Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

BDSM EROTICA

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM / Fetish Parties' που ξεκίνησε από το μέλος SM_Art_Lady, στις 16 Απριλίου 2008.

  1. Αμπελοφιλοσοφία και internetikes ψευτοκοντρίτσες τέλος εκείνες τις μέρες. Ότι κάνουμε από αυτούς που θα είμαστε εκεί θα γίνει για την Πάρτη Μ/μας (ο καθένας ξεχωριστά ή με την παρέα του) και για να περάσουμε καλά.

    Εκείνες τις μέρες θα μιλήσουνε αυτά που αγαπάμε σαν bdsmers (και μερικοί εξ ημών σαν δημιουργοί), τα σχοινία μας, τα gadgets Μ/μας, τα σώματα και τα δρώμενα, οι καλλιτεχνικές ερωτικές μας δημιουργίες και φυσικά η διάθεσή μας. Μια γαμάτη φάση και με κάποια δομή (όχι στο χύμα) όπως και αν το δεις.

    Και ναι θέλω - προσωπικά - να έρθω σε επαφή με κόσμο ακόμα και με μη-σχετικούς με το bdsm ή με άλλους του χώρου μας που με ευχαρίστησαν με την παρουσία τους στην συνάντησή μας κάτω πάτρα. εξάλλου αυτή είναι η δραστηριότητα μου σαν δημιουργός (σκίτσo - φωτος - rope bondage) και θα το κάνω με χαρά, γουστάρω και μακάρι να περάσουμε όσο πιο γαμάτα γίνεται, γουστάρω και θέλω να εξασκίσω τα skills μου.

    Φυσικά ΚΑΙ αντιπροσωπεύουμε το χώρο Μ/μας (και όχι καμία κοινότητα μιας και κάτι τέτοιο δεν παίζει και ούτε έπαιξε ποτέ) και ακόμα και όσους δεν έρθουνε (τα ποτά μας στην υγεία σας... σας ΠΑΜΕ - γέλια)
     
  2. SadalMelik

    SadalMelik Regular Member

    Περίεργο…
    Προσωπικά θα περίμενα κάποια μορφή διαμαρτυρίας για τις τόσο χάλια υπηρεσίες και τιμές που συναντάμε στα όποια sex shops από ανθρώπους που πλουτίζουν πάνω στο μεράκι μας (φυσικά και δεν εννοώ να μας τα δίνουν τσάμπα).
     
  3. Photographer

    Photographer Regular Member

    Απάντηση: BDSM @ EROTICA

    Πόσες φορές έχουμε την ευκαιρία να δούμε απο κοντά αλλα και να παίξουμε με κατασκευές (έπιπλα, σταυροί, κούνιες κ.τ.λ.) που δεν μπορεί κάποιος εύκολα να έχει σπίτι του και μερικές φορές ούτε σε "σεξομάγαζο".

    Πόσες φορές έχουμε την δυνατότητα να παρακολουθήσουμε πρακτικά ασφαλείς τεχνικές (workshop).

    Πόσες φορές έχουμε την ευκαιρία να δούμε ερωτισμό στην τέχνη και να ανταλλάξουμε απόψεις με τους δημιουργούς της.

    Πόσες φορές έχουμε την ευκαιρία να βρεθούμε μεταξύ μας όχι μόνο για καφέ και μπλά μπλά, αλλά με παιχνιδιάρικη διάθεση σε ειδικό χώρο που είναι πιο "δικός μας" για το κάτι παραπάνω.

    Πόσες φορές έχει ίσως την ευκαιρία κάποιος καθημερινός άνθρωπος να ενημερωθεί σχετικά με το "πως το λένε... α bdsm".

    Και για άλλους λόγους που θα ανακοινωθούν...

    Ήδη είπα πολλά αλλά μη φανταστείτε οτι ο "δικός μας" χώρος στην erotica είναι ένα ακόμα σεξομάγαζο.

    Είναι μια κίνηση θετική και θα την υποστηρίξουμε με παιχνιδιάρικη διάθεση και θα περάσουμε καλά.
     
  4. alnair

    alnair Regular Member

    Απάντηση: BDSM @ EROTICA

    Ας μην ξεχνάμε και τον Συνήγορο του Πελάτη, για την περίπτωση που μας πουλήσουν κινέζικο lifestyle.
     
  5. SM_Art_Lady

    SM_Art_Lady Contributor

    Πρόσκληση προς τους καλλιτέχνες Μ/μας

    Όποιος από εσάς έχει καλιτεχνικά έργα (φωτογραφία, ζωγραφική drawings γλυπτά κλπ) ή άλλου είδους κατασκευές που αφορούν τον χώρο και επιθυμεί, μπορεί να τα φέρει και να τα εκθέσει στο χώρο Μ/μας.
    Ενδέχεται να Μ/μας παραχωρηθεί και έξτρα χώρος (περίπτερο) για τα εκθέματα Μ/μας (το διαπραγματεύομαι). 


