Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

female dominant story

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Art and Literature' που ξεκίνησε από το μέλος _DaRkNiGhT_, στις 10 Ιουνίου 2015.

1. _DaRkNiGhT_

_DaRkNiGhT_ femdom art

Μιλούσαμε καιρό είτε στο φόρουμ, είτε σε μηνύματα. Μου είχε κάνει σε πολλά πράγματα εντύπωση, μα πιο πολύ ο τρόπος που έγραφε, ευγενικά, κοφτά, απόλυτα. Η κάθε απάντησή της ήταν προσεγμένη, καθαρή, ακόμη και στο χιούμορ της. Το πάθος της ο πόνος, δεν το έδειχνε όμως. Δεν ήταν πολύ εύκολο να διακρίνεις ότι είναι σαδίστρια, μόνο αν την παρατηρούσες. Κι εγώ αυτό έκανα, την παρατηρούσα. Αυτά που έγραφε, τα τραγούδια που ανέβαζε, την προσοχή που έδινε στα πάντα, τις θέσεις της. Το πόσο ανοιχτόμυαλη ήταν. Μου έκανε εντύπωση ο τρόπος που διέταζε τον σκλάβο της, ακόμα και όταν σταμάτησε να είναι μαζί του. πόσο όμορφα και με σεβασμό το αντιμετώπισε και τον αντιμετώπισε χωρίς να αφήνει τίποτα να εκτεθεί προς τα έξω. Με κέρδιζαν όλα αυτά, με γοήτευαν. Ήξερα ότι ήθελα πολύ να την υπηρετήσω, όμως ούτε να της το πω θα τολμούσα, ούτε με θεωρούσα ικανό για κάτι τέτοιο. Συνεχίζαμε να μιλάμε, πάντα της μιλούσα στο πληθυντικό, δεν ξέρω αν της αρέσε, φαντάζομαι πως ναι, δεν το έκανα όμως για αυτό το χαζό φλερτ των δήθεν υποτακτικών, μου έβγαινε απλά μου έβγαινε και ας ήξερα ότι ήταν δέκα χρόνια μικρότερη μου, δεν με εμπόδιζε σε τίποτα αυτό. Τα λέγαμε ως φίλοι, της είχα πει σχεδόν τα πάντα για εμένα κι εκείνη μου είχε πει τα πολύ σημαντικά τα δικά της, όλο αυτό το έκανε πιο δύσκολο, αν δεν της αρέσω, αν δεν με βλέπει έτσι ή το χειρότερο αν δεν μπορώ να την ικανοποιήσω όπως θέλει, θα την χάσω για πάντα. Δεν ήξερα τι να κάνω, όμως εκείνη είχε ήδη αποφασίσει για την συνέχεια.

-Θέλω να έρθεις στο σπίτι μου απόψε. Θέλω να ξέρεις όμως ότι αν δεχθείς να έρθεις δεν υπάρχει επιστροφή, θα με υπηρετήσεις με όποιον τρόπο θέλω και αν μου αρέσει θα σε ξανακαλέσω.

Τα έχασα, έκανε το βήμα που δεν τολμούσα, πάγωσα

απάντησα ένα απλό

-μάλιστα

το επόμενο μήνυμά είχε όλες τις οδηγίες για το σπίτι της. Σε δύο ώρες έπρεπε να ήμουν εκεί. Πήγα αμέσως στο μπάνιο , ετοιμάστηκα, ξυρίστηκα κι έφυγα για το σπίτι της. Σταμάτησα στο ανθοπωλείο για λουλούδια, δεν ήξερα τι της αρέσει, είδα μια μωβ ορχιδέα, ήταν σαν να μου έλεγε το όνομά της. Πήγα στο σπίτι της.

Δεν την είχα δει ποτέ, εκείνη έχει φωτογραφίες μου, εγώ τίποτα, είχα μία αγωνία, το μόνο που είχα ήταν τις περιγραφές της, όμως πραγματικά δεν με ένοιαζε πως ήταν, αλλά μόνο αυτό που μου έβγαζε.

