Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Pissing @

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος MrEntropy, στις 7 Σεπτεμβρίου 2020.

1. Omoboy

Omoboy New Member

Εμενα μου αρέσει να κατουριεμε πανο μου και να είμαι ντιμενος με γινεκια ρουχα και να με κατουρισει μια γινεκα.

2. toiletslave

toiletslave New Member

Διψασμένος πολύ και η αφεντρα να μου δινει μονο τα κατουρα της να πιω. Εννοειται να με κατουραει στο στομα μου. Η Αφεντρα μου επισης μου αρεσει να κατουραει στο φαγητο μου.

3. sfougokolarios

sfougokolarios Regular Member

Ο δούλος περιμένει -γονατιστός πάντα- μέσα στην τουαλέτα, για να έρθει η Κυρία.
    Μόλις έρθει, Την ρωτά αν επιθυμεί να Την βοηθήσει να γδυθεί. Αν η απάντηση είναι θετική, ξεκουμπώνει το παντελόνι Της, το κατεβάζει και ύστερα πιάνει με σεβασμό το εσώρουχο Της και το κατεβάζει χαμηλά και αυτό.
    Αν φορά φόρεμα, απλώς κατεβάζει το εσώρουχό Της. Ύστερα περιμένει με σεβασμό και το πρόσωπο χωμένο μέσα στο εσώρουχο Της, ή, αν δεν το επιθυμεί η Κυρία, με το μέτωπο να ακουμπά στο πάτωμα μπροστά στα πόδια Της.
    Όταν τελειώσει, αν έχει απλώς ουρήσει, Την ρωτά αν θέλει χαρτί, ή αν η Κυρία επιθυμεί να Την καθαρίσει με την γλώσσα του.
    Αν η Κυρία θέλει χαρτί, Της προσφέρει ένα κομμάτι και περιμένει με το στόμα ανοιχτό για να πετάξει η Κυρία μέσα το χρησιμοποιημένο κωλόχαρτο.
    Αν η Κυρία θέλει να χρησιμοποιήσει ο σφουγγοκωλάριος την γλώσσα του, αυτός το κάνει με σεβασμό και ήρεμες κινήσεις, χωρίς να δημιουργεί την αίσθηση ότι κάνει στοματικό, μέχρι η Κυρία να κρίνει ότι έμεινε ικανοποιημένη.
    Αν η Κυρία έχει αφοδεύσει, για λόγους υγιεινής, αρχικά χρησιμοποιούνται πάντα υγρά μαντηλάκια. Ο σφουγγοκωλάριος με αυτά καθαρίζει με σεβασμό και μεγάλη επιμέλεια όλη την περιοχή, ενώ, αφού πάρει άδεια από την Κυρία, μπορεί να βάλει και το δάχτυλο του λίγο βαθύτερα για να καθαρίσει καλύτερα την ευαίσθητη περιοχή.
    Ύστερα από την καθαριότητα με υγρά μαντηλάκια, η Κυρία μπορεί να απαιτήσει να επιβεβαιωθεί η καθαριότητά Της ζητώντας από τον σφουγγοκωλάριο να χρησιμοποιήσει την γλώσσα του.
    Ύστερα την βοηθά να ντυθεί και αποσύρεται στην άκρη, πάντα γονατιστός, φιλώντας τα παπούτσια της Κυρίας και ευχαριστώντας Την για την τιμή που του έκανε.
    Ανάλογα καθήκοντα μπορεί να ασκήσει μία θηλυκή σφουγγωκολάριος, ή ένας gay σφουγγωκολάριος και για έναν Κύριο. Η βασική διαφορά είναι πως στην περίπτωση του Κυρίου, ο/η σφουγγωκολάριος, αφού κατεβάσει το παντελόνι Του και το εσώρουχό του, κρατά με σεβασμό το πέος του για να ουρήσει. Ύστερα το παίρνει όλο στο στόμα του για να το καθαρίσει καλά. Αν ο Κύριος αφοδεύσει ισχύει ό,τι και στην περίπτωση της Κυρίας. Και σε αυτή την περίπτωση τον βοηθά να ντυθεί και αποσύρεται στην άκρη, πάντα γονατιστός, φιλώντας τα παπούτσια Του και ευχαριστώντας Τον για την τιμή που του έκανε.
    Στη συνέχεια τα καθήκοντά του σφουγγωκολάριου ολοκληρώνονται με την προσεχτική και επιμελή καθαριότητα της τουαλέτας, προκειμένου να είναι έτοιμη να χρησιμοποιηθεί από την επόμενη Κυρία ή Κύριο.
    Στην έξοδο της τουαλέτας μπορεί να υπάρχουν λούστροι που έχουν το καθήκον να καθαρίζουν τα παπούτσια των Κυρίων ή των Κυριών…

