Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

bdsmlibrary.com by julice 2003

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Art and Literature' που ξεκίνησε από το μέλος herculess, στις 6 Μαϊου 2012.

1. herculess

herculess Regular Member

Ξύπνησα στο σκοτάδι. Στην αρχή νόμιζα ότι ημουν τυφλή, αλλά
    τότε συνειδητοποίησα ότι υπήρχε μια μάσκα από καουτσούκ πάνω στο πρόσωπό μου.
    αυτό συνεχίστηκε για ώρες.

"Όσο πιο πολύ αντιστεκεσαι, τόσο περισσότερο μας ερεθιζεις."

Σταμάτησα, τρομοκρατημένη από την ανδρική φωνή να μου μιλά. Προσπάθησα να μιλήσω

«Νομίζω ότι η νέα σκλάβα μας φοβαται . ωραια". Αυτό προήλθε από μια αυτάρεσκη
    γυναικεία φωνή. Ήμουν τρομοκρατημένη..

"Ίσως θα πρέπει να εξηγήσουμε, ανάξια σκλάβα. Είμαι νέος αφέντης σου και η
    γυναίκα εδώ είναι η καινούργια αφεντρα.

προσπαθησα να απαλλαγω από τα δεσμα μου. Δεν πίστευα ότι θα κάνει κάθε
    καλό, αλλά έπρεπε να κάνω κάτι. Έγινα έξαλλη όταν άκουσα τη γυναίκα
    να γελα.

«Δεν νομίζω ότι της αρέσει η θέση της. ".

. Η κουκούλα καουτσούκ αφαιρέθηκε και ήμουν σε θέση να δω τους
    απαγωγείς.

Δονητής φίμωμα ήταν ακόμα στη θέση του, αλλά και πάλι εγώ προσπάθησα να μιλήσω.

"SHHHHHH." Η γυναίκα ήρθε σε μένα και τοποθετείται το δάχτυλο πάνω από το
    έξω από gag μου. Άρχισα να κλαίω συνειδητοποιωντας ότι δεν υπήρχε τρόπος για μένα να
    ξεφύγω από αυτό το τρελό ζευγάρι. Χαμογέλασε σε δάκρυα μου και στη συνέχεια έγλειψε τα μακριά τουη δεξιά πλευρά του μάγουλο μου. Έφερα το κεφάλι μου πίσω και με χαστούκισε.

«Αυθάδη τσούλα! Δεν αντιστέκονται ουτε στην αφεντρα ουτε στον κυριο σου; "

Σοκαρισμένη από το χαστούκι, έγνεψα μειλίχια το κεφάλι μου ναι.

.

Στάθηκε πίσω μου και κοίταξε τεντωμένο, γυμνό το σώμα μου μπροστά της. Ήταν μέτριου ύψους με ένα αξιοπρεπές σώμα. Τα στήθη της ήταν μεγάλα και είχε μακριά σκούρα, ίσια μαλλιά.. Ήμουν πολύ φοβισμένη από αυτή τη γυναίκα.

"Είναι τόσο σταθερή." Κοίταξε πίσω στον άντρα της, "Αγαπώ το νέο κατοικίδιο ζώο μας "
    "Ήθελα ένα αγόρι. Χαίρομαι που σας πήρε αντ 'αυτού. Δεν είχα συνειδητοποιήσει
    πόση διασκέδαση μια αλυσοδεμένη γυναίκα θα μπορούσε να είναι..

.

" καλύτερα να μην αντιστεκεσαι εναντίον μου. Είναι κατανοητό αυτό; "

". Εγώ θα σου δώσω μια πολύ μικρή γεύση της
    τιμωρίας που θα διαρκέσει αν παρακούσεις είτε ένας από εμάς, ή
    κάποιος άλλος που να σας πει να υπακούει για αυτό το θέμα. "

Στη συνέχεια συνέχισε να μου δώσει 50 χτυπήματα με μαστίγιο σε όλο το σώμα μου, συμπεριλαμβανομένων και τα στήθη μου!

Νόμιζα ότι επρόκειτο να πεθάνω. Όταν τελικά τελείωσε το μαστίγωμα, με κοίταξε.

"Μήπως η σκλάβα κατανοησε τις επιπτώσεις της ανυπακοής της? "

Ο αντρας ήρθε σε μένα με μια ηλεκτρική ξυριστική μηχανή

"Τώρα θα σας εξηγήσω τους κανόνες. Θα μας υπακούς
    χωρίς ερώτηση ή καθυστέρηση. Αυτό είναι το. Σας λέμε να κάνουμε κάτι, το κάνεις.
    Είναι τόσο εύκολο πόρνη. "

Η φωνή του ήταν πολύ ισχυρή και υπνωτισμού. Κοίταξα στα μάτια του όταν μου
    μιλούσε. Είχε παγωμένα μπλε μάτια με ένα κρύο και απειλητικό βλέμμα.

"Το πρώτο πράγμα που πρέπει να ξέρεις είναι ότι είναι μια σκλάβα ποτέ δεν κοιτα στα μάτια

. Το επόμενο πράγμα που ενιωσα ήταν το ηλεκτρικό βουητό ξυράφι στην κορυφή του κεφαλιού μου.. ένιωσα την πρώτη μάζα από τρίχες και συνειδητοποίησα ότι ήταν πολύ αργά.
    Ο άνδρας τελείωσε μ 'ένα ακονισμένο ξυράφι για να με καταστήσει μου εντελώς φαλακρη

Καθώς τελείωνε επάνω, η σύζυγός του ήρθε και άρχισε με το ξύρισμα.

Η γυναίκα ξύρισε το μουνί μου και ο αντρας το κεφαλι μου. Συνειδητοποίησα ότι η υποβάθμιση και τον εξευτελισμό μου είχε μόνο μόλις αρχίσει.

