Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Dear Diary - S02E07: Σουάιπ Λεφτ

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Art and Literature' που ξεκίνησε από το μέλος Audiosexual, στις 18 Ιουνίου 2019.

1. Audiosexual

Audiosexual Ωχ...

Σουάιπ Λεφτ

Πέμπτη, 28 Σεπτεμβρίου 2017

Αγαπημένο ημερολόγιο,

επιτέλους βρέχει! Είχα αρχίσει να πιστεύω ότι δεν θα έχουμε καθόλου Φθινόπωρο φέτος. Κοντεύει να τελειώσει ο Σεπτέμβρης και οι παραλίες είναι γεμάτες. Ευτυχώς σήμερα έπεσε η θερμοκρασία λίγο με τη βροχή και δεν κολλάω από τον ιδρώτα σαν το χταπόδι. Λυπήθηκα βέβαια την Κική γιατί είχε πάει κομμωτήριο εχθές, καθώς σήμερα είχε ραντεβού, και το μαλλί της με τη βροχή και την υγρασία είχε φριζάρει. Α ναι, δεν πρόλαβα να σου πω εχθές τα καθέκαστα. Κάτι με τα μπάκπλακ, κάτι με τα κανελόνια το ξέχασα τελείως. Μετά τα κρασιά με τα κορίτσια τη Δευτέρα, η Κική το πήρε πατριωτικά με τον Αντρέα και αποφάσισε να γκομενίσει. Μάλλον χρειαζόταν να το πει δυνατά για να το καταλάβει.

Κατέβασε λοιπόν μία εφαρμογή στο κινητό της που τη λένε Τίντερ. Σε αυτή βάζεις τη φωτογραφία σου, και μετά κοιτάς φωτογραφίες από άλλους και αν βρεις κάποιον που να σου αρέσει του κάνεις σουάπι δεξιά, ενώ αν δεν σου αρέσει κάνεις σουάπι αριστερά. Μου πήρε λίγη ώρα να καταλάβω τι ακριβώς είναι το σουάπι, αλλά δεν είναι δύσκολο. Σέρνεις το δάχτυλο στην οθόνη του κινητού προς την πλευρά που θέλεις, και ξέρω ναι, θα με πεις χαζή που δεν το ήξερα αλλά δεν είχα ποτέ κινητό με οθόνη αφής. Τέλος πάντων, αν κάποιος που του έχεις κάνει σουάπι δεξιά σου κάνει και αυτός αντίστοιχα σουάπι δεξιά, τότε ταιριάζετε και μπορείτε να μιλήσετε. Κάτσαμε με την Κική λοιπόν την Τρίτη στο γραφείο και χαζεύαμε μαζί γκομενάκια και τη συμβούλευα ποια να κάνει σουάπι. Δεν κάναμε σχεδόν καθόλου δουλειά, αλλά δεν πειράζει γιατί δεν είχα συνέλθει ακόμα από τις γατοπεριπέτειες του Σαββατοκύριακου και δεν θα έκανα δουλειά ούτως ή άλλως.

Πάντως, πολύ πράγμα ημερολογιάκι μου στο Τίντερ. Νόμιζα ότι ήμουν στον Σκλαβενίτη για γκομενάκια. Όχι μόνο γιατί είχε πολλά, αλλά είχε και τα ίδια, σαν τα ψυγεία με τα γάλατα που τα έχει στη σειρά. Όλο μούσια, μούσια, μούσια, φέτες, φέτες, φέτες, σερφ, σερφ, σερφ, και οι περισσότεροι φόραγαν και γυαλιά ηλίου. Βγάλτα τα γυαλιά σου βρε αγοράκι μου να δούμε τα ματάκια σου. Αισθανόμουν σαν μπανιστηρτζού, αλλά δεν με χάλασε. Βέβαια μου φάνηκε ότι οι περισσότεροι λέγανε ψέμματα για την ηλικία τους, αλλά δεν είπα τίποτα στην Κική γιατί και εγώ το ίδιο κάνω στο Φέτλαϊφ. Αναρωτιέμαι επίσης πως ξέρεις ότι ταιριάζεις με τον άλλο, αφού δεν έχετε πει κουβέντα, αλλά η Κική μου είπε ότι το χρησιμοποιούν εκατομμύρια άνθρωποι οπότε μάλλον κάπως θα γίνεται. Πώς έχουν αλλάξει οι καιροί πάντως. Κάποτε τα αγοράκια μας δίνανε ραβασάκια στο σχολείο, ή μας φύσαγαν χαρτάκια στα μαλλιά με άδεια στυλό μπικ για να μας δείξουν ότι τους αρέσουμε. Και τώρα.. μόνο σουάπι! Και όχι τίποτα άλλο, αλλά διαφωνούσαμε και με την Κική για το ποιοι μας αρέσουν. Όσοι μου άρεσαν, η Κική τους έκλανε, και έκανε σουάπι μόνο σε κάτι χάλιες. Μου έλεγε ότι δεν την ενδιαφέρει η εμφάνιση και ψάχνει κάτι διαφορετικό. Είχε πέραση όμως το Κικούνι, γιατί στον κάθε "διαφορετικό" που έκανε σουάπι ταίριαζε κιόλας. Τελικά έκλεισε να βγει ραντεβού σήμερα με έναν που έχει και μούσια, και κοιλιακούς και σερφ και γυαλιά ηλίου. Να χέσω το διαφορετικό σου βρε Κική.

