Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Black Betty

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Art and Literature' που ξεκίνησε από το μέλος Arioch, στις 14 Μαϊου 2023.

1. Arioch

Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

- “I’ll be there” της είπα και έκλεισα το τηλέφωνο. Το βράδυ προβλέπονταν ενδιαφέρον. Βαρετή βραδιά και “Betty” δεν πήγαιναν μαζί. Μου είχε λείψει, είχα να τη δω πάνω από μήνα αλλά είχα κι εγώ τα δικά μου. Δεν ήμουν και στα καλύτερά μου αλλά η περιέργειά μου άναψε ξανά, τι να είχε σκαρώσει πάλι; Κάθε φορά μου έλεγε απλά πού θα είναι και “be there”, χρόνια τώρα είχα μάθει να την εμπιστεύομαι.

Τι παιδί κι αυτό… “Παιδί…”, η Betty είναι πια 45άρα, αλλά στα 25 χρόνια που την ξέρω δεν έχει αλλάξει σε τίποτα, ή σχεδόν σε τίποτα. Εννοώ, πέραν τη φυσική σωματική φθορά που έρχεται με τα χρόνια, αλλά ακόμα και έτσι δεν την έκανες πάνω από 35. Φωνακλού, τσαμπουκαλού, αγύριστο κεφάλι, δεν ταιριάζαμε με τίποτα παρόλο που κάναμε σχεδόν εννιά μήνες ζευγάρι, εκεί, 25 χρόνια πριν. Τρωγόμασταν σαν τα κοκόρια, είχαμε χάσει το λογαριασμό πόσες φορές είχαμε χωρίσει για να τα ξαναφτιάξουμε την επόμενη εβδομάδα και να τα ξαναχαλάσουμε τη μεθεπόμενη. Τελικά στο 9μηνο χωρίσαμε οριστικά αλλά αυτό το «κάτι» που μας ένωνε ακόμα και οτιδήποτε άλλο μας χώριζε, ήταν πολύ δυνατό για να σπάσει και έτσι μείναμε φίλοι.

Φίλοι-φίλοι καριοφίλι, βγάζαμε αρκετά συχνά τα μάτια μας είτε ήμασταν σε σχέση είτε όχι, το κέρατο που έχουμε ρίξει αμφότεροι στους κατά καιρούς συντρόφους μας πλέον μετριέται με τον τόνο. Δεν ξέρω, η ερωτική μας χημεία ήταν σχεδόν ζωώδης, κάναμε ο ένας στον άλλον πράγματα που ούτε καν θα διανοούμασταν να τα κάνουμε με άλλους. Πχ, είμαι ο μόνος ο οποίος την έχει πάρει από πίσω και είναι η μόνη η οποία μου έχει κάνει το ίδιο.

Ιστορία και αυτή…

Η Betty είχε και έχει υπέροχο κώλο αλλά μου είχε ξεκαθαρίσει εξ αρχής ότι είναι output only, λίγο δάχτυλο και αυτό όχι βαθιά. Έλα όμως εμένα που με έτρωγε, είχα αφρίσει, ήθελα να την πάρω από πίσω ακόμα και αν αυτό θα ήταν το τελευταίο πράγμα που θα έκανα στον κόσμο. Αθλήτρια του άλματος και των 100 μέτρων μετ’ εμποδίων, ήταν λυγερή και μυώδης σα μαύρη γαζέλα. Στο πανεπιστήμιο είχε βρεθεί με αθλητική υποτροφία ωστόσο έχοντας μυαλό που έκοβε σαν ξουράφι ξεπέταγε τις υπόλοιπες ακαδημαϊκές της υποχρεώσεις με περιφρονητική ευκολία. Αυτό δεν έγινε τυχαία, το κορίτσι είχε πρόγραμμα! Ο σκοπός της ήταν ανέκαθεν να σπουδάσει, ήθελε να γίνει φυσικός, ωστόσο τα ivy league πανεπιστήμια ήταν απλησίαστα. Ήταν όμως πολύ καλή αθλήτρια και έτσι κατάφερε να βρεθεί σε ένα από τα κορυφαία ιδρύματα του πλανήτη με αθλητική υποτροφία.

