Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

στιγμές.

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος slave32, στις 24 Σεπτεμβρίου 2025 at 01:25.

1. slave32

slave32 Contributor

«Πες μου τι ακριβώς επιθυμείς;»
    «Ότι σας κάνει χαρούμενο» σλαααππ μου άστραψε ένα χαστούκι.
    «Μίλα μου ελεύθερα και πραγματικά τι ακριβώς θέλεις!»
    Έσκυψα το κεφάλι μου για λίγο, κοίταξα κάτω, με κοίταξα. Γυμνός. Γονατιστός, μπροστά του. Είχα ότι ήθελα.
    «Να ξυπνάω το πρωί πριν από εσάς. Να Σας ετοιμάζω το πρωινό Σας. Να σας ξυπνάω και να Σας βοηθάω σε όλα. Να ικανοποιώ κάθε όρεξη Σας. Να Σας πηγαίνω στη δουλειά, να καθαρίζω το σπίτι Σας, το αυτοκίνητο Σας, Εσάς. Να καθαρίζω το ιατρείο Σας. Να Σας υπηρετώ. Να με παίρνετε με κάθε τρόπο. Να με δέρνετε όσο θέλετε, να με βασανίζετε, να με ξεφτιλίζετε, να με κάνετε ότι Θέλετε. Να είμαι χρήσιμος για Εσάς Κύριε»

«Με καύλωσες» το έφερε στο στόμα μου, το έβαλε μέχρι τον λάρυγγα μου. Άρχισε να πηδάει απόλυτα δυνατά το στόμα μου. Όχι όπως τις άλλες φορές. Χωρίς συναίσθημα. Έντονα. δυνατά. Πόναγα. Πνιγόμουν. Με έπαιρνε ακριβώς όπως το περιέγραφε. Χωρίς έλεος. Σταμάταγε μόνο για να με χαστουκίσει. Λατρεύει να με χαστουκίζει κι εγώ δεν μπορώ ποτέ να το διαχειριστώ. Εχθές με χαστούκισε μπροστά σε φίλους του. Αφέντες. Με έκανε να κλαίω μπροστά σε όλους.

Τώρα μου έδινε αυτό για το οποίο υπάρχω στη ζωή του. Άνοιξε η πόρτα. Δεν σταμάτησε να πηδάει δυνατά τον λαιμό μου. Μπήκε Εκείνη μέσα. Η σύζυγος του. Αυτή που μου πήρε όλον τον κόσμο μέσα από τα χέρια μου. Τον φίλησε στο στόμα και το ένιωσα να μεγαλώνει κι άλλο.
    «Βάσω όταν τελειώσω θα τον μαστιγώσεις;»
    «Αργότερα ναι. Πρώτα έχει να πάει σούπερ μάρκετ»
    Ο Αφέντης συνέχισε με το στόμα μου, με χαστούκισε λίγο ακόμα πριν με γεμίσει με το σπέρμα του. Τελείωσε. Έβαλα το κεφάλι μου στο πάτωμα.
    «Θα την υπηρετείς όπως εμένα. Της ανήκεις όπως σε εμένα.»
    «Μάλιστα Κύριε»
    Τον ακολούθησα στο μπάνιο. Τον καθάρισα.
    «Θα πάω ένα ταξίδι για λίγες μέρες. Θα μείνεις με την Κυρία.»
    Πήρε το κλειδί, με ξεκλείδωσε.
    «Σε θέλει εντελώς γυμνό. Αν χύσεις χωρίς την άδεια της, θα φροντίσω όταν γυρίσω να σε τιμωρήσω»
    «Ρώτα σκλάβε»

«Να Σας ετοιμάσω κάτι για μαζί Σας Κύριε;» με είδε στα μάτια, με φίλησε στο στόμα.
    «Πόσο καιρό έχω να γαμήσω τον κώλο σου, νεαρέ;»
    «Δύο μήνες και έντεκα μέρες Κύριε»
    «Και η Κυρία;»
    «Μου κάνει στραπ ον κάθε δύο μέρες Κύριε» Η Βάσω είχε έρθει στο μπάνιο. Ολόγυμνη. Τον φίλησε στο στόμα. Την έβαλε πάνω στον νιπτήρα, το κάνανε κι εγώ γονατιστός δίπλα τους. Τα βογγητά της, το πάθος του Αφέντη.
    «Βάσω έλα μαζί μου, ο σκλάβος θα μείνει μόνος του εδώ.»
    Του χαμογέλασε. Συμφώνησε.