Είμαι περίεργη πάντως να μου πει πως θα πάει το ραντεβού της. Ιδίως με φριζαρισμένο μαλλί! Ίσως το δοκιμάσω και εγώ κάποια στιγμή στο μέλλον. Λες να υπάρχει Τίντερ για άτομα που τους αρέσει το μπιντεσέμ; Θα ρωτήσω το Μανωλάκη. Αυτός θα ξέρει σίγουρα.

Αρκετά όμως με την Κική και το σουάπι της. Είχαμε δεύτερο γύρο με τον Κάρολο εχθές. Ή τρίτο; έχω χάσει το μέτρημα αλλά ας πούμε δεύτερο γιατί ήταν συνέχεια των χθεσινών. Όταν μπήκα στο φέτλαϊφ το βράδυ, μου είχε ήδη αφήσει μήνυμα και με ρώταγε αν έκανα το τασκ που μου έβαλε. Του έγραψα και εγώ τα πάντα με το νι και με το σίγμα, για το τι έκανα, πώς το έκανα, πώς με έκανε να νιώθω, και ότι ήθελα πάρα πολύ να του έστελνα και φωτογραφία αν μπορούσα, όπως μου είχε ζητήσει παρόλο που θα ντρεπόμουν πάρα πολύ. Είχα καταμουσκέψει και μόνο που τα έγραφα. Δεν απάντησε αμέσως. Για την ακρίβεια απάντησε μετά από δύο ώρες (ναι, έμπαινα κάθε 10 λεπτά και κοίταγα αν μου είχε στείλει), και το μόνο που έγραφε ήταν "Μπράβο μικρή μου". Γέλασα στην αρχή που με αποκάλεσε μικρή του, καθώς του ρίχνω 5 χρόνια, αλλά βέβαια αυτός δεν το ξέρει. Μετά όμως μου άρεσε. Έβγαζε έτσι ένα νάζι, και με έκανε να θέλω να κουρνιάσω στην αγκαλιά του.

Μετά περίμενα ένα δεκάλεπτο.. και άλλο ένα.. αλλά δεν είχε στείλει κάτι. Και του έστειλα εγώ, λέγοντάς του "και τώρα τι;". Μου απάντησε αμέσως λέγοντάς μου, "Τώρα, είναι η σειρά σου". Ομολογώ ότι με μπέρδεψε με αυτό και τον ρώτησα, και εκείνος μου είπε ότι δεν πρέπει να ξεχνάω ότι είναι σουίτς και ήθελε από μένα να πάρω το πάνω χέρι και να του βάλω τασκ. Τον ρώτησα, σαν τι τασκ δηλαδή, και μου απάντησε ότι αν είναι να μου πει αυτός τι τασκ να του βάλω, τότε χάνει όλο το νόημα. Του εξήγησα όμως ότι δεν έχω ξανακάνει κάτι τέτοιο, και δεν ξέρω, και ότι δεν έχω τόσο καλή φαντασία, οπότε ζήτησα να μου πει κάποια παραδείγματα. Μου είπε ότι αν με δυσκολεύει να βρω κάτι, μπορώ κάλλιστα να του βάλω σαν τασκ το ίδιο που έβαλε και σε μένα. Σοκαρίστηκα λίγο. Δηλαδή τι λίγο, πολύ σοκαρίστηκα με αυτό που μου είπε. Του έγραψα ότι νόμιζα πως ήταν στρέιτ και όχι γκέι, και αν είναι γκέι γιατί μιλάει μαζί μου; Με ρώτησε τι μου έδωσε αυτή την εντύπωση για εκείνον, και του είπα, ε δεν είσαι γκέι αν θέλεις να βάλεις μπάκπλακ; Μου απάντησε με ερώτηση, λέγοντάς μου "εσύ δηλαδή που έβαλες μπάκπλακ έγινες λεσβία;".