Το πρόγραμμά της ήταν απίστευτα βαρύ, προπονήσεις, αγώνες, διάβασμα, δουλειές του ποδαριού για να βγάζει τα μικροέξοδά της, ήμουν 25 όταν την γνώρισα και ήταν 20, αλλά μια δική της μέρα ήταν μια ζωή δική μου. Το στόχο της ωστόσο τον πέτυχε, δεν πλήρωσε δεκάρα στο πανεπιστήμιο και η αποδοχή της στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα ένα χρόνο αργότερα έγινε με δόξα και τιμή και υποτροφία, αυτή τη φορά όχι αθλητική.

Τέλος πάντων, παρασύρθηκα. Έλεγα λοιπόν ότι ήθελα απίστευτα τον κώλο της αλλά η ίδια μου το είχε ξεκόψει. Ένας από τους λόγους που τρωγόμασταν σαν τα κοκόρια ήταν ότι ο ένας προσπαθούσε να επιβληθεί στον άλλον και αν δεν υπήρχε αυτή η απίστευτη ερωτική μεταξύ μας χημεία που μας έκανε να πηδιόμαστε σαν ξαναμμένα σκυλιά, θα ορμούσαμε ο ένας στο λαρύγγι του άλλου. Το σεξ μαζί της ήταν πάντα έντονο και κάθε φορά ήμουν με κοκκινίλες και γρατζουνιές. Της άρεσε πολύ να κάθεται στο πρόσωπό μου και να τη γλείφω μέχρι να τελειώσει. Η αλήθεια είναι ότι εγώ δεν πέταγα τη σκούφια μου για την εν λόγω στάση ωστόσο το έκανα γιατί είχα το αντάλλαγμά μου, κατάπινε.

Την πρώτη φορά που τέλειωσα στο στόμα της χωρίς να την προειδοποιήσω έγινε της πουτάνας. Και τι έκανε το κωλόπαιδο; Αντί να διαμαρτυρηθεί, τα μάζεψε όλα στο στόμα της και πάνω που έδινα συγχαρητήρια στον εαυτό μου, σηκώθηκε και μου τα έφτυσε στη μούρη. Αφού δεν μου πάτησε καμιά δαγκωνιά να με κάνει καστράτο, πάλι καλά να λέω. Βέβαια δεν το πήρα πολύ καλά, να τα λέμε αυτά, και γίναμε Texas. Τέλος πάντων, όταν μου ήρθε με το μουνί στη μούρη της ξηγήθηκα στα ίσια. «Αν το θες αυτό, θα χύνω στο στόμα σου και θα καταπίνεις». Περίμενα να με διαολοστείλει αλλά μάλλον τη νίκησαν οι καύλες της. Τέλος πάντων, την επόμενη φορά που μου έκανε τσιμπούκι δοκίμασα και πάλι την τύχη μου και εκείνη κράτησε τη συμφωνία της: κατάπιε. Στράβωσε το στόμα της και μου έριξε μερικά γαλλικά μέχρι και για τους προγόνους μου πέντε γενιές πίσω αλλά αυτό με διασκέδασε ακόμα περισσότερο με αποτέλεσμα να βάλω τα γέλια χωρίς να υπολογίσω ότι εκείνη τη στιγμή είχε τα μπαλάκια μου στη χούφτα της.

Πόνεσε αυτό!

Την επόμενη φορά που έχυσα στο στόμα της υπέμεινα τα γαλλικά της κάνοντας τον κινέζο, στο κάτω-κάτω της γραφής, αυτό που ήθελα το είχα. Βέβαια ανάλογα γαλλικά της έριχνα κι εγώ όταν μου ζητούσε να την παίξω με τα δάχτυλά μου ενώ είχε περίοδο αλλά μεταξύ μας οι οργασμοί της ήταν τόσο έντονοι και μου άρεσε τόσο πολύ να κάνω το σώμα της να χοροπηδάει, που δε γαμιέται, κομμάτια να γίνει.

