Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

SafeWord...

Συζήτηση στο φόρουμ 'Master / slave' που ξεκίνησε από το μέλος Raistlin26, στις 9 Ιουνίου 2010.

  1. mpaxari

    mpaxari Regular Member

    Χιουμοριστικον:

    - φταίω να βγάλω, τωρα, τη βιτσα?
    -Εξαρτάται Κύριε. Αν έχει ξεκαθαριστεί πλήρως το πλαίσιο, αν θα δώσει συναίνεση το μικρό, πόσες θα δώσετε, ποιας έντασης, αυξανόμενης ή σταθερής, αν θα δώσετε εσείς safeword, αν θα το βάλετε σε σαπσπεις, αν θα μπείτε εσείς σε ντοπ, εάν θα υπογράψουμε και αν θα υπάρχουν μάρτυρες!
    -κρύβει φοβισμένος τη βιτσα του. #kakopoihsh_Master

    Βλέπουν, άραγε, όλοι τον παραπάνω διάλογο ως χιουμοριστικο?
     
  2. tithon

    tithon Contributor

    υπάρχουν τύποι. ανάλογα με τον τρόπο που χειρίζονται τις "κορυφώσεις". πηγές δεν έχω.
     
  3. Alpha Wolf

    Alpha Wolf Ενας, αλλα Λυκος.

    Ο χρόνος είναι ίσως η μόνη ΜΗ ανανεώσιμη πηγή.

    Κάθε δεύτερολεπτο που περνά, πέρνα και χάνεται. Τίποτα δεν μπορεί να το φέρει πίσω.

    Πρόσεχε πολύ, που σπαταλας τον πολύτιμο σου χρόνο.


     
     
  4. jasmin sg

    jasmin sg My Way Contributor

    Ευχαριστώ, θα το ψάξω .
     
  5. MasterJp

    MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

    Top space, διαφέρει από το Dom space βάσει των περιγραφών που έχω συναντήσει
     
  6. jasmin sg

    jasmin sg My Way Contributor


    Ποτέ δεν φείδομαι χρόνο για κάτι που με ενδιαφέρει . Αν χαθεί το ενδιαφέρον , δεν σπαταλάω λεπτό . Ευχαριστώ  .
     
  7. MasterJp

    MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

    @mpaxari : τέτοια παθαίνει όποιος θέτει εαυτόν στην κρίση του σ λολ
     
  8. Alpha Wolf

    Alpha Wolf Ενας, αλλα Λυκος.

    Ο χρόνος είναι πολύτιμος.  

    Χάσαμε 50 χρόνια για να καταλάβουμε, ότι το πετρέλαιο παράγει τόσα χρήσιμα προϊόντα, που είναι σκέτη σπατάλη, απλά να το καίμε.

    Υ. Γ. Πείτε σε κάθε γάτα, που βρίσκετε πατημενη από αυτοκίνητο, μέσα στα αίματα, έλα μωρέ ψιψινα, μην κάνεις έτσι, έχεις άλλες έξι ζωές .. Έτσι μου είπαν, αυτο πιστεύω.
     
    Last edited: 23 Αυγούστου 2020
  9. mpaxari

    mpaxari Regular Member


    My point exactly MasterJp
     
  10. Kitten

    Kitten We monsters are necessary to nature also.

    Σε αναλογη περιπτωση πρεπει να υπαρχει τριτος που να παρατηρεί;
     
  11. angel42

    angel42 Regular Member

    Μιλάτε σε ένα control -freak που απολαμβάνει ανάμεσα σε άλλα και αυτά που περιγράφετε. Και όταν λέω απολαμβάνει, υπάρχουν διαβαθμίσεις στην απόλαυση. Από απλή, έως ισχυρά ηδονική, έως ανυψωτική, έως "ουαου, ανοίξαν οι ουρανοί και χωρίς ναρκωτικά βλέπω τα πάντα σε έντονα χρώμματα και όλες οι αισθήσεις είναι ανοιχτές τσίτα και το μυαλό στροφάρει σε πενταπλές ταχύτητες από ότι συνήθως" κλπ. Και αν δεν αναφερόσασταν σε D/s αλλά σε διαφορετικούς Play partners δε θα είχα κανένα λόγο να σας πω ή να σχολιάσω το οτιδήποτε.

    Σχολιάζω όμως παίρνοντας πάσα και από εσάς και από άλλους συνομιλητές που προηγήθηκαν από εσάς ...

