Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Greek Damsels - Bondage σκηνές σε ελληνικές ταινίες και σειρές

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Art and Literature' που ξεκίνησε από το μέλος sfalistoma, στις 9 Οκτωβρίου 2013.

1. sfalistoma

sfalistoma New Member

Γεια χαρά, BDSM-όφιλοι! Ελπίζω να μην έβαλα το thread σε λάθος κατηγορία.

Λοιπόν, σας ανακοινώνω πως θ' αρχίσω ν' ανεβάζω σκηνές bondage με γυναίκες, κυρίως με σενάρια με απαγωγές, από ελληνικές ταινίες και σειρές ("damsels in distress") στο blog μου: Greek Damsels.

Μέχρι στιγμής έχω ανεβάσει μία σκηνή μόνο, με την Εβελίνα Παπούλια από τους Δύο Ξένους (το video link που έχει δε λειτουργεί, θα το ανανεώσω σύντομα). Σκοπός μου είναι να οργανώσω μια λίστα με σκηνές damsels in distress που έχουν περάσει από την ελληνική τηλεόραση και τον κινηματογράφο. Εάν δεν γνωρίζετε για το συγκεκριμένο φετίχ, ρίξτε μια ματιά στο Brian's Page, που διαθέτει βάση δεδομένων για σκηνές DiD απ' όλο τον κόσμο (δυστυχώς, είναι φτωχό σε ελληνικές σκηνές), καθώς και το Danger Theatre, ένα έξοχο blog στην ιδέα του οποίου βάσισα το Greek Damsels και το οποίο προσφέρει φωτογραφίες και βίντεο από σκηνές DiD.

Εδώ και πολύ καιρό ψάχνω για σκηνές. Έχω μαζέψει καμιά εικοσαριά για ανέβασμα στο blog (από YouTube, TV rips και άλλα) και θα χρειαστώ τη βοήθειά σας για να εμπλουτίσω τη λίστα μου. Η εύρεση σκηνών είναι πολύ δύσκολη. Εάν κάποιοι από σας έχουν το ίδιο φετίχ με μένα και συλλέγουν σκηνές, ευχαρίστως θα δεχθώ προτάσεις!

Greek Damsels

2. thanasis

thanasis Contributor

Καλησπέρα, sfalistoma, βρίσκω εξαιρετική την ιδέα σου για συλλογή τέτοιων σκηνών.

Ας συνεισφέρω με τη δική μου (καφροειδώς) αγαπημένη (13:55) :
    [media=youtube]fqzi0xa2aTg[/media]#t=833

Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  3. Ο Κόκκινος Κύκλος είχε αρκετές αν θυμάμαι καλά. Καθώς και η παλιά σειρά Ανατομία ενός εγκλήματος. Ναι γούσταρα αλλά σαν πιτσιρικός να βλέπω τέτοιες σκηνές. Θα σου ποστάρω κάποια στιγμή κάποια caps.

4. sfalistoma

sfalistoma New Member

Απάντηση: Greek Damsels - Bondage σκηνές σε ελληνικές ταινίες και σειρές

Έξοχα, παιδιά! Χαίρομαι που σας αρέσει η ιδέα. Ναι, τη σκηνή από τους Απαράδεκτους θα την ανεβάσω, και έχω και μερικές από Κόκκινο Κύκλο, 10η Εντολή και 3ο Νόμο. Τώρα ψαχουλεύω τα επεισόδια του Τμήματος Ηθών... ζζζ...

5. moretape

moretape Pervy Perv

Φοβερή ιδέα! Θα το παρακολουθώ με μεγάλο ενδιαφέρον το μπλόγκ σου!

Η ταπεινή μου συνεισφορά:

1. (10η Εντολή)

Σκηνές:
    αρχική
    12:10
    42:20
    44:26 (αυτό είναι με άντρα δεμένο)

2. (Τα Μυστικά της Εδέμ)

Σκηνές:

Ελάχιστες, διάσπαρτες, πολύ μικρής διάρκειας

Τα βιντεάκια που προτείνω δεν είναι καλά -η αλήθεια είναι ότι δεν έχω βρει αξιοπρεπείς σκηνές ελληνικών σειρών. Έχω δει ελάχιστες στην τηλεόραση, αλλά δεν μπορώ να τις βρω στο youtube.

Παρεμπιπτόντως, κατά καιρούς ψάχνω μια σκηνή από Εγκλήματα (πολύ καλή σειρά btw) που η Σωσώ δένει κάποιον στον καναπέ του σπιτιού της, οπότε αν κάποιος τυχαίνει να ξέρει το επεισόδιο θα ήθελα πάρα πολύ να το μάθω.

Και πάλι συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία!

Περιμένω τις σκηνές που έρχονται! 

6. sfalistoma

sfalistoma New Member

Yup, κι αυτές τις δύο τις έχω! Σκηνές με άνδρες δεν θα συλλέγω, εκτός κι αν είναι στην ίδια σκηνή με γυναίκα (π.χ. η Σμαράγδα Καρύδη κι ο μπάτσος στο Παρά Πέντε). Στα Εγκλήματα θυμάμαι που είχε πολλά δεσίματα, τα περισσότερα με άνδρες (η Μαρία Καβογιάννη είχε δεθεί σε ένα επεισόδιο και νομίζω πως είχε φιμωθεί με stuff-gag). Θα ψάξω και την Ανατομία ενός Εγκλήματος. Θα κάνω update απόψε, έρχεται πολύ πράμα!

7. sfalistoma

sfalistoma New Member

UPDATE! Η Δήμητρα Παπαδοπούλου, η Ρένια Λουιζίδου και η Μπέσυ Μάλφα είναι αιχμάλωτες στο Greek Damsels!

Απαράδεκτοι:
    Greek Damsels: Οι Απαράδεκτοι - Δήμητρα Παπαδοπούλου, Ρένια Λουιζίδου
    10η Εντολή - Η Απαγωγή:
    Greek Damsels: 10η Εντολή "Η Απαγωγή" - Μπέσυ Μάλφα

8. Alma Oscura

Alma Oscura Regular Member

Απάντηση: Re: Greek Damsels - Bondage σκηνές σε ελληνικές ταινίες και σειρές

Αθάνατοι απαράδεκτοι  
    "Να την βάλω κάτω να φωνάξει σαν σφαχτάρι"  

Νομίζω είναι λίγες οι σκηνές ελληνικών σειρών/ταινιών που προσφέρουν τέτοιο θέαμα.
    Βρε μπας να γυρίζαμε δικές μας ?  

9. thanasis

thanasis Contributor

Εμείς κι αν θα ήμασταν απαράδεκτοι!

10. dhmhtrhs

dhmhtrhs Regular Member

Καλησπέρα,βρίσκω την ιδέα εξαιρετική...υπάρχει μια πολύ καλή σκηνή στο ''ο χαμένος τα παίρνει όλα'' με τη δημοσιογράφο προς το τέλος της ταινίας..δυστυχώς δε μπορώ να τη βρω!

11. Alma Oscura

Alma Oscura Regular Member

Απάντηση: Re: Greek Damsels - Bondage σκηνές σε ελληνικές ταινίες και σειρές

Mα, γιατί το λες αυτό ? Μετά το Greek Hospitality και το Greek καμακι lover πάει το Greek amateur babes caught on tape  
    Εκτός και αν το εννοείς με την "καλή" έννοια  

12. dom afentra

dom afentra New Member

πω πω που τα θυμηθηκατε ολα αυτα??? ευχαριστω.......