"Slave, με κοιταξες στα μάτια. Θα πρέπει τώρα να τιμωρηθείς. "

. Η γυναίκα άρχισε να γελά. Πήγε πάνω σε ένα ντουλάπι στον τοίχο και έβγαλε ένα
    πολύ μεγάλη τάπα κώλων. Κατάλαβα αμέσως την τιμωρία

Η γυναίκα μου μίλησε σκληρά, "Slave, εάν δεν ηρεμήσεις και δεν
    χαλαρώσεις, θα ακολουθήσει αυτό με περισσότερα από 50 χτυπήματα με μαστίγιο. "

Αυτη είναι το νέο μου ζωή και έχει μόλις αρχίσει. Πώς θα επιβιώσω απ αυτό; Δεν είχα καμια
    επιλογή.

Άρχισα να κλαίω και πάλι.

. Αύριο μπορούμε να ξεκινήσουμε την έντονη εκπαιδευση. "

"Τώρα σκλάβα, θα σου επιτρέψω μια ερώτηση. ."

"Υπάρχει κάποιος τρόπος για να κερδίσω την ελευθερία μου;"
    Ο Τομ χάιδευε τρυφερά το πηγούνι μου
    "Δούλα, έχεις πολλή εκπαίδευση μπροστά σου . Δεν είσαι ένα αυτόνομο ον πια. Είσαι η χαμηλότερη μορφή ζωή, μια σκλάβα. Ποτέ δεν θα είναι και πάλι ελεύθερη.

"Όσο πιο γρήγορα το δεχτείς αυτό ως τη νέα σας ζωή, τόσο πιο εύκολο θα είναι για
    σας. Τώρα ας παμε τη σκλάβα για ύπνο, "

. Έφερε ένα ζευγάρι σφιγκτήρες θηλών από την τσέπη του πουκαμίσου του και
    επισυνάπτονται τα πολύ στενά με τις θηλές μου. Άρχισα να παραπονιεμαι στον πόνο. Με προειδοποίησε

θα πρέπει να ευχαριστήσεις τον αφέντη σου για την τιμωρία άχρηστη σκλάβα.

"Σας ευχαριστώ για την τιμωρία κύριοε." Του απαντησα .

Έχει σφιγμένα τα ακόμα πιο σφιγκτήρες και τους ένωσε, μαζί με ένα
    μικρη αλυσιδα που κάνει ουρλιαχτό στον πόνο.

"Δεν θα αναφερεσαι στον εαυτό σου σε πρώτο πρόσωπο, πια σκλάβα.
    Δεν αξίζεις τέτοιο προνόμιο. Από τώρα και στο εξής θα αναφερεσαι σε
    τρίτο πρόσωπο. σκλάβα καταλαβαίνεις; ".

"Ναι κυριε η σκλάβα κατανοεί." προσπαθώντας να πνίξω τον πόνο.

μου επισυνάπτεται ένα λουρί στο κολάρο μου και
    άρχισε να περπατάει τραβωντας το λουρί. Η αλυσίδα μεταξύ τους αστραγάλους μου ήταν πολύ μικρη

Αυτός με οδήγησε σε ένα άλλο δωμάτιο που μου είπε ότι ήταν σε κάποιο υπόγειο.
    Η προηγούμενη αίθουσα είχε χαλιά και τζάκι και τελικά τοίχους. Αυτή η νέα
    δωμάτιο ήταν όλα σκυρόδεμα. Υπήρχε ένα πολύ μεγάλο κλουβί σκυλιών στη γωνία και όλοι
    είδη των δακτυλίων μάτι στην οροφή, τους τοίχους, και το πάτωμα. Οι τοίχοι κοσμούνταν
    με όλα τα είδη της μαστίγια και αλυσίδες και τα πράγματα αυτού του είδους.

"Αυτό είναι τώρα το δωμάτιό σου.. Θα κοιμασαι σε αυτό το κλουβί εδώ. "

"Σκλάβα υποθέτω ότι θα πρέπει να σου βγαλω αυτή την ταπα απο τον κωλο σου
    Φαντάζομαι ότι είναι αρκετά επώδυνο , αλλά δεδομένου ότι πρέπει να γίνει υπενθύμιση των κανόνων, θα το αφήσω ως υπενθύμιση. "

Όπως είπε αυτό το έστριβε το βύσμα πισινό μου πολύ βίαια προκαλώντας
    τεράστιο πόνο.. .

"Νομίζω ότι ξέρω πώς να την επισπεύσω."

Εκείνος γέλασε και άρπαξε ένα δονητή πεταλούδα που έγιναν ειδικά για το
    κλειτορίδα. Απέδωσε τη πεταλούδα να κλειτορίδα μου ενώ κρατάτε πατημένο το dildo στο φίμωμα μουνί μου.

Μετά από λίγα λεπτά το σώμα μου δεν μπορούσε να συγκρατήσει και είχα ενα βίαιο
    οργασμό που συγκλόνισε ολόκληρο το σώμα μου. Ακολούθησαν μερικοι μίνι οργασμοι.

.

. Ο Tom είπε καληνύχτα και κλειδωσε την πόρτα

Ήμουν ξαπλωμένη στο κλουβί μου, όταν μπήκε στο δωμάτιο η Λίζα
    Είχα απαχθεί από τη Lisa και τον σύζυγός της, Τομ, μια ημέρα πριν.

Δεν κοιμήθηκα σχεδόν όλη τη νύχτα, λόγω της δυσφορίας
    από την τεράστια τάπα κώλων στον κώλο μου.. Και τότε υπήρχαν εκείνοι οι γαμημένοι
    σφιγκτήρες στα στηθη μου. Είχαν καλά στερεωμένη στο θηλές μου και συνδέεται με μια πολύ μικρη αλυσίδα.
    Αν έμενα πολύ ακόμα θα μπορούσε να απολαύσω το μούδιασμα που περιλάμβανε μου
    θηλές από τους σφιγκτήρες, αλλά κάθε μικρή κίνηση ήταν μια οδυνηρή υπενθύμιση.