    Το γεγονός πως ένα Κ περνάει σημαντικό μέρος του χρόνου του συγκεντρωμένο πάνω σε αντιδράσεις από τα ερεθίσματα που προκαλεί και ότι σε "επικίνδυνες" καταστάσεις η συγκέντρωση πάνω στο υ μπορεί να μοιάζει με το ότι το υ είναι εκείνες τις στιγμές το "κέντρο του σύμπαντός σου" δε σημαίνει ότι αυτό σιγά σιγά καθιστά το υ το διαρκές κέντρος του σύμπαντός σου και ότι το ύ αποκτά τέτοιες αξιώσεις και "δικαιώματα"...

    Την τάση να αποκτήσουν αξίωση "κέντρου του σύμπαντος¨ πάντως τα υ την έχουν. Ή έστω την έχουν τα περισσότερα υ με τα οποία σχετίστηκα για λίγο ή για περισσότερο ή που γνωρίζω "κοινωνικά". Δεν είναι κέντρο του σύμπαντος όμως. Είναι, αν αξιωθούν, μέρος του σύμπαντός σου. Και για Εμένα πάντα μιλώντας εκεί είναι και το πιο σοβαρό μέρος του Ελέγχου από τη μία και της παράδοσης από την άλλη... Και διασαφινίζω ότι ως Κ, αν θέλει κάποιο υ να είναι μέρος του σύμπαντός Μου, θα Προσφέρει αυτά που Επιθυμώ και θα Υπηρετεί... Δε θα στρέφεται όλος ο κόσμος Μου από το πρωί μέχρι το βράδυ πως είναι και πως νιώθει γιατί έτσι το υπηρετώ Εγώ και όχι αντίστροφα. Οπότε άμα τραβήξει κάνα ζόρι τρελό όταν δε θέλω να Έχω στραμμένη εκεί την προσοχή Μου ας το πει το ρημάδι το safeword. Δε θα νιώσω ούτε ματαίωση, ούτε παρεξήγηση, ούτε ότι χάνω την Κυριαρχία Μου, ούτε τίποτε από όλα αυτά. Ούτε σε κάνα φανταστικό κοινό από Κ έχω να λογοδοτήσω για το πόσο Κ Είμαι ή δεν Είμαι. Έτσι Με εξυπηρετεί, αυτό διαλέγω... Όταν Θέλω, Με βολεύει και Με εξυπηρετεί θα το καθίσω κάτω από τα πόδια Μου το υ να Μου δώσει εξηγήσεις. Και ανάλογα τις εξηγήσεις θα συνταγογραφήσω. Κι άμα δεν του αρέσουν οι συνταγογραφήσεις Μου, δεν τις αντέχει, δεν τις θέλει, δεν το καυλώνουν, δεν τις μπορεί, ας ζητήσει ένα ωραιότατο release. Δεν υπάρχει καμμία απώλεια ελέγχου σε αυτά...

    Και η πρώτη εκπαίδευση του υ έχει το νόημα να Μη χρειάζεται να ασχολούμαι από το πρωί μέχρι το βράδυ με τις "αντιδράσεις" του -παρά σε επιλεγμένες στιγμές που θέλω να ασχοληθώ με τις αντιδράσεις του και όταν θέλω να παίξω με αυτές ή όταν στ' αλήθεια επείγει κάτι-, αλλά θέλω να ασχολούμαι και με την υπόλοιπη Απόλαυσή Μου, η οποία σε καμμία περίπτωση, δεν οριοθετείται και δεν εξαντλείται μόνο από το "πως ένιωσε, μέχρι πόσο ένιωσε, αν επικοινώνησε, αν χάθηκε, αν τριπάρισε, αν χέστηκε, αν φοβήθηκε, αν παρανόησε, αν χάρηκε, αν έκανε, αν έρανε το υ". Η υπόλοιπη απόλαυσή Μου είναι πχ, καυλώνω γιατί δίνω εντολές κι εσύ υπακούς. Η υπόλοιπη απόλαυσή Μου είναι, π.χ. Μου αρέσει να κλωτσάω κι εσύ κάθεσαι και τις τρως. Είναι ότι δε σου δίνω σημασία όταν δε θέλω και σου δίνω σημασία όταν θέλω. Είναι ότι ανά πάσα ώρα και στιγμή είσαι διαθέσιμο. Εϊναι ότι θέλω φαϊ και τράβα φέρτο Μου... Είναι επίσης το τώρα θέλω να σε φλερτάρω, να σε φροντίσω, να σε περιποιηθώ, να σε κανακέψω... Και ένα σωρό άλλα που δε σχετίζονται καθόλου με τις αντιδράσεις του υ πέραν του ότι υπάρχει εκεί στη θέση του για ό,τι θελήσω και ό,τι Μου καυλώσει και ό,τι Έχω ανάγκη να εκφράσω ή να Μου εκφράσουν...

