Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Greek Bdsm Community

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος MasterPerris, στις 28 Μαϊου 2007.

  1. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Greek Bdsm Gommunity αληθεια γιατι φτιαχτηκε, μονο για καμια αγγελια, η μηπως να πει ο χ Μαστερ πως γινετε ενα καλο μαστιγομα, η να πει η χ σκλαβα πως την χρησιμοποιη ο Κυριος της, η για την διοργανωση κανενος μιτινκ η παρτυ,η και για κατι αλλο πιο βασικο ?

    Εγω πως εχω την εντυποση οτι θα πρεπει να χρησιμοποιηθη και για αλλο σκοπο, λεω εγω τωρα......?

    Ε/εσεις τι λετε ?

    Σ/σας εβαλα στα βαθεια ναι η τσου....?

    Ας οψετε ...ο φιλος μου Incomplete που μου εδωσε την ιδεα....
     
    Last edited: 28 Μαϊου 2007
  2. Dome of Affection

    Dome of Affection Contributor

    Ωραίο κι έξυπνο.Αλλά πριν απαντήσω θα ήθελα να μας έδινες εσύ ο ίδιος κάποιες απόψεις για αυτό τον άλλο σκοπό.Γιατί προφανώς κάτι έχεις στο μυαλό σου .
     
  3. Incomplete_

    Incomplete_ Contributor

    Απάντηση: Greek Bdsm Community

    H όποια δράση γίνεται έξω από φόρουμ - σημεία αναφοράς,όσον αφορά το διαδίκτυο..Αν υπήρχε BDSM καφέ δε θα γινόταν γιάφκα για την πάλη των διακιωμάτων.Οι ακτιβιστές έχουν τις δικές τους ιστοσελίδες.Γιατί;Γιατί ο ακτιβισμός δεν είναι συμπαθής και φέρνει και ανασφάλεια.Συν της άλλοις ακτιβιστές και φοβικοί ή πολέμιοι του ακτιβισμού ,γίνονται μαλλιά κουβάρια και γίνεται άσκοπη ανάλωση δυνάμεων,υπομονής και προσδοκιών..

    Οπότε θα μπορούσες να μετατρέψεις το ερώτημα σου σε...βρες το μόνος σου ,αρκετά βοήθησα
     
     
  4. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Re: Greek Bdsm Community

    Ο ερωτων δεν απαντα αμεσως αν δεν διαβασει τις αποψεις και των αλλων,ενα αινιγμα δεν θα ηταν αινιγμα αν αμεσως ειχε και την απαντηση,αμα πω την δικια μου αποψη εξ αρχης δεν θα σε βαλω στον κοπο να αναρωτηθεις και να εκφρασεις και εσυ την δικια σου αποψη σωστη η λαθος αναλογα πως το βλεπει ο καθενας.
    Θα επανελθω σου αφηνω χρονο να βρεις τι εχω στο μυαλο μου...... αλλα να μαθω και εγω τι εχεις στο δικο σου..... ισως ειναι καλητερο αυτο που σκεπτεσαι εσυ απο αυτο που σκεπτομαι εγω.
     
  5. skia

    skia Contributor

    πέρα από αυτά και ίσως κάποιες συζητήσεις αναλόγου περιεχομένου για ποιο άλλο λόγο θα μπορούσε?θά΄θελες να μας πεις τις σκέψεις σου?θα μας ενδιέφερε να μάθουμε.προσωπικά επειδή έχω περιορισμένη φαντασία δε μπορώ να βρω κάτι.
     
  6. dentman

    dentman Guest

    Απάντηση: Re: Greek Bdsm Community

    MasterPerris, εγώ που παρακολουθώ Ανίτα Πάνια 65 ώρες το 24ώρο κι έχω καταντήσει χαζότερος κι απ'τις κότες που λεν και στο χωριό μου, ούτε άποψη έχω να εκφέρω, ούτε μπορώ να βρω τι έχεις στο μυαλό σου...Βοήθησέ μας ακόμα λίγο!!
     
