Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

BDSM και τίτλοι.

Συζήτηση στο φόρουμ 'Νέοι στον χώρο του BDSM' που ξεκίνησε από το μέλος Seras Victoria, στις 17 Ιανουαρίου 2017.

  1. subwhat

    subwhat Gandalf's property, not for sale Contributor

    εκ πείρας το λες αυτο?????? 
     
  2. Tenebra_Silente

    Tenebra_Silente Contributor

    Κι εγώ είμαι κατά των τίτλων/σημαία όπως λες κι εσύ, αλλ' αναγνωρίζω το δικαίωμα όσων σαν σημαία θα τους ήθελαν. Ο χώρος ή "χώρος" δεν ανήκει σε κανέναν/καμία, μάλλον κάποιοι/ες δεν θέλουν, να το καταλάβουν. Ευτυχώς, είμαστε όλοι ελεύθεροι να τριγυρίζουμε όπου και όσο θέλουμε - αρκεί τα "σουλάτσα" μας να μην βλάπτουν κανέναν -.
    Όσοι/ες ζορίζονται μ' αυτό το θέμα, sauce να τους γλιστρήσει χαχα. Πάντως, μάλλον ήρθε η ώρα να θεσπίσουμε το βουδουσουμόμετρο, με διάφορες παραμέτρους, όπως, κάνεις μόνο session ή όχι, έχεις παράλληλο/η βανίλια γάμο/σχέση ή όχι, πόσα χρόνια είσαι στο "κουρμπέτι", ηλεκτρονικό και μη? Αν και ποιος/α εκ των "μυστών" σε χειροτόνησε στα βουδουσουμικά μυστήρια? Σου αρέσει ο brahms? ( άσχετο αυτό το τελευταίο αλλά κάνει και πολύ culture χαχα ).

    Κλείνοντας, αφού οι μη κατασταλαγμένοι ( ή οι βανίλιες ) δεν είναι αποδεκτοί από αρκετούς/ες, γιατί τους επιτρέπεται να "τριγυρίζουν" εδώ μέσα? Μήπως γιατί η πιθανότητα "φρέσκου κρέατος" δεν χαλάει? Λέω εγώ με το φτωχό μου το μυαλό. Κατά τ' άλλα, κουβέντα να γίνεται, να λέμε και καμιά μαλθακία που και που και σαν κλείσει ο υπολογιστής, ο καθείς με την ζωούλα του - μ' ότι αυτό συνεπάγεται -. Τα ηλεκτρονικά "παράσημα" μάλλον δεν έχουν καμία παντελώς αξία.

    Όποιος/α δεν είναι ικανός/η, να δει ένα δέντρο στην ολότητα του, αλλά παραμένει σ' ένα του κλαδί, για μένα τουλάχιστον, ας πρόσεχε. Γούστα είναι αυτά... 
     
  3. _voltage_

    _voltage_ Ιδιόκτητη. Contributor

    Ναι  

    Βασικά quick story για να πω και κατι εντός θέματος της @Sofei.

    Πιο μικρή και αφού έγινε η εισαγωγή στο "χώρο" κλπ το consensus μεταξύ των δυσμοιρων ψυχών που με είχαν αναλάβει ήταν ότι ήμουν slave. Οκ. Στην αρχή με ζοριζε από εδώ, με ζοριζε από εκεί εντάξει τέλος το βρήκα.

    Όσο περνούσαν τα χρόνια και επειδή έκανα και τα πισωγυρισματακια μου έφτασα σε ένα σημείο που είπα ναι εντάξει. Σίγουρα πια είμαι slave. Το χουμε αυτό δεν το ξεχνάμε. Μόλις όμως το δέχτηκα αυτό για εμένα και ήξερα ότι (δεδομένο τον κατάλληλο άνθρωπο πάντα και φυσικά και προφανως) εγώ ήμουν αυτη, μου ήταν πολύ πιο εύκολο να περιδιαβω αλλα στατους και άλλες καταστάσεις.

    Πως να σου πω. Αν ξέρεις που είναι η βάση σου είναι ακόμα πιο εύκολο μετά να βγεις για περιπέτειες. Και νομίζω ειδικά ο συγκεκριμένος χώρος προσφέρεται.

    Μη μακουσει η Μαντλίν αλλά έτσι βρήκα και ότι είμαι πολύ σαδιστικο ον και καλός τοπ και μια χαρά μπορώ να μπραταρω αν το σηκώνει η φάση και η περίσταση αλλά ξέρω πάντα ποια είμαι.

    Τέλος βασική υποσημείωση. Επειδή οι δυναμικές εντός του χώρου είναι αποτελέσματα αλληλεπιδρασεων, παίζει τεράστιο ρόλο ποιον άνθρωπο έχουμε απέναντι μας γτ είναι βασικός παράγοντας του τι δυναμική και τι αλληλεπιδραση θα προκύψει.  
     
  4. Iagos

    Iagos Contributor

    Υπέροχο. ...
     
