Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Event

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM / Fetish Parties' που ξεκίνησε από το μέλος bas, στις 12 Δεκεμβρίου 2025 at 08:29.

1. bas

bas Τέλος του παιχνιδιού - Πλήρης

Καλημέρα σε ολ@!

Μια απορία: γιατί ενώ οργανώνονται συνεχώς events, parties, munches, όργια, παρτουζες, swingers κλείνονται σε ξενοδοχεία τριήμερα, παντού στην Ελλάδα, σε αυτό εδώ το χώρο εναλλακτικού ερωτισμού δεν ανακοινώνεται τίποτα;

Έχετε καμμία ιδέα; Εγώ σαν ροζ μαντάμ σουσου παραδέχομαι πως δεν έχω ιδέα!

2. Η Μελίνα Του

Η Μελίνα Του Μελίνα

Όπως και γιατί ρωτούν αν θα γίνει κάποια συνάντηση και όταν δίνεται η ευκαιρία,όπως αυτή που ανέφερα πρόσφατα, συνάντηση στην Θεσσαλονίκη, δια μαγείας χάνονται ;;;
    Δεν θέλω να χαρακτηρίσω δημόσια.

3. bas

Μα συναντήσεις γίνονται! Και στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη και στην Λάρισα και στην Πάτρα!

Η τελευταία στην Θεσσαλονίκη που εγώ ξέρω εγινε πριν δυο βδομαδες και έχει ήδη προγραμματιστεί η επόμενη.

Επισης έχει αυτό το ΠΣΚ άλλο event στην Αθήνα, που πάλι δεν ανακοινώθηκε εδώ.

Και δηλώνω ξεκάθαρα πως δεν έχω καμμία σχέση με τους διοργανωτές.

Εδω, στο community γιατί δεν υπάρχει η δημοσιοποίηση τους; Ξέρω, δεν θέλουν να το ανακοινώσουν οι ίδιοι εδώ. Το δέχομαι. Το ερώτημα είναι: γιατί δεν θέλουν;

Καμμία ιδέα από όλους εμάς τους σοφούς γέροντες και γερόντισσες;

4. _voltage_

_voltage_ Ιδιόκτητη. Contributor

Ίσως αυτή είναι μια ερώτηση για τους διοργανωτές (ή και όχι), εκτός αν το αίτημα εδω είναι να βάλουμε στοιχήματα μεταξύ μας για τους λόγους.

5. bas

Φυσικά. Αλλα εδώ δεν είναι οπότε ας κάνουμε υποθέσεις.

Πχ κανείς από δω δεν πρόκειται να πάει. Ή δεν έχουμε επισκεψιμότητα. Ή τρώνε κράξιμο. Ή…

ας το συζητήσουμε χαλαρά!

6. espimain

espimain Contributor

Σε αυτό το φόρουμ υπάρχουν κάποιοι κανόνες, για τις συναντήσεις, που αν δεν τηρηθούν, οι διοργανωτές δέχονται ποινές.
    Υπάρχουν κάπου γραμμένα όλα.
    Δεν μπορούν να ανακοινωθούν εκδηλώσεις που έχουν χρηματικό αντίτιμο και κλειστή λίστα προσερχόμενων.
    Όσο διοργανώνονταν συναντήσεις με γνωστή ημερομηνία, τόπο και διοργανωτή, δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα. Επίσης μπορούν να υπάρξουν ανακοινώσεις που κάποιος λέει πώς θέλει να κάνει ένα πάρτι στο σπίτι του, δεν θα του το απαγορεύσει κανένας την ανακοίνωση ή να προτείνει κάποιος μια συνάντηση για καφέ σε δημόσιο χώρο.

7. bas

Αλήθεια;

Οπότε δεν μπορούμε να συζητήσουμε τους κανόνες. Κατάλαβα...