Η Lisa ήταν γυμνη, εκτός από ένα ζευγάρι μαύρες μπότες, και αυτή
    είχε δύο κύπελλα και μια τσάντα μαζί της.. Άρχισα να τρέμω.

Αφού είχε τελειώσει προετοιμασία της, για οποιονδήποτε, πλησίασε το κλουβί.
    Εκείνη έσκυψε, σχεδόν μαύρα μαλλιά της που γύρω από το πρόσωπό της και
    ώμους. Έσπρωξε τα μαλλιά της πίσω από το δεξί αυτί και μου μιλούσε για μένα σαν να ήταν
    μιλουσε στο σκύλο της.

.

. Έβγαλε το λουρί και δεν είχα άλλη επιλογή από το να σηκωθω

"Σκλαβα κοιμηθηκες καλα?"

.

"Πόσες φορές θα σου πω να μην κοιτάξεις τα μάτια ενός ανώτερου όντος,;. "

"Λοιπόν, θα ασχοληθούμε με την τιμωρία σας αργότερα. Τώρα πρέπει να ταισω
    Αυτό το κατοικίδιο ζώο, έτσι δεν είναι; "

Με αυτό έτριβε φρεσκοξυρισμένη το κεφάλι μου, όπως θα είχε ένα κατοικίδιο ζώο
    σκυλί. Αισθάνθηκα τόσο ταπεινωμένη. Εγώ κάθισε ακριβώς εκεί που ψάχνει στο πάτωμα μπροστά μου.
    Η τάπα κώλων ακόμη άβολα που υποβλήθηκαν μέχρι τον κώλο μου και τους σφιγκτήρες θηλών
    μου έδειξε κανένα έλεος. Έπρεπε να υπάρχει τρόπος να βγούμε από αυτό. Ακριβώς έπρεπε να είναι.

Με πήρε από το λουρί μου πάνω από τα δύο κύπελλα που είχε πραγματοποιηθεί στο
    μαζί της. Σε ένα μπολ ήταν λίγο νερό και στο άλλο μπολ ήταν ξηρά τροφή για σκύλους.
    Τα κύπελλα ήταν φωτεινό μπλε και στο εξωτερικό τις λέξεις "slutslave" ήταν
    γραμμένο.

"Καταλαβες σκλαβα?" . Αυτή φαινόταν εξαιρετικά ενοχλημένη.

Έγνεψα αργά το κεφάλι μου ναι, ενώ κοιτάζοντας το πάτωμα μπροστά μου.
    Η Λίζα περίπου άρχισε να λύνει το σύστημα πρόσδεσης . Άκουσα να ξεκλειδώνει το
    λουκέτο και τότε ένιωσα το λουρί χαλαρώσει. Η ανακούφιση για το ότι άρχισα να αισθάνομαι ήταν
    όπως κανένα άλλο. Είναι σχεδόν πνίγηκε από την αίσθηση του βύσματος πισινό. Αναφώνησα και μόλις το φίμωμα ήταν έξω ήμουν κινείται το στόμα μου με αυτόν τον τρόπο ότι και να πάρει το
    πόνος από αυτό.

"Τώρα αυτή η πρόστυχη σκλάβα έχει 15 λεπτά για να φαει και να πιει ! "

Όπως είπε ότι πίεσε το κεφάλι μου πιο κοντά στο τρόφιμα σκυλιών. Ήμουν 2
    ίντσες από την τροφή για σκύλους και τη μυρωδιά έκανε άρρωστο.

Επεσα πάνω στο νερό και άρχισε να γλείφει το νερό με ενθουσιασμό. Ήμουν τόσο διψασμένη.
    Ήταν δύσκολο να πιω με τους καρπούς μου δεμένα πίσω από την πλάτη μου, αλλά έκανα το καλύτερο που μπορούσα.
    Ξαφνικά ένιωσα το λουρί μου να σηκώνεται και Δεν μπορούσα να φθάσω το νερό πια. I

"Σκλάβα, δεν σου επιτρέπεται άλλο νερό μέχρι να φας
    . Θέλουμε να είναι ένα ωραίο και υγιές κατοικίδιο ζώο. Δεν θα θέλαμε να μας πεθανεις από την πείνα, " χάιδεψε το κεφάλι μου και πάλι σαν ένα σκυλί. μισούσα
    όταν το έκανε αυτό.

Στη συνέχεια σήκωσε το μπολ με το νερό και το απομακρυνε

το φαγητό, ειχε μια αηδιαστικη μυρωδιά. Τι πρέπει να κάνω; Ήμουν
    τοσο διψασμένη και χρειαζόμουν περισσότερο νερό, αλλά ο μόνος τρόπος για να το αποκτήσω ήταν να φάω αυτή η τροφή για σκύλους; Άρχισα να κλαίω και τα δάκρυα μόλις έβγαινε από τα μάτια μου.
    .Η Λίζα είδε αυτό και γέλασε, ενώ ώθησε το κεφάλι μου μέχρι τώρα στο κύπελλο ώστε η μύτη μου πήγε πέρα από το φαγητό. Το στήθος μου πιέζεται στο πάτωμα προκαλώντας στις θηλές μου περισσότερο πόνο.

"ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ. Ηλίθια μικρή πόρνη, ό, τι στο διάολο περίμενες να είναι
    φαγητό, ε; Θα πρέπει να μάθεις ότι είσαι ένα τίποτα, αλλά λίγο σκλάβα,
    fucktoy, ένα μέσο για την ευχαρίστηση τη δικη μου και για το σύζυγό μου . Α πρόστυχη
    μικρη δούλα αξίζεις μόνο τα τρόφιμα σκυλιών.; "

"Ας δούμε, πόρνη μου, έχεις δέκα λεπτά ακόμα και αν δεν φας
    από το φαγητό σας, δεν θα πιεις πια νερό μέχρι το μεσημέρι. "

Για μερικά δευτερόλεπτα καθόμουν εκεί και μελέτησα την κατάσταση. Αποφάσισα
    ότι είχα ανάγκη το νερό πολύ άσχημα. Πήρα αργά ένα κομμάτι των τροφίμων σκυλιών και ευτυχώς ήταν αρκετά μικρό, ώστε να το καταπιω ολόκληρο. Άρχισα να το κάνω, όταν ένιωσα
    ένα ρυμουλκό στο λουρί μου.

"Μασα σκλάβα. Δοκιμασε το φαγητό που σου παρέχω, αχάριστη
    . Με την ευκαιρία, 8 λεπτά που απομένουν πόρνη. "

Άρχισα να κλαίω, αυτή τη φορά από την απογοήτευση. Πήρα μια γουλιά
    και το μάσημα και κατάποση. Ήταν αηδιαστικό. Το έκανα πάλι. Προσπάθησα να
    να λάβω μεγαλύτερες μπουκιές, ώστε να μπορώ να βιαστω και να τελειώσει και να έχουν νερό μου

είχε βάλει τόσο πολύ φαγητό στο μπολ. Μετά από τέσσερις τσιμπήματα, μόλις αυτό έμοιαζε έφαγα
    τίποτα. Πήρα πέμπτη μπουκιά μου και τότε δεν μπορούσα να κάνω πια. Μόλις κάθισε
    κλάμα εκεί κοιτάζοντας το φαγητό μου. Ήθελα να τη ρωτήσω αν αυτό ήταν αρκετό για
    της, αλλά δεν ήθελα μεγαλύτερη τιμωρία. Συνειδητοποίησα τι μπορεί να είναι σε θέση να πάρει
    με μακριά.

«Κυρία», είπα με μια αδύναμη φωνή και πυρόλυση, "μπορεί . .. εννοώ ...
    αυτό μπορεί να μιλήσει η σκλάβα; "

Θα μπορούσα να πω ότι η Λίζα ήταν περίεργη.

«Κυρία, δεν μπορώ να φάω άλλο. Είμαι πολύ πλήρης, μπορεί η σκλαβα παρακαλώ να
    απαλλαγεί από το υπόλοιπο φαγητό; "

Εκείνη έσκυψε και ψιθύρισε στο αυτί μου, "Όχι, δεν μπορείς να απαλλαγείς
    τσούλα. Πρέπει να ολοκληρώσεις το υπόλοιπο και έχεις 5 λεπτά . "

Όταν έφτασε μέχρι το τέλος του χρόνου μου, ήμουν ξαπλωμένη στο πάτωμα μου
    δεξιά πλευρά με τους καρπούς μου δεμένα πίσω μου. Κλάμα μου είχε επιβραδύνει λίγο και εγώ
    Απλώς κοιτάζοντας το πάτωμα μπροστά μου με εξάντληση. Ήμουν ήδη
    εξαντληθεί και η ημέρα είχε μόλις αρχίσει.
    Η Lisa τράβηξε το λουρί που επισυνάπτεται στο κολάρο, τραβώντας μου στα γόνατά μου.

Φαινόταν τόσο ευτυχισμένη. Μου σηκώσε και με τράβηξε πάνω σε μια αλυσίδα
    που κρεμοταν από το ταβάνι.

Δεν μπορούσα να δω το πρόσωπό της πολύ καλά και έψαχνα στα πόδια της, προσπαθώντας να μην κοιτάζω προς τα πάνω στο πρόσωπό της. Ήρθε προς το μέρος μου και ξεκλείδωσε την αλυσίδα μεταξύ μου αστραγάλους.

Στη συνέχεια έβγαλε την αλυσίδα από τη μεταξύ τους καρπούς μου και
    κλειδωμένες χειροπέδες τον καρπό μου, μέχρι την ανάρτηση αλυσίδα μαζί με λουρί μου.

"τσούλα. Εχω προετοιμάσει την τιμωρία σου. Για τιμωρία σου θα πρέπει να φιμώνεσαι, αλλά θελω να σ ακούσω να ουρλιάζεις

. Mmmmmm, το ουρλιαχτο σου θα είναι υπέροχο. "

Σε αυτό που έσπρωξε δύο δάχτυλα μέχρι μουνί μου Τράβηξε τα δάχτυλά της και μου τα έδειξε

«Κοίτα πόσο υγρή είσαι! εισαι μια καλή πόρνη

Στη συνέχεια άρχισε να παίζει με την κλειτορίδα μου και μπορούσα να αισθανθώ την υγρασία μου αρχίζουν να στάξει κάτω αριστερό μηρό μου. Αυτό ήταν τόσο εξευτελιστικό. Άρχισα να ταρακουνιεμαι η αμηχανία ήταν τόσο ισχυρή ώστε να διαλυθεί ο θυμός μου.
    Ήθελα απλώς να σταματήσει. Συνέχισε να εργάζεται στην κλειτορίδα μου και τότε έσπρωξε λίγο τα δάχτυλά της στο μουνί μου και πάλι έτσι ώστε να μπορεί γύρο περισσότερο από τους χυμούς μου μακριά από αυτά.
    Τότε σταμάτησε και στάθηκε εκεί και με κοίταξε.

"Πόρνη μου, θα αισθανθεις πόνο, όπως σήμερα. Δεν μπορώ να περιμένω να ξεκινήσει."

