Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

τροποι για να αργησεις να ολοκληρωσεις

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος toto9, στις 5 Μαϊου 2010.

  1. toto9

    toto9 New Member

    με ποιον τροπο μπορεις να σταματησεις μια γρηογρη εκσπερματωση? τα ball rings ειναι υγιεινα ? μηπως δεν πρεπει να πιεζεις τους ορχεις γιατι ειναι επικινδυνο?
     
  2. sex4all

    sex4all New Member

    Απάντηση: τροποι για να αργησεις να ολοκληρωσεις

    Υπάρχουν στο εμπόριο αρκετά σπρέι καθυστέρησης τα οποία θα σε διευκολύνουν .
    Μερικά από αυτά κάνουν εξαιρετική δουλειά, το μειονέκτημα τους είναι το ότι πρέπει να χρησιμοποιούνται πάντα με προφυλακτικό, να προσέξεις για αλλεργίες στις ουσίες που περιέχουν και το ότι πρέπει να εφαρμοστούνε 15-20 λεπτά πριν την πράξη.
    Όσο αφορά τα δεσμά να ξέρεις ότι τα πολύ σφιχτά, σε συχνή χρήση, υπάρχει η πιθανότητα να σου δημιουργήσουν πρόβλημα στην ούρηση.
     
  3. m694f

    m694f New Member

    Απάντηση: τροποι για να αργησεις να ολοκληρωσεις

    δεν είναι βλαβερά εάν είναι χαλαρά τα ball rings. Αν θες καθυστέριση στο να χύσεισ εξάσκησε τουσ μύες του πέους με το να μην κατουράσ μονομιάσ αλλά να σταματάς και μετά να ξαναρχίζεις κάοντάς το 50 φορές τουλάχιστον σε κάθε κατούριμα. ¨ετσι όταν θα πηγαίνεις να χύσεις θα μπορείς να σταματάς την εκσπερμάτωση . Επίσης λίγο πριν ολοκληρώσεισ μπορείς να τραβάς τα δυό αρχίδια σου δυνατά δένοντάς τα . Καλή γυμναστική.
     
  4. Animator

    Animator Regular Member

    Η καθυστερηση της ουρησης (ειδικα οταν σου ερχεται η αναγκη) μπορει ανετα να προκαλεσει μονιμη βλαβη στον προστατη και σε μετεπειτα χρονια να εχεις προβληματα στυσης. Καλυτερα απλα να "εξασκεισαι" περισσοτερο αν θες να τελειωνεις πιο μετα, μην καταληξεις με χειροτερο προβλημα.  
     
  5. Konstantinos

    Konstantinos Staff Member

    δες και εδω