Δεν μπορώ να πω, είχε μία λογική σε αυτό που έλεγε, αλλά δυσκολευόμουν να το χωνέψω. Μπορεί να είχε και δίκιο, αλλά στη σκέψη και μόνο ότι έχει βάλει κάτι στον κώλο του μου χάλαγε όλη την εικόνα του άντρα που είχα φτιάξει για εκείνον. Ψιλοξενέρωσα και έγινα λίγο απότομη μαζί του, αλλά δεν ήθελα να τον στεναχωρήσω γιατί είχα περάσει πολύ όμορφα στις κουβέντες που κάναμε και εχθές όταν μου έβαλε αυτός το τασκ, οπότε του είπα εντάξει, και να κάνει το ίδιο τασκ που είχε βάλει και σε μένα. Εκεί ο τόνος του άλλαξε εντελώς. Μου απάντησε "Όπως επιθυμείτε Κυρία". Πήγα να του απαντήσω "κεριά και λιβάνια", αλλά μου κόπηκε η όρεξη εντελώς για άλλη κουβέντα και του είπα απλά "Αυτό επιθυμώ". Μου ξαναέστειλε ρωτώντας αν θέλω να βγάλει και φωτογραφία να μου στείλει, και εκεί φρίκαρα εντελώς. Του απάντησα ένα ξερό "Κάνε ότι νομίζεις, καληνύχτα", και πήγα κατευθείαν για ύπνο. Έριξα μία κλεφτή ματιά στο σάκο με τα παιχνίδια ξαπλώνοντας, αλλά δεν μου έκανε απολύτως τίποτα. Πώς πήγε έτσι ρε γαμώτο; Ξεκίνησα μέσα στην καύλα και κατέληξα στεγνή σαν την Σαχάρα.

Σήμερα στο γραφείο, το σκεφτόμουν όλο αυτό το σκηνικό με τον Κάρολο συνέχεια και ρώτησα τα κορίτσια, γιατί να θέλει ένας άντρας να βάλει κάτι στον κώλο του ενώ δεν είναι γκέι. Με ρώτησαν και οι δύο γιατί τις ρωτάω κάτι τέτοιο. Φυσικά δεν τους είπα για τον Κάρολο ή το φέτλαϊφ, οπότε τους είπα ότι το διάβασα κάπου στο ιντερνέτ. Η Κατερίνα μου είπε ότι αν θέλει να τον φάει τότε είναι οπωσδήποτε γκέι. Η Κική από την άλλη μου είπε ότι το πρωκτικό σεξ είναι πιο ευχάριστο για τους άντρες από ότι για τις γυναίκες γιατί από εκεί μπορείς να φτάσεις τον προστάτη που είναι σαν το σημείο τζι που έχουμε εμείς, και το ότι το να ευχαριστιέσαι το σεξ με όλο σου το σώμα δεν καθορίζει ούτε τη σεξουαλική σου ταυτότητα ούτε τo σεξουαλικό προσανατολισμό σου. Αυτό το τελευταίο, το σημείωσα γιατί δεν υπήρχε περίπτωση να το θυμηθώ, ώστε να στο γράψω. Σωστό μου ακούστηκε, αλλά δεν ξέρω αν έχω σημείο τζι, οπότε δεν κατάλαβα τι ακριβώς εννοεί.

Πήγα να ρωτήσω και το Μανωλάκη για να πάρω και τη γνώμη ενός άντρα. Κανονικά θα ντρεπόμουν να ρωτήσω έναν άντρα κάτι τέτοιο, αλλά στο Μανωλάκη έχω εκμυστηρευτεί σχεδόν τα πάντα. Φαινόταν όμως άκεφος. Συνήθως έρχεται και με ζαλίζει στο γραφείο μου, και με τραβολογάει να κατέβουμε για διάλειμμα για τσιγάρο, αλλά σήμερα ήταν καθισμένος όλη την ώρα στο γραφείο του και δεν έβγαζε κουβέντα. Το έκανα όμως, και κλασσικά και αυτός με ρώτησε γιατί τον ρωτάω κάτι τέτοιο. Του είπα και εκείνου ότι το διάβασα στο ιντερνέτ, αλλά μου είπε να αφήσω τα σάπια και να του πω τι έκανα πάλι στο φέτλαϊφ. Δεν είχα σίγουρα καμία όρεξη να μπω σε λεπτομέρειες, οπότε του είπα απλά ένα "άστο" και έφυγα.

Η υπόλοιπη μέρα κύλησε δουλεύοντας. Έτσι άκεφη και άχρωμη και βροχερή. Γύρισα σπίτι, μπήκα στο φέτλαϊφ αλλά δεν είχα κανένα μήνυμα. Ούτε από τον Κάρολο, ούτε από κανέναν άλλο. Ξανατσέκαρα στις 10 το βράδυ, και μετά πάλι τα μεσάνυχτα, και ξανά άλλη μία πριν λίγο, αλλά δεν έχει στείλει τίποτα. Μάλλον τον ξενέρωσα και αυτόν που ήμουν απότομη. Τζάμπα όλος ο ενθουσιασμός, αλλά από ότι βλέπω το κεφάλαιο Κάρολος έκλεισε, και έκλεισε απογοητευτικά. Τόσο, που σκέφτομαι να μην ξαναμπώ στο φέτλαϊφ, και να σου γράφω πλέον μόνο για τα σουάπι της Κικής.

Σε αφήνω όμως τώρα, γιατί δεν έχω καθόλου διάθεση και ενέργεια. Πάω να πέσω για ύπνο, και τα ξαναλέμε σύντομα.

XO

ΥΓ: Κρίμα...

2. διπλό λαηκ, κατ' ελάχιστον.

3. lexy

lexy .ti.va.

Κλάρα, με ξάφνιασες....

4. Audiosexual

Audiosexual Ωχ...

Είναι καλό πράγμα το ξάφνιασμα...

Keeps people on their toes