Χτύπησα το κουδούνι

-Μένω στον τρίτο, οι σκλάβοι δεν έχουν δικαίωμα στο ασανσέρ

-Μάλιστα κυρία

άκουσα το γέλιο της, με ηρέμησε.

Ανέβηκα τα σκαλιά και πλησίαζα προς την πόρτα της, το βλέμμα μου ήταν καρφωμένο στο πάτωμα, είδα μόνο τα ψιλοτάκουνα παπούτσια της και τα βαμμένα μαύρα νύχια της, την κοίταξα, ήταν ακριβώς όπως στις περιγραφές της, πέρασα μέσα της έδωσα τα λουλούδια κι έκανα το πρώτο λάθος

-αυτά για εσένα

μου ήρθε ένα πάρα πολύ γερό χαστούκι και μετά ένα ανάποδο, ένιωσα τον κόσμο μου να χάνεται όπως και το χαμόγελο της

-Πού είναι οι τρόποι σου, σκλάβε!!

Άρχισε να φωνάζει.

Τα έχασα, σάστισα

-Γδύσου και δεν θέλω ν’ ακούσω λέξη από εσένα

Δεν πρόλαβα να κουνηθώ και μου ήρθε άλλο ένα δυνατό χαστούκι

-Αυτό είναι για το μάλιστα που σκέφτηκες να πεις..

Είχε αρχίσει να διαβάζει τις σκέψεις μου, τα είχα χάσει ήδη, έβγαλα τα ρούχα μου, τα δίπλωσα στο σημείο που μου υπέδειξε κι απλά περίμενα την εντολή της.

-Το πουλί σου είναι πιο μικρό από ότι περίμενα και δεν είσαι και αρκετά γυμνασμένος.

Με έπαιζε, αλλά ήξερε ότι αυτά δεν με ενοχλούσαν.

-Όμως αυτό που πραγματικά θέλω είναι να σε μαστιγώσω, να μαστιγώσω με το single tail μου όλο σου το κορμί, να κοκκινίσεις παντού, ν΄ακούσω τις κραυγές σου, πριν εκπαιδεύσω αυτό το άχρηστο στοματάκι σου.

Είχε έρθει κοντά μου όταν μου τα έλεγε αυτά, τόσο κοντά μου που αισθάνθηκα την ανάσα της και την επόμενη στιγμή ένιωσα την παλάμη της να τυλίγεται γύρω από τα αρχίδια μου και να τα τραβάει και να τα στρίβει με όλη της την δύναμη.

Το επόμενο που ακούστηκε ήταν το σκράτς από τις δέστρες των χεριών μου, που τα παγίδευσε πίσω από την πλάτη μου, μ’ έβαλε να γονατίσω και ακολούθησαν οι δέστρες στους αστραγάλους μου, έπιασε το κεφάλι μου και το τράβηξε, σπρώχνοντας τον κορμό μου προς το έδαφος, ένω παρέμενα γονατιστός.

-Μπορείς να φωνάζεις όσο θέλεις, όλα τα υπόλοιπα διαμερίσματα είναι άδεια.

Σταμάτησε να μιλάει και πήρε το μαστίγιο της. Δεν υπήρξε ζέσταμα, υπήρχαν μόνο πολλά γερά χτυπήματα με το μαστίγιο της στην πλάτη μου και στον κώλο μου. Μαστίγωνε πιο γερά από ότι είχα φανταστεί, ήξερε ακριβώς τον τρόπο και συνέχιζε ολοένα πιο δυνατά, θα μ’ έκανε να σπάσω, κράυγαζα.

