Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Marquis de Sade books

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Art and Literature' που ξεκίνησε από το μέλος SashAA, στις 1 Φεβρουαρίου 2013.

1. SashAA

SashAA New Member

Δεν ξερω αν εχετε διαβασει καποιο απο τα βιβλια του Marquis de Sade, του επονομαζόμενου δημιουργού του όρου σαδισμός, αλλά αν πράγματι δεν έτυχε να πεσει στα χερια σας καποιο βιβλίο του ,τοτε γρηηηγορα τρέξτε να διαβασετε ενα.
    Πριν μερικούς μηνες ενας γνωστός μου μού πρότεινε να διαβασω Sade και απο τοτε που το εκανα πιστευω ακράδαντα πως ειναι σίγουρα ο,τι καλύτερο στην κατηγορία της ερωτικής λογοτεχνίας (ή απ'όσα βιβλια εχω διαβάσει με αυτο το θέμα τουλάχιστον).
    Τα βιβλια που διάβασα ειναι τα αυτά:
    The 120 Days of Sodom
    Philosophy in the Bedroom
    Justine
    Juliette
    Ολα με μια γερη δόση βιας, σαδομαζοχισμού, απίστευτου ψυχολογικού αλλά και σωματικου πονου, σχεσεις μεταξη μελων μιας οικογένειας, νεκροφιλία και ο,τι αλλο μπορείτε να φανταστείτε. Δεν λεω, αρκετα σημεία ειναι extreme, για μενα τουλάχιστον, αλλά παρόλα αυτα ο τρόπος με τον οποίο περιγράφει τις ερωτικές πράξεις, τους χαρακτήρες και γενικά την ατμόσφαιρα του βιβλίου ειναι πραγματικά μοναδικός.
    Προτείνω να τα διαβάσετε ανεπιφύλακτα αν θελετε να εχετε υπόψιν σας τη σημαίνει αληθινός σαδισμός.
    Καλό διάβασμα!  

2. Kristen

Kristen Regular Member

Απάντηση: Marquis de Sade books

Το Ζυστιν διαβασα και ειναι καλο..αυτο που πρεπει να αποφυγετε του ιδιου ειναι το "αιμομιξια". Πολυ ξενερωμα και πολυ ανωμαλαρα ο τυπος!

3. Libertin

Libertin Regular Member

Οι τίτλοι αυτοί είναι όσοι έχουν κυκλοφορήσει κατά καιρούς στα ελληνικά. Μεγάλη ευτυχία για όποιον είναι σε θέση να το διαβάσει από το πρωτότυπο. Δεν μου πολυαρέσουν οι σκηνές ιεροσυλίας, καθώς τις βρίσκω μεγάλη ξενέρα. Αντιθέτως με ερεθίζουν αφάνταστα οι σκηνές βασανισμού των ανυπεράσπιστων θυμάτων. Είναι τόσο γλαφυρός, που νομίζω ότι ακούω τις κρυγές απελπισίας την ώρα που ξεψυχούν!  

4. slave dimi

slave dimi Regular Member

Ένα από τα αγαπημένα μου του είδους είναι το Venus in Furs του Sacher Masoch! Το αποκορύφωμα της αισθησιακής γυναικείας κυριαρχίας και της υποταγής του αρσενικού με έντονη χρήση ερωτικής βίας.

5. SashAA

SashAA New Member

Libertin, συμφωνω απόλυτα. Οι σκηνες βασανισμού ειναι πραγματι το κατι άλλο.Ωρες-ωρες φαντάζομαι πως δεν διαβαζω βιβλιο αλλά το βλεπω live. Wow... ανατρίχιασα...

slave dimi, πραγματικα ντροπη μου αλλά δεν εχω διαβασει το Venus in Furs του Sacher Masoch γι' αυτο δεν μπορω να εκφέρω γνωμη. Περιττό βεβαια να σου πω πως,μετα την περιγραφη σου, ηδη το κατεβαζω.  

6. MindFeeder

MindFeeder Η ζωή Μου, να το ξέρεις, είναι επικηρυγμένη. Contributor

Καλησπέρα,

τα "Justine" "Juliette" είναι μακράν τα καλύτερα.....

παρότι τα έχω διαβάσει στα Αγγλικά, εντούτοις είναι καθηλωτικά (και όχι μόνο)!!!

Φιλικά,

Μάνος (manos291)

7. ~ζωή~

~ζωή~ Regular Member

δε δημιούργησε ο Sade τον όρο "σαδισμός" ούτε και ο Masoch το μαζοχισμό.... Ο Γερμανός ψυχίατρος Richard von Krafft-Ebing τον πρωτοχρησιμοποίησε..

8. MindFeeder

Χωρίς να το γνωρίζω, εμπιστεύομαι τη ~ζωή~ .......

τουλάχιστον στα θεωρητικά τα ξέρει καλύτερα ......... 

Μάνος

9. ~ζωή~

~ζωή~ Regular Member

στα θεωρητικά να με εμπιστεύεσαι... σε όλα τα άλλα μην το κάνεις :Ρ

10. MindFeeder

Συμφωνώ, στα πρακτικά θα με εμπιστευτείς εσύ..... cool:

στα υπόλοιπα δεν ξέρω...

Μάνος

11. ~ζωή~