Χώρια που ήταν και οι μέρες στις οποίες μπορούσα να χύσω άφοβα μέσα της και μπορεί η θέα του πούτσου μου κόκκινου να μην ήταν η καλύτερή μου αλλά πάλι η αίσθηση του να χύνεις ένα μουνάκι δε συγκρίνεται με καμία άλλη.

Ορίστε, πάλι παρασύρθηκα. Έλεγα λοιπόν για τον κώλο της και πόσο τον ήθελα. Ε βρήκα τον τρόπο και μάλιστα βοηθώντας την και από πάνω! Εκείνο τον καιρό προσπαθούσε λυσσωδώς να περάσει τα 7 μέτρα, είχε κάνει τρεις φορές 6.97 και αρκετές πάνω από 6,90 μέχρι 6,96 αλλά αυτοί οι τρεις πόντοι που τη χώριζαν από τα 7 μέτρα ήταν σαν 3 έτη φωτός. Έβαλε στόχο τον επόμενο μήνα να το καταφέρει. Για να την τσιγκλήσω να το καταφέρει της είπα ότι αν περάσει τα 7 μέτρα τον επόμενο μήνα, να μου τρυπήσει τη μύτη.

- “I will fucking do it” μου δήλωσε πεισμωμένη.
    - “Yeah, sure!” της απάντησα, μειδιώντας ειρωνικά.
    - “Fuck you!” μου είπε.
    - “Fuck you too!” της απάντησα. “Let’s take a bet, 50$ that you won’t do it”.
    - “No, let’s make it more interesting” μου είπε. “If I do it, I will fuck you”

Παρένθεση, μου είχε δηλώσει πολλές φορές ότι ήθελε να με γαμήσει με strap-on αλλά για μένα ήταν output only. Μου είχε προτείνει μάλιστα και η ίδια ως αντάλλαγμα τον κώλο της για τον κώλο μου αλλά όσο και αν ήθελα το κωλαράκι της, ήθελα την παρθενιά του δικού μου ακόμα περισσότερο, οπότε αμφότεροι είχαμε μείνει με την όρεξη.

- “Nope” της απάντησα.
    - “Fucking chicken shit!” μου απάντησε.
    - “Fuck you” της είπα, φουντώνοντας ξαφνικά. “If you don’t do it, I will have you for a whole day, however I want. I will do anything I want!”
    - “And If I do it?”
    - “Then my ass will be yours” της είπα.

Αυτό θα πει «ρισκάρω τον κώλο μου». Από την άλλη όταν ήρθε σα βρεγμένη γάτα ένα μήνα αργότερα έζησα σχεδόν την απόλυτη νιρβάνα. Μία ημέρα θα την είχα όποτε ήθελα, όπου ήθελα, όπως ήθελα. Πρώτα την έβαλα να μου κάνει ένα απολαυστικό τσιμπούκι και η πουτάνα έδωσε τον καλύτερο εαυτό της προσπαθώντας να με κάνει να τη χύσω. Όχι ότι δεν είχα σκοπό να το κάνω, αλλά πρώτα και πάνω απ’ όλα, εκείνη την ημέρα ήθελα τον κώλο της.

Την έβαλα να ξαπλώσει μπρούμητα βάζοντας ένα μαξιλαράκι κάτω από την κοιλιά της. Μετά χωρίς να βιάζομαι, άρχισα να τη φιλάω και να τη δαγκώνω στο σβέρκο έχοντας περάσει τα χέρια μου από κάτω της και μαλάζοντας δυνατά τα στήθη της. Δεν είχε μεγάλα στήθη, σχεδόν χωρούσαν στη χούφτα μου, ίσως να περίσσευαν ένα δυο πόντοι στη βάση τους, αλλά μάγκα μου, ήταν σα να χούφτωνες άγαλμα, τόσο σφιχτά στήθη δεν έχω συναντήσει σε άλλη γυναίκα. Με μεγάλες και μυτερές καφετί ρώγες, σφιχτό και λυγερό κορμί, η Betty ήταν και είναι σαν άγαλμα από έβενο και φωτιά.