  7. Durcet

    Durcet In Loving Memory

    Αν ο σκοπός που εννοείς, MasterPerris, είναι να ανοιχτεί η κοινότητα προς τα έξω, σε μια προσπάθεια να εκλείψει ή έστω να μειωθεί η προκατάληψη απέναντι στο BDSM, πιστεύω πως ακόμα είναι πολύ νωρίς να μιλάμε για κάτι τέτοιο. Δυστυχώς, η κοινωνία δεν είναι ακόμη έτοιμη για ν' ανεχθεί την ιδιαιτερότητα του καθενός όσον αφορά τις σεξουαλικές του προτιμήσεις.
    Αρκεί να δει κανείς τι συμβαίνει με την LGBT κοινότητα. Παρά τις σημαντικές, κατά τη γνώμη μου, προσπάθειες που κάνει, ακόμη δεν έχει πετύχει ουσιαστικά τίποτα. Ο μέσος Έλληνας συνεχίζει να θεωρεί τον ομοφυλόφιλο ως κάποιον απορριπταίο. Δε νομίζω πως υπάρχει γονέας που θ' αποδεχόταν πως το παιδί του είναι ομοφυλόφιλος, ενώ οι περισσότεροι χρησιμοποιούν αναφερόμενοι στους gay τον όρο "πούστης" που, αν μη τι άλλο, είναι αρνητικά φορτισμένος. Γιατί μέχρι σήμερα η gay σκηνή των ελληνικών πόλεων είναι ανύπαρκτη σε σχέση με όσα συμβαίνουν στην υπόλοιπη Ευρώπη; Έτυχε πέρυσι το καλοκαίρι να βρεθώ στο Μόναχο την ημέρα του CSD. Ο ίδιος ο δήμος είχε διοργανώσει μια εκδήλωση για τη gay κοινότητα στο χώρο του δημαρχείου. Αυτό, στην πλέον συντηρητική περιοχή της Γερμανίας. Θα μπορούσε να γίνει κάτι τέτοιο στην Αθήνα; Ειλικρινά, το θεωρώ απίθανο.
    Φανταστείτε τι θα γινόταν αν η BDSM κοινότητα προσπαθούσε να κάνει άνοιγμα προς τα έξω. Κακά τα ψέματα, άλλο πράγμα να έχεις το δικαίωμα να επιλέγεις σύντροφο του ίδιου φύλου κι άλλο να δέχεσαι την υποταγή σου απέναντι σε κάποιον άλλο. Στο μυαλό του μέσου Έλληνα θα έρχονταν πράγματα εντελώς αντίθετα προς τη φιλοσοφία του BDSM, κυρίως όσον αφορά τη συγκατάθεση των υποτακτικών. Φαντάζομαι στα υπέροχα Μ.Μ.Ε. τίτλους όπως "Οι βασανιστές θέλουν δικαιώματα", "Η επιστροφή της σκλαβιάς" και άλλα υπέροχα. Γιατί ο Έλληνας μπορεί να δέχεται να δέρνει τη γυναίκα του (πάντοτε χωρίς τη συγκατάθεσή της) για ψύλου πήδημα, όμως ποτέ δε θα ανεχτεί πως αυτό που κάνει πίσω από την κλειστή πόρτα του σπιτιού του, κάποιοι το κάνουν έχοντας τη συναίνεση του συντρόφου τους, ως έκφραση της σεξουαλικότητάς τους. Συνεπώς, το μόνο που θα κάναμε θα ήταν να στρέψουμε την προσοχή της κοινωνίας σε μας, όχι όμως για να μας κατανοήσει, αλλά για να μας καταδικάσει.
    Μου έρχεται, όμως, κι άλλο ένα ενδεχόμενο στο νου. Φανταστείτε τι θα γινόταν αν κάποιος πολιτικός χώρος αποφάσιζε να προβάλλει το δικαίωμα στη διαφορετικότητά μας. Είναι γνωστό πως τα δικαιώματα της gay κοινότητας προβάλλονται αποκλειστικά και μόνο από ένα συγκεκριμένο κόμμα, με αποτέλεσμα κάθε έκφραση ακτιβισμού των ομοφυλοφίλων να θεωρείται πως προέρχεται από εκεί. Έστω ότι ο συγκεκριμένος πολιτικός χώρος, στα πλαίσια της πολιτικής του για το δικαίωμα του καθενός στις επιλογές του, αποφάσιζε να προβάλλει και τα δικά μας δικαιώματα. Τι θα έχουμε πετύχει; Εκτός των άλλων διαφωνιών που κατά καιρούς υπάρχουν μεταξύ μας, θα μπει στη μέση και μια πολιτική διαμάχη.
    Συνεπώς, καταλήγω στο συμπέρασμα πως το να μιλάμε για ενημέρωση της κοινής γνώμης σχετικά με το δικαίωμά μας στη διαφορετικότητα είναι ουτοπικό στην Ελλάδα. Αυτά μπορούν να γίνουν αλλού. Εδώ όμως όχι ακόμα.
     
