Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Dom Side

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Art and Literature' που ξεκίνησε από το μέλος slave32, στις 13 Μαρτίου 2026 at 02:41.

1. slave32

slave32 Contributor

Είχα μόλις βγει από έναν οδυνηρό γάμο. Με την πρώην γυναίκα μου φάνηκε ότι δεν ταιριάζαμε. Ευτυχώς το καταλάβαμε χωρίς να επεκτείνουμε την οικογένεια μας. Το διαζύγιο ήρθε γρήγορα. Ήξερα ποιος ήμουν, τι ήθελα και μαζί της είχα κάνει μερικά πράγματα, αλλά περισσότερο στον χώρο του κίνκυ. Δεν χωρίσαμε όμως για αυτούς τους λόγους.

Τριγυρνούσα στο φόρουμ, συμμετείχα σε συζητήσεις. Δεν έψαχνα κάτι. Δεχόμουν διάφορα μηνύματα από γυναίκες από άνδρες δεν έδινα σημασία. Μου έκανε εντύπωση ένας νεαρός όμως. Ήταν ευγενικός, ακόμα και όταν του είπα δεν ενδιαφέρομαι συνέχισε να μιλάει ευγενικά και υποτακτικά. Σε πολλούς ξέρω δεν αρέσει αυτό, από την άλλη σε μένα μου αρέσει. Πιστεύω, πως ειδκά εδώ, αλλά και γενικά στο βδσμ θα πρέπει να υπάρχει σεβασμός και στο στάτους.
    Αποφάσισα λοιπόν να μιλάω μαζί του. Γνώριζα πως στο μυαλό του θα δημιουργούνταν προσδοκίες. Αλλά πραγματικά δεν με ενδιέφερε αυτό. Το έβλεπα σαν χρήση του και πραγματικά μου άρεσε αυτό.
    Μιλούσαμε πολύ, κάθε μέρα. Είχα μάθει τα πάντα γι αυτόν. Για τις σχέσεις του, την δουλειά του, τις σπουδές του. Ακόμα και το που ήταν κάθε στιγμή μου το έλεγε. Δεν μου ζήταγε άδεια, αλλά του πρότεινα και τα έκανε, όλα.

«Θα μπορούσα να βγω με τους φίλους μου απόψε;» με ρώτησε.
    «Χρειάζεσαι την άδεια μου για να πας κάπου Μάριε;» τον ρώτησα ψυχρά. Μιλούσαμε στο τηλέφωνο.
    «Σας ζητώ συγγνώμη» μου είπε κι ένιωσα σχεδόν τη σιωπή του. Τον άκουγα που έκλαιγε.
    «Άνοιξε τη κάμερα σου να μιλήσουμε» του είπα. Του έκανα αμέσως βιντεοκλήση.
    Ο νεαρός ήταν γυμνός και γονατιστός. Δεν κοίταζε την κάμερα του κινητού. Κοίταζε το πάτωμα. Δεν με παραξένεψε. Σχεδόν μου το είχε πει.
    «Αν ποτέ με δείτε, πρέπει να είμαι γυμνός και γονατιστός;» με είχε ρωτήσει.
    «Πρέπει οι Αφέντες να έχουν την πλήρη εικόνα σου» του είχα απαντήσει και δεν κρύβω ότι εκείνη την μέρα με είχε καυλώσει η στιχομυθία μας.

Τον άφησα για λίγο γονατιστό. Το μάγουλά του είχαν γίνει σαν παντζάρια.
    «Σήκω να σε δω ολόκληρο»
    «Μάλιστα Κύριε» απάντησε και του το άφησα, δεν τον σταμάτησα. Άλλωστε τώρα δεν ήθελα να σταματήσω. Το σώμα του όμορφο, γυμνασμένο, κάτασπρο, άτριχο. Το πουλί του κανονικό. Δεν είχε ερεθιστεί. Ήταν μαλακό. Μου άρεσε αυτό, έλεγχε τον εαυτό του.

Του το έκλεισα και τον έβαλα μπλοκ για λίγες ώρες. Αισθανόμουν σχεδόν την θλίψη του. Τον πήρα τηλέφωνο αργά το βράδυ. Το σήκωσε αμέσως.

«Θέλω να έρθεις σπίτι μου, σου στέλνω το στίγμα» δεν του είπα τίποτα άλλο. Τον περίμενα. Δεν του πήρε πολύ. Του άνοιξα τη πόρτα και τον κάλεσα μέσα. Του ζήτησα να βγάλει τα ρούχα του. Έτρεμε σαν το ψάρι, οι λέξεις δεν έβγαιναν από το στόμα του. Ενώ στο διαδίκτυο δεν σταμάταγε να μιλάει. Εδώ ήταν απόλυτα πειθαρχημένος.

«Δεν έχω ξανακάνει τίποτα με άνδρα» μου είπε ενώ ήμουν δίπλα του. Του χαμογέλασα.
    «Ούτε κι εγώ, αλλά θα κάνω απόψε μαζί σου. Θα ξεκινήσω με το κορμί σου και μετά θα μπω μέσα σου»
    Έκλαιγε, ανάσαινε γρήγορα, ειδικά όταν είδε τη ζώνη στα χέρια μου.