παρτάκι μετα μουσικής και performance..

Συζήτηση στο φόρουμ 'Συναντήσεις Μελών' που ξεκίνησε από το μέλος blindfold, στις 30 Μαρτίου 2006.

 1. blindfold

  blindfold Regular Member

  APRIL 7: SPOOKSHOW + FLESH FORMS PERFORMANCE BY SUKAOFF ()+ C.H. DISTRICT DJ SET.

  APRIL 8: NECROSYSTEM SHOW BY SUKA OFF + GEORGE FAKINOS& JOHN MANTONANAKIS SETS.  Για τον Απρίλιο ετοιμάσαμε ένα δυνατό διήμερο γεμάτο από διαφορετικά events και performances: Για αρχή έχουμε το Spookshow Απριλίου(7/4), πάντα με τον Γιώργο Φακίνο να παίζει τις πιο ενδιαφέρουσες καινούριες dark electro, industrial, ΕΒΜ μουσικές για κορμιά αποφασισμένα να χορέψουν. Και όπως κάθε φορά, ένας διαφορετικός performer από το εξωτερικό. Μόνο που αυτή τη φορά δεν θα είναι ένας ή μία, αλλά τρεις! Και το όνομα αυτών, Suka Off από την Πολωνία, οι οποίοι θα μείνουν δύο μέρες στην Ελλάδα παρουσιάζοντας δύο διαφορετικά performances τις δύο αυτές μέρες, διάρκειας 35 λεπτών το καθένα!


  To πρώτο performance θα παρουσιαστεί στο Spookshow στις 7 Απριλίου και θα λέγεται Flesh Forms. To show θα περιλαμβάνει body piercing, bondage στοιχεία, audio/video body installations, live μουσική και visuals. Διαπραγματεύεται την σεξουαλική ιεροτελεστία της δημιουργίας, της ρουτίνας και της καταστροφής μέσα από τα μάτια των δημιουργών του. Ένας κύκλος από images που δείχνει τις διαφορετικές πλευρές του sex.

  Oι Suka Off δημιουργήθηκαν το 1995. Τα projects τους περιλαμβάνουν performance, video installation, γλυπτική, ζωγραφική, φωτογραφία και mixed media. Έχουν παρουσιάσει τα performances τους στην Αγγλία, Δανία, Ιταλία, Ελβετία, Τσεχία, Ισπανία, Ουγγαρία, Γαλλία, Βραζιλία, Αργεντινή και φυσικά στην πατρίδα τους την Πολωνία. Οι Suka Off έχουν κάνει shows σε θέατρα, art galleries και μουσικά φεστιβάλς, αλλά κυρίως σε clubs όπως το Torture Garden, το Ritual στην Ιταλία , το Manifest στη Δανία και τώρα στο Underworld, clubs δηλαδή όπου η σεξουαλικότητα δεν θεωρείται πρόβλημα.

  Επίσης, ειδικά για το Spookshow Απριλίου το ιδρυτικό μέλος των Suka Off, Miroslav Matyasik (που διατηρεί το one man project C.H. DISTRICH) θα κάνει dj set με power noise, industrial & new electronics.  Τώρα για το Σάββατο 8 Απριλίου οι resident djs Γιάννης Μαντωνανάκης και Γιώργος Φακίνος θα παίξουν τα regular sets τους με dark wave, electro, electro rock, EBM, industrial και industrial rock, αλλά οι Suka Off θα παρουσιάσουν το δεύτερο διαφορετικό show τους με τίτλο Necrosystem. Είναι η ιστορία του μοντέρνου Frankestein και του νέου του εργαστήριου: Του τηλεοπτικού στούντιο δηλαδή. Η δράση στη σκηνή δείχνει πόσο επικίνδυνα έχουν καταντήσει τα σύγχρονα media, όταν δηλαδή το ανθρώπινο κορμί γίνεται προιόν και η πραγματικότητα αλλοιώνεται…

  Το Necrosystem θα περιλαμβάνει ζωντανή μουσική και visuals και η διάρκειά του 35 λεπτά.

  Μην χάσετε με τίποτα αυτό το διήμερο καθώς οι Suka Off έρχονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και τα shows τους είναι πραγματικά μοναδικά…

  UNDERWORLD: ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ ΚΑΙ ΓΑΜΒΕΤΑ 5  PRICES: SPOOKSHOW, APRIL 7: 12 EUROS (includes 1 drink)  SATURDAY 8 APRIL: 12 EUROS (includes 1 drink)

  www.underworldclub.gr www.sukaoff.com  προφανώς Α/αρκετοίε/ές θα Ε/ενδιαφέρεστε για τη Παρασκευή τουλάχιστον...
   
 2. Πολύ ενδιαφέρον!!!
  Αν δεν έχω υποχρεώσεις θα πάω :)
   
 3. Konstantinos

  Konstantinos Staff Member

  εσύ το ετοίμασες blindfold ?
   
 4. SM_Art_Lady

  SM_Art_Lady Regular Member

  Σαββατο πιστευω να ερθουμε παρεα με φιλους απο το chat room #fetish

  Τα λεμε εκει
   
 5. Lady_Selene

  Lady_Selene New Member

  χμ....ακούγεται πολύ εδνιαφέρον...αν μου περάσει το κρυωματάκι,λέω να πάω κι εγώ με παρέα από εδώ..

  Αχ αυτές οι βραδιές του Κάτω Κόσμου...;)
   
 6. SM_Art_Lady

  SM_Art_Lady Regular Member

  Tελος πάντων ανεπίσημα σας λεω ότι θα είμαστε μια παρέα από το chat room #fetish το Σάββατο κατά τις 10.30 στο ΡΕΣΙΤΑΛ στα Εξάρχεια (Eρεσσού 64 & Θεμιστοκλέους).
  Όποιος θέλει ας έρθει από εκεί και μετά κατηφορίζουμε στο UNDERWORLD
   
 7. hugger

  hugger New Member

  Θαρθω κι εγω! ναρθω? ;)