Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

BDSM EROTICA

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM / Fetish Parties' που ξεκίνησε από το μέλος SM_Art_Lady, στις 16 Απριλίου 2008.

  1. SM_Art_Lady

    SM_Art_Lady Contributor

  2. latexduck

    latexduck Contributor

    Ευχαριστούμε Εύα  
     
  3. alnair

    alnair Regular Member

    Απάντηση: BDSM @ EROTICA

    Μια μικρή έρευνα στο google απέδωσε τα εξής:

    "Each year over 31,000 adults of all ages and sexual persuasions visit Olympia's Erotica Show in search of products to enhance their lifestyle. Nearly 200 exhibitors sell everything from clubwear, leatherwear and rubber to fetish, beachwear and lingerie. There are also a wide range of magazines and videos to see and buy and the chance to get your body tattooed, pierced or painted in tantalising places".

    Όσοι θέλετε να βελτιώσετε το lifestyle σας, προσέλθετε - με γεμάτο πορτοφόλι κατά προτίμηση. Τα υπόλοιπα θα τα αναλάβουν οι ειδικοί.
     
  4. submissive

    submissive New Member

    Εξαιρετικη ευκαιρια για ολους μας.Θα ειναι σιγουρα μια πολυ ομορφη εμπειρια.
     
  5. latexduck

    latexduck Contributor

    Re: Απάντηση: BDSM @ EROTICA

    Θα μου δανείσεις?  
     
  6. hermis

    hermis Regular Member

    Ένα δύσκολο εγχείρημα καμωμένο από ανθρώπους που αγαπούν αυτόν το χώρο.
    Πρωτοπόρα κίνηση με αποτέλεσμα, από την μια να γνωρίσει ο κόσμος το BDSM & fetish και από την άλλη, σε όσους το γνωρίζουν να περάσουν, κολασμένα καλά… Θα βοηθήσω και εγώ όσο μπορώ τις 3 αυτές ημέρες.
     
  7. spectrum

    spectrum Regular Member

    Re: Απάντηση: BDSM @ EROTICA

    Στο ΕΚΕΠ στην Μεταμορφωση εχω επισκεφτει αρκετες εκθεσεις κατα καιρους για επαγγελματικους λογους...Βλεπω tην εκθεση EROTICA οπως και μια εκθεση επαγγελματικων μηχανηματων η μια εκθεση εσωρουχων...Καθε μια εχει το κοινο της και απλα καποιες ειναι εξεδικευμενες..Και φυσικα σε ολες τις εκθεσεις κλεινονται deals και ο τζιρος ειναι αρκετος...Εσυ αν πας σε ενα μαγαζι να αγορασεις εσωρουχα θα πας με αδειο πορτοφολι?Δεν καταλαβαινω την λογικη αυτη υπαρχει ζητηση υπαρχει και προσφορα...
     
  8. Mistress_Vanda

    Mistress_Vanda Regular Member

    Υπέροχα νέα SM_Art_Lady, και πάλι συγχαρητήρια.

    Θα ήθελα και Εγώ να Σ/σας καλέσω σε αυτή τη μοναδική έκθεση. Είναι η πρώτη φορά που δίνεται στην κοινότητα Μ/μας η ευκαιρία να συμμετάσχουμε σε κάτι τόσο μεγάλο - τί εννοώ...

    Διάφορες απόψεις ήδη ακούστηκαν σχετικά με το τί εμείς θα αποκομίσουμε από αυτήν την έκθεση. Τώρα ή θα είμαστε μίζεροι και θα το φιλοσοφούμε, ή θα δούμε πώς πραγματικά έχουν τα πράγματα και το τί μπορούμε συλλογικά να κερδίσουμε.

    Είναι η πρώτη φορά που θα διοργανωθούν στην Ελλάδα bdsm-related workshops αλλά και πραγματικά bdsm shows (ίσως να είχε γίνει κάτι σχετικό στο πάρτυ του The Hall). Ο λόγος που θα γίνουν αυτά δέν είναι το να δείξουμε στους από έξω το τί είμαστε και το τί κάνουμε - Εγώ διαφωνώ ριζικά με αυτήν την ιδέα. Ο λόγος τον οποίο Ε/εμείς θα πρέπει να σκεφτούμε είναι το να μάθουμε ο ένας απο τον άλλο, να συζητήσουμε όχι ακαδημαικά για τεχνικές Bondage, spanking, flogging, cropping, pony play, και ότι άλλο βάλει το μυαλό Σ/σας, αλλά να τα δούμε και να κάνουμε όλα πράξη.

    Θα υπάρχει ανοιχτό σε όλους τους players fully equipped Dungeon όπως ακριβώς είχαμε και στο Torture Garden. Ηδη συζητάμε τα θέματα των workshops και των shows. Είμαστε όλοι ανοιχτοί σε προτάσεις.

    Ο δικό Μ/μας χώρος και η είσοδος σε αυτόν θα ελέγχεται αυστηρότατα από επαγγελματίες bouncers. Πρέπει επισης να πώ ότι ό χώρος Μ/μας θα είναι ερμητικά περιφραγμένος και δέν θα μπορεί κανείς να δεί το τί γίνεται από έξω.

