Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Forced multiple orgasm

Συζήτηση στο φόρουμ 'Master / slave' που ξεκίνησε από το μέλος GE-SY, στις 22 Σεπτεμβρίου 2025 at 14:53.

1. GE-SY

GE-SY New Member

με τη γυναίκα μου δουλεύαμε forced orgasm sessions . Μετά τα παιδιά ας πούμε ότι έχουμε σκουριάσει λίγο... Στην αρχή ξεπεράσαμε το στάδιο υπερδιέγερσης μετά τον πρώτο οργασμό με δέσιμο και εξαναγκασμό...μέχρι που κατάφερνε και το πάλευε χωρίς δέσιμο...

Αφού η ζωή μας μπήκε πάλι σε ροή μετά τα παιδιά ερχισαμε πάλι τη διερεύνηση ...

Έχω προβληματιστεί και δε ξέρω και τι με φτιάχνει περισσότερο... Να δουλέψουμε στο να χτίσει έλεγχο στο κορμί της και να περάσει το σημείο χωρίς δέσιμο ....η να το επισπευσω χρησιμοποιώντας δεσμά ?...

Για την ώρα έχει πετύχει να τελειώνει σε ακινησία και αθόρυβα παρότι αγοράστηκε νέο wand doxy die cast που είναι από τα πλέον δυνατά ....μια χαρά το άντεξε

2. quest

quest custom title

Το τι σε φτιάχνει είναι δικό σου θέμα, και της συζύγου φυσικά. Οποία γνώμη μας είναι απλά γνώμη, παρά λύση στον προβληματισμό σου.

Όποια τεχνική η μέθοδο να διαλέξετε δεν θα σας κάνει λιγότερο ή περισσότερο κίνκυ.

"Your Kink Is Not My Kink But Your Kink Is Okay."
    Γνωστή έκφραση αποδοχής της πολυποικιλότητας στο bdsm χώρο.