Χλάαατς

-ααχχχχ

χλαατςςς

-ωωωωωωω

θυμόμουν ότι μου απαγόρευσε να μιλήσω, σταμάτησα στις 110 φορές να μετράω, αλλά άρχισα να κλαίω

χλαατςςς

έτρεχαν τα μάτια μου δάκρυα, δεν σταματούσε, μόνο για λίγες ανάσες, η πλάτη μου και ο κώλος μου είχαν πάρει φωτιά

ήρθε κοντά μου, με έπιασε και σήκωσα τον κορμό, με χαστούκισε ξανά

-θα πρέπει να μάθεις να μην μιλάς άσχημα στην Αφέντρα σου

Άνοιξε την ρόμπα της και αντίκρυσα για πρώτη φορά τον ‘’παράδεισο’’ της, ήξερα ακριβώς τι έπρεπε να κάν, με έσπρωξε μέσα της και ξεκίνησε πάλι με το μαστίγιο, αυτή τη φορά με χτυπούσε πολύ πολύ πιο δυνατά, κράυγαζα μέσα στην μήτρα της και γεύομουν ολοένα και περισσότερο τους οργασμούς της.

-Έτσι μπράβο, ξέρεις δύο πράγματα να κάνεις σωστά, να γλύφεις και να πονάς.

Δεν πρόλαβε να τελείωσει την φράση της και ακούστηκε ο ήχος του κουδουνιου.

Την κοίταξα γεμάτος απορία.

-Ο Δημήτρης είναι

Ποιος Δημήτρης τα είχα χάσει, όμως συγκρατήθηκα δεν ρώτησα. Δεν είχα άδεια να μιλήσω, πόσο μάλλον ότι ήμουν εδώ γιατί το ήθελα.

Μπήκε ένας τύπος, κοντά στην ηλικία της, μιλήσανε για λίγο χωρίς να τους ακούω και ήρθαν στο σαλόνι.

-Δημήτρη από δω το δώρο των γενεθλίων σου

Ξέσπασαν στα γέλια, ενώ εγώ τους κοιτούσα γεμάτος απορία.

-Μην ζηλεύεις σκλάβε, ο Δημήτρης είναι γκέυ, αν υπάρχει κάτι εδώ μέσα που θέλει να γαμήσει αυτό είσαι εσύ.

ξέσπασαν σε γέλια κι εγώ προσπαθούσα να χωνέψω τι ακριβώς με περίμενε. Τότε θυμήθηκα ότι της είχα αποκαλύψει σε συζητήσεις μας ότι κάποια στιγμή θα ήθελα να δοκιμάσω με άνδρα, απλά δεν ξέρω πώς να το τολμήσω.

-Δημήτρη να ξέρεις είναι παρθένος. Δηλαδή όχι ακριβώς, μόνο με στραπ ον έχει κάνει.

-Δέσποινα δεν υπάρχει πρόβλημα, άλλωστε σήμερα θα του γαμήσω μόνο το στόμα και τον λάρυγγα.

Σήμερα, στόμα, λάρυγγας;;; άρχισα να τα χάνω.

Ο φίλος της άρχισε να βγάζει τα ρούχα του, ένα πολύ γεροδεμένο, ψηλό μελαχροινό παληκάρι. Έφθασε στο σημείο να βγάλει το σλιπάκι του.

Τα έχασα, αυτό είναι μπουρί σκέφτηκα.

η Κυρία μου είχε αρχίσε να το πιάνει στα χέρια της και να του τον παίζει

-Δημήτρη κρίμα που είσαι γκέυ

Του χαμογέλασε και άρχισαν να φιλιούνται

Τον κάυλωσε πάρα πολύ και τον έφερε προς το μέρος μου.

-Σκλάβε, θα ακολουθείς τις οδηγίες μου, τα χέρια σου θα παραμείνουν δεμένα.

