Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

24/7... ένα σπάνιο είδος.

Συζήτηση στο φόρουμ 'Master / slave' που ξεκίνησε από το μέλος carissa[L_T], στις 29 Αυγούστου 2005.

 1. gaby

  gaby Guest

  Απάντηση: 24/7... ένα σπάνιο είδος.

  Σε σκέψεις με βάλατε κυρίες μου με τον καύσωνα και τη δουλειά  

  Στην αρχή σκεπτόμουν ότι είμαι όπως η sklavina κι εγώ, πως αν δεν μου επιβληθεί κανείς δεν υπάρχει η Κυριαρχία του πάνω μου, αλλά μετά λίγο λίγο σκέφτηκα πόσες φορές "υπέκυψα" χωρίς να μου έχει επιβληθεί κανείς αλλά μόνον επειδή εγώ ένιωσα πράγματα και εγώ ήθελα να βλέπω τον Έτερο ως κάποιον που μου έχει επιβληθεί. Με αυθυποβολή. Μερικοί Κυρίαρχοι - εμένα μου φαίνονται απλά στριμμένοι σαδιστές - αρνούνται να επιβληθούν, τα θεωρούν αυτά όλα και το D/s μύθι μύθι παραμύθι. "Κάτσε κάτω να σε σαπίσω χωρίς φιοριτούρες και να ξέρεις ότι είμαι αδυσώπητος".

  Είναι αδύνατο για μένα να "κάτσω κάτω να με σαπίσει" κάποιος αν δεν έχω, είτε με αυθυποβολή είτε για λόγους (σχεδόν) πραγματικούς, την αίσθηση ότι "δεν μπορώ να κάνω διαφορετικά".

  Με λίγα λόγια χωρίς κάποιο κλίμα, έστω, επιβολής, δεν θα μπορούσα, λέω εγώ τώρα, να ξεπερνώ σκληρά όρια. Αν και το έχω κάνει κάποιες φορές και μάλιστα χωρίς καλά καλά να τα καταλάβω. Με το καλό, δηλαδή και όχι με το άγριο.

  Όμως, όταν γυαλίσει το μάτι του έτερου, από σαδισμό, τότε εμένα σχεδόν κόβονται τα γόνατά μου και δεν εννοώ από φόβο. Του κάθομαι, απλά, χωρίς να έχει ασχοληθεί διόλου να μου επιβληθεί.

  Μύλος...  
   
 2. Απάντηση: 24/7... ένα σπάνιο είδος.

  @gaby,

  Όταν αναφέρομαι σε επιβολή την εννοώ σε κάθε μορφή της. Όπως το να μου επιβληθεί με τη δύναμη του μυαλού του, με ένα χαμόγελο, με τη βια, με τον τρόπο που με χειρίζεται.. δεν αποτελεί επιβολή για μένα μόνο ο σαδισμός και το ξύλο..  
   
 3. gaby

  gaby Guest

  Απάντηση: 24/7... ένα σπάνιο είδος.

  Ούτε για μένα, απλά κάποιες μορφές επιβολής μπορεί να είναι αυθυποβολή και να μην υπάρχει στην πραγματικότητα.
   
 4. crimson moon[M_S]

  crimson moon[M_S] Regular Member

  Απάντηση: 24/7... ένα σπάνιο είδος.

  και η θέληση αυθυποβολής σε κάποιον συγκεκριμένο δεν είναι και αυτό έμμεσα έκφραση της δικής του επιβολής πάνω σου; (κάνει ζέστη...το ξέρω)
   
 5. XSU

  XSU Regular Member

  Απάντηση: 24/7... ένα σπάνιο είδος.

  Συμφωνώ, είναι σπάνιο λόγω του σύγχρονου τρόπου ζωής. Δουλειά κτλ. Σε άλλες εποχές ή αν υπάρχει μεγάλη οικονομική άνεση και χρόνος, δε το βλέπω κάτι δύσκολο...
   
 6. lara

  lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

  Απάντηση: 24/7... ένα σπάνιο είδος.

  Μπορούμε μήπως να ορίσουμε τι εννοεί η καθεμια με τη λέξη επιβολή?
   
 7. undertraining

  undertraining Regular Member

  Απάντηση: 24/7... ένα σπάνιο είδος.

