Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Black Dom

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Art and Literature' που ξεκίνησε από το μέλος slave32, στις 2 Απριλίου 2022.

1. slave32

slave32 Contributor

είναι μόλις ένας χρόνος που έχω μετακομίσει στη Καλιφόρνια για επαγγελματικούς λόγους. Ο προϊστάμενος μου μου ζήτησε να πάω μαζί του σε παρουσίαση για τη δουλειά. Θα πηγαίναμε στο San Jose. Η εταιρεία μας έκλεισε ξενοδοχείο. Πήγαμε αεροπορικώς. Στη πτήση προσπαθούσα να είμαι χαλαρός, αλλά ήμουν δίπλα δίπλα με το αφεντικό μου φοβόμουν μη τα κάνω μαντάρα.
    Δεν σας συστήθηκα όμως είμαι ο Νίκος. Νικ όπως με φωνάζουν εδώ. Ο προΐστάμενος μου ειναι αφροαμερικάνος ΄γύρω στα 45. Είναι γεροδεμένος, ψηλός. Εγώ έκλεισα τα 30 πριν μερικές μέρες, είμαι ψηλός, γυμνασμένος ας όψεται η αγάπη μου για το πόλο που συνέβαλε να έχω ένα αρκετά γυμνασμένο κορμί.
    Ο Ντέηβ ήταν λιγομίλητος στη πτήση, είπαμε μόνο για τη δουλειά.

Την άλλη μέρα το πρωί κάναμε τη παρουσίαση πήγαν όλα τέλεια. Γυρίσαμε στο ξενοδοχείο μου πρότεινε να φάμε μαζί. Δέχτηκα φυσικά. Ήταν άλλος άνθρωπος, χαλαρός, έκανε χιούμορ άρχισα να αισθάνομαι μια περίεργη οικειότητα μαζί του.
    -Νικ είμαι γκέυ

σχεδόν μου έπεσε το κουτάλι από το στόμα.
    -Πιστεύω ότι είσαι κι εσύ.
    Έγνεψα καταφατικά.
    -Αλλά δεν το έχω κάνει ποτέ..
    -Αλήθεια λες;
    Με ρώτησε γεμάτος έκπληξη.
    -Ναι, αλλά ντρέπομαι λίγο. Σχεδόν έσκυψα το κεφάλι μου. Σηκώθηκε από το τραπέζι.
    -Έλα ακολούθησε με στο δωμάτιο μου. Το έκανα απλά πήγαινα από πίσω του. Μπήκαμε στο δωμάτιο του. Άρχισε να με φιλάει. Τα χείλη του έιναι τόσο γλυκά. Μου έβγαλε τα ρούχα, ενώ εκείνος παρέμενε ντυμένος. Με επιθεώρησε κανονικά. Έλεγξε κάθε τι επάνω μου
    -Μου αρέσει που είσαι υπάκουος και δεν λες όχι
    -Είστε Αφέντης; τον ρώτησα. Με αποτέλεσμα να εισπράξω το χαμόγελο του. Άρχισα να τα χάνω.
    -Ναι είμαι.
    -Πωπω...
    Έβαλε τα γέλια. Άγγιξε το σώμα μου πάλι. Καύλωσα αμέσως.
    -Σε πειράζει να υποταχθέις σε έναν μαύρο;
    Δεν ήξερα τι να του απαντήσω.
    -Όχι γιατί; μη ξεχνάτε είμαι από την Ελλάδα. Δεν έχω τέτοια προβλήματα εγώ. Ίσα ίσα μου αρέσετε από τη πρώτη στιγμή που σας έδωσα συνέντευξη, Sir.
    -Μαθαίνεις γρήγορα, καλό αυτό.

Με πήγε στο κρεβάτι του. Με έβαλε να ξαπλώσω μπρούμυτα. Έβγαλε τη ζώνη του κι άρχισε να με χτυπάει δυνατά, γρήγορα κι έντονα. Το πρόσωπό μου γέμισε με δάκρυα από τον πόνο, αλλά το ήθελα πολύ. Τον ένιωσα που γδύθηκε, που έβαλε το προφυλακτικό. Ήρθε από πίσω μου. Είναι τεράστιος, πραγματικά τεράστιος. Άρχισε να μπαίνει μέσα μου, να με γαμάει..