Για να την πικάρω ακόμα περισσότερο -ανέκαθεν ήμουν σαδιστής απλά τότε δεν ήξερα τι ήταν αυτό- έβαλα και μουσική υπόκρουση. Και όχι ό,τι και ό,τι αλλά το τραγούδι που αντιπαθούσε με πάθος, το “Black Betty” στην εκτέλεση των Ram Jam.

- “You fucking cunt!” μου είπε ξαπλωμένη ακόμα μπρούμητα.
    - “Shut you blow hole, bitch” της είπα τιζάροντάς την ακόμα περισσότερο. Η Betty άφρισε από κάτω.
    - “I will fucking kill you” με απείλησε.
    - “Don’t be a sore loser. Your black ass is mine, bitch” της είπα πιάνοντάς την από το σβέρκο και καρφώνοντάς το κεφάλι της στο στρώμα.

Έβαλα λιπαντικό στο δάχτυλό μου και το έχωσα χωρίς πολλά-πολλά στο κωλαράκι της. Η Betty από κάτω με έβριζε του καλού καιρού, απειλούσε Θεούς και δαίμονες ωστόσο ούτε μια στιγμή δεν έκανε να με σταματήσει. Της έκανα τον κώλο χωνί, φώναζε και έβριζε όσο τη γαμούσα και όσο φώναζε και έβριζε τόσο περισσότερο καύλωνα και τόσο περισσότερο επιτάχυνα το ρυθμό μου. Η πουτάνα με έπαιζε σα φτηνή κιθάρα, ακόμα και τώρα με τον κώλο παραδομένο στις ορέξεις μου με έπαιζε σα φτηνή κιθάρα. Καρφώθηκα μέσα της και με τα χέρια μου της έκλεισα το στόμα. Έκοψα το ρυθμό μου αλλά όχι στο πόσο βαθιά έμπαινα. Προσπαθούσε να μου δαγκώσει το χέρι με το οποίο της έκλεινα το στόμα και προσπαθούσα να μη με δαγκώσει και ταυτόχρονα να μην της κλείνω τη μύτη και δεν μπορεί να ανασάνει. Τελικά παραιτήθηκα και τράβηξα το χέρι μου και απλά συνέχισα να τη γαμάω με εκείνη είτε να μουγκρίζει είτε να βρίζει όλους τους προγόνους μου από μονοκύτταρους οργανισμούς και δώθε.

Εκείνη την μέρα τη γάμησα άλλες δύο φορές από τον κώλο, την άλλη μέρα δε μπορούσε να πάρει τα πόδια της. Εγώ από την άλλη είχα πάρει αυτό που ήθελα και αν και μεταξύ μας ένιωσα λίγο τύψεις, το ξεπέρασα σχεδόν αμέσως. Δύο μήνες μετά έκανε 7.05 και πήρε το χρυσό μετάλλιο στην πανεπιστημιάδα. Δύο μήνες και τρεις μέρες αργότερα ο κώλος μου γνώρισε το strap-on της καθώς εκείνη τη φορά εγώ ήμουν ο χαμένος του στοιχήματος.

Και η πλάκα είναι πως ανακάλυψα ότι τελικά μου άρεσε όταν μου το έκανε εκείνη. Γιατί σας ορκίζομαι, το τελευταίο πράγμα που περίμενα ήταν να χύσω ενώ εκείνη με γαμούσε με το strap-on. Εκείνη άρχισε το δούλεμα, με έλεγε white bitch αλλά στα παπάρια μου, είχα βρει το αντάλλαγμά μου για να γαμάω το υπέροχο κωλαράκι της με το αντάλλαγμα το οποίο απολάμβανα εξίσου.

