Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Release

Συζήτηση στο φόρουμ 'Master / slave' που ξεκίνησε από το μέλος Noardos, στις 11 Δεκεμβρίου 2011.

  1. underherfeet

    underherfeet πέρα βρέχει Contributor

    Απάντηση: Release

    συμβόλαια οχι, μνημόνια όμως;: 
     
  2. xplod

    xplod Regular Member

    Απάντηση: Release

    Μμμμ δεν κάνω εγώ τέτοια πράγματα!
    Απαπαπα είναι του σατανά αυτά...διαβολικά!  
     
  3. topinpatra

    topinpatra SMILE & MAKE EM WORRY Premium Member

    Απάντηση: Release

    Αν θελει να φυγει θα φυγει..Απλα το σωστο ειναι να το καταλαβεις και να την διευκολυνεις..
     
  4. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    Απάντηση: Release

    Αναρωτιέμαι ειλικρινά αν μερικοί έχουν συναίσθηση που βρίσκονται.
    Αναρωτιέμαι ειλικρινά με ποια λογική κρίνουν και αποφασίζουν και προσπαθούν να ακυρώσουν έννοιες και ορισμούς που δεν τους αφορούν μερικοί μερικοί.
    Κι αναρωτιέμαι ειλικρινά πως μερικοί έχουν την εντύπωση πως ότι ασπάζονται οι ίδιοι και με ποιο τρόπο επιλέγουν να σχετίζονται, σώνει και καλά οφείλει να είναι ο σωστός τρόπος με τον οποίο να σχετίζεται μια σκλάβα με έναν Αφέντη, ιδιαίτερα όταν οι ίδιοι δεν έχουν ανάλογες ούτε εμπειρίες ούτε καν επιθυμίες.

    Είναι λες και μπαίνει κάποιος sr8 σ ένα ομοφυλοφιλικό φόρουμ και προσπαθεί να τους διδάξει πως είναι ο σωστός τρόπος να σχετίζονται...

    Κρίμα...
     
  5. Noardos

    Noardos Regular Member

    Απάντηση: Release

    Διαβάζοντας το ποστ μου δίνετε η εντύπωση ότι εξαντλήστε δίχως λόγο. Από τα συμφραζόμενα αντιλαμβάνομαι ότι οι γνώσεις και οι επαφές που έχετε με τις D/s ή M/s σχέσεις είναι μηδαμινές ή απέχουν παρασάγγας από την πραγματικότητά τους, πιθανώς αυτό να συμβαίνει διότι δεν σας αφορούν προσωπικά. Έχουν υπάρξει ή μάλλον αυτήν την στιγμή υφίστανται μερικές χιλιάδες τέτοιων συμβολαίων. Δεν είναι κινήσεις εντυπωσιασμού, καλύπτουν και προστατεύουν κάποιες ανάγκες των συντακτών τους. Η νομική υπόσταση ποτέ δεν απασχόλησε κάποιων εκ των συνειδητοποιημένων συντακτών τους, και δεν συνίσταται κανένας λόγος για να υπάρχει νομική αναγνώριση γι αυτά. Δεν γίνονται για να αλυσοδέσουμε κάποιον/α χειροπόδαρα, να τον φτάσουμε στην απελπισία, απόγνωση και στην κατάντια όπως συμβαίνει αυτή την στιγμή με το εμπορικό και υπαλληλικό δίκαιο. Αντιθέτως γίνονται για να βελτιωθούν, να υπάρχει ένας μπούσουλας γραπτώς ή προφορικώς, με στόχους, δικαιώματα, υποχρεώσεις ώστε και οι δύο να παραμένουν πιστοί σε αυτά και στις αρχές, στις απόψεις τους, στα θέλω τους, στις καλύψεις των αναγκών τους και να διάγουν μια εξελικτική βελτιωτική πορεία στον κοινό τους βίο. Το "συμβόλαιο" αυτό ουσιαστικά καλείται να τους προστατεύσει από τον "κακό" τους εαυτό και τις πιθανών παροδικές αλλαγές στις απόψεις τους που θα έχουν συμβεί από πιθανών εξωτερικούς και παροδικούς λόγους.



    Έχω την εντύπωση ότι το σύστημα "καλή την πίστη" έχει πάψει να λειτουργεί προ καιρού και αμέτρητες φορές. Πόσες σχέσεις vanilla και μη ξεκίνησαν με τα χι ψι χαρακτηριστικά, στην πορεία ανατράπηκαν, βρέθηκαν τα δύο μέλη να χωρίζουν και να ξανά αναζητούν μία σχέση με τα ίδια χι ψι χαρακτηριστικά αλλά πλέον από άλλους παρτενέρ. Αυτός είναι ένας από τους λόγους που κάνει χρήσιμο ένα τέτοιο "συμβόλαιο".