    Διευκρινίζω, ότι η συμμέτοχη των καλλιτεχνών Μ/μας θα είναι, χωρίς καμία χρηματική τους υποχρέωση.
    Σε περίπτωση που κάποιος από τους καλλιτέχνες θέλει εκτός από το να εκθέσει τις δημιουργίες του και να τις πουλήσει, θα πρέπει να έχει μαζί του αποδείξεις χειρόγραφες θεωρημένες από την εφορία.

    Σε περίπτωση συμμετοχής, το μόνο που ζητώ, είναι η άμεση ενημέρωση Μου!

    Θα χαρώ για την όποια συμμέτοχη Σ/σας

    Με εκτίμηση.
     
     
    Last edited: 21 Απριλίου 2008
  6. Ηλίας

    Ηλίας Guest

    Ακόμα και αν δεν παραβρεθώ έχω κάτι στο μυαλό μου που μπορεί να προσφέρω για την έκθεση. Θα δούμε...
     
  7. Mistress_Vanda

    Mistress_Vanda Regular Member


    Δέν μίλησα για δαιμόνιο ούτε για επιθυμίες. Μίλησα για τα λεγόμενα skills, η στα Ελληνικά επιδεξιότητα - και με αυτό δέν γεννιέσαι, δέν είναι default προτέρημα, αλλά αποκτιέται. Πώς? Σίγουρα ΟΧΙ με το να παίζεις στο σαλόνι του σπιτιού Σ/σου η στα διάφορα ξενοδοχεία. Πρέπει να 'εκτεθείς' σε κόσμο που γνωρίζει (για αυτό είναι πάρα πολύ καλό το να παίζουμε στα bdsm clubs), να ρωτάς αφού πρώτα δείς διάφορες τεχνικές (ΝΑΙ, υπάρχουν διάφορες και διαφορετικές τεχνικές!) και να είσαι ανοιχτός στο να μάθεις.

    Κανείς Μ/μας δέν τα ξέρει όλα. Ο Κυρίαρχος/η που νομίζει κάτι τέτοιο, είανι απλά πολύ επικίνδυνος. Εχω δουλέψει σε πολλά bdsm clubs ώς Dungeon Mistress αλλά και House Domme, και έχω κυριολεκτικά πετάξει έξω απο το Dungeon άτομα που δέν είχαν τις απαραίτητες γνώσεις, έπαιζαν επικίνδυνα και δέν ήθελαν να ακούσουν κάτι παραπάνω - όχι μόνο από Εμένα αλλά και από άλλους. Στην Ελλάδα έχουμε βρεθεί σε 3 παρτυ και έχουμε τρομάξει...

    Είδαμε Domme να κάνει flogging στον ΑΥΧΕΝΑ του σκλάβου! Είδαμε Domme να κάνει high heels trampling πάνω στο ΣΥΚΩΤΙ του! Είδαμε Dom να κάνει cropping πάνω στα ΝΕΦΡΑ της σκλάβας! ΗΜΑΡΤΟΝ...ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑ...

    Πιστοποιητικά παρακολούθησης παρόλο που δίνονται στο εξωτερικό ΔΕΝ θα δωθούν. Τα πιστοποιητικά αυτά απευθύνονται σε Pro-Dommes και από όσο γνωρίζω στην Ελλάδα είναι ελάχιστες...και όχι, δέν είμαι Pro-Domme.

    Με το να ρωτάς δέν κινδυνεύει η θέση σου ώς Κυρίαρχος/η, ούτε η φήμη Σου. Μαθαίνεις, καλυτερεύειες τις τεχνικές Σου, ανοίγεις τους ορίζοντες Σου, πλουτίζεις τις γνώσεις Σου. Κάτι που ΔΕΝ κανεις με το να βλέπεις σπίτι Σου DVD ή βιντεάκια στο YouTube ...

    Ναί ΥΠΑΡΧΟΥΝ άνθρωποι που ξέρουν παραπανω από Εμένα, Εσένα και τον κάθε ένα, όπως Εγώ γνωρίζω πολλά παραπάνω από πολλούς - έχω μάθει δίπλα στους καλύτερους, ρώταγα και ακόμα ρωτάω. Γιατιί λοιπόν να μήν μοιραστώ τη δική Μου γνώση μέ Ε/εσας? Γιατί να μήν μάθω κάτι άλλο, κατι παραπάνω, κάτι καινούργιο απο κάποιον από Ε/εσάς? Πού θα το κάνου αυτό? Στις συναντήσεις στο Σταύλο?
     
  8. Master_Spiler

    Master_Spiler Contributor

    Well said Vanda! Καμιά φορά η ωμή αλήθεια είναι καλύτερη απ'τα καλλιτεχνικά κείμενα. DeSade, I haωe to admit it, she's got a point φίλε μου και αν και συμφωνώ σε πολλά σημεία του κειμένου σου, μόνο τα workshops αξίζουν κατ'εμέ το να κάνω ένα 3ήμερο ταξιδάκι κάτω στην περίπτωση που το επιτρέψουν οι υποχρεώσεις μου.
     
  9. Mistress_Vanda

    Mistress_Vanda Regular Member

    Αυτά είναι και τα καλύτερα νέα! Επιτέλους θα τα (ξανα)πούμε και από κοντά!... 
     