  5. Iagos

    Iagos Contributor

    Σε σχέση με τις ταμπέλες και τους τίτλους συμβαίνει διάφοροι περιφερόμενοι και πλανόδιοι "αγύρτες" να διαλαλούν την πραμάτεια τους που άλλη δεν είναι από μια ξεροκέφαλη άποψη πως δεν υπάρχουν αυτά, πως είναι καταπιεστικά, δεσμευτικά και άλλα τέτοια φαιδρά.

    Θα μπορούσε κανείς να μην δώσει σημασία στην ακατάσχετη μπουρδολογία αν αυτή δεν εμπλεκόταν στα χωράφια του D/s ή του M/s και έμενε στην σφαίρα ενός kinky παιχνιδιού "ρόλων" ή μιας switch ή perv αντίληψης.

    Όταν όμως εμπλέκεται κανείς στα δύσβατα μονοπάτια του D/s ή του M/s η ταυτότητα είναι αναγκαία και απαραίτητη.

    Η αγαπημένη @MauveDelastrange έδωσε ξεκάθαρα την απάντηση.

    Ο τίτλος είναι το κέντρο μας.

    Το σημείο αναφοράς που μας ισορροπεί.

    Το να γνωριζεις πιο είναι το κέντρο σου δεν είναι απλά μια ταμπέλα που δεν γουστάρουμε και εγείρουμε διάφορες ανόητες και εφηβικές αντιρρήσεις αλλά είναι η υπόσταση μας.

    Η συνειδητή σχέση με τον εαυτό μας.

    Το είμαι και λίγο έτσι και λίγο γιουβέτσι και δεν γουστάρω ταμπέλες και ποιοι είστε εσείς που θα μου τις κρεμάσετε και άλλα τινά φαιδρά αποπροσανατολίζουν.

    Και ο αποπροσανατολισμός ευννοεί πάντα τους ημιμαθείς και τους χέστες.

    Εκείνους δηλαδή που κόβουν και ράβουν στα μέτρα τους τις Κ/υ σχέσεις, την δομή τους και την δυναμική που προκύπτει μέσα από την ασυμμετρία.

    Όσον αφορά την τοποθέτηση της νηματοθέτριας έχω το εξής ερώτημα.

    Το ζητούμενο είναι τι σου βγάζει ο "άλλος" ή τι επιθυμεί από το υπό του ο Κ;

    Δηλαδή λέμε σε έναν Κ "αχ μωρέ γλυκούλι μου,εσύ μου βγαζεις το brat από μέσα μου άρα θα έχεις μια σχέση με ένα brat" ή αν ο Κ δεν επιθυμεί μια σχέση με ένα brat τότε το υπό κόβει τον κώλο του για να υπηρέτησει τις ανάγκες και τις επιθυμίες του Κ;

    Και ποιος Κ θα ακολουθήσει ένα υπό και θα δημιουργήσει μια σχέση μαζί του επάνω στο τι του βγήκε;

    Σαφώς ένας Κ και ένα υπό μπορούν να φτιάξουν μια τέτοια σχέση όταν δεν γνωρίζουν το κέντρο τους.

    Όταν δεν έχουν τίτλο....

    Με Γειά τους με χαρά τους,αλλά αυτό δεν είναι D/s ούτε M/s είναι κάτι άλλο...
    Ας το ονομάσουμε "άτιτλο".

    Στο δικό μου το σύμπαν που οι τίτλοι είναι απαραίτητοι έτσι ώστε να γνωρίζει κανείς το σημείο που νιώθει καλά και σταθερά με τον εαυτό του ένα υπό που θα μου έλεγε "Αυτό μου βγαζεις, και επάνω σε αυτό θέλω να προχωρήσουμε" θα έβλεπε την πόρτα της εξόδου.

    Πέρα από αυτά συμφωνώ με την @MauveDelastrange πως αν έχεις βρει το κέντρο σου, δηλαδή το σημείο αναφοράς, τότε μπορεί και να υπάρξουν και άλλα πεδία δράσης.

    Αρκεί να ξέρεις ποιος είσαι, που πατάς και που βρίσκεσαι.

    Τα υπόλοιπα περί "Έλα μωρέ με τις ταμπέλες τώρα" είναι από ανόητα έως επικίνδυνα όταν αναλαμβάνεις την ευθύνη ενός ανθρώπου.

    Iagos
     
     
    Last edited: 17 Ιανουαρίου 2017
  6. Dux

    Dux Regular Member

    Ακριβώς αυτό είμαστε!Και είναι ΦΥ-ΣΙ-ΚΟ-ΤΑ-ΤΟ!Κόβουμε και ράβουμε στα μέτρα μας όχι μόνο τις Κ/υ σχέσεις αλλά κάθε είδος σχέσης!Κόβουμε και ράβουμε στα μέτρα μας την ίδια τη ζωή.Τα όσα γράφεις κάτω από την εν λόγω φράση είναι...πώς το είπες;Μπουρδολογία!
    Υγ:Γίναμε και επικίνδυνοι πλέον.Ψήνω.    
     