Έπειτα, χωρίς προειδοποίηση αυτή τραβηξε το σφιγκτήρα στη δεξιά θηλή θηλή μου.
    Ένιωσα αυτή την απίστευτα έντονο πόνο κάψιμο στη θηλή μου. Δεν γνωρίζουν καν πώς
    να το περιγράψω, ήταν σαν να είχα τίποτα νιώσει ποτέ και ήταν μεγαλύτερη από κάθε άλλη
    πόνο που είχα νιώσει ποτέ εκείνη τη στιγμή. I howled και ούρλιαζε και με στρίγκλισε
    πόνου. Το σώμα μου ήταν το στρίψιμο σε ομόλογα μου. Ήθελα τόσο πολύ να φέρει το χέρι μου
    κάτω για να παρηγορήσει κακή κακοποιημένων θηλή μου.

Είχα έχασαν το μυαλό μου και άρχισα να ουρλιάζω έξω, "σκύλα! Θεέ μου!
    Γαμημένη σκύλα! "

Ο πόνος υποχώρησε λίγο και τα δάκρυα ήρθε. Κοίταξα τοπάτωμα μπροστά μου
    και η αναπνοή μου ήταν πολύ βαρύ.
    "Η τιμωρία σου μόλις τριπλασιάστηκε .μιλησες χωρίς άδεια και ...
    Φυσικά προσβαλες την κυρία σου! "

Όπως είπε αυτό άρπαξε πληγή θηλές μου και βίαια τις εστριψε. Εγώ
    ούρλιαζα και χτύπησε το πρόσωπό μου.

"ΕΙΣΑΙ ΘΡΑΣΥΤΑΤΗ ΓΙΑ ΣΚΛΑΒΑ. χρειάζεσαι εντατική εκπαίδευση ... αλλά μας αρέσει αυτό. Αυτό θα είναι διασκεδαστικό. Μισώ ακριβώς όταν ένας σκλάβος σπαζει ευκολα
    . Φυσικά, είμαι συνηθισμένη στους άνδρες και πιστεύω ότι ίσως οι άνδρες να σπάζουν
    ευκολότερα από ό, τι οι γυναίκες. Απλώς δεν έχουν το όριο του πόνου μιας γυναίκας. "

Χωρίς προειδοποίηση αυτή σταμάτησε να μιλάει και άρπαξε την αριστερού μου θηλή. Όπως κατάλαβα τι έκανε φώναξα έξω.

"ΟΧΙ ΟΧΙ!"

Ούρλιαζα και σπαρταρούσα από τον πόνο, όπως το αίμα έτρεξε
    πίσω στη θηλή μου. Ευτυχώς δεν ήμουν σε θέση να δαγκώσω τη γλώσσα μου,

Μολις συνηλθα η Λίζα ξεκίνησε τρίβοντας μου τις θηλές. Αισθάνθηκα πολύ περίεργα και άρχισε να κλαίω.

Εκείνη γέλασε λίγο περισσότερο στην πικρία μου και στη συνέχεια άρπαξε ένα φίμωτρο με
    δερμάτινη επένδυση για το στόμα, η μπάλα στο ένα άκρο και μία αντλία στην άλλη. Αυτή
    τοποθετήσει την μπάλα στο μουνί μου και άρχισε άντληση έτσι ότι ήταν πολύ μεγάλο
    μέσα μου και έτσι δεν θα μπορούσα να την απομακρύνει από το μουνί μου. Ήμουν ακόμα
    σπαρταράει μακριά από την παγωμένη καυτό στις θηλές μου. Είχε έναν ενοχλητικό βλέμμα του
    διασκέδαση στο πρόσωπό της. Στη συνέχεια πήρε στα γόνατα και άρχισαν να γλείφουν στο μουνι και την
    κλειτορίδα.
    Εργάστηκε γλώσσα της επιδέξια γύρω από το φίμωμα έσπρωξε στο μουνί μου και μου
    engorged κλειτορίδα που σπρώχνει έξω. Πριν από καιρό οι αισθήσεις ήταν όλα πάρα πολύ
    και είχα ένα τεράστιο οργασμό. Πιο έντονη από ό, τι την προηγούμενη νύχτα και μισούσα
    να το παραδεχτω, αλλά ήταν εξαιρετικά ευχάριστη. Δεν είχε σταματήσει μετά την πρώτη μου
    οργασμό. Συνέχισε με τη γλώσσα της,

Μ έφερε σε τρεις οργασμούς πριν σταμάτησε.
    Ημουν αηδιασμένη με τον εαυτό μου. Ένιωσα ακόμη περισσότερη οργή και το μίσος απέναντι στη Λίζα που με με έφερε σε μια τέτοια κατάσταση.
    Μισούσα το πώς το σώμα μου αντέδρασε. Κοίταξα στο πάτωμα μπροστά μου με τα μάτια μου
    δείχνει ντροπή μου αναμιγνύεται με το θυμό, ενώ το φίμωμα και η αντλία κρέμασαν έξω από το
    μουνί.

Σηκώθηκε και γέλασε με το πώς το βλέμμα στο πρόσωπό μου πρόδωσε τις σκέψεις μου
    και στη συνέχεια άρχισε να με φιλήσει. Άρχισα να τραβήξει πίσω, ξεχνώντας ηλίθια τους
    κανόνα, αλλά είχε προβλέψει αυτό και τα χέρια της ήταν σταθερά πραγματοποιήθηκε στο πίσω μέρος του
    το κεφάλι μου. Δεν μπορούσα να ξεφύγω τη γλώσσα της, όπως αυτή με φίλησε με πάθος, ενώ εγώ ειμαι κρεμασμένη .
    Μετά με φίλησε και κούμπωσε γρήγορα το δερμάτινο λουράκι γύρω από το κεφάλι μου με τη σφράγιση ένα λουκέτο.

"Τώρα πόρνη σκλάβα, θα σε τιμωρήσω. Θα είναι τόσο ακραία ώστε να
    αναπολησεις τα 50 χτυπηματα που σου έδωσα με το μαστιγιο ιππασίας την τελευταία
    νύχτα. "

Το σώμα μου άρχισε να τρέμει ξανά.

