Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

K..

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος slave32, στις 18 Σεπτεμβρίου 2025 at 00:27.

1. slave32

slave32 Contributor

Δεν θα γράψω πολλές λεπτομέρειες για αυτή τη σχέση. Μπορεί να βρίσκετε ανάμεσα μας, μπορεί και να έχει εξαφανιστεί από τον χώρο. Δεν έχω ψάξει. Αλλά εδώ είναι το κομμάτι της ιστορίας που μου έμεινε περισσότερο από όλα.

Της ζήτησα να με ακολουθήσει, να γίνει σκλάβα μου, να μετακομίσει πεντακόσια χιλιόμετρα μακρυά από το σπίτι της. Το έκανε. Της περιέγραψα πολύ καλά τι επιθυμώ από εκείνη, πως το θέλω και πόσο σκληρό. Μου έλεγε σε όλα ναι. Ήμουν νεαρός, εικοσιπέντε χρονών. Το ίδιο κι εκείνη, αλλά μάλλον πιο συναισθηματικά ώριμη από εμένα.
    Ήρθε μαζί μου, σε έναν άλλο τόπο για να με υπακούσει. Να γίνει δική μου. Να κάνει ότι θέλω και αυτό άρχισε πολύ καιρό πριν.

Την γνώρισα σε ένα φοιτητικό φόρουμ. Μιλούσαμε, βγαίναμε ως ζευγάρια με συντρόφους μας. Κάποια στιγμή χαθήκαμε. Μετά βρεθήκαμε. Της μίλησα για το βδσμ, έδειξε ενδιαφέρον. Δεν ξέρω πως το πήρα απόφαση να της πω, αλλά ξέρω ότι όποτε μιλούσαμε μου έβγαζε ένα πράγμα, αυτή τη γυναίκα ήθελα να την πλάσω. Να την πονέσω και κυρίως να την έχω δική μου.

Της έστειλα ένα μήνυμα, έκανα ένα άνοιγμα. Λέγοντας της τα πάντα για τις εμπειρίες μου ως σκλάβος και ότι την βλέπω ερωτικά, σεξουαλικά και κυρίως ως σκλάβα μου. Της ήμουν απόλυτα ξεκάθαρος με αυτό, πως αν δέχονταν θα την χρησιμοποιούσα σκληρά.

Η Κ.. όχι μόνο δεν το έβαλε στα πόδια, αλλά ήρθε κοντά μου. Μου είπε ότι είναι καιρός που δεν με βλέπει απλά ως φίλο και ότι όλο αυτό την εξιτάρει. Εγώ όμως χαζός, δεν έβλεπα ότι με είχε ερωτευτεί.

Για κάποιο λόγο θα έφευγε για λίγο να πάει σε μια άλλη ευρωπαϊκή χώρα. Μιλούσαμε τότε, ακόμα περισσότερο και πιο συχνά από πριν. Μου έστελνε αναφορά. Της ζήτησα να μη χύσει. Δεν ξέρω αν όντως δεν το έκανε, αλλά έβλεπα πόσο την ταλαιπωρούσε. Ίσως να έλεγε αλήθεια.

Της ζήτησα να βάλει σκουλαρίκι κάτω από τη γλώσσα για να μου κάνει πιο ωραίες πίπες όταν επιστρέψει. Σε δυο μέρες το είχε στο στόμα της. Δεν περίμενα ποτέ ότι θα το έκανε. Όταν γύρισε Ελλάδα την συνάντησα μερικές φορές πριν έρθει μαζί μου στην άλλη πόλη. Ήξερε πως θα ήταν δεύτερη στη ζωή μου και πως υπήρχε μόνο για να περνάω όμορφα εγώ. Δέχτηκε τα πάντα. Κι ενώ, είπα ότι δεν θα σας κάνω εισαγωγή, δεν θα γράψω πολλά τελικά το έκανα.

Αυτή την ιστορία όμως την γράφω για κάτι συγκεκριμένο. Μια εικόνα. Η Κ.. γυμνή , στο πάτωμα γονατιστή. Είναι ιδρωμένη γιατί το μαστίγιο μου την πονάει. Τα μάτια της δακρυσμένα. Το κορμί της βγάζει μια μυρωδιά μεθυστική. Ντρέπεται. Κρατιέται να μη κλάψει, να μη φωνάξει. Τη χτυπάω μέχρι να ζητήσει έλεος! Το κάνει και την χαστουκίζω. Την διατάζω να αυνανιστεί μέχρι να λιώσει. Το βάζω το καυλί μου στο στόμα της, νιώθω για πρώτη φορά το σκουλαρίκι στο στόμα της. Μου αρέσει πολύ. Μου κάνει στοματικό έρωτα μέχρι να χύσω στο στόμα της. Το κρατάει μέχρι να λάβει άδεια να καταπιεί. Με κοιτάζει, χαμογελάει. «Σας ευχαριστώ Κύριε». Μίλησε χωρίς άδεια, πενήντα με το μαστίγιο στη πλάτη της.

Τώρα κλαίει πραγματικά πολύ. Την γυρνάω ανάσκελα, είμαι από πάνω της. Μαστιγώνω τα βυζιά της.
    «Πες μου τι είσαι;»
    «Η πουτάνα σκλάβα σας!

Αυτό ήταν και αυτό θα είναι, για πάντα.