4. Omoboy

Omoboy New Member

Σιμφονο και γω μου αρέσει να ντινομε με γιναικια ρουχα και να με κατουρια η γεινεκα κανοντας με μαζί με τα ρούχα μου μούσκεμα.Φοραω νιχτικο η γεινεκιες μπιτζαμες και κατουραω και κρεβάτι μου και επιδη εχο προστασια στροματος σχιματιζω λιμνη ουρον και τα λουζομε στη κιριολεξια.Ειναι κάτι που λατρεβω να κάνω.

5. slave00

slave00 New Member

Σώμα-Πρόσωπο-Στόμα και να τα πίνω φυσικά

6. AuroraBorealis

AuroraBorealis Άπαντα είναι μπίζνες

Ασφαλώς. Σε έναν ιδανικό bdsmικο περιβάλλον όποτε η κυρία έχει ανάγκη, άσχετα με το επείγον του πράγματος και πάντα στα πλαίσια του άλλος ζορίζεται/άλλος δροσίζεται, θα πρέπει πάντα να εφαρμόζεται/τηρείται το πρωτόκολλο επίσκεψης στην τουαλέτα προκειμένου να διασφαλίζεται στο ακέραιο η ικανοποίηση του ουρολάγνου υποτακτικού.

Γιατί έτσι ? Είναι ποινικοποιημένο το γλειφομούνι στην τουαλέτα ?

7. sfougokolarios

sfougokolarios Regular Member

'Αυτό είναι άλλο πράγμα. Μιλάμε για περιποίηση τουαλέτας. Αν η Κυρία επιθυμεί κάτι περισσόερο, εννοείται ότι θα Τις δοθεί

8. AuroraBorealis

AuroraBorealis Άπαντα είναι μπίζνες

Μάλλον σε πλατό αγοραίας κυριαρχίας, κατόπιν συνεννόησης και με την επίδοξη ότι ο πελάτης έχει πάντα δίκαιο.

Στην σκηνή της πραγματικής κυριαρχίας ένα καλός οιωνός ποιοτικής υποταγής είναι ο περιορισμός στην ελπίδα ότι το κυριαρχικό στέλεχος θα έχει την όρεξη και ικανότητα να αναγνωρίσει και να κατανοήσει τις ανάγκες του υποτακτικού και θα ξοδέψει χρόνο και ενέργεια σε κάποια ποσότητα σε αυτές. Ένας κακός οιωνός είναι όταν όλο αυτό αντί για ελπίδα εισάγεται ως αμετάκλητη προϋπόθεση. Εξ ου και η φράση χέσε θέατρο, κατούρα παράσταση.

Φέρνοντας ένα παράδειγμα στην περίπτωση που στα έγραψα πολύ περίεργα παραπάνω καθώς και για ότι αφορά στην θεματική του νήματος, πολλές φορές είναι πολύ πιο βολικό ειδικά σε υπαίθρια ούρηση, να έχεις κάποια/ον (ανάλογα τα γούστα) να σκύψει και να καθαρίσει ότι έχει απομείνει από να το τινάζεις δέκα ώρες και πάλι ωστόσο να κινδυνεύεις να πιτσιλίσεις το παντελόνι σου. Πράγμα που όμως απέχει παρασάγγας από την κυριαρχική υποχρέωση του κυριαρχικού μέλους να καλύπτει τις ουραλαγνικές ανάγκες και σφοδρές επιθυμίες για ξεφτίλικι του υποτακτικού.

Την ανάγκη της πήγε να κάνει η γυναίκα και της καθάρισαν μέχρι και τα παπούτσια. Ε δεν πιστεύω να θέλει κάτι παραπάνω.