Όπως είπα, μείναμε φίλοι ακόμα και όταν χωρίσαμε. Προχωρήσαμε ο καθένας τη ζωή του, κάναμε και άλλες σχέσεις αλλά πάντα υπήρχαμε σα σταθερά ο ένας στη ζωή του άλλου. Κάποια στιγμή η Betty γνώρισε το BDSM και αποφάσισε ότι έπρεπε να το γνωρίσω κι εγώ. Ομολογώ ότι στις πρακτικές του αναγνώρισα κομμάτια του εαυτού μου, αλλά σε αντίθεση με εκείνη που έγινε Mistress, εγώ δεν ακολούθησα αυτό το δρόμο, το μαστεριλίκι δεν ήταν του γούστου μου. Ξέρετε τι ήταν του γούστου μου και δεν το ήξερα; Οι traps. Και αυτό από τη Betty το έμαθα. Ανέκαθεν της άρεσαν οι άνδρες με αγορίστικα χαρακτηριστικά, που μικροδείχνουν, άλλωστε κι εγώ τέτοιος ήμουν. Οι γυναίκες δεν την έλκυαν, το δοκίμασε, αλλά ξετρελλάθηκε όταν γνώρισε trap. Ήταν το στοιχείο της. Τους ψάρευε από το 4chan και το craigslist, και το να τους κάνει σκυλάκια της ήταν για κείνη παιχνιδάκι.

- “Get your ass here” μου είπε μια μέρα ενώ ήμουν στο γραφείο μου και πάλευα με ένα μαυροπίνακα.
    - “Can’t do, I have to finish the fucking paper” της απάντησα εκνευρισμένος.
    - “Your loss” μου είπε και μου έκλεισε το τηλέφωνο. Μερικές χριστοπαναγίες αργότερα μπήκα στο αυτοκίνητό μου και κίνησα για το σπίτι της και γινόταν και της πουτάνας στο δρόμο, γαμώ τη suburbia μου μέσα. Την πήρα από το κινητό καθώς πλησίαζα.
    - “Open your fucking garage” της είπα απλά, δε χρειάστηκε να πω τίποτα περισσότερο. Λόγο HOA το σπίτι διέθετε κλειστό garage το οποίο ήταν αρκούντως μεγάλο να χωρέσει και το SUV της και τη Dodge Charger μου και μιλάμε για το μοντέλο του ’73, με τον μπροστινό προφυλακτήρα σε διαφορετικό zipcode από τον πίσω.

Ανέβηκα πάνω. Η Betty καθόταν στον καναπέ με ένα ποτήρι στο χέρι. Γονατισμένη μπροστά της και με τα χέρια δεμένα πίσω ήταν μια ξανθή κοπελίτσα, γύρω στα 20, γυμνή από πάνω. Εγώ τότε ήμουν 30 και η Betty 25. Ήξερα ότι της άρεσε να έχει αγοράκια παιχνίδια αλλά ήξερα επίσης ότι δεν τη βρίσκει με γυναίκες και το σκηνικό μου έκανε εντύπωση.

- “Sit your ass down” μου είπε και κάθισα στον καναπέ. “Nadine, get your ass moving, whiskey, neat” της είπε. Η μικρή σηκώθηκε με λίγη προσπάθεια και γύρισε ώστε η Betty να της λύσει τα χέρια. Σηκώθηκε και πήγε να με σερβίρει.
    - “You like girls now?” ρώτησα τη Betty.
    - “She’s not a biological female” μου απάντησε ατάραχη η Betty.
    - “What?” είπα με το σαγόνι να πέφτει μέχρι το πάτωμα. Η Nadine ήταν γυμνή από τη μέση και πάνω και τα στήθη της μου είχαν φανεί απολύτως φυσικά!
    - “She’s a boy… a trap!” μου είπε. “And she’s mine!”
    - “Ok…” είπα διστακτικά.

Η Nadine -που είχε βαφτιστεί ως Raymond- ήρθε και γονάτισε αισθησιακά μπροστά μου και μου πρόσφερε το ποτήρι με το ουίσκι.

- “May I?” ρώτησα την Betty βρίσκοντας το θάρρος. Μου ένευσε και έπιασα την Nadine από το σαγόνι και τη σήκωσα να με κοιτάξει. Έπρεπε να κουραστείς πολύ για να βρεις ίχνος ανδρικού χαρακτηριστικού πάνω της. Της έπιασα ελαφρά το στήθος, στην υφή μου φάνηκε πολύ φυσικό. Ήταν λίγο πιο σφιχτά από το συνηθισμένο αλλά πάλι και της Betty που ήταν 10000% φυσικό ήταν εξίσου σφιχτό. Την άφησα και συνέχισα το ποτό μου.

