Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

A bull for the boy

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος slave32, στις 13 Μαρτίου 2026 at 03:02.

1. slave32

slave32 Contributor

Έκλεισα τα 20 πριν δυο μέρες. Έμενα πλέον με την Κυρία Αργυρώ. Ήμουν σκλάβος της 24/7/365. Το πρόγραμμα μου είχε σχολή, διάβασμα και υπηρεσία. Όλα σε κουτάκια από εκείνη. Τους τελευταίους τρεις μήνες μου έκανε και στραπ ον.

Την θυμάμαι όμως πολύ καλά εκείνη τη μέρα. Ήταν Σάββατο. Πάντοτε τα Σάββατα κοιμόταν περισσότερες ώρες. Έπλενα το αυτοκίνητο της και της είχα έτοιμο το πρωινό μέχρι να ξυπνήσει. Ενώ έπλενα το αμάξι είδα έναν άνδρα να πλησιάζει στην εξώπορτα. Δεν τον είχα ξαναδεί. Περίπου στα σαράντα, ψηλός, γεροδεμένος. Είχε πολύ αυστηρό βλέμμα με γκρίζα γενειάδα.

«Θέλετε κάτι;» τον ρώτησα. Γύρισε προς το μέρος μου. Με κοίταξε μέσα στα μάτια και δεν ξέρω είχε κάτι που με έκανε να κοιτάξω στο πάτωμα.
    «Εσύ είσαι ο Μάριος ο σκλάβος της σωστά;» έμεινα με το στόμα ανοιχτό. Κούνησα καταφατικά το κεφάλι. Δεν ήξερα ότι είχε πει σε άλλους για εμένα. Ήρθε κοντά μου, επιθεώρησε το αμάξι.

«Κάνεις ωραία δουλειά, άνοιξε μου τη πόρτα κι όταν τελειώσεις έλα μέσα» με διέταζε κι εγώ απλά είπα «Μάλιστα Κύριε»

«Μάλιστα Αφέντη, προτιμώ το Αφέντη» είπε και κόντεψα να βάλω τα κλάματα.

Η Κυρία μου είχε πει ότι θέλει κάποια στιγμή να με μοιραστεί με έναν φίλο της, αλλά θέλει κάποιον με μεγάλα προσόντα. Δεν ήθελα, το είχα πει, είχα ζητήσει λέξη ασφαλείας. Αλλά πριν ένα μήνα μου ζήτησε να γίνω φουλ σκλάβος της, εκείνη θα βάζει τα όρια κι εγώ είχα δεχθεί.

Τελείωσα με το αμάξι και πήγα στο σπίτι. Τους άκουσα που έκαναν σεξ παθιασμένα. Ακολούθησα όμως το πρόγραμμα μου. Έκανα ντουζ. Ξεκίνησα τις δουλειές του σπιτιού. Μαγείρεψα.
    «Σκλάβε έλα εδώ» φώναξε η Κυρία. Πήγα στο δωμάτιο. Γυμνός.
    «Έμαθα γνωριστήκατε με τον Γιώργο»
    «Μάλιστα Κυρία, γνώρισα τον Αφέντη έξω» η Κυρία γέλασε.
    «Ξάπλωσε μπρούμυτα στο κρεβάτι» με διέταξε. Ο Αφέντης πήρε σκρατς κι έδεσε τα χέρια μου πίσω από την πλάτη μου.
    Ήταν γυμνός και είχα δει πόσο μεγάλο ήταν μακρύ. Αυτό που δεν είχα ακόμα εμπειρία ήταν να καταλάβω το πάχος του. Η Αφέντρα του φόρεσε το προφυλακτικό κι έβαλε με τα δάκτυλα της λάδι στην τρύπα μου.
    «Γιώργο είσαι ο πρώτος του, θέλω να σε θυμάται για όλη του τη ζωή»