  8. Iagos

    Iagos Contributor

    Απάντηση: Greek Bdsm Community

    το πολιτικο κομμα που αναφερθηκε σε καμια περιπτωση δεν πολιτικοποιησε την διαφορετικοτητα..το αντιθετο μαχεται για το δικαιωμα στην διαφορετικοτητα...και εννοεις ασφαλως τον ΣΥΡΙΖΑ..
    Εν παση περιπτωση αξιζει να γινουν προσπαθειες για να βγει το bdsm απο την αφανεια ενδεχομενως....σ αυτο βεβαια πρεπει να βοηθησει και το ιδιο το δυναμικο της κοινοτητας...μεχρι τωρα αμυδρα εχει συμβει...θα προτεινα λοιπον να μπουμε στα πιο βαθεια....επιδιωκουμε με την παρουσια μας εδω μονο να συζηταμε για εξαντλημενα πλεον θεματα η η επιδιωκουμε να σκεφτομαστε οταν θετουμε ενα θεμα πως αυτο βοηθα σε μια κοινη αντιληψη απεναντι σε μια σταση ζωης των ανθρωπων που την απαρτιζουν...;
     
  9. Kits

    Kits Contributor

    Μαλλον μπερδευεις την Greek BDSM community με το forum ...
    αλλο το ενα και αλλο το αλλο. Η Greek BDSM community ειμαστε ολοι εμεις και οτι κανουμε μεσα και εξω απο το forum. Το forum δεν παυει να ειναι ενα εργαλειο επικοινωνιας και τιποτα παραπανω. Εσυ απο οτι καταλαβα δεν αναφερεσαι στην ''κοινοτητα'' αλλα στο φορουμ...
    Σκεψου μονο πως η τεχνολογια στο BDSM ειναι υπερ μας γιατι αλλιως θα ειχαμε μεινει ακομα στις αγγελιες των εφημεριδων και στα κλειστα πηγαδακια των BDSMτζιδων...
    Στο φορουμ ο καθενας μπηκε για το δικο του λογο.. αλλος για να ανταλαξει αποψεις..αλλος για να βρει ταιρι.... αλλος για να μαθει σχετικα.....
    Τωρα αν εσυ εχεις κατι αλλο στο μυαλο σου μπορεις να μας το ανακοινωσεις απλα χωρις να χρειαζεται εμεις να παιζουμε την πυθια κα το κυνηγι ερωτησεων!
     
  10. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Re: Greek Bdsm Community

     
    Last edited: 29 Μαϊου 2007
  11. Durcet

    Durcet In Loving Memory

    Re: Απάντηση: Re: Greek Bdsm Community

    Γιατί συγκρίνεις ανόμοια πράγματα; Οι αλλαγές στην εξωτερική εμφάνιση (όπως το μίνι ή η κοτσίδα στους άντρες) καθιερώνονται με βάση τη μίμηση και, φυσικά, τις δυνάμεις της αγοράς. Στο κάτω - κάτω, δεν είπα ότι οι Έλληνες είμαστε συντηρητικοί όσον αφορά το ντύσιμό μας ή ό,τι άλλο έχει να κάνει με την εμφάνισή μας. Κάθε άλλο μάλιστα!

    Από την άλλη, αρεσκόμαστε σαν λαός να σχολιάζουμε το τι κάνει ο ένας και ο άλλος και να απορρίπτουμε μετά μανίας όλα όσα θεωρούμε μη αποδεκτά. Μπορεί να λες πως οι gay κάτι έχουν καταφέρει, αλλά πριν από λίγο καιρό ένας αξιωματικός βρέθηκε να κατηγορείται από τους κάθε λογής τηλεδικαστές, οι οποίοι μετά μανίας ζητούσαν την παραίτησή του με το αιτιολογικό πως ήταν ομοφυλόφιλος. Τι έχει πετύχει η gay κοινότητα, όταν μία από τις τέσσερις εξουσίες, και μάλιστα αυτή που ασκεί τη μεγαλύτερη επιρροή στην κοινή γνώμη, τους στερεί το δικαίωμα στην εργασία; Κάτι τέτοια βλέπω και πιστεύω πως η κοινωνία μας δεν είναι έτοιμη ν' αποδεχτεί το δικαίωμα της BDSM κοινότητας στη διαφορετικότητα. Μακάρι να κάνω λάθος!

    Υ.Γ. Δεν αρνούμαι πως είμαι αθεράπευτα απαισιόδοξος.
     
  12. blindfold

    blindfold Contributor

    για να μάθω που πέφτει μαστίγωμα χωρίς να κάνει ζημία, που στάζει το κερί και να είναι ηδονιστικό ,ποιοό κόμποι είναι οι σωστοί ,τι να κάνουμε αν κάτι πάει στραβά

    και σε 2η μοίρα να γνωρίσω άτομα

    αλλά εσείς το ρίξατε στη θεωρία και τα ποιήματα και τυπικολαγνεία και τη πολιτική