Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Diaper Fetish

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος Konstantinos, στις 3 Δεκεμβρίου 2007.

  1. Konstantinos

    Konstantinos Staff Member

    Ο φετιχισμός πανών είναι μία παραφιλία - parafilia (σεξουαλική «ανωμαλία») στην οποία ένα πρόσωπο αισθάνεται μια ισχυρή επιθυμία να φορέσει ή να χρησιμοποιήσει πάνες, συνήθως χωρίς φυσική ανάγκη. Διαφοροποιείται από τον παιδισμό δεδομένου ότι τα άτομα που ανήκουν στην τελευταία αυτή κατηγορία επικεντρώνονται στην επιστροφή στη βρεφική ηλικία και με άλλους τρόπους πέρα από την χρήση πανών. Ο δημοφιλής όρος για τους φετιχιστές πανών είναι "εραστής πανών." Ο φετιχισμός πανών είναι ένας τύπος σεξουαλικού φετιχισμού, ο οποίος αποτελεί μία εκ των πολλών σεξουαλικών ανωμαλιών.

    Οι πάνες χρησιμοποιούνται σε ένα ευρύ φάσμα σεξουαλικών ανωμαλιών.

    Παιδισμός

    Τα φετίχ πανών συνδέονται συχνά με τον παιδισμό. Ομοίως, οι εραστές πανών (DLs για συντομία) συνδέονται συχνά με τα Ενήλικα Μωρά (ABs). Ενώ υπάρχει κάποια ομοιότητα, οι δύο κατηγορίες δεν είναι ταυτόσημες. Η πλειοψηφία των εραστών πανών δεν συμμετέχει σε οποιοδήποτε είδος παιδαριωδών δραστηριοτήτων και ενδιαφέρεται αποκλειστικά για τις πάνες. Εντούτοις, περίπου τέσσερις στους δέκα εραστές πανών θεωρούν τον εαυτό τους ενήλικα μωρά, κι έτσι μερικές φορές αναφέρονται συλλογικά ως AB/DLs (Adult Babies / Diaper Lovers). H πλειοψηφία και των εραστών πανών και των ενήλικων μωρών είναι ετεροφυλόφιλoι άντρες. Αυτές οι επιθυμίες δεν σχετίζονται με την παιδοφιλία ή τη βρεφοφιλία με κανένα τρόπο. Μέσα στις κοινότητες ΑΒ/DL, παρατηρείται μια έντονη διάκριση. Πολλές από αυτές τις κοινότητες αποβάλουν τους παιδεραστές.

    Φετιχισμός με το Rubber (λάστιχο)

    Μερικοί φετιχιστές του λάστιχου και του πλαστικού έχουν μια κλίση προς τις πάνες και τα λαστιχένια εσώρουχα. Στην περίπτωση των πανών, αυτή η έλξη θα ήταν στο ζαρωμένο πλαστικό των πανών μίας χρήσης. Στην περίπτωση των υφασμάτινων πανών, θα ήταν προς το λατέξ ή το PVC των εσωρούχων που φοριούνται πάνω από αυτές.

    BDSM

    Οι πάνες χρησιμοποιούνται μερικές φορές κατά τη διάρκεια παρατεταμένων συνεδριών δεσίματος, όχι μόνο ως μέθοδος για να ελέγξουν και να εξευτελίσουν τον συναινούντα ερωτικό σύντροφο, αλλά και για να επιτρέψουν μεγαλύτερες περιόδους δεσίματος. Στην Συνολική Ανταλλαγή Δύναμης (TPE), οι πάνες χρησιμοποιούνται μερικές φορές για την εξάρτηση που αντιπροσωπεύουν του ατόμου που φορά την πάνα από τον κύριό του που τον ελέγχει και του αλλάζει την πάνα.

    Omorashi

    To Omorashi (Γιαπωνέζικα, το «να κατουριέσαι επάνω σου») είναι μία υποκατηγορία φετιχισμού η οποία απαντάται κυρίως στην Ιαπωνία, όπου οι συμμετέχοντες διεγείρονται από το να έχουν μία γεμάτη ουροδόχο κύστη ή έλκονται σεξουαλικά από κάποιον ο οποίος έχει την αίσθηση μίας γεμάτης ουροδόχου κύστης. Γι αυτού του είδους τους φετιχιστές, ο οργασμός συνήθως συμπίπτει με την στιγμή της ανακούφισης και της ντροπής που αισθάνεται το απεγνωσμένο άτομο που χάνει τον έλεγχο της κύστης του. Μερικές υποκατηγορίες των εραστών του omorashi χρησιμοποιούν πάνες, στην οποία περίπτωση αυτό ονομάζεται “omorashi omutsu” ή λιγότερο συχνά “omorashi oshime”, και τα δύο εκ των οποίων μεταφράζονται ως «κατούρημα μέσα στην πάνα.»

