Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Bring your kink party (happy birthday Lady Afrodyte )

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM / Fetish Parties' που ξεκίνησε από το μέλος Lady Afrodyte, στις 26 Αυγούστου 2025 at 22:02.

1. Lady Afrodyte

Lady Afrodyte New Member

Στις 12 Σεπτεμβρίου στις 10:00v το βράδυ,τα γενέθλιά μου γίνονται αφορμή για ένα ταξίδι στο σκοτεινό, παιχνιδιάρικο και αισθησιακό μας σύμπαν.
    Ένα πάρτι όπου οι φαντασιώσεις παίρνουν σάρκα και οστά και κάθε kink βρίσκει χώρο να αναπνεύσει.

Κωδικός εισόδου: τολμηρή διάθεση & ανοιχτό μυαλό
    Dress code: Φέρε το kink σου, άφησε τη φαντασία σου να σε ντύσει
    Rules: Σεβασμός – Συναίνεση – Απόλαυση
    Έλα να γιορτάσουμε με πάθος, ελευθερία και μυστήριο – εκεί όπου τα όρια σβήνουν και η νύχτα ανήκει σε εμάς. Guest star @Loli_na .
    Για άλλη μία φορά να πω ότι φωτογραφίες απαγορεύονται.

On September 12th at 10:00, my birthday becomes the perfect reason to step into a dark, playful, and sensual universe.
    A night where fantasies come alive and every kink finds room to breathe.

Entry code: bold spirit & open mind
    Dress code: Bring your kink, let your imagination dress you
    Rules: Respect – Consent – Pleasure

Join me to celebrate with passion, freedom, and mystery – where boundaries fade and the night belongs to us. Guest star @Loli_na .Once again, I would like to remind you that photographs are prohibited."

2. Lady Afrodyte

Lady Afrodyte New Member

Όποιος θέλει να παρευρεθεί μπορεί να μου στείλει μήνυμα.

3. Feetsmellandlick

Feetsmellandlick New Member

Καλησπέρα..θα ήταν μεγάλη μου τιμή να παρεβρεθω. Καλό ξημέρωμα

4. Lady Afrodyte

Lady Afrodyte New Member

Όπως λέω και παραπάνω πρέπει να στείλεις μήνυμα. Ευχαριστώ

5. Feetsmellandlick

Feetsmellandlick New Member

Σας έστειλα.. είμαι καινούριο μέλος..το δεν εκανα σωστά?