    Όταν λοιπόν αποφασίσω ότι για το χ χρονικό διάστημα, δε Θα Με απασχολήσουν οι αντιδράσεις σου, δε θα τις προσέχω καν, δεν υπάρχεις, υπάρχω μόνο Εγώ κι εσύ θα ειδοποιήσεις όταν φτάσεις στο όριο της αντοχής σου, γιατί η Ικανοποίηση που θέλω να πάρω είναι από το ότι δε θα υπάρχεις, και αυτό γνωρίζω πλέον καλά ότι είσαι ως υ σε θέση να το φέρεις εις πέρας γιατί έχεις μάθει είτε με την καλή είτε με την ανάποδη, είτε με το συνδιασμό τους, πως αν δεν είσαι δε θα πας να κάνεις το υπάκουο και μετά θα κλαίμε και θα ζητάς και τα ρέστα, τότε αυτή είναι μία υψηλή υπηρεσία, και είσαι εκεί για να την προσφέρεις και όχι για το δικό σου τριπάκι... Αλλού είναι το focus σου. Camera on Me, baby.

    Δεν Ισχυρίζομαι ότι σε αυτό το σημείο παροχής αυτής της υψηλής υπηρεσίας είναι εξ αρχής έτοιμο ένα υ. Ισχυρίζομαι ότι παίρνει πολύ χρόνο για να φτάσει εκεί επί της ουσίας.

    Ισχυρίζομαι επίσης με πάσα ειλικρίνεια, ότι αν κάνω ένα κόπο και δίνω χρόνο για να νιώσει το υ ότι βρίσκεται και όντως είναι σε ένα ασφαλές και συναινετικό περιβάλλον, δεν το κάνω γιατί Είμαι καλός άνθρωπος, αλλά γιατί Εγώ πρωτίστως χρειάζομαι ως Κ να βρίσκομαι σε ένα ασφαλές και συναινετικό περιβάλλον για Εμένα, ώστε να μπορώ στο βαθμό της ελευθερίας που είναι εφικτή, να παίρνω την απόλαυσή Μου ως προς τα κομμάτια που λένε "Μου αρέσει να βαράω, Μου αρέσει να κοπανάω, Μου αρέσει να κλωτσάω, Μου αρέσει να γίνεται το δικό Μου, Μου αρέσει να φτύνω, Μου αρέσει να λατρεύομαι, Μου αρέσει να Με υπηρετούν, Μου αρέσει να Μου ανήκουν... κλπ".

    Όπως μπορεί να Καυλώνω που τό έχω βάλει να σφουγγαρίζει χωρίς να χρειάζεται να ασχολούμαι μαζί του μήπως και γλιστρήσει στο πάτωμα επειδή κουράστηκε, άρα Είμαι Ελεύθερη να απολαμβάνω αυτό το high που Μου προκαλεί η ακολούθηση της εντολής Μου και να Με απογειώνει η αίσθηση ότι είναι εκεί παραδίπλα και σούρνεται, έτσι μπορεί να Καυλώνω που το Έχω βάλει κάτω και το κοπανάω για τη δική Μου απόλαυση και δουλειά του είναι να Μου την παράσχει χωρίς να αποτελεί εκείνη την ώρα για Εμένα τίποτε παραπάνω από ένα ζωντανό μαξιλάρι που κοπανάω. Δηλαδή δεν παίρνω εκείνη τη στιγμή την Ικανοποίηση Μου από τις αντιδράσεις του αλλά από το γεγονός ότι κάθεται εκεί και τις τρώει γιατί έτσι θέλω και από τη χημεία που απελευθερώνεται στο σώμα Μου από τη δράση του κοπανίσματος. Και θέλω να Έχω την προσοχή Μου στην απόλαυση της χημείας που διατρέχει τον οργανισμό Μου αντί να παρακολουθώ αντιδράσεις. Η μόνη που Μου χρειάζεται είναι "φτάνει, δεν αντέχω άλλο".

    Α.

    Υ.Γ. Ένα τέτοιο υ που μπορεί να προσφέρει αυτά είναι θαυμαστό...
     
  12. iolanda

    iolanda Contributor

    Ωραίο αναλυτικό κείμενο, σπάνια έχουμε την τύχη να διαβάζουμε τέτοια από Κ.
    Τροφή για σκέψη για κάθε υ.
    Ευχαριστώ για την απάντηση.