Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Aφεντεs και .........νοσοs.

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος masterattilas, στις 2 Ιανουαρίου 2008.

  1. masterattilas

    masterattilas Regular Member

    Tις τελευταιες μερες γνωρισα μια γυναικα που ειχε ολα τα χαρακτηριστικα της παιγνιδιαρας σκλαβας.Ολως τυχαιως ασθενησα ισως λογω της κακης αυρας της.Βεβαια δεν ειμαι σχιζοφρενης να συνδεω τα δυο αυτα τυχαια γεγονοτα ομως πολλες φορες τα πραγματα ειναι προαγγελοι αλλων γεγονοτων.Με καταδιωκε μια ανευ προηγουμενου κακοτυχια που διαισθανομαι οτι τελειωσε με την αυγη του 2008.Αυτο σταθηκε μια καλη ευκαιρια να αναλογιστω τον ερωτα την νοσο και την συντροφικοτητα.Τελικα ολοι μπροστα σε μια νοσο εχουμε την ψυχολογια του σκλαβου.Και ισως μια καλη συντροφος να μας επαναφερει στην προτογενη ψυχολογια μας..........με καθε κοστος.
     
  2. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Ποια είναι η ψυχολογία του σκλάβου; Μπορείς να αναλύσεις περισσότερο την πρωτογενή ψυχολογία (του Κυρίαρχου φαντάζομαι) στην οποία αναφέρεσαι;

    Η κάθε νόσος αντιμετωπίζεται πάντα καλύτερα με μία αξιοπρεπή στάση η οποία συμπεριλαμβάνει την αποδοχή, την μάχη μέχρις εσχάτων και την δύναμη της συντροφικότητας να απαλύνει τον ψυχολογικό πόνο της μοναξιάς απέναντι στην ανθρώπινη μοίρα που είναι η θνητότητα. Η συντροφικότητα όχι μόνο απαλύνει αλλά ενδυναμώνει τις αντιστάσεις του ανθρώπινου σώματος απέναντι στη νόσο από ότι γνωρίζω. Δεν πεθαίνεις με παρέα αλλά μπορείς να ζήσεις με παρέα. Παρέα είναι η λάθος λέξη.
     
  3. Maley

    Maley Contributor

    ..στην αρρωστια, απο γριππη μεχρι τον εξοαποδω, γινομαστε παιδια (με την καλη την εννοια) πιο πολυ θα έλεγα..που θελουν την περιποιηση και τις αντοχες μιας σκλαβας..να τα ανεχεται ολα..και τα γαμοσταυριδια..σκλαβοι γιατι?
     
  4. iJ

    iJ Regular Member

    Απάντηση: Aφεντεs και .........νοσοs.

    Για όλα φταίνε οι σκλάβοι...


    ...όχι η σχιζοφρένεια! λολ  
     
  5. Apollyon

    Apollyon God's Demon Contributor

    Αμφιβαλλεις οτι υπαρχουν κακες αυρες zofia ?
     
  6. zinnia

    zinnia Contributor

    δε ξερω αν υπαρχουν καλες και κακες αυρες ξερω μονο πως ειναι για γελια να ριχνουμε ο,τι μας συμβαινει στις πλατες των αλλων. Φταιει η κακια μας η μοιρα, ο αναδρομος ερμης, η γειτονισα που μας χαμογελασε , η πανσεληνος, η πολιτικη, η αυξηση της θερμοτητας του πλανητη και το γαυγισμα του βρωμοσκυλου. Εμεις ποτέ!!! Η Ευα μ εξαπατησε, ειπε ο αθωος Αδαμ. Λετε να φταιγε η κακη της η αυρα που χασαμε τον Παραδεισο !!   
     
  7. Apollyon

    Apollyon God's Demon Contributor

    Σιγουρα δεν υπαρχει περιπτωση ο καθενας μας να μην φταιει ποτε.Αλλα απο εκει και περα δεν μπορουμε να αρνηθουμε αυτο που οι προγονοι μας αναφερονταν ως "κακκια στιγμη" .
     
  8. anasia

    anasia Contributor

    Απάντηση: Aφεντεs και .........νοσοs.

    .... για ολα φταιει ο .... ΟΤΕ !

    μεταφερουμε στους αλλους ... τα παντα αρκει να φυγουν απο την δικη μας πλατη
    και να εχουμε παντα μια δικαιολογια ...
     
  9. royal

    royal Regular Member

    Απάντηση: Aφεντεs και .........νοσοs.

    Βρε masterattilas... εδώ όλος ο κόσμος ειναι κρεβατωμένος και εσένα σου φταίει η κοπελίτσα!!! Νομίζω πρέπει να το κοιτάξεις!! Μήπως έκαστες σε κανένα ρεύμα.. κοιμήθηκες ξεσκέπαστος... σε μάτιασαν???
    Μπας και είναι αυτή η σύντροφος που ψάχνεις για να σε επαναφέρει στην πρωτογενή σου ψυχολογία???
     
     
  10. iJ

    iJ Regular Member

    Απάντηση: Re: Aφεντεs και .........νοσοs.

    Ναί
     
  11. manosslave

    manosslave Regular Member

    Απάντηση: Aφεντεs και .........νοσοs.

    υπαρχουν ατομα με καλη και αλλα με κακη αυρα οταν καπιοs εχει κακο εσοτερικο κοσμο κακα αισθηματα και κανει κακο σε αλλουs προκαλονταs πονο ερχεται σε αντιθεση με τον θεο και οταν τον πλισιαζουμε νιοθουμε ασχημα σινιθοs οι ανθροποι με τιs αντιθετεs ιδιοτιτεs απτου κακου πιγαζουν γαληνη προs τουs αλλουs και κατα εναν μοναδικο τροπο τραβουν τουs κακουs επανο τουs διοτι ι ψηχη του κακου αναζητα το καλο για να εξησορωπησει εισαι λοιπον καλοs και λεσ γιατι μου τιχαινουν ολα τα σταβαδια διοτι το συμπαν εξισσοροποι τισ ενεργειεs του
     
  12. Apollyon

    Apollyon God's Demon Contributor

    Re: Απάντηση: Re: Aφεντεs και .........νοσοs.

    Ολοκληροι πολιτισμοι δηλαδη λαθευουν (Ιάπωνες,Κινεζοι κτλ κτλ).Οκ ειναι και αυτο μια αποψη...