Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Breeding fetish στην Ελλάδα

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος breedinggirl, στις 10 Απριλίου 2022.

1. breedinggirl

breedinggirl New Member

Καλησπέρα, είμαι γυναίκα στα 33 μου και από πολύ μικρή καυλώνω με την σκέψη ότι με γκαστρώνουν. Αληθινά παιδιά δεν θέλω προς το παρόν αλλά η σκέψη της πράξης και του αποτελέσματος με τρελαίνουν. Πόσοι και πόσες υπάρχουν εκεί έξω σαν κι εμένα? Η μήπως είμαι μόνη μου σε αυτό?

2. Arioch

Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

In the Barn, by Pierce Anthony

Again, Dangerous Visions, 1971

3. beta-CUCK

beta-CUCK New Member

πολλύ σέξι φαντασίωση! μου αρέσει να σκέφτομαι πως το κάνουν στη σύντροφό μου..

4. grboy2022

grboy2022 Regular Member

Με εξιτάρει μόνο κ μόνο η λέξη και η έκφραση. Τελικά, νομίζω, οτι υποτάσσεσαι σε αυτόν/ην που μπαίνει μέσα σου και τελειώνει με τον τρόπο του/ης! Έτσι θέλω να το σκέφτομαι!

5. holder_wetter

holder_wetter New Member

Τελευταία με καυλώνει κι εμένα απίστευτα η ιδέα εντελώς από το πουθενά! Επίσης με τρελαίνει και μόνο η λέξη και νομίζω ότι εκτός από υποταγή όπως λέτε παραπάνω είναι και μια πράξη υψίστης οικειότητας.