«Θα σου εξηγήσω πώς λειτουργεί τιμωρία σου. Έχεις υποπεσει σε τρεις παραβάσεις. Ένα, με
    κοίταξες στα μάτια μου, ενός ανώτερου όντος μάτια του! Δύο, μιλησες χωρίς άδεια.
    Και οι τρεις, που προσέβαλε την αφεντρα σου. "

Όπως είπε ότι η τελευταία αυτή παράβαση χαστούκισε δεξί στήθος μου πολύ σκληρά.
    Το σώμα μου πήδηξε στο σοκ.

"Για κάθε παράβαση είμαι πρόκειται να σας δώσω δέκα χτυπηματα από τρεις
    τύποι μαστίγιο. Κοιτάζοντας πάνω από τον πίνακα μου μαστίγια εδώ, νομίζω ότι θα επιλέξει
    το ζαχαροκάλαμο, το μαστίγιο ταύρου, και ας δούμε ... ναι, μαστιγιο ιππασιας

Κλείνω τα μάτια μου στο φόβο..
    Δάκρυα άρχισαν να ρέουν ελεύθερα από τα μάτια μου. Ήξερα ότι επρόκειτο έτσι υποφέρουν
    σε μεγάλο βαθμό αυτήν την ημέρα. Δέκα χτυπήματα από κάθε μαστίγιο για τρεις παραβιάσεις ήταν ενενήντα χτυπηματα!

Άρχισα να αναφιλητό ανεξέλεγκτα.
    Η Λίζα τρίβει τον κώλο μου με το ζαχαροκαλαμο

Η Lisa άρχισε να κτυπήσει το ζαχαροκάλαμο για τον κώλο μου. Μου έδωσε τα δέκα χτυπηματα μετο ζαχαροκάλαμο και στη συνέχεια προχώρησε με το bullwhip. Κατάλαβα ότι επρόκειτο να κάνει δεκα χτυπηματα σε κάθε μαστίγιο και στη συνέχεια να αρχίσει και πάλι. Δεν είχα ιδέα αν αυτό ήταν το
    καλύτερη από τη χρήση όλων των τριάντα σε κάθε μαστίγιο ταυτόχρονα. Απλά ήξερα ότι
    ήταν σε απίστευτο πόνο. Με κάθε μαστίγιο το σώμα μου πήδηξε και θα φώναζα
    μέσω φίμωμα μου και να προσπαθήσουμε να ξεφύγουμε από αυτό το άρρωστο, παράφρονα γυναίκα. Φυσικά δεν ειχα πολλά περιθώρια με τα δεσμα και μου είχε ελεύθερο το πεδίο πάνω από το σώμα μου με μαστίγια της.

Οταν ξύπνησα ήμουν ακόμα αλυσοδεμένη στο ίδιο σημείο.και η τάπα κώλων ήταν ακόμα στον κώλο μου.

Ήξερα ότι θα είναι σύντομα κοντά μου. Ήμουν εξαιρετικά άβολα και δεν είχε
    ιδέα πόσο καιρό θα ήταν κάπως έτσι, αλλά επίσης δεν θέλουμε πια οποιασδήποτε
    που είχε στο μυαλό του για μένα.

Δεν ήξερα αν το μαστίγωμα σήμερα υποτίθεται ότι θα με βοηθήσει να υποβάλει, αλλά
    μόνο κατάφερε να με κάνει πολύ θυμωμένη φώναξε από την απελπισία και τη μοναξιά της κατάστασής μου.

"Hucking gackerk"

Έχω μουρμούρισε μέσα από gag μου, προσπαθώ να πω, «Γαμημένοι μπάσταρδοι."

Τότε άκουσα την κλειδαριά στην πόρτα και η πόρτα άνοιξε. Έκλεισα τα μάτια μου
    και άρχισα να τρέμω.. Δεν ήξερα καν ποση ωρα ήμουν έτσι
    .
    Στη συνέχεια άκουσα κάποιον να μπει στο δωμάτιο και έκλεισα τα μάτια μου περιμένοντας τον
    βασανιστή να με πλησιάσουν. Οι σκέψεις μου κάηκαν με την εκδίκηση και έπειτα
    έκπληξη τον εαυτό μου με την ελπίδα ότι ήταν ο Τομ μου πλησιάζει.

. Τότε συνειδητοποίησα ότι θα μπορούσα να ακούσω το πάτημα τακούνια Λίζα.

Τα μάτια μου παρέμειναν ερμητικά κλειστά και ένιωσα ένα περιποιημένο χέρι αρπάζουν
    αριστερή θηλή μου και το στρίβει.

«Ανοίξε τα μάτια σου!" τα δοντια της ετριζαν

Άνοιξα τα μάτια μου και αμέσως κοιτάζοντας το πάτωμα μπροστά του
    μου. Λίζα γέλασε σε αυτό.

"Βλέπω ότι η τιμωρία λειτούργησε καλά σε αυτή το σκλάβα." Τότε σκέφτηκε
    για ένα λεπτό και μίλησε και πάλι, «Μήπως η δούλα εχει την αίσθηση ότι η τιμωρία του ήταν
    δίκαιη; "

.
    Δεν ήθελα να πω ναι, αλλά ήξερα ότι ήταν ο μόνος τρόπος για να αποφύγω την τιμωρία.

Στο τέλος, μετά από ένα καλό στρίψιμο στη θηλή μου
    συμφωνώντας ότι η τιμωρία μου ήταν όντως δίκαιη. έβγαλε το δονητη από το μουνί μου και μετά του δίνει λίγο γλείψιμο, ενώ χαμογέλασε σαγηνευτικά Πήρε το βάζο και άρχισε να με τρίβει σε όλο το σωμα μου.. Εκείνη γέλασε και συνέχισε να τρίβει Αισθάνθηκα τόσο καλά που άρχισα να χαλαρώνω λίγο.