  7. Seras Victoria

    Seras Victoria My "give a fucks" are on vacation Contributor

    Λοιιιιπόν....
    Πρώτα από όλα προς τι το επιθετικό ύφος σε μία άλλη προσέγγιση πραγμάτων; Βγάλαμε πάλι εκείνα τα τεφτέρια του "τα πράγματα είναι έτσι και οι υπόλοιποι είστε γελοίοι"; Έτσι φαίνεται.

    Δεύτερον, σε ποιο σημείο αναφέρω ότι θα είχα έναν Κ και θα φερόμουν όπως μου κατέβει δεν έχω ιδέα. Γράφω ξεκάθαρα σε ποιες συνθήκες μου βγαίνουν διαφορετικά κομμάτια εαυτού. Αν ήμουν με Κ θα ήμουν υ. Αν ήμουν με κάποιον με χαρακτηριστικά Κ και ήμασταν χαλαροί μπορεί να μου έβγαινε το μπράτ. Που γράφω ότι θα μπράταρα στον Κ μου δεν ξέρω.
    Δεν με καλύπτει επομένως το να δηλώνω μόνο το υ. Μπορειτε ελεύθερα να το θεωρήσετε σημείο αναφοράς αλλά εμένα δεν με καλύπτει να αναφέρω μόνο μία συνθήκη όσο σημαντική κι αν είναι. Είμαι και άλλα πράγματα σε διαφορετικές καταστάσεις και με διαφορετικούς ανθρώπους.
    Αυτό λέω σε αυτό το νήμα.
     
  8. Winter's Dew

    Winter's Dew Regular Member

    Την ερώτηση που διπλοέθεσε ο @espimain την είδα σαν μία ευκαιρία να δώσεις εσύ μεσα από "τίτλους" ένα πλαίσιο για τον επιθυμητό κυριαρχικό.

    Κάπου στην αρχή έβαλες ένα πολύ γενικό γκρουπάρισμα τριών τύπων:
    -Μου αρέσει να έχω τον έλεγχο
    -Μου αρέσει να παραδίδω τον έλεγχο
    -Switch

    και μέσα σε αυτά φυσικά τις πάρα πολλές υποκατηγορίες.

    Αν λοιπόν μιλάμε και θέλω κάπως να περιγράψω τα θέλω μου, τις αντοχές μου και το επίπεδο σεξουαλικής αυτογνωσίας που έχω, μέχρι τώρα, δε θα πρέπει να με ορίσω μεσα από κάποιες κατηγορίες;
    Αν απλά πω "μου αρέσει να παραδίδω τον έλεγχο"... νιώθω παντελώς εκτεθιμμένη ως προς τον συνομιλητή μου.

    Κατανοώ οτι οι ταμπέλες και τα καρτελάκια μπορεί από κάποιους να ειναι μία επιταγή εμμονική και συμφωνώ οτι ναι, ειναι περιοριστικά και οτι στην ουσία κάποια πράγματα θέλουν επεξήγηση γιατί είμαστε μοναδικοί, δεν είμαστε μηχανές με 5-6 settings και πάει και τελείωσε! Όμως αυτά τα ίδια τα καρτελάκια, αν χρησιμοποιηθούν σωστά μπορούν να διευκολύνουν τόσο μία συζήτηση. Κάπως να αποδώσουν τη δομή μας, να τη συνοψίσουν λίγο.
     
  9. Soraya

    Soraya Guest

    Προσωπικά για εμένα που έχω δοκιμάσει σχεδόν τα πάντα και θα ήθελα να δοκιμάσω αλλά τόσα. ... Και όσα έρθουν στον δρόμο μου έχω να πω τούτο....
    Είσαι ο εαυτός σου. Με τις πολλές και όμορφες πλευρές του.
    Αυτές είναι που σε κάνουν να ξεχωρίζεις από το σύνολο.
    Όταν και αν βρεθεί στον δρόμο σου ο Κ που θα θέλεις και θα θέλει
    Θα σε δεχθεί όπως εισαι.
    Κι εσύ θα τον δεχθείς όπως είναι.
    Και μαζί θα πορευτειτε για να δημιουργήσετε κάτι όμορφο για εσάς.
    Για μένα Ναι.... Μην κολλάς σε ταμπέλες.
    Η ζωή είναι τόσο όμορφη για να την δούμε μονοδιάστατα.
     
  10. Soraya

    Soraya Guest

    Όσο για αυτούς που θα τρέξουν με το δάχτυλο ορθωμενο κατά πάνω μου
    Να μου κάνουν βαρετά κηρύγματα. ...
    Μακριά. ....
    Είμαι αρκετά χρόνια σε τούτο το χώρο για να ξέρω και τι λέω και τι κάνω.....
     
  11. Seras Victoria

    Seras Victoria My "give a fucks" are on vacation Contributor

    Mental hi5 for that answer  
     
  12. underherfeet

    underherfeet πέρα βρέχει Contributor

    Tα ξέρετε φαντάζομαι εκείνα τα περίφημα στιχάκια του Νιόνιου ε;
    Tα είχα θυμίσει ξανά πριν χρόνια σε αντίστοιχο νήμα.

    δεν είμαι Πασόκα ,
    δεν είμαι ούτε ΚΚΕ
    είμαι ο,τι είμαι,
    κι ο,τι τραγουδω για σε...