Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

F/f

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Art and Literature' που ξεκίνησε από το μέλος _DaRkNiGhT_, στις 20 Αυγούστου 2015.

1. _DaRkNiGhT_

_DaRkNiGhT_ femdom art

-Είσαι σίγουρη ότι θες να γυρίσουμε πίσω στην Ελλάδα;

-Ναί, είμαι..

Ήμουν σίγουρη ότι θα το μετάνιωνε αργά ή γρήγορα, αλλά δεν θα υπήρχε δρόμος επιστροφής μετά. Η ζωή μας εδώ στην Καλιφόρνια είναι πολύ διαφορετική από ότι πρόκειται να είναι πίσω στην χώρα μας. Σε όλα τα επίπεδα, μα πιο πολύ γιατί θα έπρεπε να αντιμετωπίσει τον εαυτό της και τους οικείους της.

Πέρασε μία εβδομάδα από τότε που το αποφασίσαμε, είχαμε πακετάρει πλέον τα πάντα, η μεταφορική θα έστελνε τα υπόλοιπα στην Ελλάδα, το αεροπλάνο μας θα έφευγε την επόμενη το πρωί την έβλεπα ότι όσο έφθανε η ώρα, τόσο περισσότερο αγχωνόνταν.

-Χριστίνα έλα κοντά μου σε παρακαλώ.

Με πλησίασε, γονάτισε δίπλα μου, έσκυψε το κεφάλι της και φίλησε τα πόδια μου. Την κράτησα με τα χέρια μου.

-Το ξέρω ότι φοβάσαι κορίτσι μου, όμως πρέπει να αντιμετωπίσεις τα πάντα, θα είμαι κοντά σου όλη την ώρα.

Ένιωσα το δάκρυ της που κυλούσε από το μάγουλο της κατευθείαν στα πόδια μου.

-Τώρα όμως κορίτσι μου, είναι η τελευταία μας μέρα στο σπίτι, θέλω να σηκωθείς και να γδυθείς αργά αργά.

-Μάλιστα, Κυρία Άννα ψέλλισε γεμάτη φόβο.

Φόβο, πάθος και καύλα γιατί ήξερε ότι σήμερα θα βγάζαμε την ζώνη αγνότητας, για να μπορούμε να πετάξουμε χωρίς προβλήματα αύριο.

Άρχισε να γδύνεται απαλά μπροστά μου, έβγαλε το λευκό μπλουζάκι της και το κοντό τζιν σορτσάκι της, αφήνοντας στην όψη μου το εκπληκτικό λευκό σωματάκι της.

-Λύσε τα μαλλιά σου

Έβγαλε το κλάμερ από τα μαλλιά της και τα μακρα ξανθά της μαλλιά ξεχύθηκαν

-Μάζεψε τα μπροστά στο στήθος σου

Ήξερε ότι αυτή η εντολή μου σήμαινε ότι θα μαστιγωθεί στην πλάτη της, συνέχιζα να την παρατηρώ καθώς χώριζε τα μαλλιά της με τέτοιο τρόπο ώστε να χωριστούν και να καλύψουν τα τα υπέροχα μεγάλα στήθη της. Το κορίτσι μου έχει φτιάξει πλέον ένα πολύ ωραίο δυνατό σωματάκι, όμως σήμερα αυτή η υπέροχη γυμνασμένη πλατούλα θα γεμίσει σημάδια και όχι μόνο..

Σηκώθηκα από την πολυθρόνα μου, πήγα γύρω της, ήξερε τι την περίμενε. Πήρα το κλειδί και αφαίρεσα τους μεταλλικούς κρίκους που κράταγαν την ζώνη της. Ανατρίχιασε όλο το κορμί της, όχι όπως κάθε βράδυ, την τελευταία εβδομάδα που αφαιρείται μόνο για να πλυθεί. Έβγαλα την ζώνη αγνότητα της και την τοποθέτησα στο βαλιτσάκι της. Η Χριστινούλα, συνέχισε να τρέμει καθώς τα χέρια μου ταξίδευαν στο νεανικό εικοσιπεντάχρονο κορμί της, πλησιάζοντας όλο και πιο πολύ στο ροδακινάκι της άρχισε να τρέμει τόσο που με έκανε να θυμώσω πάρα πολύ.

Την χαστούκισα στο πρόσωπο τόσο δυνατά που έβαλε τα κλάματα.

-Φέρε το μαστίγιο με τις ουρές τώρα!!

Έτρεξε να φέρει το μαστίγιο, προσπάθησε να γονατίσει πρώτα για να μου το παραδώσει σωστά, αλλά δεν την άφησα, το άρπαξα από τα χέρια της, ενώ την χαστούκισα πάλι.

-Θα το πληρώσεις αυτό μαλακισμένο

Της φώναξα, ενώ την άρπαξα από το μαλλί και την οδήγησα στο κρεβάτι (το μόνο που δεν είχε πακεταριστεί)
    , την έριξα μπρούμυτα στο κρεβάτι. Δεν ακουγόνταν καθόλου και ήταν το μόνο που έκανε σωστά εκείνη την ώρα.

Άρχισα να την χτυπώ δυνατά με το μαστίγιο, στην πλάτη, στους γλουτούς, στα μπούτια. Πραγματικά δυνατά, άρχισε να κραυγάζει και να προσπαθεί να κρατήσει την θέση της καθώς το μαστίγιο κοκκίνιζε το λευκό κορμί της. Ήμουν τόσο θυμωμένη μαζί της.

Είχε αρχίσει να κλαίει, ενώ το μαστίγιο μου συνέχιζε να την χτυπάει παντού. Την γύρισα ανάσκελα, ήθελα να με βλέπει ενώ θα μαστίγωνα την κοιλιά της και τα στήθη της, έκλαιγε έντονα, τα μαλλιά της είχαν μπερδευτεί στο πρόσωπό της, πέταξα το μαστίγιο στο πλάι της. Έτρεμα από την ένταση, είχα ιδρώσει. Την άρπαξα από το μαλλί και την έφερα πάλι στο σαλόνι.

Γονάτισε μπροστά μου

-Συγνώμη..

Την πλησίασα και πάλι, της έδωσα εντολή να σηκωθεί πλάι μου

Το πρόσωπό μου ήταν δίπλα στο δικό της, το χέριο μου ίσα ίσα που την ακουμπούσε, το κορμί της άρχισε πάλι ν' ανατριχιάζει, χωρίς να τρέμει αυτή τη φορα, καθώς ο αντίχειρας μου, άγγιζε το υγρό ροδακινάκι της, το σώμα της ανυπομονούσε για μία εντολή μόνο

-Ναί, μπορείς..

Τα δάκτυλα μου στο τέλειωμα της φράσης είχαν αρχίσει να γίνονται μούσκεμα καθώς το κοριτσάκι μου έχυνε στα δάκτυλα μου, την άρπαξα από το μαλλί κι έσπρωξα το στόμα της στο δικό μου, ενώ συνέχιζα να παίζω με το κουκουτσάκι της, καθώς ένιωθα τα δικά μου υγρά να ταξιδεύουν στα μπούτια μου..