"Αυτή η πόρνη θα είναι πρόθυμη υπηρέτρια μου νωρίτερα ότι νομίζει. ανυπομονω να σε λυγισω

Τότε έγλειψε τα χείλη μου γύρω από gag μου.
    "Αυτή η αλοιφή θα απορροφούν το και στη συνέχεια σε λίγα λεπτά θα καθαρίσει αυτήν την τσούλα
    και να εφαρμόσουν πιο αλοιφή. Θέλουμε αυτή η πόρνη για να επουλωθούν σύντομα ώστε να μπορέσουμε να τιμωρήσει ξανά. "

Εκείνη τότε ξεκλείδωσε το λουρί από την αλυσίδα πάνω και άρχισε να
    με οδηγεί στην τουαλέτα και καμπίνα ντους στη γωνία πάνω από το κλουβί μου.

.

. Γύρισε στο νερό σε μια άνετα χλιαρή θερμοκρασία
    . Στη συνέχεια, άρπαξε κάποια κρέμα ξυρίσματος και χαιδεψε το κεφάλι μου.
    Αυτό μου θύμισε ότι είχε ξυρισμένο κεφάλι μου χθες βράδυ και φρέσκα δάκρυα χύθηκαν
    μακριά από τα μάτια μου.

"Τα μαλλιά είναι μια πολυτέλεια που ένας σκλάβα κερδίζει." Η Λίζα με ενημέρωσε βλέποντας
    τα δάκρυα μου.

"Αυτό είναι το επόμενο." Είπε και χάιδεψε παιχνιδιάρικα μουνί μου.

Αφότου τελείωσε με ντους μου αυτή επανατοποθετηθεί χειροπέδες καρπό μου
    πίσω από την πλάτη μου και έφερε μια μαλακή πετσέτα γύρω μου.
    .

«Μην πεις ουτε μια λέξη, Από τώρα και στο εξής, δεν θα μιλησεις, εκτός αν σου απευθυνω το λογο. Είναι σαφές αυτό; "

. Κούνησα το κεφάλι μου κατηγορηματικά ναι, έτσι ώστε θα μπορούσε να λάβει την βασανιστική
    πράγμα από το στόμα μου. Άφησε τον αέρα έξω από το φίμωμα και ένιωσα μια μεγάλη ανακούφιση

Εκείνη μ έσπρωξε στη συνέχεια στον τοίχο, καθώς άρχισε να ψηλαφεί το στήθος μου.
    Ήμασταν και οι δύο περίπου στο μέσο όρο ύψους, αλλά η Lisa ήταν λίγο πιο ψηλή από μένα και μου προκάλεσε μεγάλη έκπληξη η δύναμη της .

"Έχεις την άδειά μου να με κοιταξεις στα μάτια σκλάβα." Θα μπορούσα να αισθανθώ την
    ανάσα στο αυτί μου.

Πήρε το χέρι της και σήκωσε το πρόσωπό μου μέχρι να το δω. Τα
    καστανά μου μάτια γέμισαν με τη σφοδρή επιθυμία. Αυτή πραγματοποιήθηκε στη συνέχεια το κεφάλι μου και με τα δύο χέρια
    και άρχισε να με φιλήσει και πάλι. Τα χείλη της μετακινείται προς τα κάτω στο λαιμό μου. Λαιμός μου είναι μία από τις μεγαλύτερες ερωτογενείς ζώνες στο σώμα μου. Είμαι βέβαιος ότι ήξερε αυτό,

.. Δεν είχα ιδέα τι προσπαθούσε να κάνει,
    «Πες μου, σκλαβα απολαυσες τους οργασμούς πριν;"

Έκλεισα τα μάτια μου σε αυτό το θέμα και αυτή χαστούκισε τη στηθη μου
    μου με του άλλο της χέρι.

«Κρατα τα μάτια σου ανοικτά τσούλα."

Άνοιξα τα μάτια μου και κοίταξα. Δεν ήξερα τι να πω. Ναι,
    δυστυχώς είχα απολαύσει τον οργασμό μου νωρίτερα, αλλά δεν ήθελα να το
    παραδεχτω.

Μίλησα με την αβεβαιότητα. "Δεν κάνω ..."

χαστούκισε τα στηθη μου πάλι, «Ποιος;"

Πήρα την υπόδειξη. "Χμ ... η σκλαβα δεν ξέρει."

Χαστούκι! "τι δεν ξερει η σκλαβα;"

"Πώς να απαντήσω στην ερώτησή σας."

Χαστούκι!

"η σκλαβα δεν ξέρει πώς να απαντήσει στην ερώτησή σας Mistress!"

Η Λίζα έσκυψε και φίλησε το λαιμό μου και πάλι.
    Αυτό άρχιζε να είναι πάρα πολύ για μένα. Η αναπνοή μου έγινε βαρύτερη
    και ήταν δύσκολο να κρατήσω τα μάτια μου ανοιχτά.

"Ξέρω ότι σου άρεσε. Θές να ξέρεις πώς το ξέρω πόρνη;"

Απλά κοίταξε περιμένοντας να μου πει. Υποθέτω ότι
    περιμενε να πω κάτι γιατί χαστούκισε το μουνί μου σκληρά.

«Δεν θα με ρωτήσεις πώς το ξέρω πόρνη;"

"Aaaahh! Κυρία παρακαλω ενημερώσατε το σκλάβα σας."

Χαστούκι! «Πώς ξέρω τι σκλάβα?;"

"Πώς ξέρεις ότι . .." Χαστούκι! "... Εεε, αυτό σκλάβος της απολαύσαμε ..."
    Χαστούκι! «Ααα ... εεε ... οργασμούς της νωρίτερα."