    Αμφιβάλω για τους ποιους θεωρείς ψαρωμένους και λοιπούς. Ως νομικός θα ήσουν ο πλέον "άχρηστος" για τους συντάκτες τέτοιων "συμβολαίων" καθότι αυτά δεν γίνονται για να διεκδικήσουν αποζημίωση, ασφαλιστικά μέτρα και λοιπά. Δεν γίνονται για να δέσουν σιδηροδέσμια, ασφυκτικά, απάνθρωπα, εκμεταλλευτικά των έναν εκ των δύο συμβαλλομένων, δεν είναι τυραννικά.


    Όπως λένε "αν θέλει να σου γαμηθεί η γυναίκα, ακόμα και σε μπουκάλι να την κλείσεις θα πάει με τον φελλό" όπως καταλαβαίνετε, δεν μπορούμε να σκεπτόμαστε με αυτήν την λογική. Σαφώς και όταν υπάρχουν ουσιαστικοί, πραγματικοί λόγοι για την αποχώρηση από μία σχέση, καλό είναι ο/η έτερος/ά να διευκολύνει την απεμπλοκή του άλλου. Τι γίνεται όμως όταν προκύψει ένα μπέρδεμα; Τί γίνεται όμως όταν του/της πέσουν όλα μαζεμένα και τείνει να πάρει την απόφαση της διακοπής της σχέσης ενώ δεν είναι η σχέση το πρόβλημα, αλλά διάφοροι εξωγενείς παράγοντες όπως πχ πίεση, εργασία, οικογενειακά και άλλα προβλήματα; Λένε, "όταν ραγίσει το γυαλί, δεν ξανακολλάει", είναι προτιμότερο να προσπαθούν μετά να το ξανακολλήσουν;
     
    Last edited by a moderator: 10 Μαρτίου 2012
  6. Elysium

    Elysium Contributor

    Απάντηση: Release


    Δεν μπορείς να γνωρίζεις τι συναισθήματα θα τρέφεις για τον άλλο μετά από κάποιον χρόνο. Και το status σε αυτά δεν παίζει κανένα απολύτως ρόλο.
     
  7. Noardos

    Noardos Regular Member

    Απάντηση: Release

    Γι αυτό τον λόγο στα "συμβόλαια" υπάρχει και μία χρονική ισχύς ώστε να ανανεώνονται και να επαναπροσδιορίζονται κάθε φορά για να έχουν το βέλτιστο αποτέλεσμα και για τους δυο συμβαλλομένους.
     
  8. prodigal sub

    prodigal sub ΠαΝούργα Premium Member

    Απάντηση: Release

    ποσο χαιρομαι που δεν μπηκα καν στη διαδικασια ουτε να σκεφτω οτιδηποτε για οποιουδηποτε ειδους συμβολαια οταν ξεκινουσα την διαδρομη μου με τον Κυριο μου! ποσα αληθεια εχουν αλλαξει στο μυαλο μου απο την πρωτη μερα μεχρι σημερα ουτε ξερω....και ακομα ειμαι στην αρχη! οταν ο Κυριο σου σου εμπνεει πραγματικη υποταγη η λεξη "αποδεσμευση" μονο εφιαλτικα μπορει να ηχει στα αφτια σου! αυτα εχω να πω!
     
  9. sleeper

    sleeper ...urban dreaming... Contributor

    Απάντηση: Release

    Οπως στην ενεπνευσε ετσι μπορει και να στην ξε-εμπνευσει. Οποτε αυτα τα "εφιαλτικα" να δεις ποσο ευκολα γινονται "ονειρικα". Ας ειμαστε και λιγο λογικοι-ρεαλιστες μεσα στον ερωτα και τον ενθουσιασμο μας. Δεν εβλεψε κανενα νομιζω...
     
  10. Emiris

    Emiris Regular Member

    Απάντηση: Release

    Δηλαδή τι ακριβώς της προτείνεις;
    Να ξε-ερωτευτεί;
    Και για ποιο λόγο;






    Εμένα προσωπικά δε με ενοχλείς καθόλου elwing που είσαι ερωτευμένη.
    Σου εύχομαι να μείνεις έτσι όσο το δυνατόν περισσότερο.
    Επίσης με το ποστ σου ανέδειξες πολύ σημαντικές αδυναμίες των "συμβολαίων".
     
  11. sleeper

    sleeper ...urban dreaming... Contributor

    Απάντηση: Release

    Νομιζω οτι ειναι ξεκαθαρο το ποστ μου. Αφου δεν καταλαβες ξαναδιαβασε το. Δεν μπορω να σε βοηθησω παραπανω.
     
  12. Emiris

    Emiris Regular Member

    Απάντηση: Release

    Συμφωνώ ότι είναι ξεκάθαρο το παραπάνω ποστ σου.
    Οι ερωτήσεις που σου έκανα ήταν ρητορικές.
    Ήθελα να αναδείξω κάποια πράγματα.
    Ευχαριστώ.