    Προτιμήσεις στο φετιχισμό πανών

    Όπως πολλά φετίχ, η προσωπική προτίμηση παίζει έναν σημαντικό ρόλο σχετικά με το σε ποιες κοινότητες θα προσχωρήσει ο φετιχιστής. Στο φετιχισμό πανών, μία από τις βασικές υποδιαιρέσεις της προτίμησης είναι εάν οι πάνες χρησιμοποιούνται ή όχι για τον προοριζόμενο σκοπό τους, και αν ναι, σε ποιο βαθμό.

    Πολλοί εραστές πανών διεγείρονται από "το βρέξιμο" ή την ούρηση στις πάνες τους. Ένας μικρότερος αριθμός διεγείρεται με τον ίδιο τρόπο χρησιμοποιώντας την πάνα για να την «λερώσουν» ή να αφοδεύσουν. Μερικοί φετιχιστές δεν χρησιμοποιούν τις πάνες τους καθόλου. Μπορεί να μην θεωρούν τέτοιες πρακτικές διεγερτικές ή να μην θέλουν να ασχοληθούν με τον καθαρισμό . Άλλοι μπορεί να διεγερθούν φορώντας την πάνα δημοσίως. Άλλοι προτιμούν την ασφάλεια της χρήσης της πάνας μόνο ιδιωτικά.

    Πολλοί εραστές πανών επιλέγουν να φορέσουν πάνες και δημοσίως και ιδιωτικά, χρησιμοποιώντας τις πάνες τους για τον σκοπό τους και μην πηγαίνοντας ποτέ στην τουαλέτα. Αν και για μια μεγάλη ομάδα αυτό ενσωματώνει το πλήρες πνεύμα του φετίχ, άλλοι έχουν διαπιστώσει ότι η απόλαυση της χρήσης των πανών μειώνεται δραστικά όταν η ανάγκη να φορεθούν οι πάνες είναι πάντα παρούσα.

    Μια άλλη προτίμηση μπορεί να είναι στο ύφασμα ή στο προϊόν μίας χρήσης. Τα προϊόντα μίας χρήσης έχουν γίνει όλο και περισσότερο δημοφιλή τα τελευταία χρόνια λόγω της μεγαλύτερης διαθεσιμότητάς τους και της ευκολίας του καθαρισμού, αλλά πολλοί εραστές πανών που ήταν μωρά στην εποχή των υφασμάτινων πανών προτιμούν συνήθως τέτοιες και ως ενήλικες. Αυτό ενισχύει αρκετά την ιδέα ότι η ψυχολογία του φετιχισμού πανών είναι μια μορφή ανάκλησης της βρεφικής ηλικίας (anaclitism: η επίτευξη της σεξουαλικής διέγερσης από δραστηριότητες ή αντικείμενα της βρεφικής ηλικίας)

    Ψυχολογία

    Μια κλασσική φροϋδική ανάλυση του φετιχισμού πανών παραπέμπει, αν ακολουθήσουμε πιστά τα εγχειρίδια, σε μια προσκόλληση στο πρωκτικό στάδιο της ανάπτυξης, συγκεκριμένα σε μια πρωκτική εξωθητική προσωπικότητα. Σύμφωνα με τον Freud, μια τέτοια προσκόλληση μπορεί να προέρχεται από έναν γονέα που προσπαθεί να αρχίσει την εκπαίδευση τουαλέτας προτού να αισθανθεί το παιδί ότι είναι έτοιμο, ή από γονείς που είναι υπερβολικά επιεικείς έως ότου αρχίσει το σχολείο να απαιτεί από το παιδί να εκπαιδευθεί πλήρως. Η ξαφνική επιμονή των γονέων που βρέθηκαν σε αυτήν την κατάσταση ότι το παιδί πρέπει να χρησιμοποιήσει την τουαλέτα θα μπορούσε να προκαλέσει μια τραυματική αίσθηση επείγουσας ανάγκης, και μια υποσυνείδητη ανάγκη να επιστρέψει το παιδί σε εκείνο το στάδιο ώστε να αναπτυχθεί φυσιολογικά. Αυτή η θέση στηρίζεται από το γεγονός ότι οι λίγες ψυχολογικές μελέτες που έχουν γίνει στον τομέα αυτό δείχνουν ότι αυτές οι επιθυμίες πρώτα βιώθηκαν σε μικρά παιδιά, εγκαταλείφθηκαν κατά τη διάρκεια της περιόδου λανθάνουσας σεξουαλικότητας, και επανήλθαν σε κάποια φάση κατά τη διάρκεια της εφηβείας.

