι στον δρόμο, δεν είναι κακό μου άρεσε πολύ η ιδέα.

Η πρώτη μου επίσκεψη είναι η κυρία Δέσποινα, έβλεπα τον φάκελο της είναι σαρανταπέντε ετών, παντρεμένη με δύο ενήλικα παιδιά. Έφθασα κάτω από τη πόρτα της, χτύπησα το θυροτηλέφωνο, με ενημέρωσε ότι είναι στον πρώτο. Ανέβηκα από τις σκάλες.

Μία γυναίκα στέκονταν στην πόρτα της εισόδου του ενός από τα δύο διαμερίσματα.

«Είστε η κυρία Δέσπονα;» χαμογέλασε κάνοντας μου νόημα να πάω προς το μέρος της. Είναι πολύ όμορφη γυναίκα, με λεπτά χαρακτηριστικά. Φορά ένα κολλάν, γκρι, είμαι σίγουρος ότι δεν φοράει εσώρουχο, θα το διέκρινα. Στο πάνω μέρος φοράει ένα λευκό μπλουζάκι, κολλητό με βαθύ ντεκολτέ. Νιώθω ότι αρχίζω να ερεθίζομαι.

Μου πρόσφερε καφέ, ήρθε στον καναπέ να συζητήσουμε.

«Γιώργο, θα κάνεις και στην κόρη μου το ίδιο συμβόλαιο υγείας»

«Αυτό είναι υπέροχο νέο» της απάντησα χαμογελώντας. Ενώ εκείνη, έκατσε σταυροπόδι. Σκέφτηκα ότι αυτή είναι ίσως η μοναδική μου ευκαιρία μαζί της,.

«Θα μπορούσα να σας ευχαριστήσω για το καινούριο συμβόλαιο»

Με κοίταξε, κυριαρχούσε η απόλυτη ησυχία στα αυτά και των δυο μας.

«Είναι ερώτηση αυτό;»

«Όχι..»

«Ναι θα μπορούσες, γιατί δεν βγάζεις τα ρούχα σου να δω αν όντως είναι εφικτό αυτό;»

Μου έδινε μικρές μικρές εντολές. Αυτή η γυναίκα έχει το πάνω χέρι. Σηκώθηκα από τη θέση μου, πρώτα έβγαλα το παντελόνι μου, κατάλαβε ότι δεν είναι η μόνη που δε φορά εσώρουχα σήμερα. Έχω ήδη καυλώσει πάρα πολύ. Συνέχισα βγάζοντας τα υπόλοιπα ρούχα μου, στάθηκα μπροστά της.

Το άγγιγμα της, τα χέρια της ταξίδευαν στο γυμνό μου κορμί, πλέον είμαι σε πλήρη στύση, το κεφάλι της είναι σε απόσταση αναπνοής.

«Δέσποινα, άνοιξε καλά το στόμα σου» υπάκουσε χωρίς αντίρρηση. Έβαλα το καυλό μου με δυσκολία μέσα στο στόμα της. Σταμάτησα για λίγο, της ζήτησα να πάρει βαθιά ανάσα να μπω λίγο πιο μέσα στο στόμα της. Έβαλα τα χέρια της να με πιάσουν σφιχτά από τους γλουτούς μου.. Το στόμα της είναι τόσο ζεστό κι υγρό, με απαλές κινήσεις της προσφέρω την απόλαυση που της αξίζει.

«Αν δεν ήσουν παντρεμένη Δέσποινα, θα σε πόναγα» άρχισα να της πηδάω το λαιμό πιο δυνατά από πριν. Προσπαθούσε πολύ, να μη πνίγεται. Βγήκα για λίγο, να πάρει μια ανάσα. Το μακιγιάζ της έχει φύγει.

«Λείπει ταξίδι θα έρθει σε δύο εβδομάδες, πόνεσε με σε παρακαλώ»

Της ζήτησα να σηκωθεί, της έβγαλα τα ρούχα.

«Έχεις πολύ ωραίο κορμί..» Δεν πρέπει να της το λέει συχνά. Κοκκίνησαν τα μάγουλα της, σαν να μην το πίστευε ότι το άκουγε.

Την γύρισα, με την πλάτη προς σε εμένα. Κόλλησα το κορμί μου πάνω της, νιώθοντας την ζεστασιά του.

«Έχεις κάνει πρωκτικό σεξ;» την ρώτησα ενω την έσφιγγα περισσότερο

«Όχι, ποτέ»

Έπιασα τα στήθη της, οι ρώγες της πολύ σκληρές. Τις τσίμπησα λίγο, άρχισε να βογγάει, αλλά δεν θα σταματούσε, βαριανάσαινε. Την οδήγησα στο τραπέζι της κουζίνας.

«Έχεις δύο επιλογές η μία είναι να γαμήσω τον κώλο σου και να φύγω»

«Ή άλλη ψιθύρισε..»

«Η άλλη.. να σε κάνω δική μου»

Το ξέρω ότι δεν της έδινε καμία εξήγηση αυτή η απάντηση μου.

«Θα έκανα τα πάντα για να είμαι δική σου, Γιώργο»