Δε το μετάνιωσα που άφησα το μαυροπίνακα στη μέση, εκείνο το βράδυ πηδηχτήκαμε σαν τα σκυλιά. Έδωσα κώλο στην Betty κάνοντας τη Nadine να κοκκινήσει από τη ζήλεια της αλλά αυτό ήταν μέρος του παιχνιδιού της πρώτης. Απόλαυσα πολύ και το τσιμπούκι και το κωλαράκι της Nadine. Την κράτησε γύρω στο χρόνο και στο ενδιάμεσο είχε και άλλα αγοράκια -και όχι μόνο traps-. Δεν ξέρω πώς το είχε δει στο μυαλό της αλλά το να πηδήξω το σκλάβο της ήταν περίπου ως rite of passage, σκλαβί που αρνιόταν να μου κάτσει έφευγε με τις κλωτσιές και με συνοπτικές διαδικασίες.

Της άρεσε να βλέπει άνδρα με άνδρα και αν και φυσικά μπορούσε να βάλει τα σκλαβιά της να το κάνουν, αυτό δεν της αρκούσε. Η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω πώς τα κατάφερνε, αλλά όλα τα σκλαβιά της -τραπ ή όχι- είχαν ωραίους κώλους. Αν κάποιος δεν μου άρεσε, τότε είχα τον κώλο της Betty με αντάλλαγμα να γαμήσω το σκλαβί της μπροστά της.

Ποτέ δε δέχτηκε να την πηδήξω παρουσία άλλου, όποτε μου έδινε τον κώλο της ήμασταν πάντα οι δυο μας. Καμιά φορά, αν ήθελε να τιμωρήσει κάποιο αγοράκι που της έκανε ζήλειες, μπορεί να μου έκανε τσιμπούκι μπροστά του, την έχυνα στο στόμα και αυτή έβαζε το ζοχάδα νεαρό να ρουφήξει τα χύσια μου από το στόμα της. Άλλες φορές απλά τον έδερνε με την “Black Betty”, έτσι είχε ονομάσει το αγαπημένο της “whip” και τον άφηνε δεμένο και χτυπημένο να μας βλέπει να ερωτοτροπούμε, να με γαμάει από τον κώλο η ίδια και μετά να γαμάω εγώ από τον κώλο το boy toy της.

Επανήλθα στο παρόν. Πήγα και έκανα ένα καυτό μπάνιο και για καλό και για κακό έκανα και κλύσμα, το να με γαμάει η Betty πλέον μου άρεσε όσο να τη γαμάω εγώ. Εκείνο τον καιρό είχε δύο σκλαβιά τα οποία μου άρεσαν και τα δύο ειδικά η Liz που ήταν trap. Τον πρώτο τον είχε την τελευταία φορά που την είχα δει αλλά η Liz ήταν πρόσφατη κατάκτηση και η ρουφιάνα ήταν κουκλί. Κουκλί με τσουτσούνι αλλά ακόμα και το τσουτσούνι της ήταν απίθανο, μικρό προς μέτριο στο μέγεθος αλλά δεν ξέρω ρε παιδί μου, πολύ όμορφο.

Μπήκα στο θηρίο μου και σε μια ώρα ήμουν στο σπίτι της. Όταν ανέβηκα πάνω ήταν μόνη της στο σαλόνι. Χαιρετηθήκαμε και καθίσαμε στον καναπέ. Φορούσε διάφανο νεγκλιζέ και δεν μου το έκανε εύκολο, 45άρα ή όχι κρατιόταν πολύ καλά.

