Dismiss Notice

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Double penetration

Discussion in 'Φετιχισμός' started by xristina86, 15 June 2025 at 05:58.

1. xristina86

xristina86 New Member

Καλημέρα.

Ήταν μια υπέροχη βραδιά.
    Ο άντρας μου μου είπε να φορέσω τον αγαπημένο του κορσέ και να τον περιμένω στο δωμάτιο μας.
    Φόρεσα τα σέξυ μου εσώρουχα και τον περίμενα στο κρεβάτι.
    Εκείνος εμφανίστηκε μόνο με το μποξερακι και ένα μαντήλι.
    Μου έδεσε τα μάτια και άρχισε να με φιλάει παντού.
    Τα φιλιά έγιναν γλυψιμο (αχ πόσο μου αρέσει το γλυψιμο) και το γλυψιμο πήρε τη θέση μια αργή και βασανιστική διείσδυση στο μουνι μου.
    Όσο περνούσε η ώρα γινόταν πιο γρήγορος και πιο δυνατός ώσπου τελείωσα ποτάμια.
    Δεν τελειώσαμε μικρή μου μου λέει και με προσταξε να στηθω στα 4.
    Πήρε τα υγρά από το μουνι μου και μου μουσκεψε το κωλαρακι μου.
    Ήμουν έτοιμη να δεχτώ τον ταιραστιο πουτσο του στο στενο μου κωλαρακι αλλά εκείνος ξαναμπήκε μπροστά.
    Συνέχισε έτσι για λίγο και τότε ένιωσα ταυτόχρονα κάτι να μπαίνει στο κωλαρακι μου.
    Είχε αγοράσει στραπον και με πηδούσε ταυτόχρονα μπροστά και πίσω.
    Πρώτη φορά ένιωθα ταυτόχρονα και τις δύο μου τρυπουλες γεμάτες και η καύλα ατελείωτη.
    Έχυσα ακόμα μια φορά ποτάμια,μου έβγαλε το μαντήλι από τα μάτια, έπεσα στα γόνατα και άδειασα ότι είχε να μου δώσει μέσα στο στόμα μου.
    Ήταν ένα υπέροχο βραδυ και ένα πιο υπέροχο πρωινό...

Last edited: 15 June 2025 at 06:20
  2. DreamWork

DreamWork New Member

Το έχω κάνει και εγώ με την τελευταία σχέση που είχα . Οταν η γυναίκα σπάει τα ταμπού της και αφήνεται σε αυτό που ζει η κατάληξη είναι τα ποτάμια που περιγράφεις . Εύχομαι να συνεχίσεις να περνάς όμορφα

3. xristina86

xristina86 New Member

Η αλήθεια είναι ότι δεν είχα φανταστεί ποτέ μου να έχω διπλή διείσδυση, γιατί πολύ απλά στο μυαλό μου το είχα ότι για να γίνει πρέπει να πάω με δύο άντρες,πράγμα που για μένα είναι λίγο ταμπού.
    Να που τελικά γίνεται και με έναν.
    Δεν ξέρω αν η αίσθηση όταν το κάνεις με δύο άντρες έχει μεγάλη διαφορά, πάντως η αίσθηση ήταν υπέροχη και έτσι.
    Αν κάποια εδώ έχει πάει με δύο άντρες ταυτόχρονα,θα ήθελα να δω πως αισθάνθηκε.

Last edited: 16 June 2025 at 19:02