    Πραγματικά ελπίζω να στηρίξετε όλοι μία τέτοια προσπάθεια. Σίγουρα η κοινότητα έχει ανάγκη από έργα και όχι από λόγια.

    Φιλικά,

    Mistress_Vanda.
     
  9. SadalMelik

    SadalMelik Regular Member

    Re: Απάντηση: BDSM @ EROTICA

    Για επαγγελματικούς λόγους μπορείς να πηγαίνεις όπου θέλεις.
    Οι επαγγελματίες καλά κάνουν και κυνηγούν την δουλειά τους.
    Εμείς σε αυτή την έκθεση ως τι προσκαλούμαστε;
     
  10. DeSade

    DeSade Owner of evelin

    Δεν νομιζω οτι η απενοχοποιηση και η απελευθερωση της bdsm επιθυμιας εχει να κανει με εμπορικα πανυγήρια.
    Απλα καποιοι εκμεταλευομενοι την επιθυμια αυτή κερδοσκοπουν.
    Πουλανε εικονα.
    Ας αντισταθουμε στην προσπαθεια καποιων εμπορων να μετετρέψουν την ερωτικη bdsm επιθυμια σε προιον.
    Ας μη γινουμε bdsm καταναλωτες.
    Το bdsm θα πρεπε να ειναι δημιουργία δικων μας εικονων , οχι δανεισμος και αναπαραγωγή κλισε εικονων εμπορικών μυαλών.
    Μαρκετινγκ στην καβλα μας?
    Αρκετα με τους επαγγελματίες...
    Αναγκη απο εργα περα απο τα λογια σιγουρα υπαρχει. Ομως η bdsm επιθυμια δεν αγοραζεται ουτε βελτιώνεται. Η εχεις το δαιμονιο η οχι.
    Και ουτε οι δημοσιες εμφανισεις πιστοποιουν κατι περα απο την ενδεχομενη επιδειξιομανια. Η αναγκη για αποδοχη απο εξωτερικους παρατηρητες και παραγοντες ενυπαρχει εκει που δεν υπαρχει εσωτερική αποδοχη. Δημοσιες εξετασεις bdsm δεξιοτητας? . Μηπως θα δωθουν και πιστοποιιητικα παρακολουθησης? Ποιος εχει αναγκη για αποδοχη συνοδοιπόρων? μονον αυτός που δεν νοιώθει σιγουρος για τη θεση του στο χώρο.
    Οι επιπλαστες leather εικονες ειναι η επιφανεια και το φαινεσθαι. Πως θα φερουμε σε επαφή κοσμο με την ενοχικη bdsm επιθυμία αν το μονο που τους προσφερουμε ειναι η αναπαραγωγή στερεότυπων κλισε εικονων που βανιλια εμποροι εμπνευστηκαν ?
    Πως θα πεισουμε οτι υπαρχει κατι παραπανω απο την εικονα? Μηπως ετσι αυτοπεριθωριοποιουμαστε σαν γραφικοι?
    Μηπως αυτο δεν νοιάζει τους εμπορους?
     
    Last edited: 21 Απριλίου 2008
  11. Tropical_Storm

    Tropical_Storm Regular Member

    Εδω εχουμε μια πολυ μεγαλη ευκαιρια. Επιτελους, μπορουμε να εφαρμοσουμε, να μαθουμε, να επεκτινουμε τις γνωσεις μας, ακριβως αυτο που χρειαζομαστε ολοι, καινουργιοι και πεπηραμενοι.

    Και θα περασουμε παρα πολυ καλα. Οι γνωσεις δεν αποκτουντε στο σκοταδι της κρεββατοκαμαρας, αλλα με την διδασκαλια καποιου που γνωριζει το αντικιμενο πολυ καλα.

    Ανυπομονω για τα workshops, και τελικα, θελω να δω τι ωραια καινουργια παιγνιδια θα υπαρχουν. Ξερουμε ολοι ποσο δυσκολο ειναι να βρουμε τετοια παιγνιδια εδω.

    Ας μην κανουμε αυτο που λεγεται στα αγγλικα "look a gift horse in the mouth". Ας απολαυσουμε την ευκαιρια να δουμε, να κανουμε, και να μαθουμε καινουργια πραγματα, ας περασουμε καλα, κι ας μεγαλωσουμε την συλλογη μας, οσοι μπορουμε και θελουμε.
     
  12. Apollyon

    Apollyon God's Demon Contributor

    Απάντηση: Re: Απάντηση: BDSM @ EROTICA

    Στο να προωθησουμε ενεργα την εικονα του BDSM προς τους υπολοιπους,ειτε εμπρακτα και ενεργα κανοντας κατι και βαζοντας ενα λιθαρακι στην ολη προσπαθεια ,ειτε ως επισκεπτες για το "μπουγιο" να δειξουμε οτι ειμαστε πολλοι.Προσωπικα θα ηθελα να ανηκω στην 1η κατηγορια μιας και ειναι κατι που αγαπω.Και εκθεση για το ψαρεμα να ηταν και να ημασταν ψαραδες κατι αντιστοιχο θα καναμε ολοι μας πιστευω.