Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Aunt in law

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Art and Literature' που ξεκίνησε από το μέλος _DaRkNiGhT_, στις 12 Ιανουαρίου 2015.

1. _DaRkNiGhT_

_DaRkNiGhT_ femdom art

Κλειδωμένος ήδη τρεις μήνες, ήθελα τόσο μα τόσο πολύ να ''ελευθερωθώ'' να χύσω με την άδεια της..

Γυμνός μέσα στο σπίτι, το σώμα μου πλέον είναι πεντακάθαρο, αποδεσμεύμενο από τις τρίχες και από τις μελανιές, η γυναικά μου η Έφη, έλειπε για ταξίδι θα επέστρεφε σήμερα ή αύριο. Ήμουν υπό την εποπτεία της μητέρας της και της θείας της, ήταν από τις λίγες φορές που ούτε η μία, ούτε η άλλη με είχαν δείρει, ελάχιστα τις είχα δεί αυτές τις μέρες.

Άκουσα την πόρτα του γκαράζ ν' ανοίγει, η θεία της η Δήμητρα είχε γυρίσει από την εταιρεία της, ήμουν γονατιστός δίπλα στην πόρτα του σπιτιού μου κι από ένα μικρό άνοιγμα περίμενα να περάσει για να την δώ για λίγο. Κοντά στα πενήντα της, ψηλή γύρω στο 1,75 με κοντό μαλλί πλούσιο στήθος και καταπληκτικά γυμνασμένα πόδια. Τα λάτρευα τα πόδια της ακόμα και όταν τα χρησιμοποιούσε για να με κλωτσάει και να μου κόβει την ανάσα. Ό ήχος από τις γόβες της καθώς πέρασε από μπροστά μου για ν' ανέβει στον από πάνω όροφο που ήταν το σπίτι της. Περίμενα επιτέλους για μία φορά να σταθεί στην πόρτα και απλά να την χτυπήσει με το χέρι της, που θα σήμαινε να τσακιστώ να πάω επάνω να την υπηρετήσω σαν να ήταν η γυναίκα μου χωρίς αντίρρησεις. Αυτή η μέρα είχε φθάσει.

Σταμάτησε μπροστά στην πόρτα, αυτές οι στιγμές μου φάνηκαν αιώνες μέχρι το χέρι της να χτυπήσει την πόρτα, να την δω να φεύγει και να τρέξω ξωπίσω της..

Στο σπίτι της

Μπήκε μέσα στο σπίτι κι εγώ την ακολουθούσα, άφησε το παλτό της το έπιασα και το κρέμασα στην κρεμάστρα, γύρισε προς το μέρος μου κι έπεσα αμέσως στα γόνατα, σχεδόν χτύπησα πέφτοντας. Με έπιασε από τα μαλλιά και ανασήκωσε το κεφάλι μου για να την κοιτάξω μέσα στα μάτια της που γυάλιζαν, τα δικά μου χαμήλωσαν κι έπεσαν στον λαιμό της μέσα από το ντεκολτέ της φορούσε μία λευκόχρυση αλυσίδα στην οποία κρέμονταν τα κλειδιά του κλουβιού μου και τα δύο. Μόλις κατάλαβα ότι η Έφη είχε δώσει άδεια ακόμη και για να χύσω και τότε μόνο μία σκέψη πλημμύρισε το κεφάλι μου..

Το γερό χαστούκι που ακολούθησε από τα μεγάλα μακρυά χέρια της Θείας με επανέφεραν στην τάξη, δεν γελούσε, παρά μόνο είχε αυτό το αυστηρό, παγωμένο ύφος που μ' έκανε να την θέλω περισσότερο, την ακολούθησα μέχρι την πολυθρόνα της.

Έκατσε αναπαυτηκά, ήξερα ακριβώς τι έπρεπε να κάνω, έβγαλα τις γόβες της, το πόδι της ήταν κουρασμένο, λίγο ιδρωμένο αλλά τόσο περιποιημένα, έβαλα την καμάρα της μέσα στα χέρια μου κι άρχισα να τις τα τρίβω..

''Άνοιξε καλά το στόμα σου'' πρόσταξε και πήρε το πόδι της και το έχωσε βαθειά μέσα στο στόμα μου, έκατσε πιο πίσω κι άρχισα με μανία να τρώω τα πόδια της ακούγοντας την να χαλαρώνει καθώς άφηνε τους μύες της να χαλαρώνουν..

''Αρκετά'' φώναξε, με σταμάτησε απότομα

''Πήγαινε να μου ετοιμάσεις το μπάνιο μου''

Έτρεξα στο μπάνιο, το μπάνιο της διαθέτει μία μεγάλη τριγωνική μπανιέρα ικανή να χωρέσει δύο και τρία άτομα, ετοίμασα τα αιθέρια έλαια, το νερό και τις πετσέτες, δεν άργησε να έρθει, στάθηκε γυμνή μπροστά μου, ήμουν στο πάτωμα μόνο τα πόδια της μπορούσα να δω αν και φανταζόμουν το υπόλοιπο κορμί της, δεν την έχω δει ποτέ γυμνή, η ζώνη είχε γίνει πραγματικά ανυπόφορη, πέρασε από μπροστά μου κι αφού πάτησε επειδηκτικά τα δάκτυλα μου στο πάτωμα, μπήκε μέσα στο μπάνιο.

''Μην φύγεις''

Έμεινα εκεί στο πλάι της, κοιτάζοντας το πάτωμα κι ακούγοντας το νερό να κυλάει στο κορμί της.

Αισθάνθηκα το άγγιγμα της στο μάγουλο μου, με λίγη σαπουνάδα, με χάιδευε στο λαιμό και στο κεφάλι

''Σήκω''

σηκώθηκα και πήγα δίπλα της, έβαλε τα μπαλάκια μου μέσα στην χούφτα της και με το άλλο χέρι της με ξεκλείδωσε, πήρε το πέος μου στα χέρια της και άρχισε να το μαλάζει, το ένιωθα να αντιδρά σε κάθε άγγιγμα της, μεγάλωνε ολοένα και περισσότερο.

''καλή επιλογή έκανε η ανηψιά μου''

Έγνεψα καταφατικά.. πήρα το πρώτο της γέλιο,

''έλα μέσα στο μπάνιο, ξέρεις τι πρέπει να κάνεις νομίζω''

Μπήκα μέσα στο μπάνιο μαζί της, η ένταση. η πίεση μου είχε φθάσει στα ύψη, με τράβηξε κοντά της, ένιωσα ότι τα προκαταρκτικά δεν έχουν καμία σημασία τώρα, μπήκα μέσα της, δεν ξέρω αν έφταιγε το νερό όμως εκτός από υγρά, ήταν πολύ ζεστά, από την αρχή την ένιωθα που έχυνε, ένιωθα τα υγρά της στο κεφάλι του πέους μου ενώ άρχισα να της κάνω έρωτα, σκληρά, γρήγορα δυνατά, το στήθος μου πιέζονταν πάνω στα δικά της, στις πέτρινες ρώγες της.

''θα σε μαστιγώσω σκληρά μετά''

φώναζε κάθε φορά που έμπαινα πιο δυνατά μέσα της

και το μόνο που ήλπιζα ήταν να το εννοουσε...