Μισούσα πραγματικά αυτή τη γυναίκα. Χαμογέλασε .

"Θέλω να μου πείτε ότι η πόρνη. Θέλω να μου πείτε τι είναι."

Τότε κοίταξα με περιφρόνηση. Αυτό το διασκεδάζει περισσότερο της.

"Προσεκτική πόρνη, να θυμάστε ότι οι εκφράσεις σας δώσει μακριά τις σκέψεις σας.
    Τώρα πείτε μου. "Η φωνή της υιοθέτησε μια πολύ πιό αυστηρά τόνο σε αυτό το τελευταίο αίτημα.

Χαστούκι! «επανελαβε ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΒΡΩΜΙΚΗ ΤΣΟΥΛΑ;"

"ειμαι τσουλα."ΧΑΣΤΟΥΚΙ

"Έισαι μια βρώμικο τσούλα ... !"

"η σκλάβα είναι μια βρωμικη τσούλα."

"ΚΑΙ!"

"Και ειμαι μεσα στα σκατά."

"Πες μου όλα μαζί τσούλα."

"η σκλαβα είναι ένα ακάθαρτο πόρνη και ένα κομμάτι σκατά."

"Πες μου τώρα γιατί αυτή η σκλαβα είναι ένα ακάθαρτο πόρνη και ένα κομμάτι της πόρνης σκατά."

Άρχισα να κλαίω και πάλι. Ήξερα τι προσπαθούσε να κάνει.

"η σκλάβα είναι ένα ακάθαρτο πόρνη και ένα κομμάτι της πόρνης, στα σκατά
    επειδη απολαμβάνει τους οργασμούς της νωρίτερα σήμερα. "

η Λίζα χαμογέλασε ένα ικανοποιημένο χαμόγελο και άρχισε να αγγίζει μόλις τα χείλη μου για
    λαιμό και πάλι, ενώ η ίδια ανάσα συνέχισε. "Και ποιος έδωσε σ αυτή την πόρνη
    οργασμούς; "

«η αφεντρα μου." Αισθάνθηκα τόσο ταπεινωμένη Αυτό ήταν πάρα πολύ
    πολύ για μένα. Τα δάκρυά μου συνέχισε να ρέουν

"Δεν νομιζεις ότι πρεπει να ευχαριστησεις την αφεντρα σου,
    για τους οργασμούς; "Όπως είπε αυτό εβαλε τρία δάχτυλα στο
    μουνί μου

"Λοιπόν;"

"Σας ευχαριστώ κυρία που δοσατε στη σκλαβα σας οργασμούς νωρίτερα."

Η Lisa κοίταξε το πρόσωπό μου, ενω εγω παλεψα να μην κλείσω τα μάτια μου. Έσκυψε
    κάτω και με φίλησε στα χείλη μου και με τράβηξε τα δάχτυλά της έξω από το αιδοίο μου.

"Αυτή η πόρνη είναι ευπρόσδεκτη. Τώρα θέλω αυτό να γλείψεις τα δαχτυλα της αφεντρας σου»

Έφερε τα δάχτυλά της πάνω στο στόμα μου και τσιμπησε τη μύτη μου για να ανοιξω το στομα μου
    Άνοιξα το στόμα μου και μου έχωσε τα δάχτυλά της,

Το επόμενο βασανιστηριο ήταν ένας μεγάλος δονητής με ραβδώσεις

Το σώμα μου άρχισε να σφαδάζει και να χάσει τον έλεγχο

Ήμουν τόσο διχασμένη ανάμεσα στην ευχάριστη διέγερση, την ταπείνωση,

Μετά από μια ώρα οι μπαταρίες άρχισαν να ξεφορτιζουν.
    "Μην ανησυχείς πόρνη, σου φερα καινουριες μπαταρίες. Και αυτες είναι
    ισχυρότερες. Θα είναι εγγυημένο ότι θα διαρκέσει για 3 συνεχόμενες ώρες, τουλάχιστον! "

.

"Πραγματικά είναι ένα βρώμικο τσούλα έτσι δεν είναι; Κοίτα πόσο αξιολύπητη είσαι."

Τοτε άκουσα βήματα μπαίνει στο δωμάτιο.

«Λοιπόν θέλω να σταματήσει αυτό το παιχνίδι γύρω και να είναι έτοιμη για
    δείπνο. Θέλω την σκλάβα ετοιμη σε μια ώρα . "

συνεχιζεται

ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΑ ΛΑΘΗ KAI THN TEΛΙΚΗ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ

Google translated

η συνεχεια στην παρακατω διευθυνση

http://www.bdsmlibrary.com/stories/chapter.php?storyid=1636&chapterid=9356

Last edited: 7 Μαϊου 2012
  2. gaby

gaby Guest

Απάντηση: bdsmlibrary.com by julice 2003

Αν δεν γίνομαι αδιάκριτη, ποιος ο λόγος των σφαλμάτων;

Μας έχεις δώσει πολύ αξιόλογα πράγματα, κατά καιρούς...

3. SadisticUsage

SadisticUsage Regular Member

Αντί να ζητάς συγνώμη για τα συντακτικά μήπως να τα διόρθωνες πριν κάνεις την δημοσίευση;

google translate μεταφράζει όπως θέλει!  

4. herculess

herculess Regular Member

η μεταφραση εγινε με 8 copy paste απο google translate στα ελληνικα

απο google translate εκανα 8 copy στο word (18 σελιδες)

τελος παντων διεγραψα τις 3 τελευταιες σελιδες

Last edited: 7 Μαϊου 2012
  5. gaby

gaby Guest

Ευχαριστώ, όμως και τα υπόλοιπα που έμειναν θέλουν δουλειά  

6. Libertin

Libertin Regular Member

Να υποθέσω ότι είναι από αυτόματο μεταφραστή? Αυτό σημαίνει ότι δεν είναι πρωτότυπο?