Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Master / Mistress - Ερώτημα

Συζήτηση στο φόρουμ 'Master / slave' που ξεκίνησε από το μέλος kompreser69, στις 25 Αυγούστου 2022.

  1. CoffeeGamer

    CoffeeGamer New Member

    Για mistress ειδικά αν κάνει σεξ δεν είναι dominant? Και αν αποδεχθούμε ότι στην μια περίπτωση δεν την κάνει λιγότερο mistress, δεν θα ήταν το ίδιο και με έναν master που έτσι του αρέσει να τελειώνει;
     
  2. iDontKnow

    iDontKnow Regular Member

    Μίστρες είναι, αν θέλει παραδοσιακή διείσδυση τότε θα κάνει με το σκλαβί της παραδοσιακή διείσδυση, αν θέλει πρωκτικό θα κάνει πρωκτικό, αν θέλει να το πιπώσει θα το πιπώσει. Μίστρες είναι εκείνη που έχει σκλαβί και παίρνει αυτό που θέλει από εκείνο, τώρα αν αυτό σημαίνει ότι τον παίρνει κιόλας, πραγματικά good for her.

    Δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς εννοείς με το "έτσι", ωστόσο όπως το βλέπω εγώ είναι ακριβώς το ίδιο. Αφέντης είναι κι αν θέλει να του τον βάλει το σκλαβί του, good for him, πάλι αφέντης θα είναι.
     
  3. CoffeeGamer

    CoffeeGamer New Member

    Με το έτσι εννοούσα με αυτόν τον τρόπο, ότι αυτό το σεξ του αρέσει.
     
  4. Alex L.

    Alex L. Το BDSM δεν είναι Kinky Sex είναι BDSM

    Η mistress επειδή είναι mistress και παίρνει ότι θέλει, παίρνει και ένα καλό γαμήσι από τον σκλάβο της και αν το θέλει και βογκά "έτσι, έτσι πιο γρήγορα ξέσκισε με την mistress, κάνε με την πουτάνα σου, μίλα μου βρώμικα". Και ο master φροντίζει συχνά πυκνά να δίνει οργασμούς στην σκλάβα του για να μην τον αφήσει με το μαστίγιο στο χέρι.
     
  5. Rupa

    Rupa New Member

    Αααα, αυτός ήταν ο λόγος;; και αναρωτιόμουν τόσον καιρό!
    και η Mistress δηλαδή δεν το κάνει για να μην την αφήσει @ σκλαβ@ με το μαστίγιο στο χέρι; Αυτή δεν έχει τέτοιο φόβο ώστε να προσφέρει με αυτόν τον σκοπό οργασμούς;
     
  6. Ο Aφέντης/ντρα με Α κεφαλαίο είναι πάντα από πανω και διατάζει. ΠΑΝΤΑ εις βαρος του υποτακτικου. αλλιως το λεμε και αλλαγη ρολων. ταπεινη μου γνώμη παντα.