Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

24/7... ένα σπάνιο είδος.

Συζήτηση στο φόρουμ 'Master / slave' που ξεκίνησε από το μέλος carissa[L_T], στις 29 Αυγούστου 2005.

 1. traveler1

  traveler1 New Member

  Τίποτα δεν απαγορεύεται ειδικά όταν γίνεται με την συγκατάθεση και των 2 πλευρών. Είπα απλά ότι είναι λίγο οξύμωρο. Αλλά οκ δεν έχω και την εμπειρία για να μιλήσω
   
 2. traveler1

  traveler1 New Member

  Δεν ξέρω γιατί σας φάνηκε περίεργο αυτό με την ζωώδη φύση. Δεν το είπα για κακό. Η αλήθεια είναι ότι το είπα με την έννοια της απελευθέρωσης.
   
 3. tithon

  tithon Contributor

  ενώ τα άλλα που λέτε, ανήκουν στην θεία φύση μας;
  έχουμε και νεστοριανισμό στον "χώρο";
   
 4. traveler1

  traveler1 New Member

  Θα σας απογοητεύσω αλλά δεν πιστεύω σε θεϊκές και φαντασιακές οντότητες κάθε άλλο. Απλά είπα ότι μου φάνηκε περίεργο. Δεν ήμουν απόλυτος στο ότι μπορεί μην υπάρχει αγάπη σε ένα ζευγάρι Κυρίαρχου και υποτακτικου. Παρόμοιες αμφιβολίες για τα περί αγάπης έχω και για τις vanilla σχεσεις
   
 5. kinvara

  kinvara Δική Του Contributor

  Όταν αναφέρεστε σε ζωώδη ένστικτα με το παραπάνω σκεπτικό αυτομάτως τα κατατάσσετε ως κάτι αρρωστημένο και το αντιμετωπίζετε ενοχικά.
  Θα αφήσω στην άκρη τον όρο ζωώδη που περιπλέκει τα πράγματα και θα σας πω ότι τόσο η κυριαρχία και η υποταγή όσο και ο έρωτας, τρυφερότητα, αγάπη αποτελούν αναπόσπαστους τομείς της ανθρώπινης φύσης. Σχετιζόμαστε με τρόπους και ανθρωπους που μας γεμίζουν . Υπάρχουν και αυτοί που σχετίζονται για να κάνουν πράξεις για τις οποίες νιώθουν ντροπή και ενοχικά. Δεν είναι αυτό το 24/7.
   
 6. traveler1

  traveler1 New Member

  Η αλήθεια είναι ότι εκφράζομαι κάπως υπερβολικά και φάνηκε αυτό για την ζωώδη φύση. Οπότε ναι θα συμφωνήσω καλύτερα για να μην περιπλέκονται τα πράγματα και ας το αφήσουμε καλύτερα γιατί η έννοια έχει πολλές προεκτάσεις. Όσο για το τι αποτελεί το 24/7 με τον τρόπο που το θέσατε θα συμφωνήσω.
   
 7. gaby_m

  gaby_m open for S/m discussion Premium Member Contributor

  Δεν είναι πια στο χέρι μου, καλή μου @kinvara  

  Παίρνω τα πράγματα απλά. ένας άνθρωπος υποτάσσεται στον επικυρίαρχο Κ που έτσι γίνεται ο Αφέντης του και ζει με γνώμονα την ευχαρίστηση του Αφέντη και όπως του έχει ορίσει ο Αφέντης. Έρχεται η ώρα που γίνεται. Αυτό δημιουργεί κατά τη γνώμη μου έναν ισχυρότατο δεσμό ανάμεσα στους δύο αυτούς ανθρώπους, ανεξαρτήτως του πώς εκφράζεται, πάντως εκφράζεται. Αυτός ο ισχυρότατος δεσμός είναι το φίλτρο μέσα από το οποίο βιώνονται τα πράγματα. Η διαχείριση της έντασης είναι ένα θέμα, πάντα του Αφέντη. Καμία ουσιαστική δυσκολία δεν βρίσκω να υπάρχει σε αυτό, ούτε όταν η κατάσταση είναι 24/7 ούτε όταν δεν είναι. Οι δυσκολίες της ζωής, όπως για όλους τους ανθρώπους και τα ζόρια της αγάπης, όπως για όλους τους ανθρώπους. Πολλά πράγματα μπορεί να συμβούν κατά τη διάρκεια μιας συσχέτισης M/s 24/7 διότι όλα αλλάζουν συνέχεια και είμαστε κομμάτι του όλου. Αυτά χρειάζεται να αντιμετωπιστούν. Είναι πράγματα που μπορεί να συμβούν σε οποιονδήποτε, ανεξαρτήτως 24/7.
   
 8. slave32

  slave32 Regular Member

  Ξαναδιαβασε το, το εξηγω μετα το ,
   
 9. sapfw

  sapfw Hard to handle Contributor

  Επειδή ΔΕΝ το εξηγείς, γι'αυτό ρώτησα
   
 10. rea..

  rea.. Contributor

  Εννοούσα ότι σε πλαίσιο ιδιοκτησίας (ανήκω) κάθε πράξη (κάνω) του υ ενσωματώνεται με την θέση του.

  Όπως δεν είναι σίγουρο ότι η συγκατοίκηση "εξασφαλίζει" το 24/7, έτσι και η απόσταση δεν το ακυρώνει.
  Αλίμονο, αν ο έλεγχος σταματούσε όταν ο/η Κ δεν έχει φυσική παρουσία. Η παρουσία της Ιδιοκτησίας είναι 24/7 άσχετα με το που βρίσκεται ο/η Κ.

  Υποπτεύομαι ότι μάλλον τα υ είμαστε από κατασκευής τηλεκατευθυνόμενα όντα και μάλιστα μεγάλης εμβέλειας. Πιάνουμε σήμα καμπάνα 24/7 και σε αποστάσεις. Λαμβάνουμε την παρουσία/ απουσία ελέγχου ξεκάθαρα.

  Το ζήτημα συγκατοίκηση 24/7 έχει πολύ "ζουμί" για συζήτηση και σίγουρα έχουν πολλά να πουν οι άνθρωποι που το ζουν. Αλλά υπάρχουν και άλλες μορφές 24/7.

  Πάντα με εντυπωσιάζει το πόσο εύκολα στα θέματα ακυρώνουμε θέσεις- σχέσεις με την συνηθισμένη κατηγορία του φαντασιακού κτλ.
  Σίγουρα υπάρχουν και αυτά, η δωρουποταγή, οι ρόλοι, οι παραμύθες κτλ.
  Όπως υπάρχει επίσης και το γονάτισμα σε έναν καλά δομημένο έλεγχο που δεν έχει καμία σχέση με όλα αυτά και που μπορεί να δημιουργήσει 24/7 σε διάφορες γεωγραφικές θέσεις.

  Καθώς λέει ένα σοφό ρητό.. εκεί που κοιτάς, εκεί πας.
   
 11. Dark_Explorer

  Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

  Τώρα 'δα μου 'χυξε το petαρίδι τη μισή μου πορτοκαλαδάγκα στο χαλί. Άτιμο πράμα η συγκατοίκηση  
   
 12. ενα χέρι ξύλο και να πλύνει το χαλί αμέσως.