    Άλλες αιτίες μπορεί να περιλαμβάνουν τις αδύνατες σχέσεις προσκόλλησης κατά τη διάρκεια της βρεφικής ηλικίας ή της νεαρής παιδικής ηλικίας. Αυτή η θέση υποστηρίζεται από το γεγονός ότι πολλοί φετιχιστές πανών έχουν φαντασιώσεις για την πειθαρχία πανών και τον πειθαρχικό εξαναγκασμό.




    ----------------------------------------------------------------------------------------
    Πηγη http://en.wikipedia.org/wiki/Diaper_fetishism
    Μεταφραση http://babelfish.altavista.com/babelfish/tr
     
    Last edited: 6 Ιουνίου 2020
  2. latexduck

    latexduck Contributor

    Ευχαριστούμε Κωνσταντίνε, εγώ προσωπικά πολλά από αυτά δεν τα ήξερα τι σημαίνουν.
     
  3. Lady_in_Black

    Lady_in_Black MindGames

    Φετιχ πανων..θεε μου τι αλλο θα δω και θα ακουσω! Τελικά καθημερινά ανακαλύπτω πιο τρελλους και απο εμένα
     
  4. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Πολύ ενδιαφέρον. Θα του ρίξω μια ματιά και θα σου το στείλω αν δεν μπορεί η Lady_in_Red μεταφρασμένο σωστά.
     
  5. blindfold

    blindfold Contributor

    δεν θυμάμε ποτέ στη ζωή μου να φόραγα πάνες ,ίσως γιαυτό να άργησα να μάθω να μη κατουριέμε στον υπνό μου... (δεν είναι ανάγκη να ξέρετε μέχρι ποία ηλικία γινόταν αυτό..!)
    anyway φαντάζομε ότι αυτό θα έχει σχέση οπως με παιχνιδία πατέρα/κόρης κλπ. κλπ.
     
  6. Enya

    Enya Regular Member

    Στάνταρ.Και πού είσαι ακόμα.. (κι εγώ μαζί!)

    Έχει και τις πρακτικές πλευρές του όμως. (!)

    Πάντως, το sex από μόνο του για τους άντρες είναι ίσως μια επιστροφή στην μωρουδιακή ηλικία.Τι λέτε?
     
  7. Lady_in_Red

    Lady_in_Red Regular Member

    Πολυ ευχαρίστως σε αφήνω να αναλάβεις...Καλη διόρθωση!! 
     
  8. Lady_in_Black

    Lady_in_Black MindGames


    Όχι που δεν θα έκανες παρατήρηση ! Με σκλαβώνετε Lady  
     
  9. κάποτε όταν ήμουν παιδί είχα και από αυτό το φετίχ (όπως και για τις φρουτόκρεμες και τον αρκούδο ΜILLUPA) αλλά μετά μου πέρασε (εφηβεία βλέπεις).
     
  10. thomas21

    thomas21 New Member

    τοσο πολυ σας κανει εντυπωση το φετιχ με πανες;
    η κοπρολαγνια μεγαλυτερη ανωμαλια ειναι...
     
  11. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Αυτό δεν είναι τίποτα. Δείτε κι αυτό να πάθετε κολούμπρα. Σε πολλούς αρέσει να ντύνονται ως χνουδωτά ζωάκια και να κάνουν yiffing, δηλαδή σεξ, φορώντας τις στολές τους. Ονομάζονται furries.

    http://en.wikipedia.org/wiki/Furry_fandom
     
  12. female

    female Contributor





    λολ

    "Ξυπνάς μέσα μου το ζώο"