  10. AlexisD

    AlexisD New Member

    Και εις ανωτερα αγαπητη SM art Lady. Ενδέχεται να περασω καποια στιγμη και εγω..

    Να συμφωνησω επισης οτι το επιπεδο των ελληνικων sex shop ειναι επιεικως απαραδεκτο, τοσο σε θεμα ποιοτητας, οσο και σε θεμα τιμων.. (ευτυχως δλδ που υπαρχει και το ιντερνετ..)
    Ασε που οταν βγαινω απο sex shop αισθανομαι τα βλεμματα των περαστικων να με καρφωνουν σε στυλ κατι μεταξυ schizo psycho killer και child molester...
     
  11. G_E

    G_E Contributor

    Απάντηση: BDSM @ EROTICA

    Καλή επιτυχία. Επιτέλους το BDSM αποκτά τη θέση του ως ανερχόμενος κλάδος του τριτογενούς τομέα.

    Οι εκδηλώσεις και τα events, όσο ενδιαφεροντα κι αν είναι, χαρακτηρίζονται από το πλαίσιο μέσα στο οποίο εντάσσονται. Το πλαίσιο της συγκεκριμένης έκθεσης είναι η προώθηση των προϊόντων της βιομηχανίας του sex. Αν το BDSM αποτελεί τμήμα αυτής της βιομηχανίας καλώς εκτίθεται εκεί.
     
    Last edited: 22 Απριλίου 2008
  12. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: BDSM @ EROTICA

    Παιδια ηρεμηστε, δεν αναγκαζει κανενας κανενα να κανει κατι που δεν θελει, δεν θελεις δεν ερχεσε εναι πολυ απλα τα πραγματα, μην το φιλοσοφειτε λοιπον το πραγμα, ουτε θα πεισετε εσεις που δεν θελετε να ερθετε για τους χ λογους σας, αυτους που θελουν να ερθουν να μην ερθουν.

    Φορεστε λοιπον τον απελευθερομενο σας εαυτο, και οσοι/ες θελετε ελατε να κανουμε και λιγο πραγματικοτητα αυτα που γραφουμε στο φορουμ (τεχνικες, κ.λ.π.), το bdsm εχει αρχισει να κανει δειλα δειλα τα πρωτα του βηματα και στην Ελλαδα, και καποια ατομα του χωρου εχουν βοηθησει τα μεγιστα γι'αυτο.

    Να πουμε και μερικες πληροφοριες, η εκθεση θα ειναι ανοιχτη παρασκευη 9-5 απο 20.00 εως 01.00 και Σαββατο και Κυριακη 10-5 και 11-5 απο 12.00 εως 01.00 την τελευταια βραδια ισως εχουμε και σουπερ εκπληξεις (εκτος τις απλες....) μαζι μας θα ειναι και ζευγαρια του χωρου απο την Ολλανδια που θα μας δειξουν και αυτοι τις τεχνικες τους επανω στο S/M, ωφειλουμαι δε ενα μεγαλο ευχαριστω στον ανθρωπο που μας βοηθαει για να στηθει ολο αυτο, ειναι ο ιδιος που μας βοηθησε να διοργανωσουμε και τα δυο σουπερ παρτυ στο THE HALL, (fenkioy φιλε Γιωργο, μαζι μας που εμπλεξες....σε βλεπω απο βανιλλα να γινεσαι bdsmτζης.....  ) ακομα ενα ευχαριστω απο ολους E/εμας στα μελη του φορουμ που πραγματικα θα θυσιαζουν αρκετο χρονο απο τον χρονο τους, και αρκετο τρεξιμο σε προβες κ.λ.π,και ειδικα στην πραγματικα υπεροχη για το ενδιαφερον της για τον χωρο, και με μεγαλες αλλαγες στον τροπο εκφρασης της απο οτι μας ειχε συνηθισει SM_Art_Lady, την ξανθη ομορφια Mistress Vanda, και πολλους/ες αλλους/ες που δεν θα γραψω τα ονοματα τους αλλα αυτοι/ες ξερουν ποιους/ες εννοω....ειναι οι αφανεις ηρωες......της διοργανωσης, και τελος ενα σουπερ ευχαριστω απο ολους Ε/εμας σε Ο/ολους Ε/εσας που θα παραβρεθειτε στην διοργανωση αυτη.


    Υ.Γ. Κανουμε μεγαλες προσπαθειες να ερθει η Mistress Manita και η πολημελη παρεα της απο την Ολλανδια, αλλα λογο οτι διοργανωνει το SHOW BOAT S/M PARTY της στις 9-5-08 ειναι λιγο δυσκολο να ερθει εστω και στις 10 η 11-5 στην εκθεση, θα δουμε, το προσπαθουμε παντος, ακομα ενδεχετε να ερθει η Βελγιδα σκλαβα renate ( αυτη ειναι το ακρον αοτον του μαζοχισμου..... ) μαζι με τον Αφεντη της.
     
    Last edited: 22 Απριλίου 2008