Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Pool Jet Orgasm

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος Spiros.93, στις 17 Ιουνίου 2022.

1. Spiros.93

Spiros.93 Regular Member

Έφτασε το καλοκαιράκι.
    Έλα πείτε... πόσες/πόσοι γουστάρετε να κάθεστε μπροστά/πάνω από την έξοδο του νερού που βγάζει το φίλτρο στις πισίνες...!

Έχετε έρθει σε οργασμό ?
    Γουστάρετε?

2. Kentavros

Kentavros Owned by Mistress Kits

Είμαστε παιδιά του λαού, δεν έχουμε πισίνες και τέτοια, αν θέλουμε να έρθουμε σε οργασμο, κοιτάμε τις κιλότες που κρέμονται στην απέναντι μπουγάδα και φαντασιωνομαστε παίζοντας το πουλί μας!!

3. E. Dantes

E. Dantes Uno, nessuno e centomila

Αφενός στις μπουγαδες απεναντι δεν κρέμονται κιλότες αλλα κατι οδοντθικα νήματα σε σχήμα Τ ονόματι στρινγκ που κάνουν κι 100 και 200 ευρω το ένα, αφετέρου δεν παιζουμε το πουλί μας με βρακια, έχουμε ίντερνετ για τσόντες και ps5 για συναισθημα.

Για να επανελθω στο θέμα, οι άρρενες δε νομίζω ότι τη βρίσκουν με πίδακες νερού που τους γαργαλάνε τα καλαμπαλικια, σε αντίθεση με τα θήλεα που περνάνε εξαιρετικές στιγμές με το τηλέφωνο του ντους σε κατάλληλη θερμοκρασια/πίεση νερού.
    Αν ισχυε αυτο και για τους άντρες, οι αγρότες όταν ποτίζουν δε θα πίνανε όλη μέρα τσιπουρα στο καφενείο, αλλα θα ηταν ολοι καβάλα στις πομονες και τα μπεκ.

4. Kentavros

Kentavros Owned by Mistress Kits

Θέλεις να αλλάξουμε μπαλκόνια?

5. E. Dantes

E. Dantes Uno, nessuno e centomila

Δ3ν κανω αλλαξομπαλκονιές καλοκαιριατικα, ζεσταινομαι.

6. D Q Juls

D Q Juls Αρχή...Διαδρομή...Ηδονή...

Έκλαψα!  

7. Brt

Brt #ολαπολυ

Σε αυτά τα jets, πάντα βάζω τις πατουσιτσες μου, γιατί το massage πραγματικά με ανακουφίζει. Ενίοτε και την μέση, γιατί…γεράματα  

8. grboy2022

grboy2022 Regular Member

@Spiros.93 , είσαι πολύ μπροστά, αλλά θα προσθέσω όχι μόνο στο πουλάκι, αλλά να βαράει και τη κωλοτρυπίδα! Μπορώ να κάθομαι με τις ώρες!

9. Spiros.93

Spiros.93 Regular Member

Και εγω μια απο τα ιδια. Ειναι υπεροχη αισθηση, μ εχει τυχει να εκσπερματωσω κιολας ετσι απο την κορυφωση

10. grboy2022

grboy2022 Regular Member

Ευτυχώς εγώ όχι γιατί χαλάει την όλη φάση! Είναι τρέλα!

11. Spiros.93

Spiros.93 Regular Member

Ποσο συχνα το κανεις αυτο?? Εχεις ελευθερια? Αν φορας κ στρινγκ κ το κανεις στο πλαι ειναι ακομα.καλυτερο

12. grboy2022

grboy2022 Regular Member

Δυστυχώς όχι συχνά γιατί δεν έχω πισίνα...!!!!! Όπου βρω ευκαιρία όμως και ειδικά αν μπορώ να κατεβάσω και μαγιό......ξεχνιέμαι με τις ώρες!