- “My eyes are up here” μου είπε πειρακτικά.
    - “You’re not making it easy!” της είπα.
    - “How long do we know each other?” με ρώτησε ακαδημαϊκά. “25 years give or take and always the same answer, you’re not making it easy!”
    - “We never made it easy to each other” ομολόγησα. “We 've been acting like and old married people since the first day we met.”
    - “And yet we are still here, 25 years later and still together like an old married couple.”
    - “What’s going on?” την ρώτησα.
    - “I just realized… it’s funny… I can’t have children anymore.”
    - “You never wanted children anyway” της είπα μην καταλαβαίνοντας που το πάει.
    - “I didn’t, I still don’t, however sometimes I can’t help but wonder, what If I had a child?”
    - “Well, you’d be a great mother. Betty, you were always great at what you did.”
    - “You know what the funny thing is?”
    - “What?” τη ρώτησα.
    - “If I was ever to have a child, I would have it with one man and one man only” μου είπε.
    - “Betty, Peter is long gone. I mean, I know that you were madly in love with him, but he hang you dry”
    - “What? Are you out of your fucking mind? You would be the one, dickhead!”
    - “Oh!” είπα. “Oh!” επανέλαβα αμήχανα λίγο μετά.
    - “Well, now you know!” μου είπε.
    - “Why the fuck did you tell me that?” τη ρώτησα.
    - “I just wanted you to know how much you mean to me!”
    - “I know how much I mean to you, you fucking idiot” της απάντησα. “The same stands for me”
    - “And yet you didn’t tell me that your cancer relapsed, you fucking dickhead” είπε και με άφησε άγαλμα.
    - “What…? How…?” πήγα να ρωτήσω.
    - “You will do your fucking chemo or I string you myself” μου δήλωσε.
    - “Still a better option than the chemo” της απάντησα στεγνά.
    - “You are a fucking idiot. Did you fucking forget? We practically lived together until you got better. I know what you have been through. I know. But… but I can’t lose you. I just can’t” είπε και έβαλε τα κλάματα, μα την Παναγία πρώτη φορά την είδα να κλαίει. “I love you, you fuckin’ moron.”
    - “…”
    - “Say that you’ll do the chemo again. Say it to me! SAY IT TO ME!” μου ούρλιαξε.

Έχουν περάσει πέντε χρόνια από τότε. Όταν ο γιατρός μου ανακοίνωσε ότι ο καρκίνος είχε επιστρέψει, είχα παραιτηθεί. Δεν είχα καμία διάθεση να περάσω πάλι αυτά που είχα περάσει, γεμίζοντας το σώμα μου δηλητήριο. Κανείς που δεν έχει κάνει χημειοθεραπεία δεν αντιλαμβάνεται πραγματικά το νόημα της φράσης «η θεραπεία είναι χειρότερη από την ασθένεια». Αν ζω σήμερα το οφείλω στη Betty, εις διπλούν. Η ζωή μας δεν άλλαξε δραματικά αν και λόγω ηλικίας έχουμε μετριάσει τα όργια, εκείνη δηλαδή αντέχει αλλά εγώ πλέον δεν είμαι για πολλά-πολλά.​

Πέντε χρόνια πριν.

- “Ok, I will do it” της είπα. Το χαμόγελο φώτισε το πρόσωπό της.
    - “Ok, let’s call the boys” μου είπε.
    - “Later” της απάντησα.
    - “Later” μου είπε χαμογελώντας.

Βγήκαμε στη βεράντα, στο μεγάλο κουνιστό καναπέ και ήπιαμε τα ποτά μας.

- “Liz is yours for the night” με πληροφόρησε όταν μπήκαμε μέσα. Φώναξε τα σκλαβιά της και κατέβηκαν κάτω. “Say hi to Dr. Markakis.”
    - “Hi Dr. Markakis” είπαν και οι δύο με κατεβασμένα τα κεφάλια.
    - “Liz, you are his for tonight” της δήλωσε. Η Liz έγνευε καταφατικά και ήρθε και γονάτισε μπροστά μου.
    - “I’m staying with you for the whole period” της δήλωσα ενώ η Liz με περιποιούνταν με το στόμα της.
    - “I hate you!” μου είπε η Betty.
    - “No, you don’t” της είπα χαμογελώντας.
    - “No, I don’t” μου απάντησε και αφεθήκαμε και οι δύο στην περιποίηση των σκλαβιών της.

-- ΤΕΛΟΣ --

2. mystique

mystique Owned Premium Member Contributor

Πάντα απολαυστική αυτή η πένα.

3. D Q Juls

D Q Juls Αρχή...Διαδρομή...Ηδονή...

Πανέμορφο!  

4. Just_Me

Just_Me Contributor

Ανατρίχιασα με το τέλος.