  To -όντως- σπάνιο είδος του 24/7 είναι κάτι που με ενδιαφέρει και το ερευνώ αρκετό καιρό και σε προσωπικό επίπεδο.
  Θα έλεγα όμως ότι κατάφερα να αντιληφθώ την πραγματική προοπτική που έχει μία τέτοιου έιδους σχέση ζωής όταν κατάφερα να την επεξεργαστώ απομονώνοντας από την σεξουαλική διάσταση της. Και αυτό όσο και εάν λέκτικά είναι κατανοητό στην πραγματικότητα είναι πολύ δύσκολα αντιληπτό όταν τα χνάρια του Bdsm βαδίζουν κυρίως στην Ελλάδα σε επίπεδο σεξουαλικής υδονής υποβιβάζοντας την πνευματική του διάσταση και φυσικά μην λαμβάνοντας καθόλου υπ όψιν τη καθημερινή διάσταση μιας σχέσης.
  Κατά τη γνώμη μου κανένας άνθρωπος δεν είναι μονοδιάστατος. Αυτό σημαίνει ότι μία υ προσωπικότητα έχει διαστάσεις που δεν είναι υποτακτικές. Ομοίως και ένας/μία Κ προσωπικότητα έχει διατάσεις που δεν είναι καθόλου μα καθόλου Κυριαρχικές. Σε μία σχέση λοιπόν που δεν είναι σεξουαλική αλλά 24/7 οι "ανάποδες" πτυχές της προσωπικότητας του καθένός έρχονται να απομυθοποιήσουν τα πρόσωπα. Και εκεί υπάρχει πρόβλημα!!!
  Και πως ξεπερνιέται? Με την αγάπη και τον έρωτα όπως σε κάθε ανθρώπινη σχέση. Αν ο/η υ έχει ερωτευτεί το μαστίγωμα και το μαστίγιο του/της Κ και ο/η Κ τον κώλο του/της υ τότε κατά τη γνώμη μου δεν δύναται να υπάρξει σχέση 24/7. Αν όμως ο/η υ έχει ερωτευθεί τον/την Κ τότε η σχέση μπορεί να αντιμετωπίσει την απομυθοποίηση και να προχωρήσει.
  Να διευκρινήσω το εξής. Δεν μιλάω για μία φετιχιστική-vanilla σχέση όπου απλά τα μέρη κάποια στιγμή μέσα στην εβδομάδα εκφράζουν κάποια φετιχ μεταξύ τους. Αυτή είναι πολύ έυκολη σχέση(όσο ο όρος έυκολος είναι δόκιμοας για να χαρακτηρίσει μία σχέση βεβαια...). Μιλάω για μία πραγματική σχέση επιβολής και κυριαρχίας σε όλες τις διαστάσεις της καθημερινότητας με εντολές και πλήρη έλεγχο του υποτακτικού. Αυτή η σχέση είναι πολύ δύσκολη. Και για να στηθέι θέλει μπολικό από αγάπη και αρκετό από έρωτα.
  Αν και όπως σοφά έχουν πει ο γάμος(γάμος=δέσμευση) σκοτώνει τον έρωτα!!! 
   
 8. _DaRkNiGhT_

  _DaRkNiGhT_ femdom art

  Απάντηση: 24/7... ένα σπάνιο είδος.

  το 24/7 δεν σημαινει απαραιτητα οτι συνεχως θα υπαρχουν χειροπεδες και μαστιγια..
   
 9. gaby

  gaby Guest

  Απάντηση: 24/7... ένα σπάνιο είδος.

  Εννοώ να νιώθω ότι δεν μπορώ να κάνω κάτι διαφορετικό από αυτό που έχω πάρει εντολή να κάνω.
   
 10. kinvara

  kinvara Δική Του Contributor

  Nα επαναφέρω ένα νήμα που δυστυχώς (εξαιρουμένων λίγων τοποθετήσεων) δεν πήρε την τροπή που του αρμόζει. Για κάποιους 24/7 σημαίνει συγκατοίκηση, αλλά δεν είναι αυτή η ουσιαστική έννοια του 24/7 D/s - M/s.

  24/7 λοιπόν. Όπερ σημαίνει 24/7 στην διάθεσή του Κυρίου κατά κύριο λόγο. Διαμόρφωση καθημερινότητας, συνθηκών, επαγγελματικών στιγμών, ενδυμασίας, αισθητικής, σεξουαλικότητας, τρόπου σκέψεως, όλα αυτά και όχι μόνο περασμένα υπό το πρίσμα και την ματιά του, διαμορφωμένα κατά τα θέλω του.

  H ζωη της υποτακτικής του ανήκει και την διαχειρίζεται 24/7. Γυρνάει συχνά μια φράση στο μυαλό μου όταν τα ζόρια καταλαγιάζουν και περνάει ο θυμός μου τις δύσκολες στιγμές. "Τίποτα δικό σου".

  Η μεγαλύτερη δυσκολία σε όλο το εγχείρημα είναι τα σκαλοπάτια που σκοντάφτεις, κυρίως εκείνα που αφορούν τον τομέα της εμπιστοσύνης ή καλύτερα της τυφλής πίστης και τον περιορισμό του εγωισμού έως και την εξάλειψή του. Εκεί εμφανίζονται οι μεγαλύτεροι φόβοι και γίνονται τα περισσότερα πισωγυρίσματα. Το να αφεθεί κανείς απόλυτα όσο και να σε γεμίζει σαν σκέψη, όσο ανάγκη κι αν έχεις να φτάσεις εκεί είναι ένα εγχείρημα με αβέβαια αποτελέσματα ακόμα και όταν όλα μοιάζουν ιδανικά.

  Μεγάλη υπόθεση να μπορείς να ακολουθήσεις γεμάτος γαλήνη απαλλαγμένος από κάθε τι που σκοτώνει τη σχεση.

  Μεγάλο μάθημα ο κατάλληλος άνθρωπος την κατάλληλη στιγμή.


  @gaby_m αυτό για το προφιτερόλ ισχύει ακόμα;  
   
 11. slave32

  slave32 Regular Member

  24/7 χωρις να μενουν μαζι, δεν ειναι 24/7.
   
 12. gaby_m

  gaby_m open for S/m discussion Premium Member Contributor

  Καλημέρα @kinvara, χρόνια πολλά!

  Για ποιο προφιτερόλ λες; Δεν μου θυμίζει κάτι