-Βγάλε τη γλώσσα σου και άρχισε να τον γλύφεις σαν να είναι παγωτό

πλησίασα τη γλώσσα μου, ένιωσα τον κορμό του, γεύτηκα το κεφαλάκι του, συνέχιζα υπό της οδηγίες της κυρίας μου, η οποία κρατούσε το κεφάλι μου και με οδήγησε στα μέγαλα αρχίδια του, τα πιπιλούσα ενώ το πέος του είχε πέσει στο κεφάλι μου

-Άνοιξε καλά το στόμα σου

Το άνοιξα όσο πιο καλά μπορούσα, οδήγησε το στόμα μου, άρχισα να το παίρνω μέσα μου, ένιωσα και τα δικά του χέρια στο κεφάλι μου, η κυρία μου έδινε τον ρυθμό ενώ ένιωθα να πνίγομαι, κόντευα να ξεράσω καθώς άρχισε μόνος του ο Δημήτρης να μου γαμά το στόμα, η αφέντρα μου πήρε πάλι το μαστίγιο της και τώρα τον ρυθμό τον έδιναν τα απίστευτα γερά χτυπήματα της, όσο πιο δυνατά χτυπούσε τόσο πιο πολύ ήθελα να ουρλιάξω και τα ουρλιαχτά μου έσβηναν από τον πούτσο που είχα μέσα μου, άρχισε να τρέμει μέσα στο στόμα μου, ήταν έτοιμος, έτοιμος να με χύσει, μέσα μου, στο στόμα μου στον λάρυγγα μου, στο γεμάτο από δάκρυα πρόσωπό μου.

Είχα το σπέρμα μου στο στόμα μου.

-Κατάπιε το

με διέταξε η κυρία μου

ο Δημήτρης πήγε πιο πέρα, να ντυθεί εγώ ήμουν σε κατάσταση που δεν θυμάμαι και πολλά

Η κυρία χαμογέλασε στον Δημήτρη και τον ευχαρίστησε που δέχτηκε να μου γαμήσει το στόμα

και γύρισε σε μένα, μου έλυσε τα χέρια και τα πόδια με βοήθησε να σηκωθώ και με πήγε στο μπάνιο, μ’ έβαλε στην μπανιέρα και άφησε το νερό να τρέχει. Ακούσαμε την πόρτα να κλείνει πίσω μας, ο Δημήτρης έφυγε. Πήρε το σφουγγάρι και σαπούνισε κάθε σημείο μου, έπιασε το πέος μου, άρχισα να μεγαλώνω μέσα στα χέρια της.

-Τελικά μπορεί και να μην είναι τόσο μικρό…

Μου χαμογέλασε..

2. Master_Apprentice

Master_Apprentice Regular Member

Ερεθιστικο αν μη τι άλλο. Άξιο post γιατί φόρουμ.

3. Siren_Peisinoe

Siren_Peisinoe Ανενεργή επί του παρόντος.

Ο γουρουνης μας παντα γράφει όμορφα.
    Εύγε

4. zabani2002

zabani2002 Regular Member

Τον ζηλευω τον σκλαβο. Πολυ.

5. Koproskylo

Koproskylo Regular Member

...η λυρική πρόζα του γκουρουνι δε βοηθά στην εξέλιξη της πλοκής

6. Siren_Peisinoe

Είναι ωραία τα δάκρυα...

7. Koproskylo

...Τι να σου πω,
    προτιμώ το κρεμ μπρουλέ.

8. Siren_Peisinoe

Γράψε λάθος. Είναι καυλα τα δάκρυα. Ο πόνος στο προσωπο του

9. Sugarmans

Sugarmans Regular Member

Ωραιο  

10. Koproskylo

...Του πέταξε το playstation στα σκουπίδια...?

11. Siren_Peisinoe

Ναι
    Μαζί με τα μπαλάκια του

12. brenda

brenda FU very much

@guruni is back! Yeah...
    Tres kavlotick, η ιστορία σου, αναμένω εναγωνίως την συνέχεια και χαίρομαι που είσαι και πάλι εδώ, εσύ και η ευθύβολη πένα σου... 
    Μου έλειψες σκασμένο...